Hur man väljer ditt kylskåp

Kylskåp finns i ett brett utbud av stilar och med ett antal funktioner att välja mellan. Konsumenterna bör överväga sina unika behov när man väljer vilken typ av kylskåp som är bäst för de typer av mat de lagrar. Här är några tips om hur man väljer ditt kylskåp.

Steg

  1. Bild med titeln Välj ditt kylskåp Steg 1
1. Bestäm vilken stilkylskåp du vill ha.
  • Välj ett kylfritt kylskåp om du vill ha ett grundläggande, ekonomiskt val. Dessa traditionellt stilade kylskåp tenderar att ha färre funktioner, men de är vanligtvis billigare än andra alternativ. De har också stora hyllor, men de flesta vuxna måste böja ner för att nå kylskåpsdelen.
  • Välj ett kylskåp om du vill att dina kylskåp är lättare att se och nå. De flesta vuxna måste böja sig över för att nå fryssektionen, men den delen av enheten tenderar att användas mindre ofta. Bottom frys kylskåp kan ha antingen en enda dörr eller 2-vid-sida franska dörrar för kylskåpsfacket. Den franska dörrstilkylarna tenderar att vara dyrare.
  • Välj ett kylskåp på sida vid sida om du har ett smalt utrymme i ditt kök eftersom den här stilen erbjuder mer smala alternativ jämfört med andra. Vissa modeller har dock hyllor som är för smala för att hålla en bred behållare (t.ex. en pizza-låda).
  • Välj ett inbyggt kylskåp om du vill ha ett snyggt utseende. Dessa kommer i en mängd olika dörrkonfigurationer, och dörrar kan hålla paneler som matchar ditt skåp. Men de tenderar att vara små och är dyrare än andra alternativ. Skåpdjupkylskåp är ett billigare alternativ till inbyggda modeller, men de sticker ut några inches längre och är fortfarande mindre än frittstående kylskåp.
  • Tänk på en kylskåpslåda om du behöver extra kylutrymme i ditt kök. De är inte tillräckligt stora för att fungera som ett primärt kylskåp för de flesta hushållen eftersom de är avsedda att hålla specialartiklar som drycker. De kostar betydligt mer per kubikfot (liter) än andra kylskåp.
  • Välj ett kompakt kylskåp om det inte finns något utrymme för ett kylskåp i full storlek, de är också idealiska för ditt sovrum, sovsal, källare eller hemmakontor.
  • Bild med titeln Välj ditt kylskåp Steg 2
    2. Bestäm om du vill ha en ismaskin eller vattendispenser. Eftersom dessa måste vara anslutna till ditt VVS-system är kylskåpets läge i ditt kök i förhållande till befintliga rör viktigt. Vissa enheter erbjuder inbyggd vattenfiltrering också - om du väljer 1 av dessa, var noga med att hitta hur mycket ersättningsfilter kostar och hur lätt tillgängliga de är i ditt område.Kylskåp med dessa funktioner tenderar också att kräva reparation oftare än de utan dem.
  • Bild med titeln Välj ditt kylskåp Steg 3
    3. Tänk på det användbara utrymmet för varje enhet. Kylskåp har taggar inuti som anger deras lagringskapacitet. Men var som helst från 20 till 35 procent av det utrymme kan vara oanvändbart. Top-frezer-modeller tenderar att ha de minst oanvändbara rymd-vid-sida-enheterna har mest.
  • Bild med titeln Välj ditt kylskåp Steg 4
    4. Välj vilka funktioner du vill ha i ditt kylskåp.
  • Välj en enhet med justerbara hyllor och dörrkorgar om lagringsflexibilitet är viktigt för dig. Vissa enheter har hyllor som delas ut, dra ut eller ha en vev för att flytta dem upp och ner. Deep Door Bins tillåter dig att lagra bulkier saker som mjölkkanna.
  • Välj en enhet med speciallådor om du vill hålla ditt kylskåp organiserat. Vissa enheter har lådor för vin eller konserverade drycker. Andra har fulltilläggslådor som låter dig enkelt få tillgång till föremål i ryggen. Många kylskåp har lådor med separata temperatur- eller fuktkontroller för att lagra föremål som kött, frukter och grönsaker i sina optimala lagringsförhållanden.
  • Bild med titeln Välj ditt kylskåp Steg 5
    5. Kontrollera online recensioner och konsumenttestningswebbplatser för att ta reda på vilka modeller som är högt betygsatta av personer som har använt dem. Kontrollera vilka märken som har reparationstjänster tillgängliga i ditt område.
  • Bild med titeln Välj ditt kylskåp Steg 6
    6. Handla för ditt kylskåp. Hem förbättringsbutiker, varuhus och apparatbutiker har vanligtvis ett stort urval av alternativ. Kontrollera lokala listor för att se om ditt område har en apparatutloppsbutik, som vanligtvis säljer golvmodeller och enheter med repor, bucklor eller andra kosmetiska fläckar. Dessa butiker kan ge betydande kostnadsbesparingar. Var noga med att kontrollera energieffektivitetsgraden för varje enhet, eftersom det kommer att påverka dina räkningar.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande