Hur man kontaktar fitbit

Fitbit är ett företag som säljer bärbara produkter för att spåra din träning och välbefinnande. Kontakta ett företag som stort som Fitbit kan vara frustrerande, speciellt om du har problem med ditt hälsokonto och behöver hjälp direkt. För att kontakta Fitbit, ring deras kundservice linje på 877-623-4997, chatta med en representant online, skicka dem ett meddelande på Twitter, eller skicka en allmän utredning för att få dina frågor besvarade.

Steg

Metod 1 av 2:
Få ett omedelbart svar
  1. Bild med titeln Kontakt Fitbit Steg 1
1. Ring Fitbit kundsupportlinje för allmänna frågor. För kontoinstallation eller problemlösning, ring Fitbit`s General Customer Support Line. De är öppna varje dag från 4:00 till 9 pm Pacific Standard Time. Du kommer att bli uppmanad att ge din kontoinformation såväl som din specifika fråga.
  • Ring 877-623-4997 för att nå kundsupport.
  • Bild med titeln Kontakt Fitbit Steg 2
    2. Starta en live chatt online för att prata med någon direkt. Om du behöver din fråga svar direkt, kontakta en Fitbit Customer Support Representative Online. Du kanske måste vänta tills en kundtjänstrepresentant är tillgänglig innan du kan chatta med dem. Logga in med din kontoinformation innan du startar din chatt.
  • Besök https: // hjälp.fitbit.com /?l = en_us & cu = 1 & fs = contactus och klicka på "Live Chat" för att starta din chatt.
  • Bild med titeln Kontakt Fitbit Steg 3
    3. Kontakta Fitbit på Twitter för ett snabbt svar. Fitbit har ett Twitter-konto som ger kundsupport. Skicka dem ett direktmeddelande för att få dina frågor besvarade privat, eller tagga dem i en tweet för ett offentligt svar.
  • Besök Fitbit Twitter-konto på https: // Twitter.com / fitbitsupport
  • Dricks: Fitbit Twitter-konto kommer att kunna svara på din fråga på flera språk, inklusive engelska, franska och spanska.

    Metod 2 av 2:
    Emailing, hävdar garantier och sökande efterföljer
    1. Bild med titeln Kontakt Fitbit Steg 4
    1. Skicka en allmän utredning för att få ett mailat svar. Fitbit har ingen kundsupportadress. Men om du använder deras hemsida för att skicka en fråga, kommer de att maila dig med deras svar. Ange ditt fullständiga namn, e-postadress och ditt specifika problem för att få ett svar från Fitbit.
  • Bild med titeln Kontakt Fitbit Steg 5
    2. Logga in på ditt konto för att hävda garantier. Om du behöver kontakta Fitbit eftersom ditt band är trasigt, kan du hävda en garanti för att få en ny skickad till dig. Logga in på ditt konto med din e-postadress eller Facebook-konto. Skicka in din anspråk på att få ett nytt band som skickas till dig.
  • Besök https: // hjälp.fitbit.com /?l = en_us & cu = 1 & fs = contactus och klicka på "Broken Band?"Att skicka in din garantianspråk.
  • Bild med titeln Kontakt Fitbit Steg 6
    3. Sök i Fitbit Forums för att hitta svar på dina frågor. Fitbit har ett samhälle som kan svara på dina frågor till dig. Sök din fråga för att se om någon annan har haft samma problem och kan berätta hur man löser det. Du kan söka efter forumet med nyckelvillkor eller produkter.
  • Besök https: // community.fitbit.com / t5 / community / ct-p / sv Att söka i Fitbit Forums.
  • Dricks: Vissa frågor besvaras av Fitbit-representanter medan andra hanteras enbart av medlemmarna.

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande