Hur man är kurvig och stolt

Att vara kurvig och stolt kan vara en utmaning, eftersom många av dagens skönhetsstandarder fortfarande fokuserar på att vara mager eller tunn. Men även om du kan kämpa för att känna dig bekväm och säker på dina kurvor, finns det sätt att du kan känna dig stolt över din form! Omfamna din kurviga figur genom att dressa för din form i roliga, djärva sätt. Du kan också behålla en positiv kroppsbild och nå ut till andra som delar din kroppstyp genom att hitta en curvy community online och personligen.

Steg

Metod 1 av 3:
Upprätthålla en positiv kroppsbild
  1. Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 1
1. Upprätthålla a hälsosam livsstil. Träna regelbundet för att vara frisk. Försök att träna tre gånger i veckan. Börja med Cardio, som en 10-minuters kör- eller hopputtag, och gör sedan några uppsättningar av arm, ben och ab övningar.
  • Du kan också gå eller cykla till jobbet vara aktiv.
  • Försök att anmäla sig till en fitness klass för att vara motiverad och passform.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt Steg 2
    2. Ha en hälsosam diet. Att ha goda matvanor hjälper dig att känna dig självsäker, glad och energisk. Ät hälsosam genom att planera dina måltider före tid. Gå livsmedelsbutik i början av veckan och måltidsprep så du har tillgång till hälsosam mat.
  • Se till att du har tillräckligt med protein, grönsaker och frukter i din kost. Undvik snabbmat och livsmedel högt i konserveringsmedel.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 3
    3. Omfamna din storlek. Snarare än att berätta för dig själv är du inte tillräckligt bra eller för kurvigt, försök att omfamna din figur. Påminn dig om alla saker om din kropp som du älskar. Fokusera på de positiva aspekterna av din kropp, snarare än det negativa.
  • Till exempel kan du berätta för dig själv att du älskar hur du fyller ut baddräkter och bras. Eller du kan påminna dig om att din storlek kan spela med form och proportion när du handlar för kläder.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 4
    4. Omgiv dig med människor som är kropps-positiva. Hitta vänner och partners som firar människor i alla storlekar. Anslut med familjemedlemmar som är öppna för olika storlekar och former och döma inte andra för deras utseende. Att vara runt människor som är kroppsliga kan hjälpa dig att känna dig lycklig och upphetsad över dina kurvor.
  • Undvik att vara runt människor som bara ser en kroppstyp som självsäker och positiv. Blockera dem eller sluta spendera tid med dem, eftersom de bara kommer att ta dig ner.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 5
    5. Använd kurviga modeller och kändisar på sociala medier som inspiration. Nyligen har det varit ett skifte i media där kurviga kroppstyper firas och erkänns. Titta på Instagram och Facebook för kurviga modeller och kändisar. Använd deras kropps positiva budskap som inspiration.
  • Till exempel kan du slå upp de sociala mediekontona för kurviga kändisar som Kim Kardashian, Ashley Graham och Melissa McCarthy.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 6
    6. Stäm ut vad andra tycker. Försök att inte låta vad folk tycker om att påverka dig eller ta dig ner. Blockera vad andra kanske tänker på din form eller storlek. I stället fokusera på dina behov och tankar. Påminn dig själv att du känner dig självsäker och stolt i din kropp, oavsett vad andra kan tänka eller säga.
  • Du kan använda positiva bekräftelser för att hjälpa dig att stämma ut vad andra tycker. Du kan säga till dig själv, "Jag är vacker, jag är självsäker" När någon försöker ta dig ner. Eller du kan säga till dig själv, "Jag kommer inte att fokusera på vad andra säger, precis vad jag tycker."
  • Metod 2 av 3:
    Dressing för dina kurvor
    1. Bild med titeln vara kurvig och stolt Steg 7
    1. Investera i bekväma bras, underkläder och slipsar. Se till att dina underkläder passar dig bra och ger bra stöd. Gå till bras med tjocka band och sömlösa underkläder med stretch. Sök efter underkläder gjorda för kurviga former på lokala klädaffärer eller online.
    • Du kan också få Shapewear för att hjälpa dig att känna dig mer bekväm i dina kläder. Få Shapewear som är bekvämt och inte för att begränsa så att du fortfarande kan flytta och andas i dem.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 8
    2. Accentuera dina kurvor med kläder som cinches i midjan. Klänningar och kjolar som är cinch i midjan blir mer smickrande på din kurviga figur. Kläderna ska doppa inåt vid din naturliga midja, vilket ger det mer definition.
  • Investera i byxor som slog dig i midjan så att dina kurvor är på displayen, snarare än dolda.
  • Du kan också lägga till ett mager bälte till en klänning eller kjol för att accentuera dina kurvor, dra ögat till midjan.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt Steg 9
    3. Visa lite hud i dina kläder, om du vill. Var inte rädd för att visa upp bröstet och benen när du klär dig. Gå för V-nacke och Cowl Neck Tops. Få klänningar som är strapless eller har en älsklings halsringning. Leta efter kjolar och klänningar med en slits så att du kan visa upp dina ben. Visar hud i dina outfits kan vara ett roligt sätt att vara djärv och stolt när du klär dig.
  • Om du gillar att visa hud kan du investera i objekt som inte gömmer eller skiljer din kropp - undviker baggy eller illamående kläder. Istället, gå till mer form-passande kläder som smickrar din form.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 10
    4. Plocka mönster som är proportionerliga mot din höjd. Om du är lång, gå till kläder med större mönster. Om du är kort, fungerar små eller medelstora mönster bäst, eftersom de inte kommer att överväldiga dig. Leta efter klänningar, toppar och rockar som har djärva mönster och cinch i midjan så att du kan se ditt bästa ut.
  • Undvik mycket stora mönster och grafik i dina kläder. Ofta, bär en bit med ett mönster kommer att göra din outfit ser mer polerad och djärv.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt Steg 11
    5. Leta efter full knä-längd kjolar och klänningar. Få kjolar och klänningar som flare ut i midjan och slå knäna. Se till att de är längre än de är breda så att de smickrar dina kurvor.
  • Mini kjolar och kjolar som slog över knäet kan vara knepigt att få rätt med en kurvig figur. Men du borde alltid ha på sig vad du känner dig mer självsäker i. Om du vill rocka en mini kjol, prova det!
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 12
    6. Få byxor som är raka eller bootleg cut. Jeans och klädbyxor ska passa din kropp bekvämt, med en rak skär eller en snitt som sitter precis vid din fotled. Undvik byxor som är avsmalnande, eftersom de kan förkorta din ram.
  • Leta efter jeans och klädbyxor av bomull eller annat andningsbart material så att du kan flytta runt i dem bekvämt.
  • Expertips
    Alison deyette

    Alison deyette

    Professionell stylistalison deyette är en stil expert och tv-värd med över 20 års erfarenhet av mode, stil och tv. Hon har stylat och riktade fotonhoots runt om i världen för en mängd olika tidskrifter, inklusive bra städning, folkstypsklass och läge. Alison heter också en av de bästa stylisterna i Los Angeles av Variety Magazine.
    Alison deyette
    Alison deyette
    Professionell stylist

    "För en timglasfigur, Undvik veck och välj platta frambyxor," Lägger till stil Expert, Alison Deyette. "En timglasfigur är lockande på grund av en smal cinched i midjan i kontrast till de övre och nedre kurvorna. Du kommer att visa upp din mindre midja bättre i platta frambyxor."

  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 13
    7. Leta efter jackor med detaljering på halsen, armarna och axlarna. Gå till jackor som har beading eller grafik på toppen. Undvik jackor som har detaljerat i midsection eller höftområdet, eftersom det kan gömma din form.
  • Till exempel kan en jacka med vertikala knappar eller detaljera förlänga din kropp och vara mycket smickrande. En jacka med knappar på axlarna kan lägga till lite extra till en outfit.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 14
    8. Få kläder skräddarsydda för din kropp. Skräddarsydda kläder till din kropp gör det mer smickrande och hjälper dig att känna dig bekväm i dina kläder. Ta med kläder du redan äger till skräddaren. Köp kläder som behöver justeras och låta din skräddare passa den till din kropp.
  • Hitta en skräddare i ditt område genom att söka online. Många skräddare finns också nära kemtvättar eller i upptagna remsor.
  • Metod 3 av 3:
    Hitta en kurvig gemenskap
    1. Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 15
    1. Sök efter en kurvig social grupp i ditt område. Titta på sociala medier, som Facebook, för sociala grupper för personer med kurvor. Många grupper kommer att ha möten och hangouts där du kan träffa andra som delar din kroppstyp. De kommer också att vara värd för händelser med curvy mode.
    • Om du är nervös om att gå till en möte på egen hand, ta med en vän eller familjemedlem för att stödja dig.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt steg 16
    2. Följ kurviga bloggare online. Det finns många bloggare som identifierar som kurviga och kommer att posta om kurvigt mode, skönhet och självkärlek. Titta på bloggplattformar för kurviga bloggare och följ dem så att du kan läsa sina inlägg och lämna kommentarer. Du kan till och med hamna med andra kurviga individer online i kommentarfältet!
  • Många kurviga bloggare kommer att prata om hur man firar och njuter av din kroppsstorlek. De kan vara en bra inspirationskälla för dig och få dig att känna en del av ett samhälle.
  • Bild med titeln vara kurvig och stolt Steg 17
    3. Delta i modeshow för kurviga modeller. Leta efter lokala mode visar att fokus på kurviga kläder och tillbehör. Erbjuda att modellera vid evenemanget så att du kan träffa andra modeller och designers. Att gå på banan kan få dig att känna dig stolt och självsäker i din kropp.
  • Du kan också delta i modehower för kurviga modeller för att träffa andra och ansluta till det kurviga samhället.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande