Hur man kontaktar stubhub

StubHub är ett företag som låter alla köpa och sälja biljetter på nätet. När du har allmänna förfrågningar om sina tjänster, det finns några olika metoder som du kan använda för att antingen hitta svar på dina frågor eller kontakta Stubhub för att få de personliga svaren du behöver. För att nå dem direkt, ring 1-866-788-2482 om du bor i USA eller Kanada. När du behöver kontakta Stubhub för andra typer av förfrågningar, som press, annonsering eller företagsförfrågningar, är det viktigt att skicka din förfrågan till rätt e-postadress för att komma i kontakt med den rätta avdelningen.

Steg

Metod 1 av 2:
Få svar på allmänna förfrågningar
  1. Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 1
1. Ring för att ställa frågor under öppettider. Affärstimmar är 5:00 am-9: 00 pm pacific tid på vardagar och 5:00 am-8: 00 pm pacific tid på helgerna. De olika siffrorna som ska ringas från olika länder är på kontaktsidan på deras hemsida på https: // stubhub.com / kontakt-oss /.
  • Numret för Förenta staterna och Kanada är 1-866-788-2482.
  • Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 2
    2. Chatta för att ställa frågor utanför normala öppettider. Chattstödet är tillgängligt 24/7 på datorer eller mobila enheter som är anslutna till Internet. Klicka på chattknappen på kontaktsidan på https: // stubhub.com / kontakt-oss / För att öppna ett popup-chattfönster och komma igång.
  • Du måste ange ditt namn och postnummer för att börja chatta, liksom välja en kategori och ge detaljer om din förfrågan. Om du har ett ordernummer kan du skriva in det här också.
  • Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 3
    3. Kontrollera FAQ-sidan för svar på vanliga frågor. Besök FAQ-sidan på https: // stöd.stubhub.com / sv / support / home Om du har en allmän utredning. Välj om din fråga är relaterad till köp, försäljning, mobil biljettförsäljning eller ditt konto.
  • FAQ-sidan har också en lista över de mest populära frågorna och svaren, såväl som trendiga frågor.
  • Bild med titeln Kontakt Stubhub Steg 4
    4. Sök i StubHub-community för att hitta svar på frågor från andra användare. Hitta personer som har haft liknande erfarenheter eller frågor om gemenskapens forum. Välj bland olika kategorier eller visa de senaste upplagda diskussionerna.
  • Frågor svaras ofta av Stubhub Moderators. Användare kan också svara på alla diskussioner.
  • Dricks: Du kan också skicka in en evenemangsförfrågan via StubHub-communityen om du inte kan hitta biljetter till en viss händelse.

    Metod 2 av 2:
    Nå Stubhub för andra förfrågningar
    1. Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 5
    1. E-post pr @ Stubhub.com för pressförfrågningar. Detta är e-postmeddelandet för Stubhub Public Relations Team. Kontakta dem för alla pressbehov, inklusive branschuppdateringar, försäljningsdata, biljettutveckling och levande evenemang inbjudningar.
    • Om du är pressbaserad i Storbritannien kan du maila UKPR @ StubHub.com istället.
  • Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 6
    2. Skicka reklamförfrågningar till DL-StubHub-Adsales @ eBay.com. Det här är e-poststubhublistorna på deras kontaktsida för alla annonseringsrelaterade förfrågningar. De säger att de kommer att "komma tillbaka till dig."
  • Stubhub ägs av eBay, varför e-postmeddelandet är ett eBay-e-postmeddelande.
  • Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 7
    3. E-post Corporate @ Stubhub.com för företagsförfrågningar. Stubhub Corporate är B2B-delen av StubHub. Det här är e-postmeddelandet för att skicka förfrågningar till om du vill köpa biljetter till evenemang för ditt företag.
  • Stubhub Corporate hanterar saker som att tillhandahålla gruppbiljetter och VIP-upplevelser för företag. De arbetar också med Travel Agences Concierge Service för att ge anpassade erbjudanden för saker som sportevenemang och konserter.
  • Dricks: Kolla in bloggen på Stubhub Corporate-sidan för att få idéer för kommande evenemang att delta med ditt företag samt andra tips.

  • Bild med titeln Kontakt StubHub Steg 8
    4. Skicka ett fysiskt brev till företagskontoret. Företagets adress är: 199 Fremont Street, Golv 4, San Francisco, CA 94105. Använd det här om du någonsin behöver maila något till Stubhub.
  • Stubhub-försäljning och support är alla digitalt baserade, så det är mycket osannolikt att du någonsin behöver använda snigelpost för att komma i kontakt med dem.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande