Hur man kontaktar rnc

Om du vill lära dig om republikanska partiets officiella ståndpunkter om nationella frågor som du bryr dig om kan du kontakta representanter för Republikanska nationella kommittén (RNC). Du kan fråga representanter om hur man röstar eller bidrar till partiets kandidater eller att rösta problem med vissa frågor. Kontakta RNC och dess medlemmar är ett utmärkt sätt att hålla sig informerad om vår regering och delta i vår demokrati.

Steg

Metod 1 av 3:
Ringa dina nationella eller lokala kontor
  1. Bild med titeln Kontakta RNC-steg 1
1. Ring till National RNC-nummeret på 202-863-8500 för att lära dig om allmänna ämnen. Om du har allmänna frågor om RNC, ring ett telefonsamtal till det här numret är ett bra alternativ. Ring måndag till fredag ​​mellan 9 och 17:00 för din bästa chans att prata med en person.
  • RNC National Number är ett bra nummer att ringa om du vill lära dig om att gå med eller stödja RNC eller om du har frågor om donationer, valprocesser eller händelser.
  • Bild med titeln Kontakta RNC steg 2
    2. Ring ditt statligt kontor eller den lokala RNC-representanten för att prata om politik och åtgärder. Om du har en omedelbar eller brådskande oro, är det det bästa sättet att ringa din lokala representant.
  • Du kan hitta telefonnummer för dina representanter och RNC-tjänstemän genom att besöka deras hemsida eller på https: // USA.GOV / valda tjänstemän.
  • Berätta för den personal som svarar på telefonen ditt namn och adress och berätta för dem ditt meddelande. De kommer att ta anteckningar om vilket problem du ringde om och din position på den frågan. Staffers sammanställer dessa anteckningar så att de kan ge regelbundna summarieuppdateringar till dina representanter.
  • Förbered dig för att lämna ett röstmeddelande. Många människor kallar dessa nummer varje dag. RNC Staffers kanske inte är tillgängliga för att svara på telefonen när du ringer. Lämna kontoret ett meddelande med ditt namn, adress och det uttalande du vill göra om ett visst problem eller en politik. De kommer att notera din åsikt på samma sätt som de skulle om du skulle prata med dem personligen.
  • Du kommer inte prata med din representant direkt i telefon.
  • Bild med titeln Kontakta RNC steg 3
    3. Ring för att schemalägga ett möte med dina valda tjänstemän. Om du vill träffa din representant eller en medlem av RNC personligen för att diskutera dina bekymmer, ring sitt kontor för att schemalägga ett möte. Fråga den person som svarar på telefonen för att rikta dig till tidsplanen eller sekreteraren.
  • Fråga schemaläggaren vad reglerna är för att schemalägga ett möte med den person du vill prata med.
  • Var tydlig om vad du vill diskutera i ett möte. Be om ett möte för att diskutera ett visst problem som du känner påverkar ditt samhälle.
  • Fortsätter när du frågar efter ett möte. Om din representant eller RNC-statlig tjänsteman inte är tillgänglig för ett möte inom de närmaste veckorna, kan du be om ett möte med en nyare.
  • Om du kan planera ett möte med en RNC-representant, förbereda sig för mötet genom att läsa om din representants officiella ställning i frågan och läsa andra åsikter om frågan. Förbered dig på hur det här problemet påverkar dig personligen och varför det spelar roll för ditt samhälle.
  • Personliga berättelser är mycket kraftfulla verktyg som du kan använda för att kommunicera dina bekymmer till en RNC-tjänsteman eller representant.
  • Metod 2 av 3:
    Skriva brev och e-postmeddelanden
    1. Bild med titeln Kontakta RNC-steget 4
    1. Hitta din RNC-representantens kontaktuppgifter på deras hemsida. Representantens lokala och Washington, DC Office-adresser är på deras hemsida "Kontakt" sida. Den här sidan har också instruktioner för att maila RNC-kontor eller medlemmar. Titta på den här sidan kan du välja vilken kontaktmetod du föredrar att använda för att nå din representant.
    • De bästa RNC-tjänstemännen att kontakta med brev eller e-post är dina valda medlemmar av kongressen. Varje medlem av kongressen har sin egen hemsida.
    • Båda formerna av brevskrivning är effektiva sätt att kontakta medlemmar i RNC, men de är inte lika effektiva som ett telefonsamtal.
    • Att skriva ett brev eller ett mail är ett bra sätt att kontakta RNC om du vill uttrycka en mer komplex tanke på ett problem. Det är också en bra metod att använda om du har ångest som talar via telefon eller om du inte kan ringa på kontoret måndag till fredag ​​mellan 9:00 och 17:00.
  • Bild med titeln Kontakta RNC-steget 5
    2. Skriv eller skriv ett brev med en Business Letter-mall. Om du vill skriva ett skrivet eller handskriven brev för att skicka till ditt RNC-statligt kontor, formatera ditt brev med en affärsmall. Inkludera ditt namn och adress så att RNC-representanten kan svara på ditt brev.
  • Om du vill skriva ett brev till din representant, använd artigt språk och fokusera ditt brev ett problem eller handling som betyder något för dig.
  • Du kan ge ditt brev en personlig touch genom att förklara varför ett problem är viktigt för dig och låt RNC veta hur ett problem eller handling kommer att påverka ditt samhälle.
  • Se till att du innehåller specifika detaljer om problemet du skriver om. Till exempel kanske du vill påpeka de positiva eller negativa förslagen inom en enda lagstiftning.
  • Bild med titeln Kontakta RNC-steg 6
    3. Maila ditt brev till adressen som publiceras på din statens hemsida. Det kan ta lång tid att få ett svar på ett brev. Om du inte får ett svar relaterat till ett problem du bryr dig om, följa upp med ett e-postmeddelande eller ett telefonsamtal.
  • Bild med titeln Kontakta RNC-steg 7
    4. Skriv ett mail med hjälp av online-blanketten på din RNC-medlems hemsida. De flesta statliga kontor föredrar att du skickar ut dem med hjälp av en vanlig onlineformulär som de tillhandahåller. Denna blankett ber om ditt namn, adress och e-postadress så att du kan få ett svar.
  • Ditt e-postmeddelande ska vara kort och fokusera på en enda fråga. Vissa RNC-e-postformulär kommer att ha en rullgardinsmeny som listar de problem som för närvarande diskuteras av RNC. Välj det problem du vill skriva om från den här rullgardinsmenyn.
  • I ett e-postmeddelande till din representant kan du skriva, "kära senator toomey, mitt namn är Joe Smith. Jag har bott och arbetat i Pennsylvania i 5 år. Jag har ännu inte hört din officiella ställning på den aktuella utbildningsreformpolitiken. Denna fråga är viktigt för mig eftersom jag har 2 barn som deltar i Public School. Jag skriver för att fråga att du klargör din position i den här frågan. Tack, Joe Smith."
  • Metod 3 av 3:
    Anslutning via sociala medier
    1. Bild med titeln Kontakta RNC-steget 8
    1. Kontakta enskilda RNC-ledare via Twitter. Några av de nuvarande ledarna "(från juni 2018) twitterhandtag inkluderar:
    • GOP Ordförande Ronna McDaniel: @goppchairwoman
    • GOP CO-Chair Bob Paduchik: @paduch
    • Senat Minoritetsledare Mitch McConnell: @mcconnellpress
  • Bild med titeln Kontakta RNC steg 9
    2. Meddela RNC på Facebook, Instagram och Twitter. Skriv ett meddelande till RNC på deras Facebook-sida på https: // Facebook.com / gop. Du kan också skicka dem en tweet eller instagram kommentar via handtaget @gop. RNC personal läser dessa meddelanden och kan svara på specifika frågor. Dessa officiella sociala mediesidor anger de officiella positionerna som RNC tar särskilda frågor.
  • Bild med titeln Kontakta RNC steg 10
    3. Kontakta dina lokala och statliga representanter genom sociala medier. Besök RNC: s "Välj din stat" sida för att hitta ditt statens RNC-ledning. Detta är tillgängligt på https: // go.com / ledare / stater /. Varje stat och medlem av kongressen har sin egen Facebook-sida och Twitter-hanterad där du också kan skicka ett meddelande.
  • Begränsa det problem du vill diskutera eller uttrycka oro över så att du kan nå ut till rätt person.
  • Bild med titeln Kontakta RNC-steget 11
    4. Skriv ett kort meddelande som anger din åsikt om ett problem. Du måste skriva ett kort och direkt meddelande för att uttrycka dina tankar om sociala medier. Representanter är osannolikt att svara på meddelanden som är oklara eller uttrycka en allmän åsikt om partens ställning. De är inte osannolikt att svara direkt på meddelanden som använder profanity eller förolämpa en person.
  • Tweets och Facebook-inlägg är informella sätt att nå ut till en RNC-medlem. En tweet kan exempelvis säga "ordförande McDaniel, hur kommer GOPs skatteformförslag påverka familjer som tjänar mindre än 50 000 dollar / år?"
  • Politiska siffror och fester svarar mer sannolikt på positiva budskap via sociala medier. Sociala medier är ett bra sätt att kontakta RNC om du stöder en av deras handlingar eller positioner.
  • Använd hashtags för att länka ditt meddelande till andra kampanjer eller problem. Detta kommer att hjälpa RNC att se hur många människor skriver om ett visst problem.
  • Sociala medier är inte det mest effektiva sättet att kontakta RNC. Meddelanden är vanligtvis korta och du kanske inte har tillräckligt med utrymme i en tweet för att uttrycka dina fulla tankar om ett problem.
  • Tips

    Kontakta din lokala representant eller statligt kontor för den bästa chansen att få din röst hört. Varje republikansk senator och medlem i representanthuset är medlem i RNC. Du är mer benägna att prata med en person i telefon eller få ett skriftligt svar om du kontaktar dina lokala eller statliga kontor.
  • RNC National Office föredrar kommunikation via e-post. Men du kan fortfarande skicka ett brev eller ringa dem om du vill. Deras adress är: 310 Första Street SE, Washington, DC 20003.
  • För ett annat sätt att bli involverad kan du gå med i en vykortskrivningskampanj där du skickar ditt meddelande via en organiserad kampanj. Dessa kampanjer visar representanter att många människor är oroade över ett problem. Sök Google för vykortskampanjer om problem som är viktiga för dig.
  • Google din statens namn plus "RNC" för att hitta din statens RNC-webbplats. Statens hemsida kommer att ha information om kommande evenemang och policyer som påverkar boende i ditt tillstånd. Denna information hjälper dig att lära dig om RNC: s positioner på problem du bryr dig om.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande