Hur man gör tiden varp

De "Tidsresa" härstammar från den musikaliska "Den steniga skräckbildshowen," som fortfarande ofta utförs nästan fyrtio år senare! Det är en dum och lätt dans att göra, med de flesta av instruktionerna sjungit högt. Försök ha roligare med det genom att klä upp en gång du har flyttat.

Steg

Metod 1 av 2:
Dansar tiden varp
  1. Bild med titeln gör tiden Warp steg 1
1. Hoppa till vänster! Placera dina ben nära varandra, med fötterna pekade framåt eller något ifrån varandra. Hoppa med båda fötterna från marken och markera ett kort avstånd till vänster. Håll dig inför samma riktning under det här hoppet.
  • Om du vill göra hoppet mer spännande, wiggle dina händer i luften när du hoppar, eller bob till takt efter att du landat.
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 2
    2. Steg till höger (fyra gånger)! Håll din vänstra fot planterad på marken och håll dig inför samma riktning under denna dansrörelse. Flytta din högra fotväg ut till höger och ta sedan tillbaka benen. Vanligtvis upprepar dansarna faktiskt denna rörelse fyra gånger, bara röra tårna till marken de första tre gånger. På fjärde gången, plantera din fot på marken, så du står med en bred hållning.
  • Om du vill, flytta dina händer ut och in igen i tid med dina fötter.
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 3
    3. Lägg händerna på dina höfter! Kasta händerna direkt över huvudet. Gör en överdriven wiggling rörelse tillbaka ner till dina höfter.
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 4
    4. Ta knäna i tätt! Håll dig kvar för ett ögonblick, tillräckligt länge för att någon ska sjunga "ta knäna in-." När de skulle säga "tajt," Ta snabbt knäna mot varandra, utan att flytta dina fötter. Håll händerna på dina höfter, böja på höfterna om du behöver hålla balansen.
  • Oroa dig inte för mycket om tidpunkten för detta drag medan du övar. Det är lättare att få timingen ner med musiken spelar, eller när du övar synkroniseras med andra människor.
  • Bild med titeln gör tiden Warp steg 5
    5. Gör bäckenstrycket (två gånger)! Ta med din rumpa tillbaka, sedan trycka dina höfter och bäcken plötsligt framåt. Luta dina ben framåt och ditt huvud och axlar bakåt lite medan du trycker på, för att göra det mer överdrivet. Upprepa denna rörelse en andra gång.
  • Håll händerna på dina höfter.
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 6
    6. Svänga dina höfter! Detta är inte en del av sångtexten, men det är fortfarande en av dansmotionerna. Håll dina händer på dina höfter och rotera dina höfter och bäcken i en cirkel. Du kan göra det i en jämn rörelse, som om du snurrade en hula hoop, eller wiggle som du roterar i tid till sångens beat.
  • Om du lyssnar på låten, gör det här rörelsen under texterna "som verkligen driver dig insa-a-ane."
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 7
    7. Avsluta genom att hoppa fram och tillbaka och vifta dina händer till takten. Hoppa på plats, vända 90º till höger, så du står inför var din högra arm var tidigare. Hoppa en andra gång, vända 180º, så du vänder helt runt och står inför motsatt riktning. Flytta dina armar och ben in och ut till beat som kören avslutas.
  • Om du lyssnar på låten, går det så det första hoppet under "Låt oss göra," det andra hoppet under "tiden varp," och armmotionerna under "Om igen."
  • Du kan komma med din egen dansflyttar för den här delen av låten, eftersom det inte finns några specifika instruktioner. Du kan till och med bara vinka dina armar och hoppa runt under den här delen.
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 8
    8. Falla till marken. I slutet av sången, efter att du har gjort tidskruven under alla tre körningar, faller till marken dramatiskt som musiken bleknar.
  • Metod 2 av 2:
    Dressing för dansen
    1. Bild med titeln gör tiden Warp Steg 9
    1. Bära en halloween kostym. Från zombies till prinsessor, passar Halloween kostymer rätt in för tiden Warp. Den flashigare och zanier desto bättre, om det är högar av rosa ruffles och glitter, eller skelett ansiktsfärg.
  • Bild med titeln gör tiden Warp steg 10
    2. Klä i Glitter och Sequins. En av dansstyperna från den steniga skräckfilmversionen, Columbia, har den flashiest kostym av alla. Täcka dig själv i guld- eller regnbågsekvenser och glittrande smink för att imitera henne. Bonuspoäng Om du bär en glittrande topphatt och fisknätstrumpor, eller täck dina ögonbryn med smink.
  • Bild med titeln gör tiden Warp Steg 11
    3. Klä med en av de enklare kostymerna från showen. Karaktärerna Janet och Brad är tysta, "vanligt" Människor fångade i en grupp konstiga människor, vilket betyder att deras kostymer är oftast lättare att imitera. Klä som Janet genom att ha en ljusrosa klänning och en vit tröja, plus en solhatt. Klä som Brad med "hipster" kläder, till exempel en tucked-in button-up shirt, khaki byxor och kammade hår.
  • Bild med titeln Gör tiden Warp Steg 12
    4. Undvik randar om du ska till en stenig skräckvisning. Vid många föreställningar av den steniga skräckbildshowen, där tiden varpdans kommer ifrån, kan folk göra roligt med dig för att bära ränder. Detta förmodligen hänvisar till en scen i filmen när någon som bär en randig tröja fångades på kameran oavsiktligt, men det är en tradition av sin egen vid denna tidpunkt.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Om du ska se den steniga skräckbilden visar live, är publiken nästan alltid i den tid som Warp Dance.
  • Försök att dansa till Detta klipp från den steniga skräckbilden visa film, eller att Detta ljudspår av låten, När kören börjar "Hoppa till vänster!"
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande