Hur man fångar en fuskpartner

Du har ett härligt förhållande, men plötsligt börjar du känna att något är fel. Du känner att din partner har förändrats. Om du är orolig för att din partner kan fuska på dig, börja leta efter röda flaggor. Att ta dig tid att bedöma ditt förhållande och din partner kan hjälpa dig att ta reda på om de fuskar på dig.

Steg

Del 1 av 3:
Uppmärksamma tecknen
  1. Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 1
1. Lägg märke till om din partner spenderar mindre tid med dig. Din partner kan utveckla plötsliga nya intressen eller vänner om de fuskar.De kan börja arbeta längre timmar.Om du frågar din partner där de går, kan din partner ge dig ett vagt svar som "Ut." eller "Möte med vissa människor."
  • När du försöker kontakta din partner när de är ute, kan din partner skicka ditt samtal till Voicemail eller inte returnera dina textmeddelanden.Din partner kan ofta säga, "Jag hörde inte telefonen." eller "Tyvärr, mitt batteri dog."
  • Observera om det här är ett konsekvent mönster, eller om det bara varar en kort tid. Din partner kan väl ha ett projekt på jobbet och ta upp mer av sin tid. Men de borde känna sig bekväma att säga att det här är vad som händer. Om inte, kan det vara ett tecken på att din partner är fusk.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 2
    2. Märka om din partner har blivit mer hemlig. Din partner kan börja lämna rummet för att prata i telefon eller lämna aldrig telefonen bakom när de lämnar rummet.Om din partner är på datorn, kan de stänga av datorn när du går eller går in i rummet.Din partner kan bli hemlig eftersom de känner behovet av att dölja saker från dig.
  • Se till att sekretessmeddelandet är något nytt.Om din partner alltid har varit privat kan det vara svårare för dig att märka någonting.
  • Om du frågar din partner som var i telefon eller vad de gjorde på datorn, kan din partner svara med att säga, "Ingen," eller "Det är arbetsrelaterat." eller "Fel nummer." eller "Varför frågar du?"
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 3
    3. Märka om du och din partner argumenterar mer.En person kan känna sig skyldig eller mer irriterad whenthey med en affär.Att hålla en hemlighet kan ta en vägtull på en person. För att hantera sina känslor kan en fuskpartner börja slåss med dig, kritisera dig, eller till och med anklaga dig för fusk.En fuskpartner kommer att försöka få dig att känna dig dålig om dig själv eller att du har gjort något fel.
  • Under argument kan din partner försöka göra det som om du är problemet i förhållandet istället för dem.
  • Kom ihåg att din partner agerar på det här sättet på grund av den lögn som de lever. Du borde inte känna dig skyldig till någonting.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 4
    4. Känna igen förändringar i ditt fysiska förhållande. Din partner kan bli mindre tillgiven när de har en affär och dra bort från dig om du försöker visa kärlek.Din partner får inte initiera sex eller känna sig avlägset även när du gör kärlek.Din partner kan inte längre hälsa dig med en kram eller en kyss eller kanske inte är intresserad av att hålla händerna.
  • En ökning av din partners sexkörning eller intresse för att försöka olika sexuella saker kan också vara en aning.
  • Om du berättar för din partner att du har märkt en skillnad, kommer de förmodligen att neka det eller föreslå att du är känslig eller orimlig.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 5
    5. Lägg märke till om din partner lägger större ansträngning i sitt fysiska utseende.Har din partner börjat gå till gymmet mer eller ändra sin kost?Har din partner gått i shopping för ny garderob eller började ha på sig olika Köln eller parfym? Din partner kan också köpa nya kläder men bär aldrig dem runt dig.De försöker förmodligen se bra ut för någon annan.
  • Lägg märke till om din partner luktar annorlunda när de kommer hem också.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 6
    6. Kolla deras telefon. Kontrollera telefonen när din partner sover eller i duschen. Du vill inte få fångas snooping. Titta igenom samtalslogg och textmeddelanden för namn eller nummer som du inte är bekant med.Om din partner är smart kan de ta bort textmeddelanden och rensa deras samtalslogg.
  • Du kan också kolla e-post, Facebook eller Twitter.Se om det har funnits någon kontakt med nya människor. Om du har tillgång till sin dator, kolla även webbläsningshistoriken.
  • Kontrollera deras telefon för dating apps (e.g., Tinder, Okcupid, gott om fisk, etc.) också. Dessa kan användas för att träffa andra människor.
  • Om din partner raderar sin samtalslogg kan du få samtalsrekord från telefonbäraren.
  • Att gå igenom din partners telefon är en invasion av integritet.Om din partner inte lurar, kan de känna sig förråda av din brist på förtroende.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 7
    7. Känna igen en brist på intresse i förhållandet. En fuskpartner slutar ofta att sätta ansträngning i förhållandet.De kan inte längre ta intresse för ditt liv eller känslor. Din partner slutar erbjuda dig emotionellt stöd. Till exempel kan du berätta för din partner om ett problem som du har på jobbet eller i skolan, och de kan säga att det inte är en stor sak.Din partner kanske inte är intresserad av att diskutera relationens framtid eller göra framtida planer.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 8
    8. Lita på din magkänsla. Om din intuition säger att något är av i ditt förhållande, lyssna.Vetenskap har visat att människor kan berätta om deras partner är fusk. Du borde inte lita på din gut ensam. Men om du har en känsla, börja uppmärksamma några andra tecken på att din partner kan fuska.
  • Del 2 av 3:
    Samla bevisen
    1. Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 9
    1. Hyr en privat utredare (PI). Privata utredare är dyra men är nästan ett säkert sätt att fånga en fuskpartner. Den privata utredaren har många verktyg som du inte kommer att göra det. Berätta för din PI exakt vad du behöver och diskutera kostnaderna för tjänster innan du anställer dem.
    • PIS kan hittas genom att söka Google eller de gula sidorna, eller genom att få en hänvisning från en vän eller den lokala polisavdelningen.
    • Hitta en PI som är licensierad med ditt tillstånd. Tala med några pis innan du gör ditt val. Du vill ha någon som upplevs och har en bra recensioner.
    • Hyr en utredare som specialiserat sig på otrohetundersökningar.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 10
    2. Försök använda en keylogger. Keyloggers är enheter som används för att övervaka tangenttryckningarna på en dator.Dessa enheter kan du se alla tangenttryckningar som gjorts på datorn, lösenord och alla de webbplatser som har besökts.De två typerna av keyloggers är hårdvara keyloggers och programvara keyloggers.
  • Hårdvara Keyloggers arbetar för stationära och bärbara datorer med ett externt tangentbord. Dessa enheter är anslutna till datorns baksida.Kontrollera om datorn har en USB-uttag eller en PS / 2-uttag och sedan köpa den lämpliga keyloggeren. Du kan få en keylogger med 2 GB lagringsutrymme för ca $ 10. Om du planerar att kontrollera data dagligen, bör detta vara tillräckligt. Ytterligare lagringsutrymme kostar mer pengar. Dessa enheter kommer att vara synliga för din partner om de är uppmärksamma.
  • Programvaran Keyloggers har möjlighet att spara lösenord, spara och logga Instant Messenger-konversationer och ta skärmdumpar på Set Times. Mer avancerade program Keyloggers kan maila dig information också. Programvaran Keyloggers kan köpas online. Var beredd att betala minst $ 40.
  • Var försiktig med gratis keylogger nedladdningar.Det mesta av den här programvaran är inte ledig och används faktiskt för att övervaka dina tangenttryckningar.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 11
    3. Använd Cell Phone Spying Software. Programvaran måste hämtas på din partners telefon.Du måste fysiskt ha telefonen i 5 till 10 minuter.Dessa appar kommer inte att vara synliga för din partner när de hämtas. Programvaran tillåter dig att se din partners textmeddelanden, e-postmeddelanden som skickas till och från telefonen, webbläsningshistorik, telefonkontakter och där telefonen använder Google Maps.
  • Denna programvara kan kosta var som helst mellan $ 70 och $ 300, men det är en bra investering.
  • Om din partners telefon är låst, behöver du PASS-koden.
  • Tänk på att spionering på någons mobiltelefon är olaglig i vissa stater. Kontrollera dina lokala lagar innan du gör det här.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 12
    4. Följ din partner. Om du misstänker att din partner kommer att träffas med någon annan eller ljuger om deras vistelseort, kan du diskret följa din partner.Håll ett säkert avstånd från din partners bil när du kör och parkerar.Du kanske vill köra någon annans bil om möjligt.
  • Bär inte några löjliga förklädnader.Du vill inte uppmärksamma dig själv.
  • Ta kikare med dig så att du kan se vad din partner gör från långt borta.
  • Använd speglarna på din bil för att se din partner istället för att stirra direkt på dem.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 13
    5. Planera ett överraskningsbesök. Gå till din partners jobb eller hem oanmälda.Du kan låtsas som om du bara ville ta med dem lite mat eller en gåva. Om du bor tillsammans, berätta för din partner att du jobbar sent och sedan kommer hem tidigt.Detta kan hjälpa dig att fånga din partner i en lögn.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 14
    6. Håll en journal av din partners verksamhet. Dokumentera alla metoder som du använder för att spionera på din partner, eventuella förändringar i beteende, konversationer mellan er två, alla och alla lögner eller ursäkter.Detta hjälper dig att bita allt tillsammans och kan komma till nytta när du konfronterar din partner.Din partner kan försöka ändra sin historia eller förvirra dig.
  • Del 3 av 3:
    Hantera efterdyningarna
    1. Bild med titeln Fånga en fuskspartner Steg 15
    1. Presentera ditt bevis. Det är svårt att närma sig din partner utan konkreta bevis på att de har fusk. Ditt bevis kan innehålla e-post eller textmeddelanden. Om du tar emot bevisen till din partner, låt dem inte försöka övertyga dig om att du är galen.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 16
    2. Skriv ner dina känslor. Du har förmodligen många känslor som löper genom ditt sinne. Skriv ner exakt hur du känner och tänker. Det finns ingen rätt eller fel sätt att känna om din partner fusk. Håll inte något tillbaka.
  • Gå inte tillbaka och läs vad du skrev. Bränn brevet när du är klar.
  • Denna övning gör det möjligt för dig att få alla dina känslor ute på ett säkert sätt.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 17
    3. Bestäm ditt nästa drag. Bestäm om du är villig att fortsätta förhållandet, eller om du vill avsluta saker. Du kan behöva prata med din partner först innan du kan bestämma vilken riktning du vill flytta in.
  • Bild med titeln Fånga en fuskpartner Steg 18
    4. Lägg åt sidan en tid att prata med din partner. Skriv ner alla frågor som du vill att din partner ska svara. Hitta en tid som fungerar för er båda där det inte kommer att finnas några avbrott. Välj ett utrymme där du är bekväm och säker om saker blir uppvärmd.
  • Ange en tidsgräns för konversationen.Två timmar är en rimlig tid att börja med.
  • Denna konversation bör börja när du är redo.Rusa inte eller tvinga dig själv för att diskutera detta med din partner om du inte vill.
  • Du kommer sannolikt att behöva ha flera samtal.Ett möte kanske inte räcker.
  • Tips

    Relationer är byggda på förtroende. Falskt anklagar din partner för fusk kan vara skadlig och försvaga ditt förhållande.Din partner kan bli skadad eftersom du inte litar på dem.
  • Gör inte något i brådska.
  • Kontrollera sitt bankkort om du kan.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande