Hur man flirta med tjejer i gymnasiet

Intresserad av en söt tjej på din skola? Vet inte hur man ska prata med henne? Och viktigast, vet inte hur man får henne att tycka om dig? Försöka förstå skillnaden mellan social interaktion och flirta innan du börjar.

 1. Bild med titeln tillvägagångssätt en tjej i allmänhet steg 2
1
Få ögonkontakt. Stiga inte bara i ögonen och skrämma henne. Titta på ögonen. När du stirrar på väggen eller något, kommer hon att tro att du inte är intresserad, och kommer bara att avsluta konversationen då. Men om du tittar på henne, nickar ditt huvud och lyssnar, hon kommer att tycka om dig för att du uppmärksammar.
 • Bild med titeln attrahera tjejer Steg 4
  2
  Leende. Tjejer älskar det när du ler medan du pratar med dem eller när du tittar på dem eftersom de vet att du är glad att prata med dem, och de vet att de inte är tråkiga dig. Även bara ge henne en snabb blick med ett leende kommer att visa henne att du tycker att hon är söt. Bara inte över-gör det. Leende för mycket kan ibland vara obehagligt och få henne att tro att du är ovanlig.
 • Bild med titeln Sopa en tjej av fötterna Steg 1
  3
  Komplimanger henne. Komplimanger alltid från nacken. Ex: Dina ögon är vackra, ditt hår är vackert, ditt leende är sött. Om du inte pratar om kläder. Ex: Jag gillar din tröja, jag gillar dina skor. Men komplimanger aldrig hennes byxa bakficka. Tjejer tar det bara som "Du gillar bara mina byxor eftersom de är tillräckligt täta för att se min rumpa" Och det kommer att skicka fel budskap till henne. Flickor är mycket känsliga för sin kropp, och om du säger något som involverar sina privata områden, kommer de definitivt att få fel budskap.
 • Bild med titeln Sopa en tjej av fötterna Steg 13
  4
  Var snäll. Tjejer älskar killar som är känsliga och förstår dem. När de börjar bli upprörd och kanske till och med gråta om något, kör inte bara och använd den dumma "Tyvärr, jag kan inte hjälpa dig, jag är inte en tjej" ursäkt. Om du faktiskt lyssnar på vad hon säger, kommer hon att tycka om dig ännu mer. De flesta killar tycker att tjejer gillar "bråkmakare" Vem sprutar färgbyggnader och kommer i trubbel i skolan, men det är faktiskt det totala motsatta. Tjejer hatar killar för att försöka vara dåliga eftersom de tycker att det är coolt, men det är det inte. Så försök inte vara allt "gangster" eller något eftersom tjejer hatar det.
 • Bild med titeln Få en tjej att tycka om dig Steg 3
  5
  Var bara dig själv. Tjejer som killar som är öppna och kommer att berätta för sina saker. Och när du öppnar upp till henne, kommer hon verkligen att lära känna dig som en person och kommer att tycka om dig ännu mer. Gör inte upp falska hobbyer eller något, bara berätta för dem vad du verkligen gillar. Flickor bryr sig inte om hur många War-videospel du spelar, eller hur många push-ups du kan göra. Så ljuga inte. Och plus, om hon verkligen gillar dig för dig, och är en bra person, kommer hon att gilla dig precis som du är.
 • Bild med titeln vet om en kille gillar dig Steg 4
  6
  Var rolig. Spricka ett skämt, skratta inte åt det, annars kommer de att hitta det dumma. Gör det här och du får se resultaten. Det kan till och med få dig populär i skolan.
 • Bild med titeln Flirt Steg 16
  7
  Reta henne lite grann. När du väl känner till tjejen kan du reta henne på ett roligt och vänligt sätt. Du kan reta henne för att alltid ha på sig färgen lila eller säga att hon ser ut som en viss kändis med sin nya frisyr. Bara se till att du inte säger något som kan förolämpa henne eftersom hon kan ta din reta på fel sätt. Detta är ett bra sätt att flörta, och snart kommer hon att reta dig tillbaka!
 • Tips

  Mest av allt, slappna av. Tjejer som en kille som är självsäker och sätter henne tillfreds.
 • Se till att du lär känna sina vänner också. Om inte, kan de övertyga henne om att du inte är så bra som du är.
 • Om du ser att hon skickar blyga blickar mot dig, var inte rädd för att komplimangera henne. Odds är... hon är intresserad!
 • Vänligen ta ledningen och fråga dem. Flickor i gymnasiet är alltför blyg och inte säker på att gå upp till dig. Och om de är, beröm och respekterar dem för det.
 • Om du och hon inte har något gemensamt, var inte upprörd. Motsatser lockar.
 • Om du och en annan kille börjar slåss över en tjej, kommer du båda att avvisas. Tjejer är människor, inte ett föremål som ska förklaras "din".
 • Var alltid själv, konfidentiell och gör henne välkommen och bekväm med dig.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande