Hur man hanterar rude sjukhuspersonal

Många vet hur saker är när det gäller en oförskämd sjukhuspersonal. Personalen är vanligtvis överarbetad, och när de kommer runt för att betjäna dig, är nerverna skott och deras tålamod är borta. Slutligen när någon ringer dig, har de nerven att cop en attityd. Om du har spenderat någon tid på ett sjukhus, har du kommit i kontakt med några ganska oförskämda arbetare. Den goda nyheten är att det finns sätt att hantera dem.

Steg

  1. Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 1
1. Håll dig lugn. Medan det är sjuk och lugn är inte en lätt sak, vill du klart förstås för att behandlas respektfullt. Se till att den oförskämda personen inte är om du adresserar det här problemet. Rudeness betyder inte att de är en dålig person heller - de kan bara sakna sociala färdigheter.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 2
    2. Försök att förstå den oförskämda personens synvinkel. Nödrum är upptagna. De mer svåra patienterna behandlas först. Personal gör sitt bästa för att prioritera och kan sakna ett leende i ansiktet när så många människor har svåra problem som de måste hantera. Akutrum är mycket stressiga miljöer och personal kan hantera personliga problem ovanpå det. Det borde inte ursäkta sitt beteende, men det kan hjälpa dig att förstå att deras attityd inte är personlig.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 3
    3. Gör din forskning innan du går till sjukhuset när det är möjligt.
  • I Förenta staterna sätter Medicare nu data där ute för dig att se och jämföra. Logga in på Medicare.Gov, och jämför sjukhus i ditt område. Var uppmärksam på återtagande priser. Detta spårar hur många patienter som måste avläsas för samma villkor.Du kan också undersöka hur nöjda patienter var med vården de fick. Det hjälper dig att bestämma var du kan få bästa omsorg för din sjukdom.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 4
    4. Vara kompatibel. Medan sjuksköterskor och leverantörer skulle vilja vara snabba och snabba, det är inte alltid fallet på sjukhuset eller akutavdelningen.Förstå det tar tid för testning, och för doktorn att komma tillbaka till sjuksköterskorna.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 5
    5. Be om att prata med den ansvariga personen. Om du är missnöjd med en sjukhuspersonal, finns det sätt att ta itu med detta. Om du inte gillar hur sjuksköterskan eller leverantören behandlar dig, har du rätt att be att behandlas av någon annan. Be om att prata med triage-sjuksköterskan, ladda sjuksköterskan eller sjuksköterskans chef, och om de inte är tillgängliga kan du be att prata med vårdledaren.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 6
    6. Använd icke-våldsam kommunikation. Förklara situationen tydligt med fakta och i en lugn röst till den ansvariga personen. Undvik att skrika eller förolämpa personal. Den ansvariga personen kommer att ta itu med situationen och prata med personalen.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 7
    7. Meddela sjukhuset. Lämna in ett klagomål. Sjukhuspersonal bör vara omtänksam och deras patients hälsa måste vara en prioritet.
  • Bild med titeln Deal med Rude Hospital Personal Steg 8
    8. Få en förespråkare. Det hjälper till att den akutjuka patienten har en förespråkare att se till att deras behov är uppfyllda och de är bekväma. Ha en familjemedlem där under dagen och en annan på kvällen. De kan då vända sig för att kommunicera med läkare och sjuksköterskor och ställa frågor. Förespråkaren kan hålla en logg eller e-postmeddelande, informera familjemedlemmar i testningen, den mottagna vården, doktorns planer och eventuella frågor att fråga. Med HIPAA-lagar kommer du att kunna ta reda på mer information om du är där för att förespråka för patienten och du är på sängen.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande