Hur man baka med ananasjuice

Ananasjuice kan lägga till en ledtråd av tropisk stil till nästan vad som är bra, särskilt de med vanilj- eller fruktsmak. Bakning med ananasjuice är också anmärkningsvärt lätt. De enklaste sätten att använda ananasjuice medan bakning är genom att ersätta det för en annan ingrediens och genom att använda den för att skapa en glasyr för att lägga ovanpå dina bakverk. Ananasjuice packar också ett slag av vitamin C, mangan och andra fördelaktiga näringsämnen.

Steg

Metod 1 av 2:
Ersätta ananasjuice
  1. Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 1
1. Använd ananasjuice för att göra en tårta från en boxad mix. Boxade kakablandningar är lätta nog för att även de flesta nybörjare bakare ska göra, så du kan njuta av ananas-smaksatta bakade varor oavsett vilken nivå dina matlagningskunskaper är på. Byt bara ut oljan, mjölken eller vatten som krävs i receptet med ananasjuice i lika stora proportioner.
  • En gul eller vit kaka fungerar bäst, eftersom ananas smak kan kollidera eller gå vilse om du använder choklad eller en annan smak.
  • Alternativt kan du använda en fruktsmakad boxad tårta, som orange eller jordgubbe. Ananasjuice kommer att komplettera smaken av den frukt som redan ingår i kakmixen.
  • Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 2
    2. Byte ananasjuice för olja i snabba bröd. Ett snabbt bröd är vilket bröd som helst med ett borttagningsmedel än jäst, inklusive bakpulver och bakpulver. Vanliga exempel inkluderar bananbröd, kex och muffins. Om receptet du använder samtal för olja kan du ersätta oljan med lika stora mängder ananasjuice för att skapa ett sött, fuktigt bröd.
  • Denna substitution kan smaka särskilt bra om det snabba brödet redan har någon ledtråd av fruktsmak, som bananbröd eller blåbärsmuffins.
  • Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 3
    3. Byt vatten eller mjölk i ett recept på ananasjuice. Detta fungerar bra för de flesta cookie, tårta och brödrecept. Helt enkelt ersätta antingen vattnet eller mjölken med ananasjuice i lika stora proportioner.
  • Observera att om ett recept kräver flera vätskor, som mjölk och olja, bör du bara ersätta saften för en av vätskorna.
  • När du gör jästbröd, värmer du i allmänhet jästen i mjölk eller vatten innan du lägger till de torra ingredienserna. Byt ut vattnet eller mjölken med ananasjuice för att skapa ett enkelt ananasbröd. Ananas smak kanske inte är särskilt stark, men det kommer att bli en ledtråd av fruktighet.
  • Byt mjölken i en enkel pannkaka smet med ananasjuice. Dina pannkakor kommer omedelbart att få en boost av tropisk smak. Du kan vidarecentera denna smak genom att blanda strimlad kokosnöt i smeten, liksom.
  • Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 4
    4. Minska mängden socker i ett recept när du använder ananasjuice. Frukt innehåller ett socker som kallas fruktos, så någon fruktjuice kommer att göra ett recept som är sötare än mjölk, vatten eller olja skulle. När du väljer att byta ut en vätska i ett recept med ananasjuice, kanske du också vill överväga att minska mängden socker som du använder i receptet med 1/4 den ursprungliga beloppet.
  • Metod 2 av 2:
    Glasögon och icueringar
    1. Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 5
    1. Gör en enkel glasyr för att drizzle över kakor, kakor och andra sötsaker. Blanda 1 kopp (225 gram) pulveriserat socker med 2 matskedar (30 ml) ananasjuice, slår dem ihop med en visp eller gaffel tills den kombineras. Konsistensen bör vara tillräckligt flytande för att drizzle men tjock nog att hålla sin form när den är på bakad bra.
    • Använd den här isen på kex, fruktkakor, pundkaka och sockerkakor.
  • Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 6
    2. Skapa en glasyr för kanelrullar, munkar och andra bröd. Vispa tillsammans 1/2 kopp (113.4 gram) av pulveriserat socker med 1 till 2 matskedar (15 till 30 milliliter) ananasjuice. Glasyren ska spridas på dina bakverk och bör vara för vätska för att behålla någon form.
  • Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 7
    3. Blanda saker med en piña colada glasyr. Flaves av kokosnöt blandas naturligt bra med smaken av ananas. Vispa 1/2 kopp (113.4 gram) av pulveriserat socker med 1 matsked (15 milliliter) ananasjuice, 1/2 tesked (2.5 milliliter) Kokosstrakt och 1/2 tesked (2.5 milliliter) av rum extrakt. Glasyren ska vara väldigt flytande och bör spridas i stället för drizzled.
  • Detta smakar särskilt bra på vanliga munkar och pundskaka.
  • Bild med titeln Bake med ananasjuice Steg 8
    4. Använd en ananasglasyr för att baka skinka. Vispa tillsammans 1 kopp (225 gram) brunt socker med 3/4 kopp (177 milliliter) ananasjuice tills sockret löses upp. Sprid denna glasyr över skinka och baka enligt anvisningarna.
  • Tips

    Varningar

    Använd färsk juice istället för konserverad juice när du ersätter det för mjölk eller vatten i kakor och bröd. Konserverad juice innehåller ett ämne som kallas metylsilikon. Detta ämne förhindrar ofta bakverk från stigande helt.

    Saker du behöver

    • Vispa
    • skål
    • Mätkoppar
    • Mätskedar
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande