Hur man uttrycker din individualitet

Alla andra kan försöka passa in, men du kan rädda dig mycket stress (och ha mycket roligare) genom att bara vara vem du är. Det finns så många sätt att uttrycka din individualitet, från de kläder du bär, de aktiviteter du gör, och det sätt du talar. Välj några eller alla dem - var bara inte rädd för att vara djärv.

Steg

Del 1 av 3:
Bär unika kläder
  1. Bild med titeln Express din individualitet Steg 1
1. Välj dina favoritkläder ur din garderob. Om du var tvungen att sätta ihop en outfit som fick dig bekväm, attraktiv och självsäker, vilka bitar skulle du välja? Hur skulle du beskriva stilen? Är det vintageinspirerat? Är det modernt eller edgy? Vad det än är, syftar till att köpa och bära saker i den här stilen eftersom det är vad du känner dig bäst i.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 2
    2. Handla på sparsamhetsbutiker. Oavsett vad din favoritstil är, kan du hitta unika saker som matchar det på sparsamhetsbutiker eller sändningsbutiker. Du riskerar aldrig att springa in i någon som bär exakt samma skjorta som du. Och du kommer att kunna hitta mer intressanta saker än vad varuhus säljer.
  • Lyssna på din shoppinginstinkt. Om något unikt fångar ditt öga, och du gillar det, köp det! Bara se till att du inte får kalla fötter senare - bära den åtminstone en gång.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 3
    3. Välj obranded kläder. Undvik kläder som har ett varumärke eller en logotyp som skrivs ut på den. Dina kläder kommer inte att se unika om de säger "gap" över framsidan eller har Victoria`s Secret "rosa" moniker på botten. Välj skjortor utan att skriva på dem alls, om det inte har ett roligt att du verkligen gillar.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 4
    4. Gör dina egna kläder. Prova din hand på mode design. Ta en sömnadskurs för att lära dig hur du skapar en klänning ur tyg du älskar. Eller gör lite syr design genom att skära upp en tankplatta eller t-shirt på ett intressant sätt och sedan lägga den över en annan skjorta. Hemlagad kläder ger dig en känsla av stolthet såväl som individualitet.
  • Du kan också färgkläder För att göra dem mer intressanta, eller lägga till strykjärn från en hantverksbutik.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 5
    5. Ignorera trycket för att vara fashionabla. Falla inte i fällan att tänka någon aspekt av dina kläder måste vara moderna. Om du älskar hur Leopard-print byxor ser med en randig tröja, bära dem tillsammans. Om du älskar att ha på sig svart, täcka dig själv i svart från huvud till tå. Att vara en individ betyder att riskera några udda utseende från andra, men det betyder också att du får visa upp din personlighet.
  • Del 2 av 3:
    Agerar som en individ
    1. Bild med titeln Express din individualitet Steg 6
    1. Ägna din tid till en hobby du älskar. Göm inte det faktum att du älskar att samla stenar, bygga bord eller göra tai chi. Även om alla dina vänner spelar fotboll eller deltar i en ballettklass tillsammans, om det inte intresserar dig, gör det inte. Berätta för dem om vad du gör och varför du älskar det. Kanske de kommer att komma med för att prova det, och kanske kommer de inte. Hur som helst, det är okej att du inte har alla samma hobbyer.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 7
    2. Lyssna på den musik du älskar. Om du gillar en viss typ av musik som inte är populär med dina vänner eller inte spelas på radion, lyssna på det ändå. Var inte rädd för att spela din musik i bilen när du väljer dina vänner upp. Om de frågar dig om det, bli inte blyg eller generad, bara förklara vad du älskar om det.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 8
    3. Dekorera dina personliga utrymmen. Låt ditt sovrum, kontor, skrivbord eller skåp visa din personliga stil. Gå galen med färgfärg på dina sovrumsväggar och visa ett objekt som du samlar, som mynt eller handlingsuppgifter. Om du har ditt eget skrivbord eller kontor på jobbet, sätt upp affischer eller bilder av dig som gör din favorithobby.
  • Köp specialdekorationer för skåp eller sovsalar som inte skadar ytan när den tas bort, till exempel flyttbar tapeter.
  • Sätt upp korkbrädor eller torra rader för att skicka dina favoritinspirerande eller roliga citat.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 9
    4. Omgiv dig med människor som accepterar dig. Du kan ha vänner som är som du eller som är de fullständiga motsatsen till dig. Bara se till att de uppmuntrar dig att vara dig själv och inte göra dig dålig om de saker du gillar. Rätt vänner kommer att göra att du vill uttrycka din individualitet snarare än squash den.
  • Testa det genom att dela något personligt med en vän: En hemlig ambition du har eller en av dina största rädslor. Om de kallar det dumt eller lurar dig alls, det kan vara dags att hitta några nya vänner.
  • Del 3 av 3:
    Talar ditt sinne
    1. Bild med titeln Express din individualitet Steg 10
    1. Röst en impopulär åsikt. Om du inte håller med vad alla andra säger, tala upp. Kanske tycker du inte om hur alla gör roligt med någon, eller kanske har du en politisk åsikt annorlunda än en väns. Det är okej om du råkar hålla med alla andra, men om inte, var inte rädd att tala upp. Se bara till att du gör det med respektfullt.
    • Till exempel, om alla älskar att äta på en viss restaurang, men du gillar inte maten, säg bara, "Det är inte min favorit."
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 11
    2. Använd din egen ordförråd. Hur talar du naturligt när du pratar med dig själv? Det är så du borde prata med alla andra. Dumma dig inte ner omkring några människor och försök att låta smartare runt andra. Använd ord du är bekväm med snarare än slang termer du inte gillar eller långa ord du inte förstår.
  • Om du gillar att använda slang eller imponerande ordförrådsord, det är okej också. Var noga med att du talar på det sättet för dig själv, inte att låta som någon annan.
  • Bild med titeln Express din individualitet Steg 12
    3. Dela dina sanna känslor. Om du ljuger om hur du känner, låter du inte folk veta vem du verkligen är. Fokusera mindre på vad någons reaktion kommer att vara, och tänka på hur det här kommer att hjälpa någon att förstå dig bättre.
  • Till exempel, om någon frågar dig att dansa, och det är något du inte tycker om att göra, berätta det för dem. Sedan erbjuda att göra något annat med dem så de tar det inte personligen.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande