Hur man lockar en dålig pojke

Dåliga pojkar är kända för sina fria andar, deras edgy bra utseende och deras cigaretter och läder. Några av dem passar inte snyggt denna James Dean Stereotype och är dåliga på ett mindre konventionellt sätt, som att inte tro på behovet av en regering eller vara sanna mästare på graffiti. Oavsett dålig pojke du har ditt hjärta satt på, nyckeln till att locka en är att hålla honom på tårna medan han imponerar på honom med ditt självförtroende.

Steg

Del 1 av 3:
Fånga hans öga
  1. Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 1
1. Gör ögonkontakt - och sedan bryta den. Om du vill få en dålig pojke uppmärksamhet, måste du visa honom bara en liten bit av intresse innan du låter honom se att du har bättre saker att göra. Titta bara på honom i två sekunder - försök att titta ner och titta upp genom dina fransar för en extra sexig effekt - och sedan vända bort. Stirra på honom tillräckligt länge för att göra ett intryck men inte så länge du ser ut som om du verkligen bryr dig om huruvida han gillar dig.
  • Dåliga pojkar som tjejer som vill ge dem en körning för sina pengar. De vill inte ha tjejer som går över dem eller ger dem sitt hjärta direkt.
  • När han märker dig, vänd bort. Det borde ge honom tillräckligt med incitament att driva dig. Naturligtvis kan du också ta initiativet och driva honom först.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 2
    2. Stå ut för honom. Dåliga pojkar går inte för tjejerna som blandar sig med mängden. De går för tjejerna som inte passar in, vem är värda ett andra utseende, och som inte försöker se, agera eller klä som alla andra. Om du har en funky mode sense, håll dig till det. Om du har ett ovanligt skratt, göm inte det. Om du älskar att skissa, spela harmoniken, eller öva karate, låt honom se vad du älskar att göra och skäms inte för det.
  • Dåliga pojkar vill ha tjejer som vet vad de är om. Om du ser ut som alla andra och har inget speciellt att gå för dig, så kommer han inte att bli imponerad. Om du sticker ut, även om det betyder att du inte är som de flesta tjejer, kommer han att bli ännu mer i dig.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 3
    3. Var inte skrämmad. Många tjejer är skrämmade av dåliga pojkar eftersom de tycker att de är för coola för att ge dem en sekund av sin tid. Om du vill locka en av dem är det bästa du kan göra för att visa dem att du inte är rädd för dem alls. Tänk på det som att komma ansikte mot ansikte med en björn eller en lejon - den andra du visar rädsla, kommer du att förstöras. Om han kommer upp till dig, inte tillbaka och stå ännu högre istället. Om han försöker avbryta dig, låt honom veta att du inte är klar och säger vad du måste säga.
  • Dåliga pojkar används för tjejer som böjer sig på sin vilja. Om du står upp till honom och låt honom se dig som en lika, då blir han verkligen imponerad av dig.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 4
    4. Gör din egen sak. Dåliga pojkar gillar inte tjejer som gör vad alla andra gör. Bara för att alla dina vänner tar konsthistoria, ta motorcyklarens historia, om det är vad du är i. Om alla dina vänner älskar Taylor Swift, har stolthet i din kärlek till stenarna eller mer indieband som bottenlös grop. Om publiken är upptagen för att se den senaste Will Ferrell-filmen, gå till indie flickan du har menat att fånga istället.
  • Även om du inte borde vara quirky eller annorlunda bara för att vara annorlunda, om det är något annorlunda som du verkligen skulle vilja göra, då ska du gå för det.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 5
    5. Ignorera honom lite. Dåliga pojkar vill inte ha tjejer som går över dem. Istället letar de efter kycklingar som kan ta dem eller lämna honom. Om du börjar prata med honom och klart har en bra konversation, behöver du inte springa upp till honom och ge honom en stor kram nästa gång du ser varandra. Istället ge honom några minuter att komma fram till dig och få honom att arbeta för det. Om han texter du eller chattar du, ge det några minuter innan du kommer tillbaka till honom. Låt honom se att du har bättre saker att göra än att vänta på att han ska prata med dig, och han vill prata med dig ännu mer.
  • Naturligtvis bör du vara försiktig och se till att du inte ignorerar honom så mycket att han inte tror att du är intresserad. Hitta en balans mellan att se intresserad och få honom att arbeta för det lite.
  • Du behöver inte vara oförskämd att göra det här. Om han kommer upp till dig och säger hej, bör du inte ignorera honom, men om han går med, behöver du inte agera som om du har väntat på att han skulle komma och letade efter honom i timmar.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 6
    6. Spela svårfångad. Dåliga pojkar älskar det när tjejer spelar svårt att få. Om de känner att de kan ha dig när de vill ha dig, så vill de inte jobba för det. Istället, låt honom känna dig som han genom att flörta lite eller ge honom en komplimang eller två, men lägg inte allt på linjen. Låt honom avslöja sina känslor bra innan du gör det, och acceptera inte varje inbjudan han ger dig - se till att han frågar dig åtminstone en vecka i förväg så att han inte tror att ditt schema är öppet och vet att han måste jobba För din tid och uppmärksamhet.
  • Om han ringer dig, svara inte telefonen på den första ringen. Faktum är att ge det en timme eller två och ring honom tillbaka. Om han texter du, vänta minst en halvtimme för att svara. Du vill inte att han ska känna att du bara sitter och väntar på att höra från honom.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 7
    7. Håll dina vänner ut ur det. Dåliga pojkar hatar tjejer som klamrar sig till sina vänner och bryr sig för mycket om vad de tycker. Om du vill starta ett förhållande med en dålig pojke, så ska du inte låta dina vänner hänga för mycket tills du lär känna varandra bättre. Du bör också undvika att säga, "Min vän tycker att ..." När du pratar om ditt förhållande, eller du får honom att känna att dina vänner är alltför involverade i ditt personliga liv. När det kommer ner till det, vill dåliga pojkar verkligen tjejer som tycker om sig själva.
  • Du bör också undvika att dina vänner pratar med den dåliga pojken för dig. Om du verkligen vill vinna honom, måste du göra jobbet själv.
  • Del 2 av 3:
    Hålla honom hooked
    1. Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 8
    1. Wow honom med ditt självförtroende. Sanna dåliga pojkar vill inte ha tjejer som de kan chef runt. De vill ha tjejer som är övertygade nog att stå upp till dem och att tro på deras förhållande utan att ifrågasätta dem varannan sekund. Om du vill hålla din dåliga pojke hooked, måste du wow honom med ditt självförtroende, visa honom hur glad du är med hur du ser, vem du är och vad du gör. Arbeta med att projicera en positiv energi som visar att du är nöjd med att vara dig själv och behöver inte någon för validering.
    • Fokusera på det positiva och prata om de saker som gör dig lycklig istället för att klaga på saker som inte är perfekta.
    • Skvaller inte om andra tjejer eller du ser osäker. Istället beröm dem och den dåliga pojken kommer att bli imponerad.
    • Undvik att söka validering. Agera inte som om du bara är vacker eller smart eller intressant om han säger det.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 9
    2. Ta befäl. För att hålla din dåliga pojke intresserad, bör du ta ansvar för förhållandet. Låt honom inte göra alla samtal, berätta var och när du ska gå på ditt datum, eller vara den som ringer först hela tiden. Visa honom att du vet vad du vill och att du inte kommer att gå på ett datum sista minuten eftersom du har gjort andra planer - låt honom inte ta dig till en cykelutställning om du hellre skulle vara ute på middag, och inte få honom att tro att han har total kontroll över dig eller han kommer att förlora intresse ganska snabbt.
  • Du behöver inte ta ansvar med varje situation eller som kan bli tröttsam, men du bör försöka ta avgift minst lika mycket som han gör.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 10
    3. Vara tuff. Dåliga pojkar vill ha tjejer med en tjock hud och de vill inte oroa sig för huruvida de skadar dina känslor varannan sekund eller inte. Självklart, om den dåliga pojken är tanklös eller till och med verbalt missbrukande, så borde du dölja honom så fort, men om han behandlar dig bra, då borde du inte gissa allt han säger eller gör och vara på gränsen om tårar om något inte gör det `t gå som planerat. Du kan visa honom din mjukare sida som du lär känna varandra, men det är bra att arbeta med att hålla den huden snygg och tjock så den dåliga pojken vet att han kan rulla med dig.
  • Om du blir upprörd varje gång han retar dig eller känner dig känslomässig om han är fem minuter sent, så kommer du att bli lite svag och osäker.
  • Lär dig att rulla med stansarna och bli upprörd när du har en legitim anledning att bli upprörd. Naturligtvis, om han blir vana att vara sent hela tiden, borde du säga något, men undvika att bli för tidigt upprörd eller kasta en scen över något obetydligt.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 11
    4. Utmana honom. Verkliga dåliga pojkar vill ha tjejer som ger dem en körning för sina pengar. Du borde visa honom att du är skicklig och kunnig och att du inte letar efter en man att lära dig hur man gör allt. Medan inget förhållande är bra om du ständigt ifrågasätter din partner, om du håller honom på tårna, kommer han att bli ännu mer intresserad av dig. Bli inte för bekväm med honom och låt honom veta att du vill att han ska vara dynamisk och intressant och att du inte kommer att lösa sig för mindre.
  • Om han tar dig till poolhallen, låt honom inte slå armarna runt dig och visa dig hur man spelar - istället slå honom i sitt eget spel.
  • Om han citerar ett faktum om Metallica som du bara vet är falsk, var inte rädd för att ringa honom på det istället för att ta allt han säger till nominellt värde.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 12
    5. Försök inte vara en dålig tjej om du inte är. Du kanske tror att alla dåliga pojkar bara vill ha dåliga tjejer, men i själva verket många som tjejer som är mer oskyldiga, eller som bara gillar att göra sin egen sak. Om du redan skulle kalla dig en dålig tjej, fortsätt sedan vad du gör, men känner dig inte tvungen att bära svart läder eller mörk smink, för att röka cigaretter, eller förbannas mycket om det inte är riktigt vem du är. Dåliga pojkar är mycket mer lockade till tjejer som är sanna mot vem de är än de som försöker vara någon de är inte.
  • De flesta dåliga pojkarna är lika lockade till goda tjejer som de är för dåliga tjejer, så du borde inte oroa dig för mycket om att ändra din bild. Faktum är att ibland dåliga pojkar och dåliga tjejer kan vara för mycket lika för att vara kompatibla.
  • Dåliga pojkar har låg tolerans för fakeness, och om du försöker vara någon annan än vem du är, så kommer de att kunna berätta.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 13
    6. Undvik att visa sig. Om du är riktigt cool och höft, då kommer den dåliga pojken att känna det utan att du måste säga det. Undvik att prata om hur mycket din cykel kostar, hur du är bästa vänner med ledande trummis av ditt favoritdödsmetallband, eller hur du är de bästa tatueringskonstnärerna i East Oakland. Istället, låt honom räkna ut hur fantastisk du är för sig själv. Om du skryter för mycket, det blir ett tecken på att du bara försöker för svårt att bevisa dig själv.
  • En sann dålig pojke skriker inte eller visar sig, heller. Han gillar inte människor som känner behovet av att prata sig för mycket.
  • Del 3 av 3:
    Gör det sist
    1. Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 14
    1. Försök inte ändra honom. De flesta tjejer som daterar dåliga pojkar är övertygade om att de kan ändra dem. Även om det finns några undantag från denna regel, kommer de flesta av dessa tjejer att bli besvikna när deras favorit dåliga pojke inte kommer att ändra sina sätt. Om du verkligen vill njuta av ditt förhållande med din dåliga pojke, bör du inte försöka att känna till honom och få honom att göra saker han inte vill göra - istället bör du uppskatta honom för vem han istället för att få honom att ta Yoga eller tillbringa en eftermiddag med din moster Mildred om det inte är vad han är i.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 15
    2. Ha kul medan det varar. Om du daterar en dålig pojke, är chansen att du inte letar efter äktenskap med honom. Även om några dåliga pojkar kan förändras, om du vill njuta av ditt förhållande med honom, bör du arbeta för att vara närvarande för tillfället och njuta av varje ögonblick du spenderar tillsammans i nu istället för att oroa dig för vad som ligger framåt. Ha en bra tid att hänga med honom, äta med honom, dricka med honom, rida sin motorcykel och låta ditt hår blåsa i vinden. Om du vill ha förhållandet att hålla, är det bästa du kan göra att fokusera på roligt.
  • När du befinner dig ständigt oroande om var förhållandet går, kan du prata med den dåliga pojken om det, men du borde veta att detta kan avskräcka honom.
  • Tänk på ditt förhållande som växer från vecka till vecka, istället för att tänka på vad du ska göra på ett år. Om du vill ha en kille med en tydlig framtida plan, ska du försöka gå för några av de fina killarna som alltid frågar dig på jobbet.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 16
    3. Se till att han inte är missbruk. Det är en skillnad mellan att vara en dålig pojke och vara missbrukande. Om killen du är med är antingen missbrukande för dig muntligt eller fysiskt, så är det dags att ta bort dig själv från situationen. Ingen kille är värt smärtan och lidande du måste möta missbruk, även om han fortsätter lovande att varje gång är den sista och att han kommer att ändra sina vägar. Dåliga pojkar kan vara roliga hittills så länge de inte utgör någon skada på ditt välbefinnande.
  • Om du missbrukas, prata med en nära vän eller familjemedlem och skapa en plan för att lämna situationen så snabbt och så säkert som möjligt.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 17
    4. Låt honom inte bossa dig. Om du vill njuta av din tid med den dåliga pojken, så kan du inte låta honom diktera varje liten sak du ska göra tillsammans. Även om du kanske tror att han vill vara helt i kontroll, bör du ge honom en körning för sina pengar och visa att du har idéer för var du ska äta och var du ska gå över helgen. Se till att du är både lika med kontroll och låt honom inte berätta för hur du ska agera, klä, eller se - han kommer att tycka om dig mycket mer om du står upp för dig själv och bevisa att du är oberoende.
  • Mest dåliga pojkar, om de är den ofarliga typen, som en tjej med egen initie och vill inte faktiskt vara i kontroll hela tiden.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 18
    5. Lägg inte press på honom. Om du vill ha ditt förhållande till den dåliga pojken till sist, kan du inte sätta press på honom för att flytta in med dig, träffa alla dina vänner och familjemedlemmar, eller gifta dig med dig tid snart. Dåliga pojkar gillar att springa fri och göra sin egen sak, och så snart du sätter trycket på, börjar han tillbaka. Även om det är naturligt att vilja att förhållandet går framåt, borde du veta att du har att göra med en dålig pojke och att han kan vara allergisk mot engagemang.
  • Låt honom flytta i sin egen takt. Om han vill träffa dina vänner eller familjemedlemmar, kommer han att fråga om att göra det. Du kan tillfälligt nämna möte med dem för att se om han vill komma, men du bör undvika att berätta för honom att dina vänner eller familjemedlemmar dör för att träffa honom, eller han kommer att känna sig kvävda.
  • Jämför inte progressionen av ditt förhållande till progressionen av andra relationer, antingen. Bara för att din bästa vän och din granne båda blev förlovade den här månaden betyder inte att du två borde göra detsamma.
  • Bild med titeln lockar en dålig pojke steg 19
    6. Var inte avundsjuk eller possessiv. Om du vill göra det med den dåliga pojken, så kan du inte hålla flikar på honom 24/7 för att vara säker på att han har varit lojal mot dig. Du måste lita på honom att göra sin egen sak för att han har en oberoende anda. Om du skriver honom varje halvtimme, pop in på honom oanmäld, eller bara agera osäker när han pratar med andra kvinnor, så blir han snabbt trött på din rutin och kommer att leta efter en kvinna som inte vill hålla honom på en snygg koppel.
  • Självklart, om han verkligen är flirtig med andra tjejer, så är det något du borde prata om. Om han bara har ofarliga interaktioner med tjejer och du är i hans fall, kommer hans alarmklockor att gå av.
  • Du måste kunna lita på en man i alla relationer. Om han är legitimt misstänkt gått i timmar, så kan du fråga honom var han gick, men om du freak ut varje gång det tar honom femton minuter att återvända ditt samtal skapar du ett väsen.
  • Bilden med titeln lockar en dålig pojke steg 20
    7. Om det inte fungerar, underskatt inte de fina killarna. Även om du kanske tror att du bara vill ha en dålig pojke i ditt liv, i slutändan borde du veta att det finns en rikedom av fina killar på ditt arbete eller nära ditt hem som skulle älska att lära känna dig. Om du letar efter en nivå av engagemang kommer en dålig pojke inte att ge dig, då kanske du måste se någon annanstans för att verkligen få det du vill ha. Istället för att vara skeptisk till killar som faktiskt vill lära känna dig utan ett jakt, ge nästa kille en chans och se vad som händer. Du kan bli positivt överraskad.
  • Fråga dig själv vad du är rädd för när det gäller trevliga killar. Tror du att de alla är för tråkiga, för uppriktiga, för allvarliga? Ge en av dem en chans och du kan se att dina förväntningar kommer att förändras.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Några dåliga pojkar tenderar att hålla saker till sig själva först. De verkar avlägsna, och kommer inte heller att prata med någon om problem hemma eller familjen. Om du ser de tecken på att en kille börjar berätta för dig saker som inte hans andra vänner vet, har du nått en förtroende och han känner sig bekväm att searing personlig information med dig.
  • Kom ihåg, "de" Det är inte alltid detsamma, och ofta har de en bakgrund till varför de kan agera som de gör, om de verkar kalla först förstår de att de kan ha skadats i det förflutna. Vad du än gör, tryck inte på det, låt dem andas.
  • Klamrar inte på dem som för att det kan skrämma dem bort, men försök inte vara för svårt att få eller de kan ge upp.
  • Ge inte till honom enkelt, e.g. Om han rör dig på ett sexuellt sätt, till exempel en nypa på bum eller en pressning av ditt bröst, gå tillbaka och titta på hans ögon.
  • När du är tillbaka sticka dem, det går inte tillbaka: För dessa killar är det svårt att lita på någon, så se till att du inte utnyttjar vad de släpper igenom dig. Det är viktigt att förstå det för dem din en person av förtroende.
  • "Bråkmakare" tenderar att bära mörka färger som svart, och mörkblå, kanske grå, och de kommer alltid att ha någon form av läder tillbehör med dem. Inte skrämmas av detta. Många av dessa killar tenderar att vara lekfulla, och vissa kan till och med kräva uppmärksamhet och kommer att få det genom att fungera barnsligt eller envis. För vissa är det en tur på, för andra är det helt enkelt konstigt.
  • Dessa typer av pojkar är de bästa lyssnarna. Främst när det gäller råd! Detta varierar också med ålder, om en kille är äldre än du säger med ungefär två år, kommer han förmodligen att få några råd om relationer, med vänner, familj och till och med ex pojkvän eller nuvarande pojkvänfrågor.
  • Det finns en nedsida till det här, för om du öppnar för mycket och ger hans idé att du gillar någon annan, kan de ta fel budskap och tillbaka.
  • Några av dem är rent i det för kön, så var inte en dörrmatta.
  • Varningar

    De orsakar lite drama, men de älskar drama.
  • De kan vara en smärta, men de kommer att älska dig.
  • De kan ibland ha en dålig attityd ibland. Om du kommer i ett argument med dem, utmana dem inte på den punkten, för det kommer att bli ett argument som kommer att aldrig dö! Bara gå bort och vanligtvis ber om ursäkt.
  • De lever upp till sin titel "dålig pojke", och det kan orsaka lite drama för dig om han är en riktig troubemaker eller en riktig g (gangster)
  • Om han pratar med dig om andra tjejer kanske han inte ser dig på det sättet.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande