Hur man verkar mer auktoritativ

Är du trött på att ignoreras, undergrävas eller respekteras?Det som är sant i näringslivet är ofta sant i andra aspekter av livet: Om du inte kan projicera den auktoritet du för närvarande har, kommer du inte troligen att få ytterligare myndighet.Framträder mer auktoritativ betyder inte att vara en mobbning eller en diktator.Det betyder att du presenterar dig själv med förtroende och demonstrerar en obetydlig vilja att få saker gjort.För att vara auktoritativ behöver du inte gillas - du måste vara någon annan som vill följa.

Steg

Del 1 av 3:
Skapa ett auktoritativt utseende
  1. Bildbeteckningen visas mer auktoritativt steg 1
1. Känna och acceptera din faktiska myndighet.Även om det kan vara fördelar som är auktoritativt överstiger din faktiska myndighet, är fokuset i den här artikeln att förbättra utseendet för att matcha din myndighets verklighet.Att göra det, särskilt i en affärsinställning är det viktigt att du är tydlig på exakt vilken myndighet du har.
  • Om dina befogenheter och ansvar inte har definierats klart, diskutera uppgifterna om din auktoritet med din chef.Att ha saker som är speciellt utformade för dig kan göra det lättare för dig att acceptera och representera denna myndighet.
  • En annan fördel att tilldela regelbundet med din chef är att du är på samma sida.Fatta ett beslut, bara att snabbt motsägas eller överskridas av din handledare, tenderar att minska ditt utseende av auktoritet.
  • Bildbeteckningen visas mer auktoritativt steg 2
    2. Fokusera på målet, inte popularitet.Medan Machiavellis råd att det är bättre att vara rädd än älskad kan vara lite extremt för en arbetsplatsinställning, är det sant att starka ledare tenderar att inte oroa sig för mycket om populariteten av sina beslut.Att ha auktoritet är inte lätt eller roligt - det är ofta hårt arbete, men arbete som behöver göras - av dig.
  • Ingen vill vara hatad, men du kommer förmodligen att vara direkt, vilket gör de tuffa besluten och gör vad som måste göras kommer att tjäna andras respekt.Om du fokuserar för mycket på att försöka behaga alla, kommer du sannolikt att offra respekten för en viss ytlig lika storhet.
  • Djupt, de flesta skulle förmodligen snarare följa någon som de respekterar än någon som de gillar.
  • Bildbetaget visas mer auktoritativt steg 3
    3. Sluta underminera dig själv.Några av de saker du gör för att demonstrera din auktoritet kan faktiskt få dig att bli svagare.Om du verkar försöka för svårt att "visa vems chef," är du mer benägna att bli bespottad än respekterad.
  • Om du inte är en borrgeant, blir du arg och skriker inte vanligtvis de bästa sätten att demonstrera din auktoritet.På samma sätt, förekommer defensiv när den är ifrågasatt eller utmanad tenderar att indikera svaghet, inte styrka.
  • Vissa människor tycker att vara auktoritativa innebär att man fattar snapbeslut och håller fast med dem oavsett vad.I själva verket tar tiden (när det är möjligt) att tänka igenom ett problem och göra ett lugnt, motiverat beslut - och sedan hålla fast vid det - demonstrerar säker myndighet.
  • Att övertyga andra om din auktoritet, måste du övertyga dig först.När du har omfamnat den auktoritet du vet har du, kommer du inte att känna behovet av att försöka så svårt att bevisa det till andra människor.Ditt förtroende kommer att tala för dig.
  • Bildbeteckningen visas mer auktoritativt steg 4
    4. Klä med myndighet.Du kan anta att donning av en "power suit" eller på annat sätt överdressing för ett tillfälle är det bästa sättet att visas auktoritativt.Det kommer dock dock att tas av andra som ett annat fall att försöka för hårt.
  • För att visas auktoritativt, vill du agera som du "har allt tillsammans" och med samma token bör du se "sätta ihop."Välj en klänningstil som i allmänhet approximerar vad de runt du kommer att ha på sig, men med extra tonvikt på ett skarpt, rent utseende.Om "klänning avslappnad" är normen, betona "klänningen" -delen utan att överge "casual."
  • Din garderob behöver inte vara intetsägande, men en mer dämpad färgpalett och styling kan ge dig lite mer gravitas.
  • Bild med titeln visas mer auktoritativt steg 5
    5. Kom på dina fötter.För att visas auktoritativt måste du märkas, och står nästan alltid gör dig mer märkbar.Stående gör det lättare för dig att beordra strålkastaren, scenen och uppmärksamheten hos dem under ditt ledarskap.
  • Om du letar efter ett sätt att få mer auktoritet genom att bli mer auktoritativ på jobbet, kanske du vill försöka stå på ett möte medan andra sitter.Detta gör dig mer märkbar och befallande i utseende.Se om du kan komma fram till den perfekta tiden så att du inte är sent men det finns inga platser kvar.
  • Stå även när du pratar i telefon.När du sitter, tenderar du att prata i en mer reserverad, mindre entusiastisk (och commanding) röst.Stående tenderar att få dig att prata med mer energi och brådskande.
  • Del 2 av 3:
    Kommunicera med myndighet
    1. Bildbeteckningen visas mer auktoritativt steg 6
    1. Ansikte människor och göra ögonkontakt.Din mamma kan ha sagt att det var bra sätt att se andra människor i ögonen medan han talade med dem, men det hjälper också att fästa en extra luft av förtroende för dina ord.Som ett djur som hävdar myndighet i det vilda, står lång och direkt möta de som du tänker leda.
    • Om du ger en presentation, till exempel, antar "Power Position" i början - står framför podiet, direkt mot publiken och gör ögonkontakt i hela rummet.Om du går igenom glidbanor, bli inte fångad mot skärmen eller stående vinkelrätt mot både skärm och publik hela tiden.Möta folket och titta på dem när det är möjligt.
    • Du behöver inte intensivt stirra på någon när du talar med honom / henne.Men returnera din blick regelbundet till personen och försök att inte titta ner alls medan du pratar.
  • Bildbetaget visas mer auktoritativt steg 7
    2. Prata i en djup, stadig röst och avsluta varje mening.Att vara självsäker och låter självsäker är inte alltid en och samma.Vissa människor kan spränga med förtroende för sin auktoritet, och ändå det sätt de talar ger bort hela denna fördel.När du känner till auktoritativ, se till att du låter så bra.
  • Gå inte till löjliga längder för att fördjupa din röst, men att lägga lite mer djup kan hjälpa till att göra vad du säger Ljud mer auktoritativ.
  • Öva inte att din röst ska spåras i slutet av en mening.Vissa människor tenderar att höja sin röstböjning i slutet av varje mening, vilket gör även deklarativa uttalanden låter som frågor.Låt det inte verka som om du tvivlar på vad du säger.
  • Bild med titeln visas mer auktoritativt steg 8
    3. Utnyttja tystnad.Vissa människor känner sig som tystnad är ett tecken på svaghet, och vill fylla några luckor genom att prata.Prutling på är emellertid mer sannolikt att tas som brist på allvar eller säkerhet.Att ta tid att tänka igenom vad du vill säga, och använda pauser och tystnad för effekt medan du talar, hjälper till att skänka auktoritet till ditt tal.
  • Tänk alltid igenom vad du vill säga innan du talar.Även när du är "på plats", ta ett par sekunder för att samla dina tankar innan du börjar.Den lilla tiden av tystnad kommer att visa att du är seriös om att ta itu med ämnet till hands och säger exakt vad du menar.
  • Öva att bli av med "fyllmedel" som "um," "uh," "tror jag," etc.Även om du inte använder dem eftersom du är osäker på vad du vill säga, tenderar de att låta det sättet.En tyst paus är att föredra.
  • Använd "chunking" medan du talar - paus för effekt mellan sprickor av tal som var och en betonar en nyckelpunkt.Ge människor en chans att suga i det du säger.
  • Bild med titeln visas mer auktoritativt steg 9
    4. Hävda scenen.Att göra ögonkontakt och vända mot publiken har redan nämnts i den här artikeln, men det finns ytterligare steg du kan ta för att visa kommando i rummet när du tar itu med en grupp människor.Du vill ha alla ögon på dig så mycket som möjligt.
  • Gå runt scenen eller den del av rummet du upptar, som om du markerar det som ditt territorium.Du behöver inte stjälka det som ett djur, men gå och stå med förtroende - som nämnts, det kommer att återspeglas i din röst.
  • Var inte rädd för handgester heller.Att hålla händerna limmade till podiet eller knäppta ihop kan det verka som rädsla eller inlämning.Ingen behöver se dig punda din sko på skrivbordet eller något av det sorten, men lite självsäker, avsiktlig gestus kommer att lägga till vikt på dina ord och ditt utseende.
  • Bildbetaget visas mer auktoritativt steg 10
    5. Öva din auktoritativa röst.Förutom att lägga till lite djup i din röst, avslutar du meningar ordentligt och eliminerar "fyllmedel", kan du också arbeta för att perfekta tonen och takten i din talande.Talar för snabbt, för mjukt, eller utan entusiasm kan alla åtgärdas med övning och ge dina ord mer auktoritet i processen.
  • Du kan känna dumt reciterade kända tal från Shakespeare verk i din badrumsspegel, men det kan faktiskt vara till hjälp.Tänk på dig själv som en bra skådespelare på scenen, tackla byn eller macbeth.Att tala med myndighet kommer naturligt.
  • Mer praktiskt taget kan du träna talet du kommer att ge på ett liknande sätt.Notera din ton, pacing, volym, gestus, och så vidare.Överväg att spela in dig själv så att du kan undersöka din träningspass.
  • Del 3 av 3:
    Bygga förtroende för ditt auktoritativa jag
    1. Bildbetaget visas mer auktoritativt steg 11
    1. Omfamna kraften av självförtroende.Alla dina ansträngningar att bli mer auktoritativa kommer sannolikt att bli kort om du saknar väsentligt självförtroende.Du måste tro att du kan använda auktoritet och förtjänar det, för att uttrycka och använda den effektivt.Även om det är sant att vissa människor är naturligt mer självsäkra än andra, är självförtroende också ett perspektiv som kan vårdas och utvecklas.
    • Etablera en positiv attityd.
    • Hantera dina känslor effektivt.
    • Ta hand om dig själv - sinne, kropp och ande.
    • Ställa in dina mål.
    • Få hjälp när du behöver det.
  • Bild med titeln visas mer auktoritativt steg 12
    2. Fokusera på dina positiva.Människor med lågt självförtroende tenderar att jämföra sig med orealistiska idealiseringar av andra, och därmed befinner sig alltid på kort.I stället för att hålla dig omöjliga standarder och fokusera på dina misslyckanden, arbeta med att träna dig själv för att betona dina framgångar.Fokusera på varför du förtjänar att ha auktoritet.
  • Håll en uppdaterad lista över personliga prestationer och positiva attribut om det hjälper.Notera komplimanger och positiv feedback från andra (och ta dem på allvar).Omgiv dig med positiv förstärkning.
  • Bild med titeln visas mer auktoritativt steg 13
    3. Titta på.Ser auktoritativ och ser säker på att ha många likheter, men du kan inte riktigt behärska den förstnämnda utan att först njuta av den senare.Det kan tyckas naivt att tro att det ser självsäkert kan du känna dig mer självsäker, och ändå är det sant för många människor.
  • Öva bra hållning.Ta dina personliga grooming och dressing rutiner på allvar.Titta i spegeln och se en självsäker person som stirrar tillbaka på dig.
  • Bildbetaget visas mer auktoritativt steg 14
    4. Möt dina rädslor.Människor som saknar förtroende undviker eller går bort från deras rädsla - de försöker att inte avgå sina komfortzoner.Självförtroende människor lär sig att simma genom att hoppa i vattnet, eller hantera en rädsla för höjder av fallskärm.Gå ut ur din komfortzon, och när du uppnår framgång gör det, använd det som bevis i din förtroendeföretag.
  • Identifiera dina mål och skapa ett sätt att ta itu med dem på huvudet.Om du är rädd för att tala upp på möten, upprätta en lista med potentiella frågor eller kommentarer i förväg, och få dig att använda minst en av dem.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande