Hur man kontaktar norton antivirus

Norton Antivirus är ett av de mest populära antivirusprogrammen där ute. Om du har problem med programmet, är du förvirrad av din senaste faktureringscykel, eller om du vill starta eller avbryta din prenumeration, är säker på att det finns gott om sätt att kontakta dem och få hjälp. Som en anteckning, medan Norton LifeLock kan låta som en annan produkt som erbjuds av Norton, är det faktiskt det officiella namnet på företaget. Om du letar efter hjälp från Norton Antivirus men du kan bara hitta information om att kontakta Norton LifeLock, vara säker på att de är samma sak.

Steg

Metod 1 av 6:
Vad är Nortons kundservicenummer?
  1. Bild med titeln Kontakt Norton Antivirus Steg 1
1. Ring 1-855-966-7866 för den allmänna kundservicelinjen. Norton har olika avdelningar för olika problem och ämnen, men det här är deras vanliga kundservicenummer för Förenta staterna. Du kommer sannolikt att vara kvar i mycket längre tid än om du ringde den specifika avdelningen du behövde, men i en nypa är det ett bra sätt att ta tag i dem.
  • Nortons kundservice nummer är tillgängligt 24/7.
  • Om du inte vill sitta i väntan är de bästa timmarna att ringa 8 pm till 6 am est. De bästa dagarna att ringa är tisdag, onsdag och fredag.
Metod 2 av 6:
Vilket nummer ringer jag för att nå specifika avdelningar på Norton?
  1. Bild med titeln Kontakt Norton Antivirus Steg 2
1. Fyll i ett kundsupportformulär för att få ett avdelning-specifikt nummer. Besök https: // stöd.norton.com / sp / sv / oss / hem / ström / kontakttelefon och klicka på den kategori som närmast återspeglar det problem du har. Sidan kommer att expandera och visa dig lösningarna för de vanligaste frågorna som folk löper in. Klicka på "Nej. Jag behöver fortfarande hjälp från en agent "om lösningen inte är där och fyll i formuläret med ditt namn, e-post och telefonnummer. Beskriv ditt problem i 1-2 meningar och klicka på "Få telefonnummer."Webbplatsen kommer att generera en supportbiljett, och ge dig det specifika telefonnumret du behöver.
  • Alla nummer som genereras av onlineformuläret bör också vara tillgängligt 24/7
  • Detta är förmodligen det snabbaste sättet att få tag på någon som kan hjälpa dig. Om du kallar sin allmänna kundsupportlinje, kommer de sannolikt att omdirigera dig ändå.
Metod 3 av 6:
Har Norton en online chattfunktion?
  1. Bild med titeln Kontakt Norton Antivirus Steg 3
1. Ja, gå till supportsidan och klicka på "Chat Now" -knappen. De "chatta nu" knappen är under Live Chat-rubriken. Klicka på kategorin som matchar vilken typ av problem du har och slå "nej. Jag behöver fortfarande hjälp från en agent "-knapp. Ange din personliga information och klicka på knappen "Spara och fortsätt". Du får se ett fallnummer som dyker upp på skärmen för ditt problem. Välj "Chatta nu" för att börja livechatten.
Metod 4 av 6:
Vad ska jag göra om jag har en komplex fråga?
  1. Bild med titeln Kontakt Norton Antivirus Steg 4
1. Inlägget på Norton Forum kan vara perfekt för snabba svar på tuffa frågor. Besök Nortons kontakt support sida och bläddra ner till Norton Forums rubrik. Klicka på "Få hjälp nu."Logga in med dina uppgifter om du har ett konto, eller registrera dig för ett konto om du inte gör det. När du är inloggad väljer du det forum där du vill skicka in en detaljerad inlägg som beskriver din fråga eller problem i en ny tråd. En gemenskapsmedlem eller Norton-anställd kommer att svara på en dag eller så.
  • Du kan besöka Norton-samhället direkt genom att gå till https: // community.norton.com / sv.
  • Du kan också söka äldre foruminlägg för att se om någon annan har haft ditt problem! Det kommer sannolikt att bli en lösning någonstans i svaren.
Metod 5 av 6:
Kan jag kontakta Norton på Twitter?
  1. Bild med titeln Kontakt Norton Antivirus Steg 5
1. Ja, du kan meddela Norton direkt @nortonsupport. Alternativt kan du kommentera någon av sina inlägg på https: // Twitter.com / nortonsupport och de borde nå ut till dig relativt snart. Tweeting Norton Offentligt kan vara ett bra sätt att få dem att hjälpa dig om du inte har haft framgång någon annanstans. Företag tenderar att fixa kundproblem lite snabbare när alla kan se hur de svarar.
Metod 6 av 6:
Har Norton en Facebook-sida jag kan meddela?
  1. Bild med titeln Kontakt Norton Antivirus Steg 6
1. Ja, gå till Nortons kontakt support sida och klicka på Facebook-logotypen. Det ligger under det sociala stödet. Detta kommer att omdirigera dig till Facebook Messenger-sidan, och du kan skicka ditt meddelande där.
  • Det finns mycket av falska Facebook-sidor för Norton Antivirus, så du är mycket bättre att klicka på länken på Nortons officiella hemsida. På det sättet är det inget sätt att du oavsiktligt skickar personlig information till en bedrägeri eller slumpmässig främling.

Tips

Det finns ingen kundservice e-postadress för Norton AntiVirus.

Varningar

Det finns många bedrägerier där ute med falska e-postmeddelanden från personer som låtsas vara Norton Antivirus-anställda. Om du får ett mail från Norton men du är inte säker på om det är legitimt eller inte, kontakta dem med hjälp av ett av ovanstående alternativ för att bekräfta sin legitimitet.
Dela på det sociala nätverket:
Liknande