Hur man klär indie

Att vara indie är mer än bara en musikstil, det är en livsstil, och den första delen av det är hur du klär dig. Det handlar om att försöka vara dig själv. Det finns dock vissa "riktlinjer" att klä indie, till exempel avvisa mainstream trender eller rocka ett par hörlurar.

Steg

Del 1 av 3:
Mastering av grunderna
  1. Bild med titeln Dress Indie Steg 1
1
Var dig själv. Att vara indie betyder att du är självständig-Det är var namnet kommer ifrån. Vad betyder oberoende? Det betyder att du gör din egen sak. Det spelar ingen roll vad nuvarande modetrender är, var, eller kommer att vara - du gör bara vad du tycker om. Så oroa dig inte ens om att dressa indie - om du drar om du vill, det är det.
  • Se bara till att du gillar det eftersom du Gilla det. Samhällets röst är så obnoxiously högt ibland är det svårt att avgöra om det är oss att fatta beslutet eller någon annan som säger att vi fattar beslutet.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 2
    2. Undvik varumärken och vanliga butiker. Okej, så om det finns en sak som faktiskt är indie, det undviker varumärken. Ett indiebarn skulle inte fångas toting en coachväska eller ett par $ 250 sanna religion jeans. De tenderar att vara lite mer logiska än det - om en liknande, välgjord kvalitetsdel finns på en vintagebutik, var är tävlingen?
  • Men igen, gör som du vill. Bara för att mainstream gillar något betyder inte nödvändigtvis att det är dåligt. Omfamna en trend eller två om du ärligt som det - bara sluta inte omfamna det när det faller ut av favör!
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 3
    3. Föra den tillbaka. Att vara indie handlar om att uppskatta vad som är "Bra." Och "Bra" är tidlös - inte tillfälligt som trender alltid, alltid är. På grund av det uppskattar indie människor i allmänhet vintageartiklar och tidlösa bitar (tänk 40-talet). Om du hittar något som är gammalskola som du gillar, rocka det! Det var bra då och det är bra nu.
  • Oavsett om det är ett tappningsband eller din systers Kelly Kapowski T-shirt, kom ihåg: Gillar du det? Inte särskilt svårt att glömma! Vem visste att vara indie var så enkelt?
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 4
    4. Blanda en hel massa stilar om du väljer så. Eftersom du är fri att vara den du är, blanda den upp! Gå en liten Jackie Kennedy, gå lite John Lennon, gå en liten konstnär som tidigare känd som prins om du är jävla tack. Om du gillar det, kommer du att känna dig självsäker. Och om du känner dig självsäker, rockar du det.
  • Oroa dig inte för vissa bitar som passar in i en viss etikett. Gillar du den här plädskjortan men du vet att det skriker hipster? Vad sägs om den studded manschetten som nästan kommer förpackad med eyeliner? Häftigt. Gör det! När du blandar dem alla, är utseendet quintessently dig.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 5
    5. Tro inte hype. Du kommer förmodligen att läsa en massa saker på internet eller se en massa videor eller prata med en massa dina vänner om vad indie är. Om de säger "Dude, du måste ha på sig skinny jeans" eller "whoa, vad gör du i dem som konverserar?!" ropa bort det. Hela ideen om indie är det där är inte En titt som du måste följa med. Korrigera dem också!
  • Del 2 av 3:
    Lägga till tillbehören
    1. Bild med titeln Dress Indie Steg 6
    1. Gå till lager. Om du är kylig, gör du något åt ​​det. Kasta på den cardigan över en t-shirt eller en väst. Bära en halsduk i juli. Kasta på tights under din klänning och strumpor över dem.
    • Du kan kollidera eller inte kollidera. Allt är bra. Om du gör kollision, kan du sluta titta lite hipster - men till skillnad från hipsters, skriker din utseende inte, inte-ge-a-jävla så svårt att det verkar som om du gör det.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 7
    2. Jazz det med smycken och tillbehör. Återigen går någonting. Trä armband, en drömcatcher hängsmycke, en gammal locket, en av de huvudband-eller-is-it-a-choker halsband från 90-talet, oavsett att du gillar din fantasi den dagen. Hamparmband, dörrknockerörhängen, och långa halsband är söta och lägger till en feminin touch till någon outfit, men oavsett intressen du är bra.
  • Vintage stift och halsband är också söta. Titta runt på garageförsäljning och sparsamhetsaffärer för att spruce upp din garderob.
  • Halsdukar, huvudband - de arbetar för båda könen. Så heter den quintessential messengerväskan (denim, läder, du), men om du verkligen vill rocka Lisa Frank Ryggsäck, mer makt till dig.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 8
    3. Om skon passar, bära den. Verkligen, allt är kosher. Du är inte så förvånad över det, förhoppningsvis. Men om du letar efter något specifikt, är det något att få dig igång:
  • Vans autentik är en säker satsning. De kommer även i ett brett utbud av färger. Mono svart (canvas och gummi både svart), någon nyans av grön, marinblå eller av vita är bra val, men de är inte dina enda alternativ.
  • Moccasins är mycket viktiga för en indie garderob. De lägger till den unika och antika utseendet på en daglig outfit. De kan variera i design, färg, och de går bra med nästan vad som helst. Några bra Moccasin-webbplatser är Minnesota Moccasin, Moccasin Shop, eller Moccasin House.
  • Nike Dunks har blivit populära på grund av nostalgi det kan ta med, och de begränsade utgåvorna de kommer in. Dessutom ser de bra ut på nästan alla. Vissa kanske vill undvika dessa, eftersom Nike Dunks kunde ses som vanliga. Men Nike sb dunks eller nike id dunks är dock mer individuella, om du har pengarna för dem.
  • Sanuks lägger också till stor kontakt! De kommer i olika stilar och färg / mönster. Kontrollera din lokala båtbutik eller GB Shoe Warehouse
  • Tjejer kan också gå till några söta lägenheter i vilken färg, mönster eller stil de väljer. Funky plattformar och gladiator sandaler är också bra val om du är trött på Boppin runt i sneakers.
  • Del 3 av 3:
    Slutföra utseendet
    1. Bild med titeln Dress Indie Steg 9
    1
    Gör dina egna kläder. Det finns inget mer självständigt och helt du än något du har gjort dig själv. Om du kan sy, du kan börja. Och om du skapar något låter som en uppgift, försök att skräddarsy ett stycke du redan har eller lägger till dina egna detaljer till ett objekt som växer damm i din garderob. Du kan återuppfinna din garderob utan att göra en enda resa till affären.
    • Och om syning är inte din väska, försök färgning, stickning, hakning, eller något annat projekt som kan vända något tråkigt till något lysande.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 10
    2. Vädret. För tjejer i kallt väder är ärtrockar i vilken färg som helst, om de är dubbelbröst eller inte. När det är kyligt är cardigans din bästa vän! Striped, mönstrade och fasta ämnen är stora och ser fantastiska ut med någon t-shirt eller tankar.
  • För killar i kallt väder, vintage läder eller medlemmar är bara ett bra alternativ. Om du vill, kan du även däcka dem med coola stift! I kyligt väder ser västar eller tröjor västar fantastiskt med någonting. Du kan också prova en spårjacka - de kommer i massor av färger och är bra året runt.
  • Halsdukar (för män och Kvinnor) är bra året runt eftersom du kan få dem i bomull, linne, silke och ull. De är en stilig touch för att lägga till oavsett vilken outfit du har på dig. Ljusa färger och neutraler ser båda bra ut, så länge de går bra med din outfit. Bandanas kan också göras till en cool halsduk - singular eller med två bundna ihop. Du kan också bära en scarf på många olika sätt - även en enkel halsduk kan göra den mest grundläggande outfiten verkar otroligt unik.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 11
    3
    Vara miljövänlig. Indie barn har ett ganska bra grepp om vad som är bra och vad som är hemskt för miljön. Om de kan återanvända något, kommer de. Sparsamhetsbutiker händer platser! Så donera dina kläder, shoppa begagnad, gör din egen och låt inte mode påverka ditt koldioxidavtryck.
  • Generellt vill du vara borta från päls och liknande, också. Djur är en stor del av miljön! Ta dig tid att veta vad som går in i dina bitar och vem eller vad det påverkar.
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 12
    4. Låt ditt hår göra sin sak. Om ditt hår är rakt, vågigt, eller lockigt, låt det ut i all sin ära. Inget behov av att spendera timmar i badrummet "korrigering" Det. Vad är det för fel med ditt hår som det är? Ingenting! Och det är sätt bättre för ditt hår att inte utsättas för all den värmen. Så flaunt vad din mamma gav dig, även om det är en blöja hög med grovt halm.
  • Det är inte att säga att du inte kan göra saker med det. Om du vill kasta upp det, raka det, rocka mullet, gå för det. Bara bli inte för involverad i färgämnen och termiska behandlingar. Det är inte du, du vet?
  • Bild med titeln Dress Indie Steg 13
    5. Rock en uppsättning hörlurar. Om det kommer att bli en generalisering, är det att indie barn är uppe på musikscenen. Så få dig ett trevligt par retro eller designer hörlurar som kommer att lägga till en touch av mysterium för när du går om. Det bästa paret av hörlurar som passar det syfte som kommer i åtanke är Grado SR60-talet.
  • När du väl har fått hörlurar, försök att hitta mördare underjordiska band och låtar för att lyssna på. De flesta indie barn föreskriver inte till topp 40 och gillar att bana sin egen väg när det gäller deras musikaliska smak.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Lyssna på musik på oberoende etiketter. Stora etiketter tvingar ofta sina band att ändra sin musikstil så det kommer att sälja bättre. Oberoende etiketter har i allmänhet högre kvalitetsmusik som är mer äkta.
  • Kom ihåg, även inom indieklädselgenren finns det många sätt att klä sig själv. Exempel är T-shirty och Bubbly Forrest Kline of Hellogoodbye till den mer finjusterade Ezra Koenig av Vampire Weekend. Hitta din egen stil genom att bli inspirerad av andra människor.
  • Använd smink som inte testas på djur. Manic Panic gör en bra smink. Det har också några fantastiska färgämnen och coola hårförlängningar. Aveda gör också en otrolig smink, liksom stora hårprodukter. De är också fria från giftiga, cancer som orsakar ämnen. Pangeas smink är inte testad på djur. Urban Decay Makeup testas inte heller på djur och de erbjuder också många veganska produkter.
  • Försök att ha en sorglös upplevelse eller livsstil, eftersom du öppnar mer till vad dina riktiga önskemål är. Denna individualitet är definitivt en för indiepoäng.
  • Du kan helt bära konversation om du går för indie stil! Om det är din egen unika stil, gör det. Det finns inte regler för att klä indie, det är bara omfamna vem du sanningsenligt är, och vad du tror på.
  • Offra inte någon del av dig själv för att försöka passa in med en del av en alternativ publik. Kom ihåg att indie är självständighet, och vara dig själv om den största indiens prestation!
  • Ett annat bra sätt att bli mer indie är att köpa vinyl. Många indieartister som Phoenix, blygsam mus, Xiu Xiu, Grizzly Bear, Buffalo Country och så många andra frigör musik på vinylrekord. Att ha en imponerande vinylsamling är inte bara mer indie, men också mer tillfredsställande än att ha en fancy 60 GB iPod.
  • Köp T-shirts, knappar och patchar som stöder djurrättigheter, social rättvisa, vegetarisk och miljö. Öka medvetenheten när du kan.
  • Converse är inte det bästa valet för indie mode, eftersom de nu är särskilt vanliga. Att lägga till din egen touch till skoen kan ta med dig, men den allmänna befolkningen verkar alla nu äga ett par "unik" och "quirky" Samtala. Ett bra tips skulle vara att köpa ett par vanliga färgade och göra egna doodles på dem, om du måste ha ett par.
  • Du borde gå barfota så mycket som möjligt! Använd flip-flops och lägenheter när det är varmt.
  • Om du får en band-t-shirt, är det bra att veta något om det bandet, eller minst en sång av dem. Om någon kommer upp till dig att prata om bandet på din t-shirt, är det bra att vara åtminstone lite beredd. När du gör forskningen kan du faktiskt hitta dig verkligen som bandet.
  • Återvinna. Om gamla kläder kan ändras, ändra det istället för att kasta ut det. Om någon av dina vänner vill ha det, ge det till dem. Om allt annat misslyckas, skicka det till din lokala sparsamhet, välgörenhet eller byte. Om du behöver lite pengar, sälja det på eBay eller på en loppmarknad.Om du gjorde det själv kan du sälja den på Etsy. Köp kläder gjorda av återvunna material. Sälj användbara gamla CD-skivor till din lokala musikbutik. De flesta musikbutiker köper begagnad CD-skivor. Använd dina repade upp i hantverk, som du antingen kan använda för din egen personliga användning, ge som en gåva (äldre släktingar kommer i allmänhet att älska allt du gör) eller sälja.
  • Varningar

    Också, aldrig märka dig själv. Om någon frågar dig att märka dig själv, säg "mig," eller bara svara. Detta kommer att hjälpa dem att tro att du är vem du vill vara.
  • Indie står för "självständig." Ta reda på vem du är, eller vill vara. Och ha på dig vad du vill, köp vad du vill, säg vad du vill, agera hur du vill. Det är sant oberoende. Låt inte andra åsikter kontrollera dina val. Var vem du är, och människor kommer att beundra och respektera dig mycket mer för att göra det.
  • Inte parade dig själv med dina nya indie trådar.Människor kommer att tro att du försöker för hårt. Kom ihåg att vara sant mot dig själv och gör de nya kläderna din egen, i tid, kommer du att bli vem du vill vara.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande