Hur man är indie (för tjejer)

Indiegirls är lätt beundransvärda. Deras eklektiska stil, deras unika musikpreferenser, och deras spunky attityd är stora drag som vi inte verkar ha tillräckligt med i den här världen. Det kan vara mycket svårt att förstå dig, jämfört med andra människor, men det är nyckeln till att vara en stark, oberoende kvinna.

Steg

  1. Bild med titeln ser ut som en självsäker tonårssteg 7
1
Var självständig och en individ. Indie människor är individualister. Bli medveten om vad du verkligen är intresserad av. Till exempel, om du gillar hardcore folk, Google det och försök att hitta så många hardcore folkband och lär dig om genren. Att vara dig själv är huvudpunkten att vara indie. Det handlar om att vara dig själv. Om du älskar fotboll, prova! Oroa dig inte för vad folk säger eftersom de inte hjälper dina förföljelse att drömmar eller bli oberoende. Att vara indie betyder inte att du inte kan gå med på skolans aktiviteter. Det är om du gillar dem eller inte. Om du inte gillar Pep Rallies, så inte heja på dem. Om du gillar att simma, försök sedan för laget. Delta i hobbyer som du gillar, inte för att någon annan gillar dem. Läs även böcker som du inte ser eller tänker på många andra som läser - saker som gamla serier, rullande stenar och beatle biografier - någonting! Eller, fråga din lokala bibliotekarie om de rekommenderar en ovanlig serie, och om du gillar det, berätta för dina vänner!
  • Bild med titeln Håll upp med modetrender Steg 12
    2. Bära dina egna kläder och Skapa din egen stil. Indie betyder till en självständig stil. Du kopierar inte en populär stil eller försöker överensstämma med någon trend. Om du ser något från en butik som du verkligen gillar, köp det! Det är inte en stor sak om du köper varumärke lagrar kläder, lika länge du tillämpar din individuella stil. Bli inte besatt av icke-överensstämmande. Det är okunnigt eftersom ingen är verkligen en icke-konformist. Genom att hävda dig är en icke-konformist, är du i överensstämmelse, så håll dig borta från den okunnigheten. Platser som är bra för kläder är sparsamhet butiker, gårdsförsäljning och hand-me-downs. Klä sig individuellt, men bli inte besatt av att vara individuell. Var modig om vad du bär. Inte alla kommer att gilla det, men du borde älska det! Kom ihåg att du kan hitta några fantastiska saker kring och begagnad butiker för relativt billigt!
  • Bild med titeln vara en hipster tjej Steg 7
    3. Få tillbehör. Det finns massor av tillbehör som du kan lägga till i din outfit. Du kan bära lite berethatt, långa pärlstavar som du kan linda runt nacken några gånger, eller sliver armband ringer och söta örhängen. Triangel halsband är verkligen indie.
  • Bild med titeln Gör en Ariana Grande hästsvans steg 5
    4. Försök att odla ditt hår och lämna det naturligt. Lockigt eller vågigt hår är väldigt indie, och det är så smäll. Du kan lägga till huvudband, eller sätt ditt hår upp, Men lämna det lite tousled.
  • Arbeta på ditt hår. Ditt hår kommer att slutföra någon titt. Om du har en dålig hårdag, bära en hatt. Annat än det kan ditt hår vara någon längd och någon naturlig färg. Att ha några lager ser bra ut, men går inte överbord eftersom det kommer att få dig att se scenen inte indie. En sidovy passar de flesta människor, men det gör en full frans, så välja vilken du föredrar.
  • Bild med titeln Look boho chic steg 12
    5. Tillbehör är en viktig roll på något sätt. Det är svårt att betrakta indie utan ett fantastiskt sortiment av eklektiska smycken! Platser som mål säljer stora smycken som enkelt slutför någon indie tjej garderob, men om du inte vill skälla ut kontanterna för din bling, prova DIY-ING. Gå till en pärlbutik och få oavsett unika pärlor du kan hitta. Inte bra med pärlor? Försök bifoga små föremål som en gammal nyckel till en kedja. Investera i Gold Bangles, örhängen, ringar och kanske några anklets.
  • Bild med titeln Emulera Dylan Schoenfield Steg 5
    6
    Var klassisk. Indie tjejer är trevliga och roliga att vara runt. Eftersom de är villiga att vara individuella, respekterar de andras individualitet och gör aldrig roligt med det. Människor kan motsätta sig hur du klär dig eller vad du lyssnar på, men punkten att vara en indie är att vara modig nog att vara den du vill ha och vad du är. När du hänger med människor, var inte rädd för att rösta din åsikt eller gå med i konversationen. Skämt runt på ett sätt som inte skadar någon! Ha kul och var kul!
  • Bild med titeln Utveckla din egen ritningsstil Steg 4
    7. Försök hitta en unik eller konstnärlig hobby. Gå med i konstklasser om du inte tror att du är bra på konst. Start fotografi, Trädgård, Gör bläckmålningar, eller läsa gamla böcker.
  • Bild med titeln övertyga dina föräldrar för att få dig ett iPhone steg 10
    8. Vara smart. Indie tjejer är smarta. De strävar efter vad de är intresserade av, även om det inte är populärt bland sina kamrater. Du behöver inte vara ett geni eller ha ett 100% medelvärde i alla klasser, men fokusera på din utbildning och försöka få åtminstone anständiga betyg! Var inte okunnig och agera som om du inte bryr dig om skolan att vara "Häftigt".
  • Bild med titeln Emulera Lana del Rey Steg 1
    9. Hitta personer som inspirerar dig artistiskt. Du kan Rita dina idéer och mode från dessa människor. Vissa indie kändisar inkluderar Christofer Drew, Zooey Deschanel och Alison Sudol.
  • Bild med titeln Ändra ett tungt flöde menstruationssteg steg 13
    10
    Ta hand om dig själv och din kropp! Använd solskydd (garvad hud är väldigt vanlig, därför försök att inte sola), träna och Ät bra.
  • Hitta en övning Du är bra på och gillar, för att hjälpa dig att hålla i form. En stor majoritet av indieflickor äger gamla eller retro Cyklar, som också är bra för miljö!
  • Bild med titeln Deal med din period Steg 20
    11. Älska musik. Musik är mycket viktigt för indieflickor. Forskning om din favoritgenrens förflutna, och har ett brett utbud av sylt att lyssna på på din MP3-spelare. Du behöver inte gilla vad som anses "indie" musik. Återigen är Indie din egen oberoende stil, så om du känner en sång, lyssna på det, och skämm inte för det!
  • Tips

    Använd aldrig fraser som "Det är gay" eller "Det är retarderat". Indier respektera alla, och dessa uttalanden visar inte någon respekt.
  • Utforska gränserna för din personlighet. Hitta vad du gillar och fortsätt det! Förstå dig själv är nyckeln till att förstå andra och bli oberoende i dina val.
  • Om du tycker att gamla böcker låter tråkigt, försök läser romaner Med konstiga namn eller omslag. De är vanligtvis de bästa böckerna! Stephen King-romaner är goda skräckhistorier, och sedan knappt någon annan under åldern av tjugofem vet vem han är, är det en bonus.
  • Var öppen och optimistisk. Lycka är smittsam, och många människor kommer att tycka om dig för din attityd.
  • Om du bor ensam i en lägenhet i en stad, är du ganska halvvägs indie. Men oavsett var du bor, du kan vara indie. Hitta antika vaser och knick knacks. Rama lite fotografi och köp gamla bilder du gillar i ramar. Gör en vägg med inramade bilder och lämna resten av väggarna tomma. Om du samlar saker som vykort kan du hålla dem någonstans på din spegel eller garderobsdörr.
  • Många killar älskar en tjej som är själv och har mycket roligt!
  • 90-talet och Britpop är också stora genrer av musik som har en indie vibe.
  • Om du inte hittar några bra klänningar eller skjortor, leta efter en mall på nätet och använda lite mönstrat material för att göra din egen!
  • Om du inte har tillräckligt med pengar att köpa eller göra nya kläder, kan du synappar runt en gammal skjorta, eller fransa ärmarna.
  • Hitta en doft-indie tjejer kommer inte att lukta dåligt.
  • Försök att gå ut mycket. Träffa nya människor För att få dig själv inbjudna platser, ta dina vänner till parken eller stranden. Ta med dig en kamera med dig överallt. Indie tjejer är sällskaplig, Så stanna inte hemma på Myspace hela helgen. Men se till att du bär solskydd när du går ut.
  • Om du bor ensam i en lägenhet I en stad blir det väldigt lätt att vara indie. Du kan spendera mycket tid på att undersöka band, planera och skapa outfits och dekorera!
  • Varningar

    Gör inte saker du inte gillar att vara indie! När det kommer ner till det är Indie bara en annan etikett. Bara njut av vad du tycker om - om det råkar vara offbeat, det är bättre för dig.
  • Säg aldrig "Jag är så indie" - Det är dumt och folk bryr sig inte om hur indie du är. Du borde låta dina kläder och din fantastiska inställning talar för sig själv!
  • Om du inte gillar något som anses "indie", Du behöver inte gå med det.
  • Känner aldrig pressad till att bli någon du inte är. Originalitet är nyckeln. Din unikhet gör dig perfekt felaktig än en beundransvärd indieflicka.
  • Ring inte folk "posers." Du skulle känna dig ganska skit om någon sa det till dig, rätt?
  • Bara för att någon frågar dina intressen betyder inte att de förolämpar dig. Alla har en åsikt, så respektera andra "och de kommer så småningom att respektera din.
  • Låt inte någon ta ner dig. Om du gillar din stil, fortsätt med den och vara unik.
  • Många tycker att dricka kaffe och rökning kommer att göra dig mer indie. Medan det kan göra det, om du inte röker eller dricker kaffe, börja inte bara vara indie. Rökning är mycket farligt och kaffe är inte till allas smak. Indie är kort för "oberoende", så försök att vara oberoende!
  • Om du berättar att du försöker vara indie, kommer folk att tänka illa av dig. Om du måste, berätta bara för personer du försöker vara original.
  • Om någon frågar din mode smak, se den som en komplimang. Du stod tydligt ut från det vanliga, och det är alltid att föredra att blanda i!
  • Kom inte in i några problem eller slåss. Indie-tjejer är mycket respektfulla och artiga mot andra. Fungera snäll, och du kommer att returneras favören.
  • Var inte besatt av att vara en anti-conformist. Du är helt enkelt i enlighet med anti-överensstämmelse. Var bara dig själv. Det är det bästa sättet att undvika att överensstämma.
  • Bli inte en snobb och tror att du är bättre än någon eftersom du är indie. Att agera på det sättet är ganska mycket anti-indie! Även hänvisat till som "hipster"
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande