Hur man kontaktar klook

Klook är en populär app som arbetar direkt med attraktioner och destinationer för att göra bokning reseaktiviteter enklare och billigare än traditionella resebyråer. Om du behöver komma i kontakt med Klook, gör de det relativt enkelt för dig att göra det. Du kan använda hjälpmenyn på deras app eller webbplats. Du kan också skicka ett meddelande till deras kundservice avdelning via e-post eller genom sina sociala medier.

Steg

Metod 1 av 3:
Använda appen
  1. Bild med titeln Kontakta Klook Steg 1
1. Öppna Klook-appen på din smartphone eller surfplatta. Leta reda på klookikonet på din smartphone eller tablett och tryck på den för att öppna den. Om du inte har appen, besök din App Store och ladda ner den gratis.
  • Du måste logga in på ditt konto på appen för att kontakta Klook genom det. Om du inte har ett konto kan du göra en om några minuter.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 2
    2. Välj ikonen "Konto" i det nedre högra hörnet. Titta på det nedre högra hörnet för en persons silhuett med ordet "konto" under det. Tryck på ikonen för att ta upp dina kontoinställningar.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 3
    3. Tryck på alternativet "Hjälpcenter" för att dra upp hjälpmenyn. Under menyalternativen relaterade till kuponger, belöningar och presentkort finns alternativ för dina kontoinställningar. I den menyn, leta efter det alternativ som är märkt "Hjälpcenter" och välj det för att få upp den vanliga frågorna.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 4
    4. Bläddra ner och välj ikonen "Fråga Klook". Bläddra förbi de populära ämnena och kategorierna av vanliga problem och leta efter knappen märkt "Fråga Klook."Välj det för att ta upp den utökade hjälpmenyn.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 5
    5. Välj alternativet "Allmänna förfrågningar" för att få upp frågeformuläret. Titta igenom den utökade hjälpmenyn om du har problem eller ett problem som är relaterat till din bokning. För att kontakta Klook, välj alternativet "Allmänna förfrågningar" för att få fram ett meddelandeformulär du kan använda för att komma i kontakt med kundserviceavdelningen.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 6
    6. Fyll i formuläret och be om ett svar. Inkludera ditt namn och e-post så Klook kan kontakta dig. I rullgardinsmenyn märkt "Vad är ditt problem om?"Välj det alternativ som är närmast relaterat till ditt problem, eller välj" Andra."I fältet" Din fråga ", förklara ditt problem eller problem i detalj, liksom alla åtgärder du har tagit för att försöka lösa det.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 7
    7. Skicka in formuläret och vänta på klook för att kontakta dig. Klicka på "Skicka" i det övre högra hörnet för att skicka ditt meddelande. Du får en e-postbekräftelse som anger att ditt meddelande mottogs och att kundserviceavdelningen svarar på dig inom kort.
  • Om du inte hör något efter 24 timmar, skicka en uppföljnings-e-post som frågar om statusen för ditt problem.
  • Dricks: Om du har ett specifikt problem relaterat till ditt resmål, fyll i den valfria rutan märkt "destinationer" Hjälp Klook smala ner lösningar på ditt problem.

    Metod 2 av 3:
    Navigera på webbplatsen
    1. Bild med titeln Kontakta Klook Steg 8
    1. Logga in på ditt konto på klooks webbplats. Öppna din webbläsare och gå till https: // klook.com / en-oss /. Leta efter det alternativ som är märkt "Logga in" och välj det. Skriv in din kontoinformation och klicka på "Logga in" -knappen.
    • När du loggar in kommer du att omdirigeras tillbaka till hemsidan.

    Dricks: Om du aldrig loggat in på webbplatsen innan, använd den kontoinformation du använde på appen. Om du inte har ett konto, välj alternativet "Skapa ett konto" för att göra en om några minuter.

  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 9
    2. Klicka på "Hjälp" -knappen längst upp till höger på hemsidan. Leta efter ikonen märkt "Hjälp" längst upp till höger på sidan, bredvid ikonen för kundvagnen. Klicka på den för att ta upp hjälpmenyn.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 10
    3. Bläddra ner och klicka på ikonen "Fråga Klook". Bläddra förbi de vanliga frågorna och kategorierna av vanliga problem tills du ser en ikon märkt "Fråga Klook."Klicka på ikonen för att ta upp den utökade hjälpmenyn, vilket gör att du kan skicka ett meddelande till deras kundserviceavdelning.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 11
    4. Välj "Allmän förfrågan" om du inte ser ditt problem listat. I menyn Ask Klook ser du ett fältmärket "Typ av fråga" med flera ikoner som beskriver bokningsproblem som du kan välja om du har ett omedelbart problem med din bokning. Om du inte ser ditt problem listade, klicka på ikonen "Allmän förfrågan" för att få upp onlineformuläret.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 12
    5. Fyll i onlineformuläret och be om ett svar. Fyll i alla fält på onlineformuläret så Klook har så mycket information som möjligt för att hjälpa dig. Var noga med att inkludera din nuvarande e-postadress så att de kan kontakta dig. I rutan "Förfrågan Detaljer", beskriv det problem eller problem som du har att använda så mycket detaljer som möjligt, inklusive eventuella steg som du redan har tagit för att försöka fixa det.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 13
    6. Skicka meddelandet och vänta på ett svar. Klicka på Skicka för att skicka meddelandet till kundserviceavdelningen. Du bör få ett e-postmeddelande som bekräftar att de fick ditt meddelande och att de kommer att svara inom kort.
  • Om du inte kontaktas efter 24 timmar, skicka en uppföljningsmail som begär en statusuppdatering.
  • Metod 3 av 3:
    Skickar ett meddelande till kundsupport
    1. Bild med titeln Kontakta Klook Steg 14
    1. E-post Klooks kundsupport på Support @ Klook.com. Använd din webbläsare eller e-postappen på din smartphone eller surfplatta för att utarbeta ett e-postmeddelande som förklarar problemet eller problemet som du har. Lägg din kontoinformation i ämnesraden i e-postmeddelandet så att de kan dra upp det och bättre hjälpa dig. Begär att de svarar på dig så snart som möjligt.
    • Inkludera ditt telefonnummer om du vill att klook ska ringa dig.
    • Om du redan har tagit steg för att försöka fixa ditt problem, förklara dem till klook så att de inte berättar att du gör något du redan har försökt.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 15
    2. Skicka ett meddelande eller posta till Klooks Facebook-sida för att nå dem. Klook upprätthåller en officiell Facebook-sida som heter Klook Global. Dra upp sin sida och skriv ett inlägg som beskriver problemet eller problemet att du har och skicka det till deras sida. Du kan också skicka dem ett meddelande via sin Facebook-sida så att de kan svara direkt på dig.
  • Du kan hitta sin Facebook-sida på en webbläsare genom att gå till https: // Facebook.com / pg / klookglobal / ca /?ref = page_internal.
  • Inkludera din Klook-kontoinformation i ett direkt meddelande så att de bättre kan hjälpa dig.
  • Du måste ha ett Facebook-konto för att skicka till Klooks sida eller skicka dem ett meddelande.
  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 16
    3. Meddelande eller Tag Klooks Twitter-sida för att komma i kontakt. Klooks Twitterhandtag, eller användarnamn, är @klooktravel. Du kan skriva ett inlägg som förklarar ditt problem eller fråga och märka sitt konto så att de ser det. Du kan också skicka dem ett direktmeddelande om ditt problem och be dem att kontakta dig.
  • För att dra upp sin Twitter-sida i en webbläsare, besök https: // Twitter.com / klooktravel?lang = en.
  • Om du meddelar dem, inkludera din Klook-kontoinformation så att de kan dra upp det för att hjälpa dig.
  • Dricks: Tagging Klook i ett inlägg gör det möjligt för andra att se det, vilket kan få dem att svara snabbare för att lösa ditt problem.

  • Bild med titeln Kontakta Klook Steg 17
    4. Använd Klooks Instagram-konto för att kontakta dem. Klook har ett Instagram-konto som heter "Klooktravel" som de underhåller och kontrollerar ofta. Besök deras sida och kommentera ett av deras inlägg som beskriver ditt problem, eller skicka dem ett direktmeddelande som beskriver ditt problem och innehåller din Klook-kontoinformation så att de kan arbeta för att lösa det.
  • Du måste ha ett Instagram-konto för att kunna kommentera Klooks Instagram eller skicka dem ett meddelande.
  • Du kan dra upp Klooks Instagram på en webbläsare genom att besöka https: // Instagram.com / klooktravel /.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande