Hur man utvecklar egenskaperna hos en entreprenör

Att vara en entreprenör är en dröm för många människor, men det är inte lätt. Det kommer att finnas mycket hårt arbete och engagemang. Lyckligtvis lyckas folk hela tiden! Om du är intresserad av att följa din dröm, arbeta för dig själv och bli nästa stora entreprenör, behöver du en uppsättning egenskaper och färdigheter som sätter dig ifrån din tävling. Vem som helst kan träna och lära sig dessa färdigheter, så kom igång nu!

Steg

Metod 1 av 3:
Personlighetsdrag
  1. Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörssteg 1
1. Prova nya saker att få dig vana vid experiment. Entreprenörer är tinkerers och innovatörer, så experiment är en del av affären. Du måste vara bekväm att prova nya saker för att hitta kreativa lösningar. Få dig själv som används för detta genom att alltid söka nya erfarenheter i ditt liv. På så sätt, försöker nya saker att verka naturligt för dig.
  • Ett sätt att öppna ditt sinne är att läsa i många olika genrer och ämnen. På så sätt är du inte pigeonholed att tänka på ett visst sätt.
  • Du kan också göra ett engagemang för att beställa något du aldrig har försökt innan varje gång du går till en restaurang. Det verkar enkelt, men det hjälper verkligen dig i rätt tankegång för att söka nya idéer.
  • Bild med titeln utveckla egenskaperna hos ett entreprenörssteg 2
    2. Utmana dig självständigt för att lära dig om uthållighet. Du måste övervinna många hinder som en entreprenör. Gör dig själv konkurrenskraftig med dig själv varje dag. Ange mål på alla delar av ditt liv och arbeta för att uppnå dem. Då när du möter affärsutmaningar är du redo att ta itu med dem.
  • Detta kan gälla för alla slags saker i ditt liv, så länge du övervinna hinder. Du kan utmana dig själv att ta 10 sekunder från din mil tid, eller avsluta en bok på en vecka.
  • Det finns också mål du kan ställa in för dina affärsföretag. Till exempel kan du säga att du vill få 1000 dagliga besökare på din webbplats och jobba för att få det att hända.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 3
    3. Motivera dig själv att hålla sig åtagit. När du är en entreprenör finns det ingen som berättar vad du ska göra eller göra dig på uppgift. Detta är en del av överklagandet, men det kan också vara ett problem. Du behöver verkligen jobba för att hålla dig motiverad. Arbeta med dina självutgångs färdigheter och undvik att lägga saker så att du alltid är i tankegången till jobbet.
  • Ställa in mål och tidsfrister för dig själv är ett bra sätt att stanna på rätt spår. Även om de är godtyckliga tidsfrister, hjälper det dig att hålla fast vid ett schema och motivera dig själv att fortsätta.
  • När du har något att göra, undvik förhalning. Det spelar ingen roll om det är skolarbete eller hushållssysslor. Få allt gjort genast så att du inte är van vid procrastination.
  • Bild med titeln utveckla egenskaperna hos ett entreprenörsteg 4
    4. Öva att vara ledande. Entreprenörer är cheferna för sina organisationer, så du borde vara bekväm att leda och fatta beslut. Detta är mycket tryck, så det tar lite övning att vänja sig. Arbeta med att vara ledande i ditt vardag så att du är mer beredd att lyckas som en entreprenör.
  • Volontärarbete till blyklubbar och aktiviteter är ett bra sätt att träna. Du kan också fungera som ett lagkapten om du spelar sport.
  • Förstå att det är en ledare inte bara att vara chefen hela tiden. Du måste uppmärksamma människorna runt dig och ta itu med deras behov. Inspirera dem att följa dig, kräver inte det.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 5
    5. Vara en snabb beslutsfattare så att du kan anpassa dig till någon situation. Även om det är viktigt att överväga alla dina alternativ och väga konsekvenserna, ta inte för länge. Entreprenörer är inte passiva - de måste fatta beslut och hålla fast vid dem. Om du känner att du har en tuff tid att fatta beslut, jobba med att vara mer avgörande. Detta hjälper dig att göra rätt samtal snabbt som en entreprenör.
  • Att göra en snabb proffs och nackdel är ett bra sätt att förbättra dina beslutsfattande färdigheter. När du väl tittat på möjligheterna, ring ditt samtal.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 6
    6. Bli bekväm med ta risker. Att vara entreprenör är i sig riskabelt. Om du är naturligt riskavvikande, måste du definitivt arbeta med att höja din risktolerans. Detta hjälper dig att göra de vinnande beslut som kan vara riskabla, men har stora utbetalningar.
  • Att gå ut ur din komfortzon genom att försöka nya saker är en bra utgångspunkt för att få mer vana att riskera.
  • Ett bra sätt att bli bättre för att göra riskfyllda beslut studerar sannolikhet. Att förstå chanserna för ett visst resultat är ett bra sätt att väga dina risker och göra rätt samtal.
  • Inse att "riskabelt" betyder inte "hänsynslös."Entreprenörer tar beräknade risker efter att de har spenderat tid att studera och lära sig.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 7
    7. Utveckla etik och integritet så att människor är villiga att arbeta med dig. Om du regelbundet fuskar folk eller ligger, så småningom, kommer ingen att vilja arbeta med dig. Att hålla ditt ord och använda etiska metoder bygger ditt rykte som en ärlig affärsman, som hjälper dig mycket på lång sikt.
  • Var ärlig när du interagerar med människor att träna att hålla ditt ord. Om du säger några vita lögner, identifiera det och begå att göra bättre nästa gång.
  • Att använda skuggig eller underhandad taktik kan till och med landa dig i juridiska problem som en entreprenör. Det är bäst att utveckla etik och integritet tidigt så det är andra naturen när du är framgångsrik.
  • Bild med titeln Utveckla egenskaperna hos ett entreprenör Steg 8
    8. Träna dig själv till Övervinna fel och motgångar. Varje entreprenör misslyckas vid någon tidpunkt. Även de mest kända kan rattla bort dussintals idéer och affärsföretag som inte fungerade innan de hittade den vinnande formeln. Det viktigaste är inte att låta det få dig ner. Om du misslyckas, oroa dig inte. Gå vidare till nästa tillfälle eller idé att fortsätta framåt.
  • Kom ihåg att det finns något att lära sig i varje misslyckande. Om något inte fungerade förra gången, granska vad som hände och justera det för nästa gång.
  • Att ha backupplaner, som mer än ett företag, är ett bra sätt att hjälpa dig att hantera misslyckande. Du vet alltid att du kan gå vidare till nästa projekt om man inte tränar.
  • Metod 2 av 3:
    Praktiska affärsförmåga
    1. Bild med titeln Utveckla egenskaperna hos ett entreprenör Steg 9
    1. Studie redovisning och ekonomi så att du kan driva ett företag. Att utveckla en entreprenörsindustri är viktig, men glöm inte om nötterna och bultarna för att driva ett företag. Förstå grundläggande redovisning, finans och administration ger dig en kant i att bygga ett framgångsrikt företag. Det bästa är att det finns massor av billiga eller fria sätt att utbilda dig själv!
    • Det finns gott om online-klasser du kan ta på redovisning, finans och företagsekonomi. Webbplatser som Udemy eller Digital College kurser är stora resurser.
    • Du kan också lära dig mycket genom att läsa. Goda finansiella artiklar och böcker publiceras hela tiden, och du kan hitta de flesta av dem gratis online eller på ett bibliotek.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 10
    2. Håll dig organiserad så att du kan multi aktivitet. Du kommer att göra många saker på en gång som en entreprenör, så organisationen är nyckeln. Prioritera dina uppgifter, håll dig till din kalender och arbeta via din att göra-lista metodiskt så att du kan fokusera all din energi på rätt ställe.
  • Komma till vana att hålla ett schema och ställa påminnelser när du har saker att göra. På så sätt kommer du att komma in i en mer organiserad tankegång.
  • Många entreprenörer som att göra gammaldags att göra listor. Detta kommer att hålla dig på spår så att du vet vad du måste göra.
  • En snygg arbetsyta är bra för att känna sig mer organiserad. Oavsett om du arbetar hemifrån eller på ett kontor, städa allt upp och bli av med rodnad så du är redo att arbeta.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 11
    3. Bli en Effektiv talare och kommunikatör. Som entreprenör måste du kommunicera dina idéer och sälja dem till andra. Detta är viktigt för att få investerare, kunder, partners och något annat stöd som hjälper dig att bygga ditt företag. Om du inte är en stark kommunikator, så finns det några saker du kan göra för att bli bättre.
  • Ett bra, enkelt sätt att bli en bättre kommunikatör pratar bara med så många människor som möjligt. Slå upp konversationer och hålla dem så länge du kan. Du kommer att bli bekväm att prata med någon så här.
  • Du kan gå med i en lokal toastmasters klubb om du verkligen vill arbeta med dina offentliga talande och presentationsförmåga.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 12
    4. Utveckla färdigheter i försäljning för att få supportrar och kunder. Vid kärnan handlar entreprenörskap hand om försäljning. Du säljer dina idéer, produkter eller tjänster till andra som är villiga att betala för dem. Om du inte är bra på att sälja dig och dina idéer, så är det en måste-har skicklighet att bygga.
  • Det finns många böcker och artiklar om försäljning. Kontrollera ditt bibliotek för en del av önskad läsning om du vill lära dig försäljningsteknik.
  • Att arbeta med din kommunikation och talande färdigheter kommer definitivt att hjälpa din försäljning
  • Du kan också börja jobba ett inbyggt jobb i försäljning. Det kommer förmodligen inte att göra dig rik, men du får massor av erfarenhet som en säljare som hjälper dig.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 13
    5. Lär lagen om att bilda och driva ett företag. Det finns alla typer av lagar och förordningar om att driva ett företag som du måste bli bekant med. Från processen att bilda en LLC till betalande skatter korrekt är denna information avgörande för att driva ditt företag framgångsrikt.
  • Lagarna är specifika för ditt land och ort, så kontrollerar webbplatsen för din lokala handelskammare är det bästa stället att börja.
  • Att ta en grundläggande affärsrättsklass kan också ge dig en kant över din tävling.
  • Kom ihåg att enskilda industrier har sina egna lagar. Till exempel har kosttillskott olika koder än elektronik. Kolla alltid reglerna i din speciella bransch.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 14
    6. Rekrytera starka lagmedlemmar för att hjälpa dig. Trots vad det kan tyckas som, arbetar entreprenörer inte ensam. De vet hur man surger sig med smarta, drivna och skickliga människor som hjälper sina affärer att växa. När du bildar ditt företag, personal den med dessa typer av människor så din operation kan växa.
  • Det är alltid bra att anställa människor som är experter på områden som du inte vet mycket om. Om du inte är särskilt bra på marknadsföring, kommer du att anställa en PR och marknadsföringspersonal hjälpa ditt företag att växa.
  • Försök inte bara anställa människor som kommer att hålla med dig hela tiden. Istället anställa smarta människor som kommer att utmana dig om de måste. Detta kommer att skärpa och förbättra dina egna idéer.
  • Bild med titeln utveckla egenskaperna hos ett entreprenör steg 15
    7
    Nätverk ständigt för att hjälpa ditt företag att växa. Personliga och professionella relationer hjälper dig att lyckas som en entreprenör. Prata med så många människor som du kan för att växa ditt nätverk. När du behöver support eller vill sprida några av dina idéer, tveka inte att knacka in i det här nätverket för hjälp.
  • När du träffar någon, se till att du får sin kontaktinformation. Du vet aldrig när du når ut till dem kan hjälpa dig.
  • Det finns ibland nätverkshändelser för företagare i ditt område. Detta skulle vara ett bra ställe att träffa några värdefulla människor.
  • Kom ihåg att nätverket fungerar båda sätten. Om någon annan når ut till dig för hjälp, var villig att göra vad du kan. Detta fastställer dig som en pålitlig person som andra vill arbeta med.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörsteg 16
    8. Fortsätt att lära sig att bygga en mångsidig uppsättning färdigheter. Aldrig agera som om du vet allt eller är färdigt att lära. Sök alltid nya böcker, metoder, teknik och erfarenheter för att lära sig nya saker. Detta bygger ett brett utbud av färdigheter och kunskaper som hjälper dig som entreprenör.
  • Det finns ingen brist på information online. Om du vill lära dig något nytt, försök att anmäla dig till en webbplats som UDEMY för att utforska nya färdigheter.
  • Var inte rädd för att prova nya metoder eller tekniker. Om du hittar rätt verktyg kan ditt företag verkligen ta av.
  • Metod 3 av 3:
    Möjligheter och idéer
    1. Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörssteg 17
    1. Bedöm dina hobbyer för att hitta saker du är passionerad för. Entreprenörskap är hårt arbete, så gör något du är passionerad om gör det mycket lättare. Du kan göra ett företag ut ur nästan vad som helst, så om du letar efter idéer, granska dina egna hobbyer och intressen först. Detta ger dig en massa av potentiella idéer.
    • Gör en lista över dina lustar och vad du gillar att göra. Det är bundet att vara något på den listan som du kan göra ett företag ut ur.
    • Du kanske måste öka dina egna färdigheter lite för att tjäna pengar på dina lustar. Om du gillar personlig ekonomi och vill bilda ett finansiellt rådgivande företag, behöver du förmodligen arbeta med din bokföring och investera färdigheter.
  • Bild med titeln Utveckla egenskaperna hos ett entreprenörssteg 18
    2. Utforska sätt att tjäna pengar på dina lustar. Att ha passioner är en bra start, men entreprenörer vet hur man tar nästa steg och tjänar till dem. När du har granskat dina intressen, börja med att fokusera på hur du kan bygga ett företag ut ur dem.
  • Starta en blogg eller YouTube-kanal som visar dina färdigheter och informerar andra om det är alltid ett bra alternativ. Oavsett om du är bra på matlagning, träbearbetning, bilunderhåll, eller spela gitarr, lägg ditt innehåll där ute för att komma igång.
  • Du behöver inte nödvändigtvis bilda ett företag från början. Om du har några pengar till hands kan du investera i befintliga företag i en bransch du är intresserad av.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenörssteg 19
    3. Arbeta med att se luckor på marknader som du kan fylla. Entreprenörer utgör inte bara gamla företag. De bildar företag som innoverar och gör något annat. Det är därför att spotting marknadsgap är en nyckelfärdighet att ha. Granska den marknaden och se vilka andra företag gör, och ännu viktigare, inte gör det. Det är här du kan sväva in och bilda ett innovativt företag.
  • Du kanske ser att det finns några appar om bilunderhåll, men ingen med instruktionsvideor. Om du är bra på att arbeta på din bil och känna till en sak eller två om appdesign, kan det vara marknadsgapet att fylla.
  • Kom ihåg att det finns möjligheter överallt och du behöver inte vara expert för att se luckorna. Du kan bara få en kopp kaffe och inse att det finns ett bättre sätt att servera kaffe.
  • Bilden med titeln utvecklar egenskaperna hos ett entreprenör Steg 20
    4. Leta efter nya möjligheter ständigt. Även om du har ett framgångsrikt företag under ditt bälte, finns det ingen anledning att sluta växa och leta efter nya satsningar. De mest framgångsrika entreprenörerna som Elon Musk har haft framgångsrika företag i olika branscher. Följ deras ledning och sluta aldrig leta efter möjligheter, och snatch dem upp när de uppstår.
  • Det nya satsningen kan vara i ditt eget företag. Till exempel, om du har en lyckad app men tänk på ett bra sätt att förbättra det, gör en annan!
  • Kom ihåg att leta efter nya möjligheter betyder inte att du försummar dina gamla företag. Sprid inte dig för tunn eller alla dina satsningar kan lida.
  • Bild med titeln Utveckla egenskaperna hos ett entreprenör Steg 21
    5. Studera och lära av andra entreprenörer för inspiration. Det finns massor av framgångsrika entreprenörer som känner till rätt steg att ta. Det här är de bästa människorna att lära av. Studera sina metoder och affärsmodeller för att få inspiration för vad du ska göra nästa.
  • Om du kan, försök att träffas med några av dessa entreprenörer. Fråga dem allt du vill veta om entreprenörskap och lära av experterna.
  • Om du samarbetar med andra entreprenörer, var villig att hjälpa dem också. Du kommer att göra dig själv i en person som andra entreprenörer vill arbeta med om du är villig att hjälpa.
  • Vilka råd borde sträpade entreprenörer följa?

    Titta på den här Premium Videoupgrad för att titta på denna Premium VideoMet Råd från en branschexpert i denna Premium-video

    Keila Hill-Trawick, CPAKeila Hill-Trawick, cpacertified offentlig revisor

    Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Som en potentiell affärsägare är du också potentiell konkurrens. Du kan ha bättre framgång med att prata med entreprenörer vars företag inte är i ditt näromedel. Det är inte viktigt att du träffas personligen - du kan också lära dig en hel del från ett telefonsamtal.
  • För att bredda dina entreprenörshorisont, överväga att ta klasser i marknadsföring och små affärsutveckling.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande