Hur man äter moringa löv

Moringa löv har fått mycket popularitet för sina hälsofördelar. Saken är, det är lite av en debatt om det bästa sättet att äta dem. Vissa tror att rå eller bara knappt uppvärmt är det bästa sättet. Andra tycker att koka dem släpper ut mer näringsämnen. Vilket sätt du vill äta är det upp till dig. Det är ganska mycket temat när det gäller att betjäna dem också. Det finns ingen speciell maträtt du behöver förbereda, så om du gillar kalla rätter eller heta, det handlar bara om att lägga till så många löv som du gillar vad du redan älskar!

Steg

Metod 1 av 3:
Kokar bladen
  1. Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 1
1. Få vatten till koka. Lägg till tillräckligt med vatten till en kruka för att täcka mängden löv du tänker koka. Vrid brännaren till medelhög värme. Vänta bara på att vattnet börjar koka.
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 2
    2. Lägg till bladen och rör om. När vattnet kokar, lägg till bladen och rör dem i vattnet så att de är trevliga och våta överallt. Koka dem i ungefär tre minuter. Men var noga med att röra dem hela tiden. Annars kan de sluta hålla sig till varandra och hamna som stora klumpar, vilket kan få dem att smaka lite otäckt!
  • Du vill inte överkoka bladen, antingen, men beroende på hur mycket du gör på en gång, kan de behöva längre. Om de gör det, börja smaka-testning efter tre minuter för att se till att du inte förstör hela satsen.
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 3
    3. Dränera och torka dem. Efter tre minuter, töm potten i en sil i diskbänken. Ta sedan varje löv och sprida det ut på pappershanddukar så det bollar inte upp i en klump. Tryck längden på bladet i pappershandduken för att klämma ut vattnet. Om du behöver, slå den till en ny handduk och repetera.
  • Metod 2 av 3:
    Lägga till löv till kalla rätter
    1. Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 4
    1. Använd moringa i sallader. Välj vad som helst sallad passar din fantasi. Då, för varje servering, skär ut en kopp (30 g) av vilket greens receptet kräver. Då bara ersätta Moringa istället! Prova dem i:
    • Trädgårdssallader
    • Caesar sallader
    • Ryska sallader
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 5
    2. Lägg till löv till smoothies. Som med salladerna, gör helt enkelt vad som helst smoothie flyter din båt. Lägg till en kopp (30 g) Moringa lämnar till de andra ingredienserna, eller använd den som en ersättning för någon annan gröna det är vanligtvis i det. Sedan blanda det hela och njut av!
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 6
    3. Inkludera dem i smörgåsar. Grill a hamburgare, kycklingpatties, orsome Portobello svampar. Piska upp lite tonfisk sallad, kycklingsallad, eller kikärter sallad. Eller använd bara dina favoritkallskärningar. Du får idén nu: bara radera vilken typ av smörgås du hankerar med några moringa löv och chow ner!
  • Metod 3 av 3:
    Använda löv i varma rätter
    1. Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 7
    1. Rör dem i förvrängda ägg. Piska upp en sats av grundläggande äggröra. Fortin med det och lägg till ost om du vill. Säsong dem med vad som helst örter och kryddor intrigera dig. Vänta bara till slutet av att laga dem innan du lägger till Moringa. När ägget är nästan klart, rör om så många löv som du vill och ge dem bara tillräckligt med tid för att vara innan du serverar.
    • Om du redan har kokat dina löv, ge dem tillräckligt med tid att värma upp om de har avkylts.
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 8
    2. Gör en omelett istället. Om du är en äggälskare men känner lite uttråkad med den krypta sorten, var aldrig rädd! Moringa fungerar lika bra i din favoritomelett. Liksom de äggröra, håller du dock av på att lägga till bladen så länge som möjligt. Vänta tills det är dags att vika omeletten om du vill ha dem inuti, eller spara dem för garnering istället.
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar Steg 9
    3. Kasta lämnar i din favorit chili. Du har förmodligen fångat på temat här. Gör bara någon gammal chili som appellerar till dig. Vänta sedan tills de senaste några minuterna matlagning och kasta i men många lämnar du vill ha. När de har visat och värmt upp, har det på det!
  • Bild med titeln Ät Moringa lämnar steg 10
    4. Topp pizza med löv. Detta är en no-brainer: bara lägg till så många löv som du gillar dina andra pizza toppings innan du sätter pajen i ugnen. Var noga med att använda en generös mängd sås, och lägg aldrig löv över torrskorpa. Du vill hålla dem hålla dem hydratiserade så att du inte hamnar med några otäcka brända löv.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande