Hur man kontaktar cash app

Cash App är en mobiltelefontjänst som låter dig göra och ta emot betalningar från andra människor och institutioner. När du använder appen kan du vara lätt, kan du behöva kontakta Cash App-supporten om du har problem som inte kan lösas i de vanliga frågorna på webbplatsen eller appen. Det finns inte en direktlinje som du kan ringa för att prata med en kontantapp som är representativ via telefon, men du kan kontakta supportteamet i appen, på webbplatsen och via post.

Steg

Metod 1 av 3:
Kontakta genom kontantappen
  1. Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 1
1. Tryck på din profilikon på startskärmen Cash App. Du måste loggas in i din kontantapp på din smartphone. Inom din app på din mobila enhet trycker du på ikonen cirkulär profil längst upp till vänster på skärmen. Detta tar dig till en meny med alternativ, inklusive alternativet för "Cash Support."
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 2
    2. Välj "Cash Support" nära botten av skärmen. Bläddra ner i din app för att hitta knappen för "Cash Support" längst ner på skärmen. Tryck för att välja ikonen och komma åt supportmenyn. Det kommer att vara precis ovanför "Logga ut" -knappen.
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 3
    3. Bläddra ner i kontantstödmenyn och välj "något annat."Kontantstödmenyn listar några allmänna ämnen som kan svara på din fråga, till exempel" Access Old Account "eller" Saknad betalning."Om du inte hittar ditt svar här klickar du på" något annat "längst ner på skärmen. Detta ger dig en större lista med vanliga problem att välja mellan, och du kan hitta din lösning här.
  • Var noga med att läsa igenom hela listan för att se om problemet du har nämnt innan du försöker kontakta Cash App.
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 4
    4. Välj "Kontakt support" för att begära ett samtal eller e-post från en representant. Om du inte har lycka till med de allmänna ämnena, välj det allmänna ämnet som bäst beskriver din fråga. Sedan, längst ner på skärmen, ser du möjlighet att "Kontakta support."Du kan välja att bli kontaktad inom 24 timmar via telefon eller via e-post.
  • Dubbelkontrollera ditt telefonnummer eller stavningen av ditt mail så att en representant kommer att kunna nå dig!
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 5
    5. Förklara ditt problem i detalj och välj "Fortsätt."När du har bekräftat din kontaktinformation, kommer Cash App att be dig att förklara det problem du har. Ge så mycket information som möjligt, och du får ett bekräftelsemeddelande när du trycker på "Fortsätt."
  • Om du inte får ett meddelande inom 24 timmar, försök att kontakta support igen genom att upprepa processen.
  • Dricks: Se till att din förklaring är tillräckligt lång. Om din förklaring är för kort kan du få en popup som ber dig att skriva mer. Förklara ditt problem i detalj.

    Metod 2 av 3:
    Använda Cash Apps hemsida
    1. Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 6
    1. Gå till URL-kontanter.App / Hjälp i din webbläsare och kontrollera vanliga frågor. Cash App Hjälp-sidan visar många vanliga frågor och guider till vanliga problem, och du kan hitta ditt svar här utan att kontakta support. Bläddra igenom listan med frågor för att se om problemet du har adresserat där.
    • Om ett av alternativen är lika men inte exakt till det problem du har, klicka på den för att se om du är problemet adresseras i avsnittet "Något annat" på nästa sida.
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 7
    2. Klicka på "Kontakt support" för att kontakta supportpersonalen. Om du fortfarande behöver hjälp efter att du har tittat igenom de populära ämnena, klicka på den gröna "kontakt support" -knappen längst ner på sidan. Detta kommer att ge dig en form som du kan slutföra för att meddela personalen på kontantapp som du har ett problem som du behöver hjälp med.
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 8
    3. Logga in på ditt konto med ditt e-postmeddelande eller mobilnummer. Innan du kan ta emot personligt stöd, kommer Cash App-webbplatsen att be dig att ge din inloggningsinformation. Det kommer då att skriva eller maila dig en bekräftelsekod som du måste ange för att logga in. När du har loggat in ser du en sida med titeln "Något annat" med en lista med vanliga problem och ämnen.

    Dricks: Om du inte har tillgång till e-post eller telefonnummer för ditt gamla konto, skapa ett nytt konto och välj "Kontaktstöd" för att hjälpa till att återställa din gamla.

  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 9
    4. Klicka på det ämne som bäst beskriver ditt problem och välj "Kontaktstöd."På sidan" Något annat "väljer du det allmänna ämnet som bäst beskriver din fråga. Sedan, längst ner på skärmen, ser du en annan knapp som säger "Kontaktstöd."Du kan välja att bli kontaktad inom 24 timmar via telefon eller via e-post.
  • Dubbelkontrollera ditt telefonnummer eller stavningen av ditt mail så att en representant kommer att kunna nå dig!
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 10
    5. Förklara ditt problem i detalj och välj "Fortsätt."När du har bekräftat din kontaktinformation, kommer Cash App att be dig att förklara det problem du har. Ge så mycket information som möjligt, och du får ett bekräftelsemeddelande när du trycker på "Fortsätt."
  • Om din förklaring är för kort, kommer Cash App inte att skicka in din förfrågan! Istället ser du en popup som ber dig att skriva mer.
  • Om du inte får ett bekräftelsemeddelande om att ditt meddelande mottogs inom 24 timmar, bör du försöka kontakta dem igen.
  • Metod 3 av 3:
    Ringa eller maila för kontantapp
    1. Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 11
    1. Ring kontantappen Automated Instruktionsnummer (855) 351-2274. Kontantapp har endast ett kontaktnummer tillgängligt för hjälp, och det är automatiserat. Om du vill höra instruktioner via telefon kan du ringa numret och lyssna på en automatiserad meny av ämnen. Du kan hitta en lösning på ditt problem genom att lyssna på steg-för-steg-instruktionerna.
    • Om du vill prata med en medlem av Cash Support-teamet måste du begära kontakt via appen eller på Cash App-webbplatsen.
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 12
    2. Akta dig för scammers som kan ge ut olika siffror. Vissa webbplatser ger ut falska telefonnummer och kan försöka samla din privata eller finansiella information. Kom ihåg att det inte finns någon direktlinje för att kontakta en cash supportrepresentant, och det enda sättet att begära att tala med Cash App-teamet är genom appen eller kontanterna.App webbplats.
  • Bild med titeln Kontakt Kontant App Steg 13
    3. Maila ett brev till kontantappens huvudkontor i San Francisco. Om du har råd att vänta på posten och svarstiden kan du skicka ett brev till huvudkontoret i Kalifornien. Adressera ditt brev till: Cash app, 1455 Market Street Suite 600, San Francisco, CA 94103.
  • Glöm inte att ge bra kontaktuppgifter i brevet så att du kan få ett svar!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande