Hur man hittar din lycka

Någon i ditt liv - kanske en lärare eller en självhjälpsförfattare - kan ha instruerat dig att "följa din lycka."Men vad är salighet? Det hänvisar till högsta lycka eller eufori, det tillstånd där du gör exakt vad du borde göra och allt är rätt i din värld. Du kan hitta din egen personliga salighet genom att stimulera medvetenhet, positivitet och öppenhet i ditt liv.

Steg

Metod 1 av 3:
Blir mer medveten
  1. Bild med titeln vila med dina ögon öppna steg 16
1. Börja en meditationspraxis. Meditation är en gammal övning kopplad till nedsatta depression, ångest och smärta. Förutom att förbättra fysisk och psykisk hälsa kan du bli mer in-melodi med dina inre tankar och känslor med meditation. Övningen kan hjälpa dig i din sökning efter salighet.
  • Meditation kan verka svårt för nybörjare, men det kommer ner till tre enkla steg: hitta ett bekvämt säte. Fokusera på djup andning. Returnera din uppmärksamhet åt ditt andetag när det vandrar.
  • Förbättra ditt meditativa tillstånd genom att utforma ett heligt utrymme bara för din övning. Du kan sitta på en kudde, tända ett ljus, eller placera en vas av blommor eller en krukväxt i närheten. Börja med att träna i ungefär fem minuter dagligen. Öka den här tiden långsamt tills du kan meditera i tjugo minuter åt gången.
  • Guidade meditationsinspelningar, videor och appar kan alla hjälpa dig att hålla dig fokuserad under din meditation.
  • Bild med titeln Gör dig själv helt annorlunda och vackra steg 6
    2. Starta en journaling praxis. Ta tid varje dag för att reflektera över händelserna på den dagen. Journaling kan hjälpa dig att spota återkommande tankemönster, till exempel händelser eller aktiviteter som ger dig stor glädje. Efter en tidsperiod kan du bli mer medveten om din salighet.
  • Ta bara fem till tio minuter till Journal Daily Daily.
  • Bild med titeln Styr en adrenalinhopp Steg 8
    3. Göra yoga. Ofta anses flytta meditation, Yoga är ett utmärkt val om du hittar meditation för skrämmande. Yoga kan du utveckla en djup, meningsfull anslutning med din kropp och sinne.
  • Dessutom främjar yoga också kroppsanslutning, uppmuntrar uppmärksam att äta och erbjuder kardiovaskulära fördelar - som alla kan ta dig närmare din lycka.
  • Antingen registrera dig för en klass lokalt eller titta på en handledning på YouTube. Det finns många typer av yoga, så prova några innan du förbinder din övning.
  • Bild med titeln Lugna ner när du
    4. Tillbringa tid i naturen. Utöver sin naturliga skönhet kan den stora utomhusen erbjuda dig en flykt från dagens liv. Tid i naturliga miljöer hjälper till med psykologisk restaurering, så att du kan släppa dina problem och komma närmare din salighet.
  • Du kan till och med upptäcka att förutom att rensa ditt sinne för ökad medvetenhet kan naturen fungera som en bra källa till glädje för dig.
  • Ägna minst 30 minuter varje dag för att vara utomhus. Du behöver inte gå till bergen eller vildmarken. Ett grönt utrymme i din stad, som en trädgård eller park, erbjuder också fördelar.
  • Bild med titeln be som ett kristen steg 22
    5. Aktivera din andlighet. Att hitta din lycka handlar om självupptäckt. Många tycker att andliga och / eller religiösa metoder hjälper dem att få större förståelse i sitt syfte i livet, och i slutändan deras salighet. Det finns många sätt att komma i kontakt med din andlighet: natur, tystnad, meditation, bön och musik, bland annat.
  • Hur du aktiverar din andlighet spelar ingen roll. Det som är viktigt är att du öppnar dig för att upptäcka mer om dig själv och din existens.
  • Metod 2 av 3:
    Blir mer positiv
    1. Bild med titeln ACT som en rik tjej Steg 2
    1. Praxis. Tacksamhet är en handling att hedra de underbara sakerna i ditt liv. Det är som att tacka universum för vad du uppskattar och skickar meddelandet "Ja, mer, snälla!"I stället för att bo på vad du inte gillar, när du blir uppmärksam på det du uppskattar, bjuder du mer om detta i ditt liv.
    • Hitta din bliss genom att uttrycka tacksamhet för det goda i ditt liv. Varje dag, skriv ner minst tre saker, människor eller händelser som du är tacksam för.
    • Använd ett larm eller en app för att ställa in dagliga tacksam påminnelser för dig själv.
  • Bild med titeln vet när en tjej gömmer något steg 5
    2. Återskapa dina lyckligaste stunder. När du långsamt bygger medvetenhet om dig själv, kan du börja märka de saker, aktiviteter, människor eller händelser som får dig att känna sig speciellt euforisk. Låt din hög av bra saker växa genom att göra mer och mer av dessa saker.
  • Gör en lista över de saker som ger dig otroligt glädje. Gör dem så ofta som möjligt. Till exempel kan du hitta glädje i sång. Om så är fallet, hitta ett sätt att sjunga nästan varje dag.
  • Bild med titeln Bedöm dina chanser under ett jobbintervju Steg 6
    3. Gör meningsfullt arbete. Du kommer att spendera mycket av ditt liv, så det är en bra idé att göra något som ger dig glädje. Det här kanske inte ens är ditt yrke, men ett sidojobb eller passionsprojekt. När du jobbar som du känner är målmedvetet och roligt, är du mer engagerad och mindre stressad.
  • Om du inte redan jobbar som talar till din passion, ta reda på vad det kan vara. Se en karriärrådgivare, jobbskugga någon, eller läs en bok om en bransch som piques ditt intresse.
  • Bildbeteckningen fungerar som en rik tjej Steg 7
    4. Ge tillbaka. Frivillig och välgörenhetsarbete kan ge en djup känsla av syfte för dig. Det hjälper dig också att känna dig ansluten till ditt samhälle. Handlingar av osjälviskhet som detta är bra för andra, men de gynnar dig också. Att ge tillbaka har visat sig öka livslängden, lägre depression, öka självkänsla och leda till mer lycka.
  • Hitta en sak att du känner inspirerad av och komma bakom den. Ägna några timmar varje vecka eller månad till samhällstjänst. Skriv en check till en välgörenhet du tror på. Eller, volontär för att hjälpa till med en granne eller en vän.
  • Metod 3 av 3:
    Bli mer öppen
    1. Bild med titeln har en stor fantasi steg 13
    1. Ta risker. Att hitta din lycka är riskabel verksamhet eftersom du inte kan vara säker på var din resa leder dig. Din salighet kan uppmana dig att avsluta ditt jobb, lämna ett olyckligt förhållande, eller flytta över hela landet. Anta en inställning av öppenhet för erfarenheter - särskilt de som skrämmer dig.
    • Om ett tillfälle presenterar sig som på distans väcker din lycka, gå till det. Till exempel, en vän ringer och frågar om du vill gå med i en vägresa. Djupt ner, du vill gå, men tänk på alla logiska skäl du borde stanna. Att hitta din lycka handlar om att ta det språng och få det att hända - för det kan bara leda någonstans magisk.
    • Att bo i din komfortzon kommer inte att hålla dig lycklig. Istället konfrontera dina rädslor och hitta sätt att bredda dina erfarenheter.
  • Bild med titeln lever ett fylligare liv efter medelålders steg 1
    2. Prova nya saker. Öppenhet mot erfarenhet handlar också om att utmana dig själv att bredda din kunskap eller förståelse av världen runt dig. Du kommer inte att kunna hitta din lycka om du bara gör saker du redan har gjort. Gör ett engagemang för att prova en ny sak dagligen eller veckovis.
  • Till exempel kan du äta ute på en ny restaurang, läsa en bok från en författare som du vanligtvis inte gillar, eller slå upp en konversation med någon även om du är vanligtvis blyg.
  • Försök att inte överväga nya saker. För mycket tänkande kan få dig att tveka eller störa din njutning.
  • Bild med titeln Undvik vanliga tidshanteringsfel Steg 9
    3. Var nyfiken. Du är bättre positionerad för att hitta din lycka när du har ett öppet sinne. Så, rabatt inte något. Om du ser något intressant, ta reda på mer. Om någon säger något som gnistor ditt intresse, fråga frågor.
  • Bild med titeln Skratta Steg 10
    4. Förvänta dig besvikelser och gör ljuset av dem. När du öppnar dig för nya erfarenheter måste du förutse några av dem som är ogynnsamma. Du kan fråga dig någon intressant och bli avstängd. Du kanske äter på en ny restaurang och motviker mycket mat. Förvänta detta och var okej med det. Se varje misstag eller dåligt resultat helt enkelt som att trycka dig närmare och närmare din lycka.
  • Det är okej att göra misstag när du går med. Dessa misstag hjälper dig att lära dig när du möter nya erfarenheter.
  • För att verkligen uppleva salighet, gör ljuset av dessa besvikelser. Till exempel, om du avvisas med ett potentiellt datum, kanske du tror på dig själv "Tja, jag vet att det inte var min själsfrände!" Om du inte tycker om maten på en restaurang, tänk på dig själv "Det var en intressant upplevelse, men jag kommer verkligen inte att äta här igen."
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande