Hur man väljer en brödtillverkare

Att göra ditt eget bröd med en brödtillverkare är snabb, enkel och kostnadseffektiv. Du behöver inte veta mycket om att baka bröd för att använda den här typen av produkt. Du kan köpa brödtillverkare på butiker och internethandlare som säljer heminredning och elektronik. Prisklassen är $ 25 till $ 150, beroende på storlek och antal funktioner. Tänk på följande tips om hur du väljer en brödtillverkare.

Steg

Metod 1 av 2:
Tänk på praktiska detaljer
  1. Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 1
1. Uppskatta mängden bröd du kommer att äta. Vissa brödtillverkare kan baka en 1-pund loaf, men de större kan göra 2 pund eller mer.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 2
    2. Bestäm var du lägger brödtillverkaren. Detta köksobjekt tenderar att vara stort och boxigt, så se till att du har tillräckligt med diskutrymme för att hålla ut det. Om inte, överväga var du ska lagra den.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 3
    3. Hitta en brödtillverkare som matchar ditt kök. De flesta brödmaskiner kommer i svart eller vitt för att matcha apparater, men du kan också hitta rostfritt stål och några färgglada nyanser.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 4
    4. Tänk på brödets form. De flesta brödtillverkare producerar rektangulära bröd, men vissa gör runt eller kvadratiska.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 5
    5. Kolla in garantin. Detta gör att du kan njuta av produkten i flera år eftersom en bra garanti erbjuder gratis eller billiga reparationer om det ska bryta sig.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 6
    6. Välj en brödtillverkare med en avtagbar brödpanna. Detta förenklar rengöring. Du kan lägga en flyttbar brödpanna i diskbänken för att tvätta, istället för att torka ut brödmaskinen.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension
    Metod 2 av 2:
    Leta efter extrafunktioner
    1. Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 7
    1. Bestäm om du behöver möjlighet till en försenad start. Det här är en bra funktion om du vill lägga till ingredienserna före jobbet, men vill att brödet ska vara friskt när du kommer hem. Du kan dock inte använda den här funktionen med brödrecept som kräver mjölk eller ägg.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 8
    2. Välj en brödtillverkare som håller den färdiga produkten varm. Detta kan vara istället för eller förutom ett försenat startalternativ eftersom det håller brödet varmt och friskt om du inte är hemma för att omedelbart njuta av det.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 9
    3. Bläddra bland brödtillverkare som gör specialartiklar. Vissa kan blanda pizza deg eller kanelrullar. Det finns brödtillverkare som också tillåter dig att lägga till frukt eller nötter för att göra olika typer av bröd.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 10
    4. Välj en produkt som kan göra glutenfritt bröd om det behövs. Oavsett om du är allergisk mot gluten, eller bara försöker minska din konsumtion av den, leta efter brödmaskiner med en inställning för att göra degen fri från denna ingrediens.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 11
    5. Välj en brödtillverkare med ett visningsfönster. Detta gör att du kan kolla på de framsteg som periodiskt.
  • Bild med titeln Välj en brödtillverkare Steg 12
    6. Tänk på brödtillverkare som berättar när du vill lägga till ytterligare ingredienser. Vissa modeller låter dig veta när du ska kasta i extrafunktioner, som frukt, nötter eller chokladflis.
  • Gjorde du det här receptet?

    Lämna en recension

    Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande