Hur man följer den volumetriska matplanen

Droppe. Barbara Rolls utformade Volumetrics Diet baserat på hennes många års forskning om vetenskapen om mättnad. Vid kärnan lär volumetrics dieters att välja mer av de typer av livsmedel som de kan äta i större mängder. När dieters kan äta större delar av mat, känner de sig mer mättade och är mindre benägna att binge eller avvika från sina ätplaner. Denna artikel kommer att rikta dig till information om fundamenten för volymetri, inklusive en 12-veckors viktminskningsplan som är designad av dr. Rullar.

Steg

  1. Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 1
1
Gå ner i vikt på volymetrics diet. Droppe. Rolls 12-veckors viktminskning plan kommer att lära dig hur man anpassar din kost till volymetrics principer, som leder dig genom gradvisa förändringar som hjälper dig att förlora cirka 5 till 10 procent av din kroppsvikt. Inga livsmedel är förbjudna eller klassificerade som "bra" eller "dåligt."Du lär dig helt enkelt att välja mer av de typer av livsmedel som du kan njuta av i större mängder. Att ha friheten att äta mer kommer att bidra till att lindra känslor av deprivation.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 2
    2
    Förstå kaloridensitet på volymetrics diet. Volumetrics delar livsmedel i 4 kategorier enligt deras kaloriäthet, eller antalet kalorier per gram mat. Du kommer att lära dig att äta större delar av livsmedel i kategorierna med lägre densitet, som frukter och grönsaker, hela korn, fetthaltiga mejeri och magert kött och att begränsa delar av livsmedel som har en högre kalori-densitet.
  • Bild med titeln Följ den volymetrics matplanen Steg 3
    3
    Använd volymetrics recept. Droppe. Rullar innehåller många friska recept i hennes volymetrics böcker. Hon presenterar det friska receptet och förklarar hur receptet ändrades från sin ursprungliga högkaloräthetsversion. Du kommer inte bara att ha recept att använda - du kommer också att lära dig att anpassa dina egna favoriter till volymetrics livsstil genom att ersätta höga kalori-densitets ingredienser för ingredienser med en lägre kalori-densitet.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 4
    4
    Välj volymetrics cookbooks. Du behöver inte begränsa dig till Dr. Rullar böcker för att njuta av recept som är volymetri vänliga. Att välja kokböcker som passar volymetrics-planen innebär att man väljer cookbooks som betonar färska ingredienser och växtmat, är låga i fett och socker och innehåller noggrann näringsinformation. Bra kokböcker inkluderar också recept plus lättförståelig förklaring av tekniker. Dessutom, se till att recepten ser aptitretande.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 5
    5
    Läs Volumetrics Food List. Volumetrics böcker ger listor över livsmedel och organiserar maten i kategorier. Kategorierna sträcker sig från mycket lågt kaloriäthet till högkaloräthetsmat. Dessutom hjälper matlistorna dig att mäta lämpliga delar av mat. Återigen ser du att du kan äta mycket större portioner av livsmedel med låg kaloriinnehåll.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 6
    6
    Ät mer med volymetrics diet. Att äta mat som är rik på vatten, som buljongbaserade soppor, sallader och frukter och grönsaker kommer att se till att du kan njuta av större delstorlekar utan att packa i många kalorier. För att äta mer väljer du Low Calorie Density Foods och Limit Portions of High Calorie Density Foods. Inga mattyper är förbjudna på denna diet, men du kan ibland dubbla och tredubbla dina portioner genom att välja Low Calorie Density Foods.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 7
    7
    Ät ut på volymetrics diet. Att äta ute på volumetrics involverar delkontrolltekniker såväl som tricks för att känna sig fulla. Till exempel dr. Rolls rekommenderar att du börjar din restaurang måltid med soppa eller en sallad så att du är mindre hungrig när huvudinternen kommer. Du kommer också att lära dig tips för hur du visualiserar lämpliga portstorlekar så att du kan äta en enda servering på restaurangen och packa upp resten för att spara för senare.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 8
    8
    Känna sig full på volymetrics diet. Mättnad är hjärtat av volumetriska. I stället för att fylla dig med fett eller sockerbelastade livsmedel och drycker som får dig att gå ner i vikt, lär du dig att du fortfarande kan njuta av stora portioner så länge du äter rätt mat. Du kommer också att lära dig att lyssna på och respektera din kropps hungersignaler så att du inte överdriver på några livsmedel.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 9
    9
    Bibehålla din vikt på volymetrics diet. Att upprätthålla din vikt på volymetri är en kombination av att fortsätta att följa volymetri som äter principer samt att utöva träning regelbundet. Droppe. Rullar föreslår strategier för att öka antalet steg som du tar varje dag, inklusive att använda en pedometer. Du kommer att fortsätta hålla en dagbok för att spela in din kost och motion. Dessutom kommer du att lära dig steg för att kasta pund om din vikt börjar krypa upp igen.
  • Bild med titeln Följ Volumetrics Eating Plan Steg 10
    10
    Stöd någon på volymetrics diet. Förutom att erbjuda stöd till någon som kan försöka volymetrics diet, måste du utbilda andra så att de vet hur man stöder dig om du själv försöker du. Dieting är utmanande, särskilt när människor har ett oroligt förhållande med mat. Vänner, familj och medarbetare bör respektera vad du försöker åstadkomma och undvika att sabotera din framgång.
  • Tips

    Volumetrics adresserar inte bara teknikerna för dieting men också de känslomässiga utmaningarna för dieting. Till exempel dr. Rullar föreslår att du håller en matdagbok och registrerar inte bara vad du äter utan även känslor och omständigheter som omger måltiden. Detta hjälper dig att identifiera omständigheter som utlöser emotionell ätning.

    Varningar

    Var uppmärksam på dina hungersignaler. Även om de innehåller färre kalorier, kan du fortfarande inte äta volymetri livsmedel i obegränsade mängder.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande