Hur man agerar runt tjejer (för pojkar)

Killar, vill veta hur man imponerar på en dam på rätt sätt? Då är det här för dig...

Steg

 1. Bild med titeln ACT Around Girls (för pojkar) Steg 1
1. Göra det första draget. Flickor är ofta mycket osäkra och vill inte skämma bort både själva och du genom att komma på för starkt, så du borde göra det första draget. En sak som kan gå igenom en tjejs sinne är, "Vad händer om han inte gillar mig tillbaka? Om han gillar mig, kan han gå av sin blygsband och komma hit och berätta för mig!"
 • Bild med titeln ACT AROUND GIRLS (för pojkar) Steg 2
  2. Acceptera avslag. Om du frågar en tjej för hennes nummer och hon avvisar dig, fortsätt, eftersom hon självklart inte är intresserad.
 • Bild med titeln ACT AROUND GIRLS (för pojkar) Steg 3
  3. Var försiktig. Om hon emellertid ger dig sitt nummer, försök bara använda den för att ordna datum. Det är alltför lätt att ge en tjej fel intryck om hur du känner. Till exempel, ständigt texting henne kommer förmodligen att ge henne tanken att du är kär i henne, och ställer mycket höga förväntningar på ditt förhållande.
 • Bild med titeln ACT AROUND GIRLS (för pojkar) Steg 4
  4. Trick inte henne. Ly inte en tjej på om du kommer att ändra dig. Självklart borde du inte gå ut med henne efter det första datumet om det inte finns någon anslutning. Om du känner att det inte finns någon anslutning, säg så tidigt och lämna inte henne hängande, kommer det att leda till vrede från henne.
 • Bild med titeln Act runt tjejer (för pojkar) Steg 5
  5. Var vänlig. Låt henne veta att du är intresserad, men var inte för ivrig. Se hur hon reagerar när du börjar konversationen och gå därifrån.
 • Bild med titeln Act runt tjejer (för pojkar) Steg 6
  6. Agera avslappnad och var dig själv. Tjejer är mycket mer benägna att falla för dig om du är själv, snarare än att falla för den person du låtsas vara.
 • Bildbeteckningen Act runt tjejer (för pojkar) Steg 7
  7. Var konsekvent. Beter sig inte konstigt mot henne runt dina vänner. Många pojkar tror att deras vänner kommer att reta dem om de är alla "älskade" med sin flickvän. För att göra det enklare, se dina vänner separat från din flickvän. Om du är tillsammans, var du själv med dina vänner men se till att du inte lämnar din flickvän ut.
 • Bild med titeln ACT AROUND GIRLS (för pojkar) Steg 8
  8. Kyssen. För att få en tjej att kyssa dig, bör du vara säker på att hon gillar dig tillbaka. Då tipsa, röra hennes arm och titta i ögonen, eller titta på hennes läppar då på henne. Det är en bra idé att göra lite kontakt före kyssen, så håll handen eller tucking håret bakom örat är en bra start. Luta sig i - men långsamt så att om hon inte ser upp för det kan du bara röra armen och säga något istället. Om hon lutar mot dig så bra då bra! Flytta huvudet något till ena sidan först och hon följer. Om hon drar bort innan du förväntade dig, var inte besvärlig, bara agera som om du ville att den skulle sluta då också. Tryck inte på någonting.
 • Bildbeteckningen Act runt tjejer (för pojkar) Steg 9
  9. Var tydlig. Om en tjej slår på dig och du är inte intresserad, gör det klart. Visst, hon kan bli upprörd, men det är bättre än att gå med det och bryta upp med henne senare.
 • Bild med titeln Act runt tjejer (för pojkar) Steg 10
  10. Kom ihåg det viktigaste: var dig själv!
 • Tips

  Var rolig, reta henne (utan att vara meningsfull) och få henne att skratta. Många tjejer gillar det verkligen när en kille är rolig.
 • För de flesta tjejer är personlighet mycket viktigare än utseende. Du behöver inte vara särskilt snygg för en tjej som du, bara vara ren och luktar trevligt. Så var bara dig själv för att få de bästa resultaten.
 • Om du gillar en tjej från hela rummet, kolla in ögonen och titta bort, och sedan tillbaka igen. Om hon svarar bra genom att hålla ögonkontakt eller liknande, gör du ditt drag.
 • Bli vänner med henne först, lära känna henne! Det är bättre att vara i Friendzone då ingen zon alls!
 • Blinkar på henne! Det är ostlikt men det fungerar så bra!
 • Varningar

  Om hon har en pojkvän, då borde du inte prova det här...
 • Om hon klarar att hon inte är intresserad, så borde du förmodligen sluta försöka imponera på henne och gå vidare.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande