Hur man köper en köksblandare

Det finns många apparater tillgängliga för köp för att göra ditt arbete i köket mycket lättare. Oavsett om du är en fulländad kock, familjen lagar eller bara börjar dabble i köket, vill du ha en mixer. Bestämmer mellan en handblandare och stativblandare och då köper man faktiskt en enkel och rolig om du gör lite läxa. Fatta ett beslut som är rätt för dig och du kommer att vara glad i köket i många år framöver.

Steg

Del 1 av 3:
Bestämning av dina mixerbehov
  1. Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 1
1. Fråga dig själv hur ofta du behöver en mixer. Tänk på din matlagning under den senaste månaden.Göra en tid av de tider du behövde en mixer och hade antingen inte en eller hade en otillräcklig. Om du är en person som bakar mycket har du olika behov än den enstaka bakaren. Om du gillar att experimentera med nya recept kommer dina behov att vara annorlunda än någon som lagar sig snabbt och enkelt.
  • Titta på dina semesterplaner och avgöra om du lagrar mer och kan behöva en mixer.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 2
    2. Tänk på dina utrymme och lagringsfrågor. Titta runt ditt kök och bestämma var du skulle hålla en mixer. Bestäm om du har ett tillräckligt stort kök med mycket diskutrymme för en stor mixer eller ett litet kök där förvaring är ett hinder. Flytta några saker på din bänkskiva för att få en känsla för hur en stor mixer skulle se. Medan vissa människor inte gillar att ha många saker på sina bänkskivor, eftersom det känns rörigt, älskar andra människor utseendet på exklusiva apparater runt köket.
  • Titta i dina skåp för att se om du har utrymme för att lagra en mixer. Du kommer att vilja att den är lättillgänglig.
  • Blandare kommer i många olika storlekar.
  • En stativblandare mäter vanligtvis omkring 14 "d x 8-½" wx 14 "h (35.5.cm x 31.5cmx 35.5cm).
  • En handblandare kommer att vara ca 8"D x 4"W x 6"H (20.3cm x 10.2cm x15.2cm).
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 3
    3. Upprätta en budget. Kostnaden för blandare varierar dramatiskt. Du måste budgetera för en mixer oavsett typen. Du kan köpa en hand mixer till en rabattbutik för så lite som $ 20.00 och uppåt på $ 150.00. En stativblandare kommer att sträcka sig från $ 200.00 till upp till $ 500.00.Om du är budget begränsad behöver du inte överskrida för att få en bra mixer. Om du är nybörjare i köket, men älskar dyra apparater, kan du få utseendet på en pro för rätt budget. Se till att du ställer in en budget och håller fast med den.
  • Del 2 av 3:
    Utvärdera mixeralternativ och funktioner
    1. Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 4
    1. Bestäm om en handblandare är rätt för dig. Den högra mixeren blir lätt för dig att använda och du kan vara stolta över resultaten. Du kan använda en handblandare för att göra många grundläggande uppgifter, inklusive: blandning av tårta, whisking äggvita och piska grädde. Om du bara baka några gånger i månaden kan det vara perfekt för dig.
    • En handblandare är liten och lätt, vilket gör det enkelt för dig att hantera. Du kan lagra det enkelt på grund av det är liten storlek.
    • De flesta handblandare har 2 eller 3 hastigheter för blandning. De kommer vanligtvis med en eller 2 uppsättningar små beaters också. Du hittar det här lämpligt för många grundläggande blandningsjobb.
    • Handblandning kan trasit om du måste hålla din mixer under en mycket lång tid.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 5
    2. Bedöm funktionerna i en stativ mixer. Förutom att blanda, vispa och piska, kan du knäda deg och prepare pasta ingredienser med en stativ mixer. Du kan köpa ytterligare bilagor för saker som köttslipning och matbearbetning. Om du kommer att blanda mer än en gång i veckan kan du överväga en stativ mixer.
  • Stativblandaren är en stor, tung apparat och du kommer att använda det bästa om du ger det eget diskutrymme. Väger 29 pund i genomsnitt kanske du inte vill dra det ut ur ett skåp varje gång du använder den.
  • På grund av mixers vikt kommer du att kunna förbereda hårt för att knäda deg utan mixer lyft eller tippning. Stativblandaren har också ett huvud som låses på plats för att förhindra studsning och rörelse medan du blandar.
  • Bilagorna för pasta, köttdeking och andra gör det mer mångsidigt för dig att använda din mixer för mer än bara bakning.
  • Det kan finnas så många som 20 hastigheter på en stativblandare, så du kommer att kunna hantera varje jobb effektivt. Den större skålens storlek på en stativ mixerstorlek bidrar till att du arbetar med större projekt i köket.
  • Du hittar en mängd olika färger och finish så att din mixer kan matcha någon inredning. En bra finish blir lätt för dig att hålla ren. De flesta stativblandare kommer också med ett stänkskydd för att förhindra att vätskor stänker ut ur skålen och överallt och bänkskivan.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 6
    3. Använder en trådvisisk. Du kan använda en enkel, ballongformad trådviska för några grundläggande köksuppgifter. Du kan enkelt blanda ingredienser som ägg, våtkaka blandar och vispad grädde för hand. Om du inte lagar mycket ofta, kan en visp vara allt du behöver.
  • Vismarna är handhållna och konturer lätt till en skål för att piska.
  • En visp är typiskt 8 till 12 tum lång (20cm till 30 cm), vilket gör det väldigt lätt för dig att lagra, även om ditt kök är litet. Du kan lagra den i din redskapslåda eller på bänkskivan i en redskapshållare.
  • Du kan köpa en visp för så lite som $ 1.00 men en bra kommer att kosta mellan $ 8.00 och $ 10.00. Om du väljer en visp istället för en mixer kanske du vill välja en bättre kvalitet whisk.
  • Del 3 av 3:
    Köper en mixer
    1. Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 7
    1. Kontakta en konsumentköpsguide. Nu när du har bestämt vilken typ av mixer som ska köpas, kontakta online marknadsplatser som Amazon eller en tidskriftskonsumentköpsguide som konsumentrapporter. Du kan jämföra funktioner inom kategorin. Du kommer också att lära dig om kvalitetsskillnader. Läs riktiga recensioner för att se vad folk säger om olika modeller. Var noga med att stanna inom din förutbestämda budget.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 8
    2. Fråga dina vänner om sin egen mixer innan du fattar ett beslut. Människor har mycket starka åsikter om sina verktyg, så en vän kan vara glad att hjälpa. Du kan göra den till en kväll med matlagning med din vän. Du får en bra rekommendation och du kan undvika att upprepa en väns misstag.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 9
    3. Watch Sale Flyers. Köksblandare är ofta till salu, särskilt under hösten semester säsong. Var noga med att jämföra äpplen och äpplen eftersom det finns så många olika modeller att välja mellan. Många varuhus och kök specialbutiker utfärdar kuponger för rabatter på ditt köp.
  • Leta efter kuponger online, både på tillverkarens hemsida och på webbplatser som återförsäljare och kuponger.com.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 10
    4. Titta på online-återställningsmarknaden. Du kan hitta en nästan ny, högkvalitativ mixer till salu på en bråkdel av priset på en ny. Leta efter något lokalt på Craigslist så du behöver inte betala fraktkostnader. Om du inte har erfarenhet av webbplatser som Craigslist, var noga med att fråga en erfaren vän att hjälpa dig genom en säker köpprocess.
  • Bild med titeln Köp ett köksblandare Steg 11
    5. Titta på blandare i butiken. Gå till en butik för att se en känsla för olika mixers även om du hoppas att köpa online. Vikten, känna och titta varierar mycket mellan varumärken och modeller, varför många butiker har modeller ut för att du ska försöka. Lite mer arbete uppfront kommer att bidra till att du väljer att du kommer att vara nöjd med i år att komma.
  • Tips

    Innan du köper en stativblandare kan du kontrollera vilka typer av bilagor som finns tillgängliga från den här tillverkaren. Vissa tillverkare producerar tillbehör som varierar från ostgaller till matberedare.
  • Kontrollera tillverkarens garanti. En mixer är en investering du vill skydda.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande