Hur man kontaktar viagogo

Viagogo är en tredjeparts biljettförsäljning webbplats där kunder kan köpa eller sälja biljetter till evenemang som konserter, sportspel och teater visar. Om du har frågor om ett köp eller en försäljning du har gjort, kanske du undrar hur man kommer i kontakt med en kundtjänstrepresentant på viagogo. Oavsett vad din fråga är, kan du kontakta viagogo via deras hemsida, på sociala medier eller via e-post och få dina frågor besvarade snabbt.

Steg

Metod 1 av 2:
Använda deras hemsida
  1. Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 1
1. Logga in med din e-postadress som du brukade skapa kontot. För att viagogo ska ha din information måste du logga in på deras hemsida med hjälp av e-postadressen och lösenordet som du brukade göra ett köp eller en försäljning. Det finns en "Logga in" -knappen längst upp till höger på viagogos webbplats.
  • Du kan komma åt viagogos webbplats genom att klicka på den här länken: https: // viagogo.com /
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 2
    2. Klicka på "Mina beställningar" eller "Min försäljning."Beroende på vad du har en fråga om, kan du klicka på antingen" Mina beställningar "eller" Min försäljning."Det är här all information om biljetter och transaktioner du har gjort kan hittas.
  • Du kan också få tillgång till dina beställningsnummer eller försäljningsnummer via dessa knappar om du behöver.
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 3
    3. Välj den order du har en fråga om och klicka på "Kundsupport."När du har hittat beställningen eller försäljningen har du en fråga om, klicka på alternativet bredvid det som säger" Kundsupport."Varje separat order eller försäljning kommer att ha ett" kundsupport "-alternativ bredvid det. Välj bara den som du har en fråga om.
  • Om du har frågor om flera försäljningar eller beställningar kan du skicka en fråga för varje separat.
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 4
    4. Välj en fråga som du skulle vilja fråga. Viagogo har en lista med frågor som vanligen är frågade om order. Om din fråga faller i en av dessa kategorier, kan du klicka på den och läs igenom informationen som ges för att se om den svarar på din fråga.
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 5
    5. Välj "No-Contact Oss" efter "hittade du det här svaret?"Om du fortfarande behöver kontakta viagogo efter att ha läst igenom sina föreslagna svar kan du klicka på alternativet" No-contact Oss ". Detta tar dig till en låda där du kan skriva din fråga. Vara så specifik som möjligt så att deras rådgivare kan hjälpa dig till det bästa av sina förmågor.
  • Du behöver inte inkludera ditt beställningsnummer eller någon kontoinformation i ditt meddelande, eftersom du redan är inloggad.
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 6
    6. Vänta 24 timmar för ett svar. Viagogo kommer att svara på din fråga inom 24 timmar. De har redan din kontoinformation och ditt beställnings- eller försäljningsnummer sedan du skickat in din begäran via ditt viagogo-konto. Kontrollera den e-postadress som du brukade registrera dig med viagogo regelbundet så att du kan se deras svar.
  • Se till att e-postmeddelandet inte skickas till din spam-mapp.
  • Metod 2 av 2:
    Pratar med dem direkt
    1. Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 7
    1. Meddela dem på Twitter. Viagogo håller en aktiv twitter närvaro och svarar vanligtvis snabbt på frågor eller kommentarer. Du kan antingen nämna dem i en tweet eller meddela dem privat. Du kan komma till sin Twitter-sida genom att klicka på den här länken: https: // Twitter.com / viagogo
    • Var noga med att inkludera ditt beställningsnummer när du ställer en fråga så att de kan hjälpa dig specifikt.
    • Viagogo har också en Facebook-sida, men de brukar inte hålla det uppdaterat eller svara på kunder på det. Du kan hitta sin Facebook-sida här: https: // Facebook.com / viagogo /
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 8
    2. Skicka deras kundsupportlinje. Du kan maila sin kundsupportlinje direkt om du inte vill gå igenom deras hemsida. Var noga med att inkludera ditt beställningsnummer och någon relevant information så att din fråga kan besvaras så snart som möjligt. De kommer att maila dig tillbaka inom 24 timmar.
  • Deras kundsupportadress är: Kundservice @ beställningar.viagogo.com.
  • Du kan också inkludera ditt telefonnummer i det här e-postmeddelandet om du vill att de ska ringa dig.
  • Bild med titeln Kontakta viagogo Steg 9
    3. Ring deras supportlinje vid 00 61 283 180 255. Viagogo har en kundsupportlinje som du kan ringa, men de kommer bara att prata med dig om din show som du köpte biljetter till är inom 72 timmar eller om din försäljning är inom 5 dagar efter sändningsfristen. Om din situation inte är tidskänslig, kommer de att rikta dig till deras hemsida.
  • Telefonen kommer att uppmana dig att skriva ditt beställningsnummer innan du kan prata med någon, så se till att du har det någonstans du kan se den.
  • Om du ringer internationellt måste du Ange din landskod före telefonnumret när du ringer.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande