Hur man försvarar dig själv om det är bakifrån

Alla behöver veta åtminstone grunderna för att försvara sig. Så här är några som alla borde veta.

Steg

  1. Bildbeteckningen Försvara dig själv om den fångas bakom steg 1
1. Se till att den person som griper dig är faktiskt en angripare och inte riktigt din idiotiska pojkvän. Eller en fullständig främling som griper den felaktiga personen.
  • Bildbeteckningen Försvara dig själv om den fångas bakom steg 2
    2. Uppmärksamma din situation genom att skrika och skrika.
  • Bilden med titeln Försvara dig själv om den fångas bakom steg 3
    3. Släppa. Om någon griper dig bakifrån, släpp bara all din vikt. Det kommer att tvinga dem att släppa dig och vara så mycket svårare att bära din fulla vikt.
  • Bildbeteckningen Försvara dig själv om den fångas bakom steg 4
    4. Dra ett fingerdrag. Vanligtvis när någon griper dig bakom de kommer att ha minst en av sina händer framför dig. Med en hand ta tag i sitt index och deras långfinger och med din andra gripa ringen och pinkiefingret. Dra väldigt hårt i motsatta riktningar. Det här är mycket smärtsamt för din angripare och borde ge dig en chans att komma undan.
  • Bild med titeln Försvara dig själv om den fångas bakom steg 5
    5. Ta tag i örat. Detta försvar du kan använda om du grep bakifrån eller om du av någon anledning bestämmer din angripare att ta tag i dig där du står inför dem. Om bakifrån - lägg händerna på huvudet och dra naglarna ner tills du hittar öronen. Ta tag i öronen och dra ner i en snabb rörelse. Gör det för långsamt kan ge dem en chans att inse vad som händer. Men om det görs tillräckligt snabbt och med tillräckligt med styrka, borde du kunna skada sitt öra. Och om du är väldigt stark (om var du är faktiskt superman) kan du till och med riva det.
  • Bild med titeln Försvara dig själv om den fångas bakom steg 6
    6. Jab din angripare i halsen. Den här fungerar bara om din angripare kommer till dig eller tar dig till var du står inför dem. Din hand borde inte vara i en näve, men okurled och rak. Se till att varje ben i din hand är rakt. Det fungerar inte rätt om någon av dina ben är böjda. Med din hand "jab" dem rakt i mitten av halsen. Detta bör stänga sitt vindrör i några sekunder - vilket ger dem att gasa för luft och ge dig en chans att komma undan.
  • Bild med titeln Försvara dig själv om den fångas bakom steg 7
    7. Gå baklänges. Som en sista ansträngning, försök att gå bakåt. Både din angripare och du kommer att falla bakåt - vilket ger dig en chans att fly.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Lita på dina instinkter. Om du börjar gå ner en mörk gata eller ange en hiss med en person som inte känner rätt, sedan vänd dig och gå bort från den gatan eller lämna den hissen.
  • Några situationer du kan komma utan att behöva kämpa eller bli skadad. Om din angripare bara vill ha din plånbok, ge den upp utan en kamp. Du skulle hellre förlora din plånbok, då ditt liv.
  • Varningar

    Dessa åtgärder kan leda till allvarlig skada, så var noga med att använda dem endast vid behov.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande