Hur man går i form för ridning

Det bästa sättet att få i bra form och bli en bra ryttare är att åka. Att ha starka muskler är hälften av det, men tränar din hjärna och ögon och har balans och kroppskontroll medan ett rörligt objekt är också viktigt. Om du inte får den här upplevelsen regelbundet, kommer du inte att vara i bästa möjliga form för ridning. Följande är flera övningar som du kan använda dagligen för att kunna sträcka, stärka och tona de muskelgrupper du använder under ridning.

Steg

Metod 1 av 3:
Bygga ridspecifik höft och benstyrka
 1. Bilden med titeln Kom i form för ridning Steg 1
1. Gör trappövningar. Gå upp till trappan i ditt hem - Om du inte har någon, kommer en trappsteg att göra eller en stegladder om du har en. Stå på trappan närmast marken. När du står, håll fast på räcken först. Nu, hålla räcken, balansera bara bollarna på dina fötter. Långsamt sträcka ner och sänk dina klackar tills du känner sträckan i dina kalvar. Låter bekant? Detta återskapar omrörningen! Håll i tio sekunder.
 • Detta kommer inte bara att förbättra din position, men din balans också!
 • Nu, försök att släppa av räcken - det här tar lite övning. Försök tills du kan balansera i två sekunder, försök sedan fem och öka sedan lite när du förbättrar.
 • Bilden med titeln Kom i form för ridning Steg 2
  2. Prova väggförstärkningen. Detta är en variation av trappövningen. Gå upp till någon vägg i ditt hus och lägg foten upp mot det ca 1/2 till 3/4 av ståndpunkten som det skulle vara i dina omrörningar. Håll i tre sekunder och släpp sedan tillbaka mot väggen.
 • Upprepa fem gånger - som du blir bättre kan du öka tiden med din fot upp och hur många du gör i alla.
 • Bild med titeln komma i form för ridning Steg 3
  3. Prova Beach Ball Hip Adductor övningar. Använd eventuell gummi eller plastboll så länge det är minst en fot i diameter. Hitta en hård stol som låter knä att sitta i rät vinkel mot golvet och sedan scoot till kanten av stolen så att dina lår är helt borta från den. Krama strandbollen mellan knäna, håll i femton sekunder och släpp sedan. Gör det här några gånger om dagen tills 15 blir lätt och sedan öka till 20, då 30, och så vidare.
 • Detta är ett utmärkt sätt att öka din förmåga att hänga på din häst med låren. Det ökar de inre lårmusklerna. Du kan också gå till gymmet och använda det som kallas "hipadduktor" maskin. Många ryttare som måste ta tid har noterat att när de regelbundet använder hip adductor-maskinen innan de kommer tillbaka på en häst, är de mer benägna att vara lämpliga och undvika smärtan i de inre låren när man kommer tillbaka på en häst efter en lång tid.
 • Metod 2 av 3:
  Utveckla kärnstyrka
  1. Bild med titeln komma i form för ridning Steg 4
  1. Tillbringa fem minuter två eller tre gånger om dagen gör sitt upp. Om du föredrar andra bukövningar som crunches, det är okej också. Bra ridning är buken ridning. Det innebär att du verkligen behöver använda bukmusklerna för att balansera dig själv, medan du klarar hästen med benen när det behövs.
  • Att göra sit-ups med en träningsboll är upp till 20% effektivare.
 • Bild med titeln komma i form för ridning Steg 5
  2. Försök använda yoga poses. Även om du inte tränar yoga regelbundet, håller några nyckelpositioner, som båten, halvbåten eller krigare, i några sekunder om dagen kan förbättra din träning.
 • Som en extra bonus kan dessa drag korrekt också stärka din rygg och förbättra din hållning! Dessa hjälper också till att öppna axlarna, vilket är bra för människor som gör mycket slouching.
 • Bild med titeln komma i form för ridning Steg 6
  3. Öva bra hållning. Det är lätt att bli självklart om hållning när du sitter på en dator eller tittar på TV, men det är några av de bästa tiderna för att träna ryggen och axelmusklerna genom att bara sitta upp rakt och öppna bröstet. Ridning är en aerob aktivitet, så ju längre du kan behålla din affisch, desto bättre är du för ridning.
 • Bild med titeln komma i form för ridning Steg 7
  4. Gör omvända sit-ups. Detta är en bra övning för ryggen och kärnan, och det kräver inte så mycket samordning som yoga. Ligga med din rygg på golvet och knäna böjda. Lyft nu knäna mot huvudet istället för tvärtom. Upprepa så många gånger som du skulle göra en normal sitter upp. Detta drag är bättre för din abs och förkorta inte dina höftböjare. Det är viktigt att de är lösa för ridning.
 • Bilden med titeln Gå i form för ridning Steg 8
  5. Prova plankpositionen. Detta anses ofta yoga drag och det är bra för dina kärnmuskler. Sätt dig in i push-up-positionen men istället för att luta sig på dina händer, luta dig på dina underarmar. Tryck dig själv så att bara bollarna på dina fötter och dina underarmar rör på golvet. Kontrakt dina djupa kärnmuskler och håll tillbaka ryggen, var noga med att inte låta din nedre ryggbåge eller dina höfter slår mot golvet.
 • Håll i ca 45 sekunder och upprepa några gånger om dagen. (Om du inte kan göra en armbåge plank utan din nedre rygg gör du, börja med en enklare version, som bara håller den övre positionen av en push-up.)
 • Prova planken på hästryggen i jockeypositionen och ta nacken för komfort till hästen och ryttaren. Detta kommer att få underarmen för att hjälpa dig att hålla dig balanserad på hästen i 20 sekunder.
 • Det här är också bra för människor som är i show hoppar och närmar sig ett hopp.
 • Metod 3 av 3:
  Upprätthålla allmän fitness
  1. Bild med titeln komma i form för ridning Steg 9
  1. Försumma inte någon muskelgrupp. I ridning är det nödvändigt att ha ens toning över hela kroppen. Försumma inte att göra några övre kroppsövningar. Många övre nivårittare har en liten uppsättning vikter och lyfter dem några gånger om dagen.
 • Bilden med titeln Kom i form för ridning Steg 10
  2. Gör dina egna hästsysslor. Ge din häst en bra massage med en gummi curry comb. Bära dina egna vattenhinkar och hö. Gör sysslor runt ladan som rengör hästens stall eller paddock och hjul den hjulkära. Alla dessa hästrelaterade aktiviteter är motion och gör ladugården ditt gratis träningspass.
 • Bilden med titeln Kom i form för ridning Steg 11
  3. Se till att du gör aerob träning minst tre gånger i veckan. Du behöver inte vara aerob form för att köra en maraton, men du behöver vara relativt smal och passform. Försök att gå på 20-30 minuters kör tre gånger i veckan för att hålla din uthållighet och uthållighet upp och extra vikt.
 • Bild med titeln komma i form för ridning Steg 12
  4. Bygg muskeluthållighet. Uthållighet är en stor del av att vara en ryttare. Körning bör hjälpa till med din aerob uthållighet, men du måste också bygga muskulös uthållighet. Försök starta en tyngdlyftning med lägre vikter och höga reps.Fitness är bra men om du inte har uthållighet kan du inte gå någonstans.
 • Bilden med titeln Gå i form för ridning Steg 13
  5. Sträcka! Sträck alltid före och efter träning. Ta dig tid att värma upp och svalna ner. Fokusera på sträckor som riktar sig till din ljumska och lår, som fjärilsträckan, för att hålla sig flexibel och minska styvheten. Var noga med att du gör alla dina sträckor långsamt och försiktigt.
 • Studier har visat passiv statisk sträckning före träning kan minska stabiliteten och styrkan.Om du måste sträcka, värma upp med dynamiska sträckor speciellt för de inre låren.
 • Bilden med titeln Gå i form för ridning Steg 14
  6. Försök att göra pull ups, push ups eller andra bakrelaterade träningspass. Simning är också ett bra alternativ. Många nybörjare och mellanliggande ryttare fokuserar för mycket på bukstyrka och slutar lutar framåt i sadeln. Motverka denna tendens genom att träna musklerna och tänka "luta sig tillbaka" istället för "sätt dig upp" När på hästen.
 • Prov övningar och sträckor

  Kärnstyrka övningar för ridning

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Höft och benstyrka övningar för ridning

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Ridning sträcker

  Stöd WikiHow och Lås upp alla prover.

  Tips

  Få dina nedre ben starka. Det här håller dig på hästen.
 • Alltid värma upp innan du kör förutom att sträcka, som sträckning och uppvärmning är väldigt olika och har separata ändamål. Uppvärmning förbereder dina muskler och ökar blodtillförseln för arbete.
 • Du kan också träna ridback, eftersom det kommer att hjälpa till med naturlig positionering och lårstyrka.
 • Att ha på sig rätt klädsel är också en bra idé. Bära byxor, en comfy t-shirt, stövlar ovanför ankeln med åtminstone en /4 tum (1.9 cm) Heel, ridhandskar för att skydda dina händer från tygarna och en ASTM-säkerhet godkänd hjälm.
 • Håll dig avslappnad i sadeln.Vissa hästar är spända som "gå snabbare".
 • På hästen, sänka din vikt i dina klackar och sitta upp rakt, håll huvudet upp. Håll dina händer mjuka och dina armbågar elastiska - rör sig med hästen. Hästar som en eller två pund konstant tryck på munnen (för engelsk ridning) och hata det när du går på och av. Flytta dina höfter med hästens rörelser för en snabbare rörelse.
 • När du lär dig något nytt, som kanter eller hoppning, tänk på något galen, som "Jag är ett kylskåp." Det hjälper dig att hålla dig på rätt diagonal, och det tänker på av de saker du kan vara rädd för.
 • När du först lär dig kanter, kan du träna genom att sitta på en boll och svänga fram och tillbaka utan att falla av bollen.
 • Väcker kalv att öva att hålla dina klackar ner. Gör 50 i början varje dag i ungefär en vecka. Gå sedan till 100 och så vidare.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande