Så här kontaktar du etsy support

Etsy är en ovärderlig resurs för otaliga crafters, artister och deras kunder. Men om du har problem med din butik eller en order, kan du behöva komma i kontakt med deras kundsupport. Medan Etsy inte har en kundservicelinje kan du komma i kontakt med dem via deras hemsida. De är tillgängliga 24/7 med chatt, eller du kan skicka dem ett meddelande för en mer detaljerad och specifik fråga.

Steg

Del 1 av 2:
Chatt eller meddelande
  1. Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 4
1. Välj "Köp på etsy" eller "Säljer på Etsy" baserat på din fråga. Menyn Kontaktsidan har 2 alternativ för dig att välja mellan. Klicka på den som är närmast relaterad till ditt problem för att ta upp en meny med ytterligare alternativ.
  • Till exempel, om du har problem med din etsy-butik, välj alternativet "Försäljning på etsy". Om du har en betalningsfråga på ett köp du gjort, välj "Köp på Etsy."
  • Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 5
    2. Titta igenom listan med alternativ för att se om det finns en relevant. På skärmen ser du en lista med ytterligare alternativ som "hjälp med en order" eller "ekonomi och fakturering."Ta lite tid att söka igenom listan med alternativ för att se om det finns något som svarar på din specifika fråga eller hjälper dig att lösa det problem du har.
  • Om du kan hitta ett svar eller räkna ut hur du fixar problemet du har, bra! Du kan stanna där och kanske inte behöva kontakta Etsy Support för ytterligare hjälp.
  • Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 6
    3. Klicka igenom för att komma till "Jag behöver fortfarande hjälp" om det inte finns något relevant alternativ. Om du inte hittar ett menyalternativ som är relaterat till ditt problem eller fråga, fortsätt klicka på menyalternativen. Fortsätt klicka via menyn tills du når alternativet till antingen chatt eller e-post Etsy-support.
  • Till exempel kan du klicka på "Sälja på Etsy", då "ditt Etsy-konto", då "Mitt konto hackades" och då "jag gjorde inte det här köpet" och du kommer så småningom att komma till alternativet att chatta eller E-post Etsy Support.
  • Om du fastnar i en lista med rullgardinsmenyer som inte är till hjälp för dig, gå tillbaka och välj ett annat alternativ.
  • Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 7
    4. Välj alternativet "chatt med oss" för omedelbar hjälp. Klicka på chattalternativet för att ta upp ett chattfönster på nedre högra hörnet på sidan. Ange ett meddelande i chattrutan och vänta på en kundtjänstrepresentant för att svara på dig. Berätta för dem om problemet eller frågan du har och de ska arbeta med dig för att hjälpa till att lösa det.
  • Om du har ett omedelbart problem som om du är orolig har ditt konto hackats och det finns bedrägliga avgifter på ditt konto, kan chatt vara ett snabbt och enkelt sätt att få hjälp från Etsy Support.
  • Chattstjänsten är tillgänglig 24/7 men det kan ta några minuter för en rep att svara beroende på hur upptagen de är för tillfället.
  • Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 8
    5. Välj alternativet "Email US" för att skicka Etsy Support ett meddelande. Välj alternativet Email och du kommer att bli till en ny sida med en online-kontaktformulär. Fyll i formuläret och inkludera din kontaktinformation och e-postadress. Skriv en kort, detaljerad beskrivning av problemet, problemet eller ifrågasätta du har och skicka ditt meddelande. Vänta sedan på Etsy Support att följa upp med dig via e-post.
  • Om du har en fil eller ett dokument som är relaterat till din förfrågan kan du ladda upp det genom att klicka på alternativet "Lägg till fil".
  • E-post är ett bra alternativ om du har ett icke-nödproblem som ett problem med att lägga till objekt i din etsy butik eller du behöver rapportera en glitch du fortsätter med din butik.
  • Del 2 av 2:
    Logga in
    1. Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 1
    1. Besök Etsy-kontaktsidan på https: // etsy.com / hjälp / kontakt. För att komma i kontakt med Etsy-support, börja med att öppna en webbläsare och gå över till sin kontaktsida. Om du använder Etsy-appen på din smartphone eller surfplatta måste du hoppa på en dator för att besöka kontaktsidan på deras hemsida.
    • För att chatta eller skicka ett meddelande till Etsy-support måste du använda en webbläsare.
  • Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 2
    2. Logga in på ditt konto eller gör en om du inte har en. Om du inte redan är inloggad i ditt Etsy-konto, blir du uppmanad att logga in för att komma åt kontaktsidan. Ange ditt kontoinformation och logga in. Om du inte har ett Etsy-konto, inga bekymmer! Klicka på det alternativ som är märkt "Registrera" för att skapa en på bara några minuter.
  • Du kan också välja att registrera dig med din Facebook, Google eller Apple-konto om du gör ett nytt konto.
  • Om du bara har använt etsy-appen, använd din kontoinformation för att logga in på ditt konto via webbplatsen. Det blir detsamma.
  • Bild med titeln Kontakt Etsy Support Steg 3
    3. Återställ ditt lösenord om du har problem med att logga in. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, eller du har problem med att komma in i ditt konto, klicka på det alternativ som är märkt "Problem med att logga in?"Och välj sedan det alternativ som är märkt" Återställ ditt lösenord."Du kommer att uppmanas att ange den e-postadress som är kopplad till ditt konto och Etsy skickar dig ett mail med en länk som återställer ditt lösenord och låter dig logga in.
  • Om ditt problem var att du inte kunde logga in på ditt konto, så kan det vara en potentiell lösning för dig!
  • Tips

    Du kanske kan spara dig lite tid och krångel genom att titta igenom listan med alternativ på hjälpmenyn för att se om ditt problem eller problem diskuteras där.

    Varningar

    Var försiktig så att du inte anger någon finansiell information om inte en Etsy kundrepresentant frågar efter det.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande