Hur man dansar på ett bröllop

Att dansa på ett bröllop är en vanlig praxis. Om du vill komma ut på det dansgolvet men du är inte den bästa dansaren, oroa dig inte. Det finns några enkla drag som du kan göra för att blanda med mängden, oavsett om du dansar med en partner eller själv. När du är bekväm med dessa rörelser kan du prova något mer avancerat. Också, om du befinner dig på ett judiskt bröllop, kanske du vill prova Hora, eftersom det är en gruppdans - det är ganska enkelt när du hämtar det!

Steg

Metod 1 av 4:
Använder grundläggande rörelser med en partnerStöd WikiHow och gå till annonsen
  1. Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 1
1. Håll din partner nära för en enkel dansposition. Om låten är långsam och du inte vill bli för snygg, är en lätt position att bara omfamna varandra om du inte har något emot att komma i närheten. En person kunde ha sina händer runt den andra nacken, medan den andra har sina händer runt den första personens rygg.
  • Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 2
    2. Sväva till beat om du inte känner till några snygga rörelser. Denna teknik fungerar bäst i en omfamna position. Du kan bara gå sida till sida och flytta din kropp långsamt fram och tillbaka till takten. Det viktiga är att vara nära din partner.
  • Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 3
    3. Arbeta på den traditionella danshållaren för lite elegans. Traditionellt har du en ledare och en följare i en danshållare. Om du är ledare, möta följaren och placera din högra arm på den andra personens rygg på vänster sida strax bakom axeln. Om du är följaren, placera din vänstra arm ovanpå ledarens högra arm och ta tag i sin övre arm. Då, båda utökar din andra arm ut till sidan och låshänderna.
  • Vanligtvis är du ca 1 fot (0.30 m) från varandra i denna position, även om du kan komma närmare.
  • Bild titled Dans på ett bröllop Steg 4
    4. Styr din partner om du är ledare. Anledningen till att du har en ledare när du dansar är så att du inte reser över varandra. Att styra din partner som ledare, applicera ljustryck med båda händerna, flytta din partner den riktning du vill gå.
  • Till exempel, om du vill börja vända till höger, dra lite med din högra hand på axeln medan du trycker lite med din vänstra hand som är knuten i deras.
  • Om du är följaren, se till att du uppmärksammar din partners ledtrådar och flyttar med dem.
  • Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 5
    5. Lägg till en twirl om du vill ha lite känsla. Om du är uttråkad med att bara sväva, kan en av er snurra den andra. För att göra det, gå tillbaka lite och lyft den andra människans arm över huvudet. Då kan de vända sig under den medan de fortfarande håller på.
  • Bli inte för galen med dina snurrar. Du vill inte ta ett annat par ut!
  • Metod 2 av 4:
    Försöker enkla danssteg med en partnerStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 6
    1. Dansa tillsammans med ett enkelt steg-touch-steg. Att göra det, bara gå ut med din högra fot på takten. Ta med din vänstra fot och tryck på den bredvid din högra fot på Upbeat (ljuset slår mellan de högre slårna). Gå sedan i motsatt riktning. Steg ut med din vänstra fot och tryck med den högra foten bredvid vänster sida.
    • Du kan göra det här grundläggande flyttar själv på en snabb sång eller med en partner på en snabb eller långsam sång.
    • När du dansar med en partner, kom in i den traditionella danshållaren. Båda kan gå i gång samtidigt, men du kommer att gå ut med motsatt fot. Så om du är ledare, kommer du att gå ut med din högra fot först när din partner går ut med vänster.
  • Bild titled Dans på ett bröllop Steg 7
    2. Flytta runt golvet medan du gör steget. Du behöver inte stå på ett ställe med det här draget. Nyckeln till att flytta runt golvet är att byta positioner när du går ut. Så om du vill vända dig till höger, gå till höger och till baksidan lite. När du går med din vänstra fot, gå framåt och till höger lite istället för ut till vänster. Med varje steg flyttar du till höger, vilket så småningom kommer att vända dig mot den riktningen.
  • Styra alltid din partner när du flyttar om du är ledare. Som följaren, var alltid uppmärksam på din partners vägledning!
  • Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 8
    3. Prova ett grundläggande Foxtrot-steg. För detta steg, om du är ledare, börjar med din vänstra fot - följaren börjar med höger. Som ledare, steg framåt med din vänstra fot och sedan gå framåt med din högra fot på slagen - om du är följaren, gå bakåt med din högra fot och sedan bakåt med din vänstra fot. Då, om du är ledare, kommer du att gå till vänster med din vänstra fot och "stänga" Steget genom att föra in din högra fot - följaren kommer att göra motsatsen, gå ut med höger fot och föra in den vänstra foten för att stänga.
  • Dessa rörelser beaktas "långsam-långsam-snabb," vilket innebär att framåt / bakåtriktningen görs långsammare och steget ut / stäng görs snabbare.
  • Håll ryggen rakt men böj knäna lite med den här rörelsen.
  • Om du är ledare, se till att du försiktigt leder din partner runt rummet med handtryck på axeln och genom dina knäppta händer.
  • Metod 3 av 4:
    Dansar ensam eller till en snabb sång på ett bröllopStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 9
    1. Studsa och sväva om du inte känner att du är upp till danssteg. Detta drag är väldigt enkelt. Sprid dina fötter från varandra till axelbredd. Böj knäna och doppa din kropp något när du hör "bom" del av beat. Studsa tillbaka när du hör "klappa" eller den andra delen av takten (känd som Upbeat). Så i princip studsar du bara din kropp upp och ner genom att böja knäna.
    • För att göra detta drag ser mindre styvt, flytta din överkropp också. Vrid din överkropp fram och tillbaka lite på beat eller sväng fram och tillbaka. Ta upp dina armar och snäppa upp när du vänder dig till beat. Alternativt, böj bara armarna på armbågarna och sväng dem åt vänster och höger när du vrider din kropp.
  • Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 10
    2. Prova en grundläggande steg-touch till beat. Steg ut med din högra fot till sidan på takten. Ta med din vänstra fot över för att knacka bredvid din högra fot på takt, doppa din kropp ner något som du gör. Sedan, gå ut med din vänstra fot till sidan och ta med din högra fot över för att knacka, doppa din kropp något. Fortsätt gå tillbaka på takten.
  • Var inte rädd för att använda dina armar också. Försök böja dem på armbågarna och svänga dem tillsammans med ditt steg-touch flytta till beat.
  • Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 11
    3. Arbeta med att göra en låda med din steg-touch. Steg ut med din högra fot till sidan och tryck med din vänstra fot som du normalt skulle med steg-touch. Men när du går ut med din vänstra fot, gå till vänster men gå tillbaka ett steg samtidigt, så du gör en diagonal rörelse. Ta med din högra fot tillbaka för att möta din vänstra och knacka och gå ut med din högra fot till höger sida. Efter att ha tappat med din vänstra fot, flytta den framåt och till vänster samtidigt, vilket gör en diagonal rörelse. Ta med din högra fot upp för att möta den.
  • När du går ut med din rätt, gör du toppen av lådan. Då när du flyttar med vänster, går du diagonalt över lådan. Det högra steget på baksidan gör botten av lådan, och sedan flyttar du diagonalt över den igen.
  • Börja om igen när du kommer tillbaka till din första position!
  • Detta lägger till en rolig rörelse utan att bli för galen.
  • Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 12
    4. Flytta framåt eller tillbaka med din steg-touch. Gå tillbaka med din högra fot och ta med din vänstra fot tillbaka för att möta det, knacka på som du gör. Pivot fötterna något till vänster genom att lägga din vikt på dina klackar och flytta tårna runt. Gå tillbaka med din vänstra fot och ta med din högra fot tillbaka för att knacka. Fortsätt flytta tillbaka så här för några steg. För att gå vidare, gör motsatsen, går framåt istället för bakåt.
  • Detta liknar lådan. Men istället för att återvända till startpositionen, fortsätter du att flytta bakåt eller framåt.
  • Försök att svänga dina höfter ut till sidan när du går bakåt eller framåt.
  • Metod 4 av 4:
    Dansar hora på ett judiskt bröllopStöd WikiHow och gå till annonsen
    1. Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 13
    1. Ta tag i händerna med de andra dansarna i cirkeln. Din högra hand bör vara palm upp medan din vänstra hand ska vara palm ner. Hitta en plats i cirkeln och ta tag i människornas händer bredvid dig!
    • I vissa judiska traditioner kommer kvinnor och män att vara i olika cirklar, så uppmärksamma och gå med i den rätta!
  • Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 14
    2. Steg ut med din vänstra fot, gör sedan steg bakom rörelsen. Flytta din vänstra fot ut till sidan och lägg din vikt på den. Då, ta med din högra fot bakom din vänstra fot. Flytta din vänstra fot ut till vänster igen.
  • Denna del av rörelsen är ganska snabb, går på takten och sedan uppbeatet. Sparken som följer är på takt.
  • Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 15
    3. Sparka ut med din högra fot. När du flyttar din vikt till din vänstra fot, gör du lite humle och sparka din högra fot. Bara sparka upp det i luften så att den går ut framför din vänstra fot ett litet sätt.
  • Du behöver inte springa upp i luften för "hopp." Det är bara en liten studsa på din vänstra fot.
  • Bild med titled Dans på ett bröllop Steg 16
    4. Gå ner med din höger och sparka ut med vänster. När du tar med din högra fot ner, hoppas du lite på det. Som du gör, sparka din vänstra fot ut framför din högra fot, precis som du gjorde när du sparkade på det andra sättet.
  • Bild med titeln dans på ett bröllop Steg 17
    5. Upprepa rörelsen, gå till vänster. När du har fått det här steget är det bara en fråga om att upprepa det genom hela låten! Som du gör kommer dansskretsen långsamt att flytta till vänster eftersom du fortsätter att gå ut med din vänstra fot som en del av rörelsen.
  • Håll rörelsen på den nivå du är bekväm med. Om du inte vill hoppa eller sparka mycket högt, är det bra! Oroa dig inte för att göra ett misstag. Du är definitivt inte den enda.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande