Hur man kontaktar ncaa fotboll

National College Athletic Association, eller NCAA, är en nationell nonprofit som hjälper till att reglera högskoleutövare. Kontakta dem kan vara tuffa, eftersom de är en så stor organisation. Lyckligtvis finns det några sätt att komma i kontakt med fotbollsdelningen av NCAA, oavsett om du är en studentutövare eller en medlem av allmänheten.

Steg

Metod 1 av 2:
Ringer, faxar eller skickar ett brev
  1. Bild med titeln Kontakta NCAA fotboll Steg 1
1. Ring 317-917-6222 för att prata med en representant. Om du vill komma i kontakt med NCAA direkt, är det snabbaste alternativet att ringa sitt nationella kontor. Du kan ställa frågor om studentutövare behörighet, division klassificeringar eller biljettförfrågningar.
  • NCAA-kontoret är öppet från måndag till fredag ​​från 8:30 till 17:00 EST.
  • Bild med titeln Kontakta NCAA fotboll Steg 2
    2. Skicka dokument eller bokstäver till NCAAs postkontor. Om du behöver maila i dokument eller du är okej med att vänta på ett svar kan du skicka ett brev i posten till deras P.O. Låda. Någon kommer att ta en titt på ditt brev och skriv tillbaka, även om det kan ta några veckor.
  • Se till att du inkluderar ett telefonnummer i ditt brev om kontoret måste kontakta dig snabbt.
  • Deras adress är:
    National Collegiate Athletic Association
    700 W. Washington Street
    F.O. Box 6222
    Indianapolis, Indiana 46206-6222
  • Bild med titeln Kontakta NCAA fotboll Steg 3
    3. Faxdokument eller bokstäver till 317-917-6888. Om du har tillgång till en faxmaskin och du måste skicka NCAA Office-dokumenten för din behörighet, kan du faxa dem direkt istället för att skicka dem via posten.

    Dricks: Många studentresurscenter på college campus har faxmaskiner som du kan använda gratis.

  • Metod 2 av 2:
    Kontakta NCAA Online
    1. Bild med titeln Kontakt NCAA Fotboll Steg 4
    1. Sök efter svar på NCAAs FAQ-sida. Om du har frågor om dig eller din elevs behörighet att vara i NCAA, kan du titta igenom sina vanliga frågor eller vanliga frågor, på webbplatsen. Antingen bläddra igenom ämnena eller skriv din fråga till sökrutan för ett visst svar.
  • Bild med titeln Kontakt NCAA Fotboll Steg 5
    2. Hitta NCAA-skolor genom att söka i katalogen. Om du är nyfiken på behöriga skolor nära dig eller vill ta reda på vilka som har ett fotbollsprogram, kolla igenom NCAA-katalogen. Du kan söka efter stat, sport eller division, beroende på vad du letar efter.
  • Att titta igenom deras katalog, besök https: // web3.ncaa.org / katalog /.
  • Bild med titeln Kontakta NCAA fotboll Steg 6
    3. E-postbiljetter @ NCAA.org om du har biljettproblem. Om du har några frågor om biljetter som du köpte till ett spel eller säsong kan du skicka din fråga via e-post till NCAA-biljettavdelningen. Det kan ta några dagar för en representant att komma tillbaka till dig med ett svar.

    Dricks: Var noga med att du innehåller ett bra telefonnummer för att kontakta dig och eventuell relevant information om dina biljetter, som en order eller leveranskod.

  • Bild med titeln Kontakta NCAA fotboll Steg 7
    4. Direkt faktiska fel till NCAAsupport @ Turner.com. Om du läser något på NCAA-webbplatsen och du hittar ett fel eller ett misstag, kan du låta huvudkontoret veta så att de kan korrigera det. Var specifik om webbplatsens URL och vad det korrigerade faktum bör säga.
  • Du bör bara använda det här e-postmeddelandet för faktiska felkorrigeringar, inte allmänna förfrågningar.
  • Bild med titeln Kontakta NCAA fotboll Steg 8
    5. Kontakta butiken Help Skrivbord för frågor om merchandise. Om du beställde något online från NCAA-butiken och du behöver hjälp eller en fråga kan du chatta med en hjälp reception representant online. Se till att du har ditt beställningsnummer redo så att de kan slå upp vad du köpte.
  • Chatta med hjälpbordet genom att besöka https: // shopncaasports.com / helpdesk / kund.
  • Tips

    Försök att söka NCAA-webbplatsen för ett svar på din fråga innan du ringer eller mailar sitt kontor.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande