Hur man äter konserverad svamp

Finns det en burk med svampar som samlar damm i ditt skafferi? Att inte oroa oss - vi har täckt dig. Bläddra igenom den här listan för massor av goda snacks, sidor och diskar du kan göra med dina konserverade svampar.

Steg

Metod 1 av 9:
Ät dem ut ur burken.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 1
1. Konserverade livsmedel är helt säkra att äta på egen hand. Innan någon form av ingrediens, som svampar, blir konserverad, värms maten upp till en riktigt hög temperatur, som dödar några bakterier eller andra mikroorganismer. Du kommer definitivt inte bli sjuk om du snackar på konserverade svampar direkt ur burken.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 2 av 9:
Sauté dina svampar till en god sida.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 2
1. Sauteed svampar smakar bra med en saftig biff. Värm upp 3 US TBSP (44 ml) smör i en stekpanna, tillsammans med 2 US-msk (30 ml) Worcestershire sås, 1 tsk (2.2 g) sellerifrö och ½ tsk (1.4 g) selleri salt. Lägg till 1 burk av dränerade svampar i blandningen, omrör dem i stekpannan tills de är heta. Sedan skänker svampen över potatis, biff eller någon annan smaklig maträtt!
  • Denna skål tar bara ca 5 minuter att göra och tjänar upp till 4 personer.
  • Skivad svamp fungerar bäst för detta recept.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 3 av 9:
Toppa av din burgare.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 3
1. Schweizisk ost och svampar kan verkligen komplettera din burger. Grilla dina burgerpatties över medelvärme i ca 12 minuter, matlagning varje sida i 6 minuter. Sedan, Sauté 2 burkar av dränerade, skivade svampar med 2 US-msk (30 ml) sojasås och 2 US-ml (30 ml) smör över medelvärme, tills svampen ser ut brutna. Innan du tar den av grillen, topp din saftiga burger med en sked av svampblandningen, tillsammans med en skiva av schweizisk ost. När osten smälter, servera din svampburger på en bulle.
  • Två burkar av konserverade svampar kommer toppa ca 6 hamburgare. Känn dig fri till hälften av receptet om du inte lagar det så mycket.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 4 av 9:
Lägg till svamp till en uppfriskande sallad.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 4
1. Konserverad svamp är ett trevligt tillskott till en uppfriskande klocksallad. Placera 1 hackad grön paprika, 1 hackad rödpeppar och 1 hackad lök i en skål. Lägg sedan till i 1 burk pimentos, tillsammans med 2 burkar skivade svampar och 4 hackade selleri stalker. Stänk salladen med salt och peppar och drizzle /2 till 1c (120 till 240 ml) italiensk dressing över toppen.
  • Denna sallad serverar cirka 7 personer.
  • Om du bara har hela svampar till hands, skiva dem upp innan de slår dem i salladen.
  • Om du inte är en fan av dessa ingredienser, strö bara konserverad svamp över din favorit sallad som en trevlig garnering.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 5 av 9:
Gör din egen grädde med svamp soppa.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 5
1. Du kan göra en läcker hemlagad soppa på cirka 10 minuter. Töm den extra vätskan från 2 burkar av hackade svampar i en separat mätkopp. Häll sedan i något vatten tills du har ca 2c (470 ml) vätska. Nästa, Sauté 1 liten, hackad lök i en stor kastrull över medelvärme tills den blir mjuk. Ta löken av värmen och lägg till ¼ kopp (24 g) mjöl och 1 tsk (5.9 g) salt. Rör i svampvätskan, tillsammans med 1 burk av indunstad mjölk. Vänd din spis till medelvärme, och blanda i den dränerade svamparna - soppen är redo att äta när den börjar kokande!
  • Denna enkla soppa tjänar upp till 4 personer.
  • Denna soppa smakar bra på egen hand.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 6 av 9:
Piska upp ett gott svamplökris.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 6
1. Den här snabba, scrumptious sidan är klar på cirka 35 minuter. Ställ din spis till runt medium värme och smälta 2 US-msk (30 ml) i din kastrull. Blanda i 1 kopp (185 g) långkornigt ris, sauteing av kornen tills de är lite brunade. Häll i 1 burk med kondenserad fransk löksoppa, 2c (470 ml) vatten och 1 burk av dränerade svampar. Vänta på att blandningen kooks-då, vrid ner värmen, placera locket på din kastrull och låt riset kocka i 25 minuter.
  • Detta recept kan mata upp till 4 personer.
  • Någon form av konserverad svamp fungerar för detta recept.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 7 av 9:
Blanda dina svampar i en omelett.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 7
1. Svampar och andra grönsaker lägger till en hälsosam, välsmakande twist till din frukost. Saute ¼ av en hackad grön paprika, ½ av en hackad tomat och ½ av en burk av skivad svamp. Stir-steka grönsakerna ihop tills de är mjuka och överför dem till en tallrik. Sedan, Förbered din omelett som vanligt, använder grönsakerna som påfyllningen.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 8 av 9:
Baka nötkött tips med konserverad svamp.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 8
1. Denna hjärtliga maträtt är lätt och utsökt. Ställ in ugnen till 400 ° F (204 ° C). Därefter Blanda 1 burk av kräm med svampsoppa, 1 biffpaket med lök soppblandning, 1 burk av dränerade svampar och 1C (240 ml) vatten i en 13 med 9 tum (33 med 23 cm) bakfat. Lägg till 1 lb (0.45 kg) kubed nötköttstips i blandningen och baka skålen i 1 timme. Medan tipsen kockar, koka ett paket med äggnudlar i 8-10 minuter. Ladle några nötkött tips och nudlar på din tallrik för en smaklig måltid!
  • Denna hjärtliga maträtt tjänar upp till 8 personer.
  • Du kan använda någon form av konserverad svamp för denna maträtt - de behöver inte specifikt vara hel eller skivad.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension
Metod 9 av 9:
Blanda vänsterkanalvätskan i din maträtt.
  1. Bild med titeln Ät konserverad svamp Steg 9
1. Konserverad svampvätska kan lägga till en smaklig smak för dina recept. Kanningvätskan är helt säker att använda - bara dränera dina svampar och sätt vätskan åt sidan i en separat skål. Blanda sedan några skedar av vätskan i din maträtt.
  • "Vätska" är faktiskt vatten, tillsammans med citronsyra.
  • Du kan lägga till den här vätskan till bara om någon svamprätt.

Gjorde du det här receptet?

Lämna en recension

Tips

Om du har några kvarvarande svampar, överför dem till en lufttät behållare. Frysa sedan svampen tills du är redo att använda dem igen! De kommer att vara bra i ca 1-2 månader.
  • Konserverade svampar kommer vanligtvis hela eller skivad. Välj hela svampar för recept där svampen måste vara lite chunkier, och använd skivade svampar om du vill skära tillbaka på prep-tiden.
  • Varningar

    Använd inte dina svampar om kanen ser döpt ut eller rostigt. Om förpackningen är skadad kan din mat vara förorenad.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande