Hur man kontaktar dig.s. Senatorer

Om du är medborgare i Förenta staterna är det viktigt att du vet hur du kontaktar dina nationella senatorer. De flesta medborgare som når ut till sina valda tjänstemän gör det för att be sina representanter att rösta ett visst sätt på en lagstiftning. Börja med din sökning genom att dra upp senatens officiella hemsida och leta efter kontaktuppgifter, inklusive ett telefonnummer och e-postadress. Om du inte kan hitta den information du vill ha kan du också hitta kontaktinformationen på varje senators hemsida.

Steg

Metod 1 av 2:
Identifiera dina senatorer
  1. Bild med titeln Kontakta U.S. Senatorer Steg 1
1. Besök senatens webbplats och hitta dina senatorer efter stat. Du kan hitta senatens hemsida online på: https: // senat.gov. Därifrån klickar du på rullgardinsmenyn längst upp till vänster på sidan. Bläddra ner tills du ser namnet på ditt tillstånd. Klicka på statens namn, och webbplatsen omdirigerar dig till en sida som listar båda statens senatorer. I de flesta fall kommer den här sidan också att lista senatorens kontaktinformation.
  • Varje stat i U.S. har 2 valda senatorer. Varje senator serverar en 6-årig term.
  • Bild med titeln Kontakta U.S. Senatorer Steg 2
    2. Bläddra igenom en lista med senatorer om du känner till din senatorns namn. Öppna en webbläsare och navigera till: https: // senat.GOV / ALLMÄN / CONTACT_INFORMATION / SENATORS_CFM.cfm. På den här webbsidan ser du en omfattande av alla 100 u.S. senatorer. Om du vet namnet på din senator, rulla ner på sidan tills du hittar dem. Tänk på att den här listan över senatorer inte är alfabetisk med efternamn. Det är organiserat av staten. Så, de 2 senatorerna från Alabama kommer att listas först, och 2 från Wyoming kommer att listas senast.
  • Du kan också söka senatorer efter klass från webbsidan som ges ovan. Klassen hänvisar till hur länge en senator har varit på kontoret och när de är uppe på omval.
  • Bild med titeln Kontakt U.S. Senators Steg 3
    3. Klicka på en senatorns namn för att se deras kontaktinformation. Om den sida du bara på inte listade en del av senatorens kontaktinformation (E.g., deras telefonnummer), klicka på senatorns namn. Detta kommer att rikta dig till deras professionella senateswebbplats. Därifrån, leta efter en länk som säger "kontakta mig" för att hitta sitt telefonnummer och e-postadress och fysisk adress.
  • Om du inte ser en "kontakta mig" länk, leta efter en synonymt länk längst upp på webbsidan. Till exempel har vissa senators webbsidor länkar som läser "CONNECT" eller "Hur kan jag hjälpa."
  • Om du hellre skulle gå direkt till din senators webbsida och inte navigera genom senatens webbplats, söka efter namn i en online-sökmotor. Senatorens officiella hemsida kommer vanligtvis att vara det första resultatet.
  • Metod 2 av 2:
    Kontakta senatorns kontor
    1. Bild med titeln Kontakta U.S. Senatorer Steg 4
    1. Telefon senatorns kontor genom att ringa sin direktlinje. Senatorns telefonnummer ska visas på samma webbsida som visar deras andra kontaktinformation. När du har hittat telefonnumret, ring den linjen direkt om du vill prata med någon på senatorns kontor. Eftersom det är osannolikt att senatorn själva kommer att svara på telefonen, kommer du förmodligen att sluta prata med en medlem av senatorns kontorspersonal.
    • Om du råkar ringa efter normala öppettider, får du förmodligen en röstbrevlåda.
  • Bild med titeln Kontakta U.S. Senators Steg 5
    2. Ring till dig.S. Capitol Switchboard om du inte hittar senatorns nummer. I vissa fall, till exempel, om en ny senator bara valdes - kanske du inte kan hitta senatorns telefonnummer på sin webbsida. Ring i det här fallet omkopplaren på (202) 224-3121. En växeloperatör svarar på linjen. Be operatören att ansluta dig till senatorns kontor som du vill tala med.
  • Capitol-omkopplaren ska besvaras av en levande person under öppettider på måndag till fredag.
  • Bild med titeln Kontakt U.S. Senators Steg 6
    3. Skicka ett mail till senatorn om du har tillgång till internet. E-post är ett av de enklaste och mest praktiska sätten att nå ut till dina valda tjänstemän. Varje senators regeringens e-postadress kommer att listas på samma sida som visar resten av deras kontaktinformation. Se till att din e-post är artig och artig - även om du inte håller med om att din senator har kastat och skriv ditt namn i slutet av meddelandet.
  • Som en artighet, inkludera din fysiska adressadress i slutet av e-postmeddelandet. Många senatorer (eller deras kontorspersonal) skickar ett fysiskt brev som svar snarare än att svara på din email.
  • Bild med titeln Kontakt U.S. Senators Steg 7
    4. Lämna din feedback i en kommentarform om man ges. Vissa senatorer har sina webbsidor inställda för att innehålla en kommentarform i stället för att tillhandahålla en e-postadress. I det här fallet kan du skriva dina kommentarer eller frågor till senatorn direkt i textrutan. Se till att du också innehåller någon annan information som kommentarens formulär ber om, inklusive ditt namn och e-postadress. När du har fyllt i kommentarformen klickar du på "Skicka" för att lämna in kommentaren.
  • Till exempel har John Barrasso, en republikansk senator från Wyoming, en kommentarform på sin webbplats och listar inte en e-postadress: https: // barrasso.senat.Gov / Public / Index.CFM / Kontaktform.
  • Bild med titeln Kontakt U.S. Senators Steg 8
    5. Skriv ett brev till senatorn om du föredrar papperskorrespondens. Att skriva ett fysiskt brev kan tyckas gammaldags till vissa läsare, men det är det mest traditionella och formella sättet att kontakta din senator. På framsidan av kuvertet och på toppen av brevet, adressera brevet till senatorn enligt följande: Den ärade John Ossoff. Förenta staternas senat. Washington, d.C., 20510. Öppna kroppen i ditt brev med: "Kära Senator Ossoff."
  • Att skicka ett brev säkerställer också att du får ett papperskopiellt svar från senatorn eller deras kontor.
  • Bild med titeln Kontakt U.S. Senators Steg 9
    6. Skicka ett brev till en senatkommitté om du har en bred oro. Senatkommittéer består av en grupp senatorer och har jurisdiktion över specifika områden i U.S. regering. Om du vill nå ut till valda tjänstemän om ett problem som ingen singel senator övervakar, är din bästa satsning att skriva till en senatkommitté. Adressera toppen av brevet (och framsidan av kuvertet) enligt följande: (kommitténamn). Förenta staternas senat. Washington, d.C., 20510.
  • Det finns totalt 20 senatkommittéer. Dessa inkluderar utskottet för etik, utskottet för energi och naturresurser samt utskottet för beväpnade tjänster. För en fullständig lista över kommittéer, besök: https: // senat.GOV / utskott / index.htm.
  • När du motsvarar en senatkommitté, får du sannolikt ett papperskopia-svar från kommitténs seniormedlem eller ordförande.
  • Tips

    Det är acceptabelt att skicka antingen ett handskrivet brev eller ett skrivet brev till din senator. Om du skickar ett handskrivet brev, skriv så snyggt som möjligt.
  • Var medveten om att det är relativt osannolikt att du någonsin kommer att vara i kontakt med senatorerna själva. Senatorer är upptagna och eftersom de kan få hundratals e-post och telefonsamtal på en dag, låter de deras personal hantera korrespondens.
  • Om du kontaktar en senators kontor från ett annat tillstånd av misstag, kommer de sannolikt inte att svara på dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande