Hur man kontaktar nfl

NFL (National Football League) har konfigurerat en kontaktsida på deras hemsida för att ställa frågor och hitta information super lätt. Genom att navigera till deras hemsida och klicka på frågan eller problemet du vill ha hjälp med, kan du hitta information som kommer att berätta vad du behöver veta. Du kan också e-posta specifika avdelningar, ringa kundservice eller skicka ett brev till NFL-huvudkontoret via posten.

Steg

Metod 1 av 3:
Kontakta NFL: s kontor eller kundsupport
  1. Bild med titeln Kontakta NFL steg 1
1. Skicka ett mail till NFL för att be om hjälp i en viss avdelning. Detta är ett utmärkt sätt att fråga NFL-frågorna som inte är super brådskande, eftersom det kan ta dem flera dagar att svara.
  • För app-relaterat support, skicka din email till Mobilecs @ nflhelp.com.
  • För att kontakta NFL Online Store, skicka ditt mail till Customer_Service @ NFLshop.com.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 2
    2. Ring NFLs kundservicenummer för allmänna frågor. Deras telefonnummer är 800-635-5300. Om du har frågor som rör sin webbutik, till exempel om de har en viss del av varor i lager eller status för din senaste ordning, ring numret 1-877-635-7467 (1-877-nfl-shop) till Prata med en representant.
  • Det är bäst att ringa under normala arbetsdagar.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 3
    3. Skicka ett brev till NFL-huvudkontoret för komplimanger eller klagomål. Skicka ett brev är ett bra sätt att skicka NFL ett meddelande som du inte behöver ett svar på. Skicka ditt brev till 345 Park Avenue, New York, NY 10154.
  • Metod 2 av 3:
    Inlämning av en förfrågan
    1. Bild med titeln Kontakta NFL-steget 4
    1. Besök NFL: s "Kontakta oss" -sidan på deras hemsida. Du kan gå till den direkta länken på https: // Digitalcare.nfl.com / hc / en-oss, Eller du kan bläddra till botten på huvudsidan och klicka på "Kontakta oss" under "Information."
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 5
    2. Klicka på "Skicka en förfrågan" att fråga om ett visst ämne eller ett problem. Detta tar dig till en form som du kan fylla i, skicka ett meddelande till NFL Digital Care-laget så att de kan svara. Skriv in nödvändig information, t.ex. din e-postadress, namn och ditt problem eller uttalande.
  • Du måste välja en kategori för ditt meddelande, till exempel "arkivera ett klagomål", "positiv feedback" eller "informationsbegäran."
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steg 6
    3. Tryck "Skicka in" För att skicka ditt meddelande. När du har skickat det, var beredd att vänta flera dagar för ett svar. Kontrollera din e-post för att se om det digitala vårdteamet har svarat på din fråga.
  • Metod 3 av 3:
    Hitta information med hjälp av webbplatsen
    1. Bild med titeln Kontakta NFL-steget 7
    1. Hitta länkar till användbara artiklar på kontaktsidan. Detta är samma direkta länk som används för att hitta "Skicka en förfrågan" form, eller https: // DigitalCare.nfl.com / hc / en-oss. Den här sidan tar dig till flera alternativ för ämnen att välja mellan, så att du väljer vilket ämne du har en fråga eller en fråga om.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 8
    2. Använd sökfältet för att söka efter ett ämne eller en fråga om ditt val. När du navigerar till sin kontaktsida ser du en stor, vit sökfält. Genom att klicka på den här och skriva in din fråga innan du trycker på Enter, kommer du att tas till en sida med artiklar relaterade till vad du sökte.
  • Läs igenom dessa artikelämnen och läs en som hjälper dig.
  • När du börjar skriva ett ord i sökfältet, se om du vill se om ett av de automatiska förslagen är relaterat till din fråga.
  • Sökfältet är på "Kontakta oss" sida.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 9
    3. Klicka på "NFL App" för att hitta svar på frågor om deras app. Om du använder NFL-appen på din telefon, tablett eller annan enhet, är det här länken som tar dig till artiklar som är relaterade till appen. Om du klickar på "NFL App" hjälper dig med saker som att lära dig vilka enheter som stöds eller hur du felsöker problem med appen.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 10
    4. Välj "Fantasy" för information om fantasifotboll. Detta tar dig till en sida med artiklar om ämnen som att fylla en liga, hur poäng fungerar eller hur du redigerar dina laginställningar. Klicka på ett ämne som du har frågor om att tas till artikeln för mer information.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 11
    5. Välj "NFL Game Pass" för att hitta hjälp om att titta på spel. Game Pass Link tar dig till sidan med råd om åtkomst och innehåll, till exempel funktionerna i spelpass och information om gratis försök. Leta efter information om tekniska problem eller ditt konto och fakturering.
  • Felsökningssidan under den här länken kommer att diskutera tekniska problem som är direkt relaterade till spelpass.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 12
    6. Navigera till "Fotbollsoperationer" för biljetter och merchandise. Denna länk pratar om information som NFL-schemat, spelregler, inköp av biljetter och saker du kan köpa i affären. Titta igenom artikelns ämnen för att hitta en som hjälper dig med ditt problem eller fråga, läser det igenom grundligt.
  • Denna länk har också information om pressförfrågningar, karriärer och officierande.
  • Bild med titeln Kontakta NFL-steget 13
    7. Tryck på "NFL.com "för hjälp med hjälp av deras hemsida. Detta kommer att ge dig råd om hur du gör saker som avregistrera från e-postmeddelanden, räkna ut lösenord och skapa användarnamn. Det här är länken för att klicka på för att hitta information som är specifikt relaterad till att hantera deras hemsida.
  • Till exempel, klickar du på "Password Management" tar dig till en artikel om hur du återställer ditt lösenord till din NFL.com-konto.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande