Hur man är edgy

Att vara edgy betyder att ha spunk, efter dina drömmar och inte bry sig om vem som kommer i din väg. Följ dina drömmar med utsikt över motståndarna. Att vara edgy handlar om att ta risker och alltid utmana dig att vara på skärningen, väl, kant.

Steg

Metod 1 av 3:
Tar livet av hornen
  1. Bild med titeln Ryggsäck i regnet Steg 7.jpeg
1. Ta risker med ditt liv, som upplever så många olika saker som möjligt. Edgy människor är alltid villiga att prova nya saker. Du behöver inte gå Skydiving om det inte är din sak, men du bör acceptera inbjudningar från människor du bara lär känna, prova ett nytt kök du inte ens visste existerat, eller ta en sista minuten vägresa till Vandra ett vackert berg. Gör inte bara samma gamla och gör ett mål att göra något helt nytt minst en gång i veckan.
  • Att vara edgy kräver att du fyller ditt liv med nya idéer, människor och platser. För att stanna på framkanten av idéer, måste du ständigt utsättas för dem!
  • Börja små, om du känner dig blygsam. Boka en enda semester, ta upp den nya hobbyen du vill försöka, eller prova en ny bar eller fest.
  • Bild med titeln vinna en kvinna
    2. Följ dina drömmar, även när de verkar som en longshot. Det här låter som om det inte har något att göra med en kant, men att hitta dina drömmar och gå efter att de har allt att göra med att vara självsäker och cool. Att vara edgy innebär att man tittar på allt lite annorlunda, gör din egen sak och är okej med det faktum att det inte kan passa världens idé om vad du borde göra med ditt liv. Pablo Picasso, Albert Einstein, och Coco Chanel var alla kantiga på sina egna sätt, även om de bara verkade excentriska eller "annorlunda" just då. De lyckades för att de fortsatte att försöka.
  • Oavsett dina drömmar är, var övertygade och bekväma om att följa dem. Så vad händer om du vill vara en skådespelerska eller att publicera en mördare roman medan du vet att det är en bra chans att det inte kommer att hända för dig? Efter dina drömmar är det dock opraktiskt att ge dig någon kant.
  • Och om du inte vet vad dina drömmar är, är det nu en bra tid att ta reda på det. Du kan inte riktigt vara edgy om du känner mig oändlig eller som om du bara pluggar ihop istället för att följa en passion.
  • Bild med titeln Kör bort från ett missbrukande hem steg 9.jpeg
    3. Vet att även dåliga erfarenheter gör för fantastiska historier. Göra saker även om resultatet Maj vara följd. Om du inte har anledning att frukta för ditt liv och säkerhet, måste du ibland bara "Gör det för historien." Edgy Folk förstår att saker inte alltid kommer att gå perfekt i ögonblicket, men att dessa utmaningar och tribulationer är baserna för många otroliga, kant-of-your-sitshistorier senare i livet.
  • Även om mål är viktigt är det också viktigt att sitta på toppen av en klippa en gång i taget. Gör varje upplevelse materia. Gör några saker bara för att de känner rätt.
  • Bild med titeln vara ett vamp steg 12
    4. Låt din passion för livet skina igenom. Det är okej om du inte rusar ner för att hälsa på din rumskamrat den andra hon går i huset eller riva dina ögon av din fängslande bok det ögonblick som din krossa går av. Bli engrossad. Bli besatt. Bli helt absorberad. Det är okej att vara så fokuserad att du inte helt märker vad som händer runt dig - det viktigaste är att du är engagerad i att bry dig om vad som helst som gör dig upphetsad att vara levande.
  • När du gör något, ge din fulla uppmärksamhet och ansträngning till uppgiften. Du kommer inte bara att vara edgier, men du kommer att lära dig snabbare och har mer meningsfulla erfarenheter.
  • Bild med titeln Deal med panikattacker som barn eller tonåring Steg 12.jpeg
    5. Stå upp för dig själv och de du älskar. Edgy folk rullar inte bara över när de utmanas. Om någon ringer ut, skickar du över dig, eller ens säger något otäckt om dig till ditt ansikte, inte av dig. Du behöver inte starta en kamp eller starta namn-ringer, men du borde vara stolt nog att vara dig själv som du vet att du är värd att försvara. Låt inte någon tro att han kan komma undan med att sätta dig ner.
  • Du kommer att upptäcka att de flesta, när de utmanas, kommer tillbaka. Känn inte behovet av att driva eller straffa dem om de gör - du har redan vunnit slaget.
  • Bild med titeln Justera invandringsstatus genom äktenskapssteg 6
    6. Hålla sig uppdaterad. Om du vill vara edgy måste du vara på framkant av saker. Det innebär att du borde se den nya Sundance Film Festival-vinnaren, att du ska kolla in den nya burmesiska restaurangen som alla har raving om, och att du ska uppdatera ditt hår och mode mer än en gång vart femte år. Det betyder också att du faktiskt bör titta på nyheterna, läsa papper och kunna bära en intelligent konversation om vad som händer i världen.
  • Att vara aktuell betyder inte att du måste kopiera varje trend som kommer din väg. Det är en skillnad mellan att vara medveten om trender och följa dem obsessivt.
  • Du kan aldrig vara aktuell om varje ämne. Istället, bli djupt nedsänkt i de ämnen som betyder mest för dig, efter din passion.
  • Bild med titeln Få en bra pojkvän Steg 14
    7. Häng ut med människor som utmanar dig. Om du kör bredvid någon som är snabbare än du, kommer du att springa snabbare. Om du kör bredvid någon som är långsammare, kommer din kropp naturligt att sakta ner. Detsamma gäller för att vara edgy. Om du känner någon som är höjden av edginess, som du djupt respekterar och beundrar och vill emulera, fortsätt att hänga med den personen.
  • Om du känner till en grupp människor som gillar att stanna upp sent talar om marxismen, går grönt eller vad det är som exciterar dig, gör sedan en vana att hänga med dem mer.
  • Du behöver inte tänka på dem som din "kantig" vänner. Tänk bara på dem människor som uppmuntrar dig att utveckla din inre kant.
  • Metod 2 av 3:
    Visas edgy i konversation
    1. Bild med titeln Få en bra pojkvän Steg 7.jpeg
    1. Gör stark ögonkontakt med människor och håll din hållning upprätt. När du går in i någon, gör ögonkontakt istället för att titta ner på golvet eller som är distraherade. Visa att du inte är rädd för att göra en anslutning och att du är helt säker på dig själv. Håll ryggen rakt och hakan, oavsett om du sitter eller står och låter dina axlar slappna av och dra bakåt. Stor hållning gör inte bara dig självsäker - du känner det också.
    • Att göra ögonkontakt visar att du är övertygad och redo att ta saker till en annan nivå.
    • Låt inte något saga, särskilt dina axlar och haka. Att hålla dessa två kroppsdelar och stark kommer att hjälpa resten av din hållning att falla på plats naturligt.
  • Bild med titeln Få en bra pojkvän Steg 3.jpeg
    2. Ditch Small Talk, går direkt till konversationer som är viktiga. Det betyder inte "Var inte vänlig," Det betyder att prata om relationerna, idéerna och ideologierna som gör världen, även om (speciellt om) det är första gången du möter människor. Utmana andra med djupa frågor, till exempel deras förhoppningar och mål, vad de hellre skulle göra än arbete och deras åsikter om dagens stora ämnen.
  • Var inte rädd för att göra människor lite obekväma i början - du kommer bli förvånad över hur många människor uppskattar djupare konversationer än "Vad sägs om det vädret."
  • Följ dina kuriositeter i en konversation - skräddarsy dina ämnen till vad som är "artig" eller höger.
  • Bild med titeln Få en bra pojkvän Steg 5.jpeg
    3. Låt dina åsikter springa fri, men var noga med att du kan passionellt tillbaka dem. Edgy folk tenderar att strida mot ytterligheterna när de har åsikter. Det betyder inte att du behöver ta ställning på varje problem - ganska motsatt. Istället, bli djupt i de problem som verkligen spelar någon roll, blir en passionerad förespråkare och ledare på framkanten av problem. För resten, ta bort dig själv. Det verkar paradoxalt, men det är mycket mer edgy att ignorera ett problem du inte vet om än att hoppa på en bandwagon och låtsas.
  • Några åsikter kommer att vara impopulära, till exempel vad du tycker om din systers nya pojkvän eller dina politiska åsikter. Bara för att din åsikt är opopulär betyder inte att du ska undertrycka den.
  • Edgy människor måste vara välinformerade om nya utvecklingar och idéer, åtminstone i dina favoritämnen. Equate inte edgy med uneducated, även om du hatar utbildningssystemet.
  • Bild med titeln Få dina föräldrar att låta dig bära tjejer Kläder Steg 5
    4. Tala bara när du verkligen har något att säga. Inte gräva ord, erbjuda halvt tanke idéer, eller ge komplimanger när du inte egentligen betyder dem. Det är inget fel med tankeväckande tystnad, speciellt när alternativet är Mealy, värdelös konversation. Flip-sidan av detta uttalande är dock lika viktigt - när du verkligen har något att säga, säg det!
  • Människor kommer att fiska efter komplimanger eller råd, men det är inget fel med att vara ärlig om du inte har något att ge. Det är faktiskt långt edgier än att ljuga eller ignorera frågan.
  • Bild med titeln Spara dig från giftiga människor Steg 3Bullet4
    5. Ignorera hatarna, rutorna och andra som kastar dig skugga. Vem bryr sig verkligen om "populär" folkmassan tänker? Om de gör roligt med dig, bara le och gå bort. Det betyder inte att du är meningsfull eller off-putting. Snarare inser du att du bara kan styra ditt eget beteende och att du rockar. Om du inte kan ändra hatarna, stör inte med dem alls.
  • Slösa inte bort din tid på att försöka behaga människor som inte spelar någon roll för dig.
  • Gör saker för dig, inte för att du känner att någon annan vill att du ska göra dem.
  • Glöm aldrig att den enda personen du kan kontrollera är dig själv - och det är en bra sak! Edgy folk fokuserar på sig själva.
  • Metod 3 av 3:
    Ser edgy
    1. Bild med titeln Be Chic Step 2.jpeg
    1. Bära kläder eftersom du gillar dem, vilket gör det enda kriterierna för att köpa kläder. Vem ger en flygande vård vad andra tycker om dina kläder, om de matchar, eller om de kom från en sparsamhet? Dessutom, vem bryr sig om du spenderade $ 5.000 på den nya jackan? Den enda faktorn som bestämmer huruvida du bär något är huruvida du vill bära den eller inte.
    • Få dina kläder från var som helst - garageförsäljning, sparsamhetsbutiker, avancerade butiker, big-box-butiker - och oroa dig för att matcha senare.
  • Bild med titeln Använd långa stövlar steg 14
    2. Kasta olika stilar tillsammans i samma outfit. Återigen, om du tycker att det ser bra ut, är det här mer än nog. Du kommer inte att vara edgy genom att kopiera samma trender som du ser någon annanstans, och du kommer bara att hitta nya kläder som fungerar om du tar några risker först.
  • Bild med titeln ser ut som Hannah Montana Steg 7.jpeg
    3. Dra och stjäla stil inspiration från överallt. Känner inte att du måste vara unik bara för att vara unik - paradoxalt, du låter dig fortfarande definieras av vad som är "vanligt," Du väljer bara att visa motsatsen. Men mode är inte så svart och vitt, och det är du inte heller. När du ser något du gillar, en outfit idé att försöka, eller några nya tillbehör värda rocking, gå för det. Ta inspiration och idéer från överallt och du har inte riktigt stulit någonting alls - du har just meddelat det i din personliga stil.
  • Tänk alltid på den övergripande tonen eller utseendet på en stil du gillar. Hur kan du få samma ton över utan exakt samma kläder?
  • Om du bara vill bära en "enhetlig," eller samma grundläggande outfit varje dag, det kan vara lika edgy. Dessa människor, inklusive Steve Jobs (Black Turtleneck och Jeans) och Barack Obama (grå kostym), har i stor utsträckning däckt det samhällsliga trycket att välja nya kläder och istället ha på sig samma välskötta, snygga saker varje dag.
  • Bild med titeln klänning i Paris Steg 6
    4. Använd tillbehör till billigt expandera din garderob och titta. Bara några viktiga tillbehör kan sparka din edginess upp ett hack. Flickor kan bära långa kedjor (guld eller silver), armband eller chunky armband. Både killar och tjejer kan bära ute-där skor, galna örhängen eller extra mörka solglasögon. Bära en fickur om det känns som något du vill njuta av. Tillbehör Låt dig snabbt skilja dig själv utan att bryta banken.
  • Killar kan använda en messengerväska eller ett funky bälte för att komma ikta upp deras utseende.
  • Bild med titeln Få ett industriellt piercing steg 16.jpeg
    5. Tänk på en tatuering eller piercing. Ja, att vara edgy handlar om att vara dig själv, och du borde aldrig få en tatuering "bara för att." Det sagt - vad väntar du på? Anledningen till att det finns så mycket överlappning mellan edgy människor och kroppsmodifiering (tatueringar, piercingar, etc.) är att edgier folk tenderar att betrakta sin kropp som en tillfällig duk. De vet att de bara får en kropp, och de kan lika bra "anpassa" Det vill de dock. Konsekvenserna kan fördömas, eftersom de inte är en stor sak - alla som inte gillar din tatuering är bara för nära-minded för att vara värt tiden.
  • Vad du väljer att få är upp till dig, men inte rabatt får lite otroligt konst bara för att du älskar det. Forskning Lokala tatueringskonstnärer och bris genom sina samlingar, eller fråga dem om de ska göra en anpassad design för dig.
  • Få en tatuering eftersom du vill ha det, inte för det "ser förmodligen kul ut." Om du gillar designen fortfarande 2-3 dagar efter att du först såg det, ta steget.
  • Var försiktig - Tatueringar kan bli beroendeframkallande!
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande