Hur man kontaktar kayaks kundservice

KAYAK är en webbsidor på nätet där du kan hitta de bästa erbjudandena på flygscheman, hotell och hyrbilar. Du kanske vill kontakta KAYAKs kundservice för att få mer information om en nyligen flyg eller hyrbil du bokade på deras webbplats. Du kanske också vill lämna ett klagomål eller ge feedback till företaget. Du kan ansluta till KAYAKs kundservice via telefon. Du kan också nå dem online via sin officiella hemsida och på sociala medier.

Steg

  1. Bild med titeln Kontakta KAYAK kundservice Steg 4
1. Använd deras online bokningsstöd sida. Om du försöker ändra eller anpassa en bokning som görs via KAYAK kan du använda sin bokningssupport på deras officiella hemsida, tillgänglig här: https: // kajak.com / bokningar. De erbjuder 24/7 support genom den här sidan så att du enkelt kan justera eller ändra bokningar.
  • Bild med titeln Kontakta KAYAK kundservice Steg 5
    2. Ge den nödvändiga informationen på supportsidan. Du måste ange bekräftelsesnumret på bokningen du vill ändra, vanligtvis skickas till dig via e-post när du slutförde din bokning. Du måste också ange efternamnet i bokningen, det kreditkortsnummer som används för att göra bokningen och det e-postmeddelande som används för bokningen.
  • Du kan sedan använda den här informationen för att hitta kvittot för din kajakbokning och justera den online.
  • Bild med titeln Kontakta KAYAK kundservice Steg 6
    3. Fyll i återkopplingsformuläret på deras hemsida. KAYAK erbjuder kunderna ett feedbackformulär som du kan fylla i och skicka in på sin officiella hemsida. Du kan komma åt den här: https: // kajak.com / feedback / form. Du måste ange din e-postadress och plocka ämnet för din feedback. Du kan då inkludera din oro eller kommentar i formuläret.
  • Du kan välja mellan ämnen som "Jag har en fråga om min bokning", "Jag hittade ett pris felaktighet," "Jag har en fråga om resor," "Jag vill lägga till / redigera mitt hotell eller egendom" och "Jag vill att köpa en annons."
  • När du har fyllt i formuläret kan du skicka in den online.
  • Bild med titeln Kontakta KAYAK kundservice Steg 7
    4. Chatta med en kajak kundservice agent på Facebook Messenger. Öppna Facebook Messenger på ditt Facebook-konto. Skriv sedan "kajak" i meddelandet "till". Den officiella kontaktsidan för kajak borde komma upp. Skriv en kommentar eller oro för KAYAK och skicka den till dem.
  • Du borde kunna skicka flera meddelanden till KAYAK via Facebook Messenger och chatta med en kundservice representant så länge som behövs tills ditt problem är åtgärdat.
  • Bild med titeln Kontakta KAYAK kundservice Steg 8
    5. Nå ut till kajak på Twitter. KAYAK har ett officiellt Twitter-konto och det kontrolleras regelbundet. Du kan tweet dina kommentarer eller bekymmer till @kayak eller få tillgång till den här: https: // Twitter.com / kajak. Se till att du inkluderar @Kayak i din Tweet så att företaget kan bli underrättat på Twitter som du har nått ut till dem.
  • Till exempel kan du skriva, "@kayak kundservice problem med min bokning, vem kan jag prata med direkt om det här?"Eller" @kayak jag behöver nå kundservice om min biluthyrning. Vad kan du göra om min oro?"
  • Se till att du följer kajak på Twitter så att du kan hålla kontakten med dem, speciellt om de tweet tillbaka till dig.
  • Bild med titeln Kontakta KAYAK kundservice Steg 9
    6. Skicka KAYAK ett meddelande på Instagram. Sök "KAYAK" på Instagram eller få tillgång till deras profil här: https: // Instagram.com / kajak. Skicka KAYAK ett meddelande i Instagram-meddelanden eller kommentera deras Instagram-tjänster.
  • Till exempel kan du skicka dem ett meddelande på Instagram som, "Hej KAYAK, jag har en kundserviceproblem som jag behöver bli åtgärda genast. Vad kan du göra för att hjälpa mig?"
  • Du kan lämna en kommentar som ", upprepa #kayak-kunden med en bokningsfråga, behöver #customerservice genast."
  • Använd hashtags i din kommentar som "#kayak" och "#Customerservice" så andra Instagram-användare kan också se din kommentar också. Detta kan lägga mer på KAYAK för att svara på dig omgående om de vet att andra användare uppmärksammar din kommentar.
  • Tips

    Innan du ringer kundservice eller skicka ett feedbackformulär, besök KAYAKs hjälpavdelning först på http: // kajak.com / hjälp.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande