Hur man flirtar med din förälskelse (för tjejer)

Oavsett om du vill ha mer än en vänskap med en person du gillar eller du träffade någon söt, kommer den här artikeln att instruera dig hur man gör det första draget och starta ett förhållande.

Steg

  1. Bild med titeln Flirt med din förälskelse (för tjejer) Steg 1
1. Var noga med att du verkligen gillar den här personen och att du är engagerad. Spela inte hårt för att få och flörta med andra människor för att få sin uppmärksamhet. Det kommer bara att få dem att tro att du inte är tillgänglig. En liten chatt eller leende med en annan person skulle vara tillräckligt bra. Detta kommer att göra dem lite avundsjuk och - troligen - vill ha dig mer.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse (för tjejer) Steg 2
    2. Lär känna dem om du inte redan. Har konversationer om saker du två har gemensamt. Titta på dem i ögonen och le när du pratar. Om de ler och gör ögonkontakt med dig, kan det vara ett tecken på att de är intresserade av dig. Fråga dem några avslappnade frågor, bara för att känna dem bättre. Men fråga inte för många! De kommer förmodligen att känna sig obekväma. Du behöver inte bara fokusera på dem - prata lite om dig själv också! Om de gillar dig, kan de börja lyssna på ditt favoritband eller ha ett intresse för dina hobbyer för att få din uppmärksamhet.
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse (för tjejer) Steg 3
    3. Flört! Börja mildt och arbeta dig upp. För dem som är nybörjare vid flirta, gör ögonkontakt för en sekund och ler, kolla sedan långsamt. Stirra inte för länge, eftersom det kommer att göra sakerna verkligen besvärliga. Försök att göra lite fysisk kontakt. Borsta av dem när du kan och låt din arm dröja för lite. Du kan lekfullt klappa ryggen och - om du är redo - börja krama dem! Men var noga med att du känner dem tillräckligt bra och att det inte blir besvärligt om du kramar dem.
  • Att göra det första draget kan vara annorlunda för alla. Kanske vill en person bara hänga eller gå på ett datum. Kanske vill en annan person "bli officiell". Detta steg kommer att fokusera på val två. Klä upp, men försök inte för hårt.
  • Närma sig dem och ge dem ett leende. Fråga dem om de vill hänga efter skolan, eller ta en film. Om de håller med, berätta för dem, "Okej, se ya" och ge dem ett leende eller en kram, gå sedan av. Om de är artigt avböjer, vill de förmodligen bara vara vänner. Bli inte avskräckt, för det finns många fiskar i havet!
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse (för tjejer) Steg 4
    4. Efter datumet, gör ditt drag. Berätta för dem att du hade en bra tid och att du skulle vilja göra det igen. Om de ser ut som om de hade en bra tid, så är det ett gott tecken. Nu möta dem och se dem i ögonen och säga "Jag gillar verkligen dig, och jag undrade om vi kunde vara mer än vänner." Le på dem och vara självsäker. Försök att inte vara blyg. Om de säger ja, gjorde du bara ett drag. Om de säger nej, var bara vänner. Tryck inte på dem i någonting!
  • Bild med titeln Flirt med din förälskelse (för tjejer) Steg 5
    5. Kyssa dem. Vissa tjejer kan hoppa över det här steget, men andra kanske vill prova det. När du ska lämna, ge dem en snabb, mjuk kyss på kinden och gå av, titta inte tillbaka. Om du redan använder dem och du har redan kysstat innan, flytta till munnen om du två är redo. Om ingen av er är redo, tryck inte det. Ge dem en kram.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var dig själv på alla sätt. Visa din unika individ! Låt dem se vem du är. Om du byter dig själv för din förälskelse, kommer de att tycka om den felaktiga personen. Låt din personlighet skina.
  • Skratta åt sina skämt - även de korn eller dumma. Men skratta inte på varje enskild. De kan bli irriterad.
  • Starta fler konversationer. Om det finns något du har gemensamt, som en sport.
  • När du bär smink, lägg bara på någon mascara, läppglans eller ens ögonskugga. Se naturlig ut!
  • Varningar

    Om de säger ja, gå inte överbord. Fortfarande vara avslappnad och var inte alla lovey-gooey än. Fortsätt prata med dem, le och ge dem kramar varje dag. När du är redo, kan du två ta det till nästa steg!
  • Om de säger nej, så är det ingen. Det är inte världens ände. Det finns mer fisk i havet. Det kan skada att avvisas, men nu slösar du inte din tid med någon som inte är i dig. Du vet aldrig om det finns någon som verkligen kommer att vara intresserad av dig. De kan vänta runt hörnet!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande