Hur man bevaras

Få beundran kräver ärlighet, hårt arbete och uthållighet.Oavsett om du är förälder, en anställd, eller en offentlig figur, kräver det att man beundrar många av samma färdigheter.Att agera ärligt, jobba hårt, och utlåning de som behöver en hjälpande hand är de avgörande grundläggande förmågorna för någon som vill beundras.

Steg

Metod 1 av 4:
Förvärva beundransvärda egenskaper
  1. Bild med titeln vet om du har en ätstörning Steg 17
1. Bly, följ inte.Människor som är beundrade är unafraid att göra något nytt eller annat.Att vara ledare betyder inte nödvändigtvis att du överträffar någon annan.Du kan vara ledande även bland dem som har större officiell myndighet än du genom att övertyga andra att följa en viss kurs eller agera på ett visst sätt.
  • Ledarskap kräver mer än att tala och agera på ett inspirerande och inflytelserikt sätt.Du måste också vara villig att ta ansvar när något behöver göra.Till exempel, om du är chef för ett spel och aktörerna är inte upphetsade att öva, är det ditt jobb att inspirera dem att ge dem alla så att leken är en framgång.
  • Ledare bör inspirera, inte skrämma.Leda inte genom rädsla.
  • Ledare måste båda erkänna när de var felaktiga och ta kredit för segrar.
  • Bild med titeln Deal med PTSD (posttraumatisk stressstörning) Steg 4
    2. Visa personlig integritet.Integritet innebär att vara ärlig när du representerar dig själv och för dig själv.Det betyder att du inte kompromissar på dina kärnvärden och du står vid de saker du tror.Beundransvärda individer strävar efter att behålla sin personliga integritet genom att hålla sig tro på vem de är även när det är impopulärt eller kontroversiellt.
  • Var inte envis.Står med dina principer och agerar med integritet betyder inte att du är ovillig att acceptera eller överväga alternativa idéer.
  • Göra ett försök att alltid följa igenom vad du säger att du ska göra.
  • Bild med titeln vara stark steg 3
    3. Anta en positiv attityd.En positiv attityd betyder inte att låtsas att allt är bra hela tiden.Det är orealistiskt.Istället känner igen när saker är dåliga men leta efter det goda i varje situation.Om du till exempel och dina klasskamrater presenterar ett utkast till ditt projekt till din lärare och hon recensioner det dåligt, påminna dina klasskamrater att många aspekter av presentationen fortfarande granskades positivt.Tänk på översynen som ett tillfälle att revidera projektet tills det är säkert att tjäna en "A."
  • En positiv inställning ger dig självförtroende, hopp, och tron ​​att imorgon blir bättre.
  • Bild med titeln vara stark Steg 6
    4. Fokusera på de människor som är viktiga.Beundransvärda individer tenderar att vara empatiska och känsliga för andras behov och önskemål.Till exempel kan du beundra en chef som alltid kommer ihåg din födelsedag eller meddelanden när du är ledsen.Främja positiv kommunikation med andra och behandla andra med respekt är kännetecknen för en individ som håller de människor de bryr sig om i åtanke.
  • Var inklusive alla människor som är villiga att bidra till ett projekt eller ett team.Spela inte favoriter eller försök att dela människor.Bara för att någon har en annan bakgrund eller erfarenhetsnivå menar inte att de inte är värdefulla
  • Försök alltid se det bästa hos människor.
  • Ge inte för mycket uppmärksamhet åt naysayers och människor som bara vill dra dig ner.
  • Bild med titeln vara stark Steg 7
    5. Uppnå ett arbetslivsbalans.Vi beundrar människor som är väl avrundade och kan framgångsrikt hantera både ett gott personligt liv och bygga blomstrande karriär.Utveckla intressen utanför arbetet.Oavsett om det läser, konst, musik eller kroppsbyggnad, gå efter det.Får inte fångas i den dagliga slipen.
  • Om du gillar musik, bilda ett band.
  • Om du gillar konst, besök museer med vänner och avsätter tid varje dag för att arbeta på din konst.
  • Lev ditt liv med passion.Ge ditt bästa till vänner, medarbetare och familj varje dag.
  • Metod 2 av 4:
    Blir beundrad på jobbet
    1. Bild med titeln Pay for Law School Steg 14
    1. Jobba hårt.Oavsett om du arbetar för minimilön eller hanterar ett stort företag, bör du alltid vara stolt över ditt arbete.Att göra det kommer att visa att du är kompetent och kan göra din del.Gå utöver på din arbetsplats genom att ge allt på jobbet.Om du gör pizzor, gör den bästa pizza du kan, varje gång.Om du moppar golven, skrubba dem till en hög polsk.
    • Var stolt över ditt arbete och gör det är ett nöje, inte en chore.
    • Håll ditt kontor eller arbetsyta ren och välorganiserad
  • Bild med titeln Kope med döden av ett morförälde steg 4
    2. Hjälp dina medarbetare.Genom att hjälpa dina medarbetare, visar det att du tänker på andra.Denna kvalitet är universellt beundrad.Den hjälp du ger din kollega beror på vilken typ av arbete de gör.Du kan välja att göra sitt arbete för dem om de är upptagna, eller du kan välja att samarbeta med dem på något eller ge feedback.
  • Om du till exempel arbetar på en restaurang och din medarbetare behöver moppa golvet, tvätta disken och fylla på soda fontänen, erbjuda en av hans uppgifter när du inte är upptagen.
  • Hjälpa inte dina medarbetare på egen bekostnad.Ta hand om dina egna uppgifter innan de tar på sig andra.
  • Låt inte dina medarbetare gå över dig.Om de inte kämpar med sitt arbete, bör de lämnas för att göra det själva.
  • Bild med titeln Live med en äldre person Steg 1
    3. Tala om.Sug inte upp till dina överordnade.Stå upp till din chef när han eller hon är fel.Till exempel, om din chef kritiserar en kollegers logotyp under ett möte, förklara att du gillar det eftersom det visar många funktioner som kunderna skulle hitta attraktiva.
  • Gör förslag om hur saker kan förbättras om du ser problem i ett projekt eller i arbetsflödet.Till exempel, om din avdelning och en annan behöver använda samma dator under dina designfaser, föreslår att företaget investerar i en andra dator så att båda avdelningarna kan få sitt arbete gjort samtidigt.
  • Människor som suger upp till sina chefer anses generellt otillförlitliga och inte ta emot arbetsplats beundran.
  • Bilden med titeln Få ett jobb som en bankräknare Steg 11
    4. Lita på dina anställda.När du anställer någon, anställa den bästa personen du kan för jobbet.Människor som är osäkra hyra människor som är bra, men inte bra, för att de fruktar att vara usurped av deras underordnade.Denna egenskap är inte värd att beundra.
  • Visa att du litar på och litar på din personal genom att delegera olika ansvarsområden till dem.Delegera inte viktiga uppgifter för personer som inte kan utföra dem.
  • Använd din kunskap om varje person på din personal för att identifiera hur mycket och vilken typ av arbete de kan hantera.Det är viktigt att driva människor på arbetsplatsen för att få dem att känna att de utmanas och är förlovade, men var försiktig så att de inte överväldigas.
  • Bildbeteckningen blir en framgångsrik affärsman Steg 16
    5. Visa dina anställda du respekterar dem.När din personal gör ett bra jobb, låt dem veta.Du kan låta dem veta på verbala och material.Till exempel, efter att ha träffat ditt kvartalsresultat, skicka ett mail runt kontoret som förklarar att du har gjort det och informera din personal, "Jag är extremt stolt över allt det hårda arbetet du har gjort.Det har betalat gott."Bjud in dem att dricka efter jobbet, eller organisera en arbetsplatspizzafest.Ge din personal en bonus för att möta försäljningskvoten.
  • Människor som behandlar andra vänliga och känner igen sina framgångar - liksom deras misslyckanden och brister - är värda beundran.
  • Inte offentligt berör eller skämmer din personal.Tala alltid med dem med respekt i en lugn, jämn ton.Om du har problem eller problem med en av dina anställda, fråga dem på ditt kontor eller ett annat privat utrymme där du kan ta itu med eventuella problem eller problem du kanske har med dem.
  • Spela inte favoriter bland din personal.Om du gropar dem mot varandra på divisive sätt, kommer du inte att inspirera ärligt och dygdigt beteende, och dina arbetare kommer inte att drivas till jobbet så produktivt som de kunde.
  • Metod 3 av 4:
    Bli en beundrad förälder
    1. Bild med titeln Deal med porrberoende steg 8
    1. Lev som du lär.Med andra ord, gör de saker du vill att dina barn ska göra.Om du styr dina barn för att vara i tid för möten eller vara hemma vid en viss tid, bör du också komma fram när du säger att du ska.Om du inte vill att ditt barn ska använda fel språk, förbannar inte.Om du vill att dina barn ska berätta sanningen, ljuga inte för dem eller andra.Även om du råder dina barn att göra det rätta, kommer de inte att beundra dig om du är hycklande.
  • Bild med titeln Komfort någon som har förlorat ett syskonsteg 10
    2. Vara inkluderande när man fattar familjbeslut..Barn kommer inte att beundra en oflexibel tyrann.Inklusive ditt barn i diskussioner som påverkar dem kommer att få sin beundran och hjälpa dem att utveckla en känsla av personlig autonomi och byrå.Du kan inkludera ditt barn i både små och stora beslut.Till exempel, några nätter i veckan kan du fråga ditt barn vad han eller hon vill ha middag.(Naturligtvis, om de svarar något oacceptabelt som glass, borde du berätta för dem att det inte är ett alternativ.)
  • Inklusive ditt barn i familjebeslut betyder inte att det inte är ansvaret för dessa beslut.Du är fortfarande föräldern och i slutändan vilar myndigheten fortfarande med dig.
  • Bild med titeln Curb Your Addiction to News Steg 6
    3. Var en vän till ditt barn.Gå till promenader, gå på bio och gå för att få glass tillsammans.Njut av den tid du spenderar med dem.Berätta för ditt barn regelbundet att du älskar dem.När de kommer hem efter skolan, fråga "Hur var din dag?"Fråga om sina drömmar, idéer och känslor.
  • Till exempel säger ditt barn, "Jag vill vara en dansare när jag växer upp," du kan fråga, "Varför vill du vara en dansare?"Lyssna på deras svar och förminska inte vad de måste säga.Om du behöver mer information, fråga uppföljningsfrågor.
  • Ta dig tid att seriöst svara på några frågor som ditt barn frågar.
  • Visa ditt barn vet att du alltid kommer att vara där för dem.Om de behöver hjälp med läxor eller om de är sjuka, ta tid ut ur ditt schema för att ta hand om dem.
  • Bild med titeln Deal med tonårsgraviditet Steg 5
    4. Förlåt och be om förlåtelse.Känna igen att ingen är perfekt.Om du gör ett misstag, bör du erkänna att du gjorde det och ber om ursäkt för att du skadade någons känslor.Hitta sätt att ändra situationen och tänka på vad du kan göra nästa gång för att förhindra att en liknande situation uppstår.Använd dessa situationer för att illustrera till ditt barn hur man erkänner när du har fel och be om förlåtelse.
  • Till exempel, om du misstänker ditt barns ritning en av en fågel för en fjäril, kan ditt barn känna sig distraught.Erkänna att du gjorde ett misstag genom att identifiera det felaktigt och lugna dem att det är en bra ritning.Säg, "Jag är ledsen, kan du förlåta mig?"
  • När dina barn gör misstag, bör du alltid förvänta dem att erkänna misstaget.Ditt barn borde be om ursäkt och korrigera situationen efter behov.Till exempel, om de spillde mjölk på golvet medan du var ute av rummet, se till att de erkänner att göra det och hjälper dig att rengöra det (förutsatt att de är av en lämplig ålder att göra det).
  • Berätta för ditt barn du älskar dem även när de gör misstag.
  • Bildbeteckningen blir en högskoleprofessor Steg 27
    5. Utveckla intresse för utbildning och lärande.Om du alltid har något intressant att undervisa eller förklara för ditt barn, kommer de att bli mycket imponerade och beundra dig för ditt djup av kunskap.Att ha en väl avrundad utbildning kommer inte bara att utrusta dig för ett rikare liv, men det kommer också att visa för ditt barn att utbildningen borde vara en viktig del av sitt liv, liksom.
  • Om du inte examen högskola, överväga att få din GED.
  • Om du gjorde Graduate High School, överväga att gå till college.Du kan få en tvåårig associerad examen eller en fyraårig kandidatexamen.
  • Du behöver inte en högskoleutbildning för att vara välutbildad eller intresserad av att lära, även om det hjälper.Håll dig uppdaterad med aktuella händelser genom att läsa tidningen regelbundet.Besök ditt lokala bibliotek för att kolla in några böcker.Läs en blandning av både fiktion och nonfiction.Titta på dokumentärer samt funktionsfilmer.
  • Utöka ditt sinne genom att dyka djupare i ämnen du vet lite om.Genom att utmana dig själv kommer du att kunna tänka på saker på ett annat sätt.
  • Genom att ta ditt barn till lokala konstmuseer kan du lära dig tillsammans.
  • Bildtiteln blir en bättre gymnasiewrestler Steg 9
    6. Persevere i ansiktet av motgång. Om du förlorar ditt jobb, bli sjuk, eller lida en annan olycka, inte mops om det.Istället ta proaktiva åtgärder för att rätta till situationen.Till exempel, om du förlorar ditt jobb, sök nytt arbete i klassificeras av ditt lokala papper eller online.Använd arbetsnätverksplatser som LinkedIn och Monster.com För att göra ditt CV tillgängligt för potentiella arbetsgivare och bläddra i lediga jobb.
  • Utveckla tålamod och kontrollera din ilska när du känner det stigande inom dig.
  • Ta inte din frustration om en svår situation ut på ditt barn eller någon annan.Hitta positiva sätt att hantera din frustration genom djupt andning, yoga, medling eller engagera dig med en rolig hobby.
  • Medan det är naturligt att känna sig deprimerad när den konfronteras med förlust av en familjemedlem eller andra svårigheter, håll dig stark och positiv för ditt barn.Prata med en utbildad terapeut om dina känslor kvarstår.
  • Metod 4 av 4:
    Bli en beundrad offentlig figur
    1. Bild med titeln Be till Jesus Steg 6
    1. Tjäna andra som en religiös figur.Många av de mest respekterade människorna går in i offentlig service som ledare inom en religiös ordning.Till exempel är Dalai Lama allmänt berömd för att stå för världsfred, och påven Francis är populär för att slåss för de fattiga.Du behöver inte nå den nivån att ha samma effekt.Bli en religiös ledare i ditt samhälle och kämpa för dem som behöver material såväl som andligt bistånd.
    • Rabbiner, pastorer, imams och präster kan alla få beundran när de talar och agerar i konsert med lärdomarna i deras heliga böcker.
    • Om din råd söks av politiker eller andra offentliga figurer, använd alltid din plattform för att uppmuntra positiv förändring.
    • Gå med i ett kloster eller nunnery.Munkar och nunnor bor i ett samhälle med andra som övar sin tro för att bättre förstå sina heliga böcker och lärdomar.Att bli en munk eller nun är en bra väg mot en framtid som en religiös ledare.
  • Bildtiteln Bli en animator Steg 2
    2. Uppfinna något användbart.Om det religiösa livet inte är för dig, det finns andra sätt att få beundran.Uppfinningar som skapar en bättre värld tjäna sina uppfinnare stor beundran och respekt.Till exempel är Bill Gates och Steve Jobs allmänt beundrade för de bidrag de gjort till utvecklingen av hemdatorer, vilket har lett till en mer ansluten, informerad värld.Tänk på hur du kan göra din egen kreativa eller vetenskapliga förmåga till praktisk användning.
  • Titta på problem i ditt samhälle och tänka på sätt att lösa dem med vetenskap och teknik.
  • Om du inte är skicklig på dessa fält, föreslå en idé till någon som kan konstruera en lösning.
  • Bild med titeln vidta åtgärder för att hjälpa till att stoppa kränkningar av de mänskliga rättigheterna Steg 9
    3. Engagera sig i den politiska processen.Om du varken är religiös eller tekniskt benägen, kan du delta i politik som politiker eller som aktivist. Om du vill bli aktivist, välj ett problem eller ämne som du känner starkt om och lokalisera en lokal nonprofit som engagerar sig i arbetet med ämnet.Till exempel, om du känner starkt om fattigdom och livsmedelssäkerhet, kan du donera din tid på en lokal matbank eller soppkök.
  • Om du vill vara en respekterad politiker, hjälper det till att få en lagsexamen.Du kan också ha en statsvetenskaplig grad, men någon grad hjälper.Det är osannolikt att du kommer att kunna bli vald som politiker om du inte har en högskoleutbildning av något slag.
  • Kör för lokalt kontor som borgmästare, statrepresentant eller kommunfullmäktige.När du får mer erfarenhet, överväga att springa för senator eller representant på nationell nivå.
  • Att vara en respekterad politiker, var ärlig och engagera sig inte i korruption eller själviskt beteende.Leda med vision och respektera viljan hos dem som valde dig.Arbeta outtröttligt för det bästa i ditt samhälle, stat eller nation.Kämpa för rättvisa, sanning och en bättre värld.
  • Tips

    Glöm inte dina gamla kompisar när du blir allmänt beundrad.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande