Hur man klarar smekmånad olyckor

Att gå på din smekmånad med din partner är ett äktenskapsrit av passage. Du och din partner kan ha en romantisk strandresa planerad eller en sightseeing resa utomlands. Men du kan vara orolig för vad du ska göra om något går fel eller saker går inte som du eller din partner planerad. Du kan klara av smekmånad-misshandlare genom att erkänna misshandeln med din partner och arbeta tillsammans för att gå vidare. Du kan också fokusera på de positiva stunderna du fortfarande kan dela med din partner på din smekmånad och komma upp med roliga saker att göra tillsammans trots några olyckor.

Steg

Metod 1 av 3:
Adressera de olyckliga och framåt
  1. Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 1
1. Prata med din partner om misshandeln. Kanske är det mest effektiva sättet att klara av en olycka under din smekmånad att sitta ner med din partner och diskutera det tillsammans. Dela dina känslor om misshandeln med din partner och lyssna på vad de har att säga om frågan. Ibland, helt enkelt att prata om misshandeln kan hjälpa dig att fortsätta och skratta om oljan tillsammans.
  • Även om olyckan kan vara stressig för er båda, kan du också försöka se det som ett sätt att binda med varandra i en tid av stress. Ingen fackförening är någonsin perfekt trots allt, och att ha en ojämn smekmånad hjälper bara dig båda att skapa varaktiga minnen tillsammans.
  • Till exempel, kanske din femstjärniga utväg på en tropisk ö slår plötsligt av dåligt väder. Du kan säga till din partner, "Jag kan inte tro det här händer, och på vår smekmånad!"Din partner kan också hålla med dig och när du diskuterar problemet kan du båda kunna skratta åt situationen tillsammans.
  • Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 2
    2. Ring vänner eller familjemedlemmar att ventilera. Du kan också vända dig till familj och vänner hemma för support. Ta lite tid åt dig själv för att ringa en nära vän eller en familjemedlem och ventilera. Släpp ut all din ångest om misshandeln när du pratar en vän eller familjemedlem så du kan då vara mer samlad och lugn runt din partner.
  • När du ringer till en vän eller en familjemedlem kan du också fråga dem om råd om hur man bäst hanterar situationen. Det kan vara till hjälp att fråga en familjemedlem, som din mamma eller pappa, om de upplevde problem under sin smekmånad. Du kan då kunna relatera till deras erfarenhet och mår bättre om din situation.
  • Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 3
    3. Göra ett avtal med din partner att gå vidare och vara positiv. När du har tagit upp frågan med din partner, bör du båda komma överens om att gå vidare med din smekmånad och försöka ha en bra tid trots olyckan. Påminna varandra för att vara positiv och försöka omfamna några utmaningar som ett par och som ett lag. Arbeta tillsammans för att göra din smekmånad stor, även med olyckor.
  • Till exempel kan du berätta för din partner, "Låt oss komma överens om att försöka fortfarande njuta av oss och vara positiva. Vi kan inte låta en uppge eller missap ruin vår smekmånad."
  • Metod 2 av 3:
    Fokusera på de positiva stunderna med din partner
    1. Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 4
    1. Kom upp med ett roligt alternativ till dina planer. Du och din partner kan klara av en smekmånad mishap genom att planera ett roligt alternativ till dina gamla planer. Om du inte kan gå på stranden på grund av dåligt väder, till exempel, kan du beställa rumsservice och spela brädspel eller titta på filmer och dricka vin i ditt rum. Kom upp med roliga alternativa planer med din partner så att du fortfarande kan njuta av er.
    • Du och din partner kan sitta och göra en lista med alternativa aktiviteter du kan göra tillsammans för skojs skull på din smekmånad. Få kreativa och brainstorma roliga idéer så att du fortfarande kan spendera kvalitetstid tillsammans.
  • Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 5
    2. Fråga andra om förslag eller råd om vad du ska göra istället. Om du bor på ett hotell eller en utväg, kanske du frågar en representant vid receptionen för råd om vad du kan göra som gäst om du är begränsad till att bo på hotellet. Eller om du bor på en B & B, kan du ringa till receptionen och fråga dem om det finns några inomhusaktiviteter du och din partner kan göra. Nå ut till andra och se om det finns andra aktiviteter du fortfarande kan göra på din smekmånad trots en olycka.
  • Till exempel kan du upptäcka att det finns en inomhusbar med en lounge sångare på hotellet som du kan gå till med din partner istället för att satsa ute i dåligt väder. Eller kanske finns det ett spelrum i orten att du och din partner kan spendera tid medan du väntar på en storm att blåsa över.
  • Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 6
    3. Gör din tid tillsammans meningsfull och speciell. Oavsett vad du och din partner bestämmer dig för att göra som du försöker vara positiv, bör du både sträva efter att ha en tid tillsammans som är meningsfull och speciell. Vara närvarande och medveten om din partners behov, speciellt om olyckan stressar dem. Föreslå roliga saker du kan göra som ett par istället och försök att hitta aktiviteter som är specifika för dig som ett par.
  • Till exempel, om du och din partner älskar mexikansk mat men inte kan gå ut till en mexikansk restaurang i området där du hade reservationer på grund av en olycka, kan du få restaurangen att leverera din måltid eller har hotellkocken göra måltiden På hotellet för er båda.
  • Metod 3 av 3:
    Undvik känslor av stress och ångest på din smekmånad
    1. Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 7
    1. Begränsa ditt alkoholintag. Ett sätt att minska känslor av stress och ångest på din smekmånad är att försöka begränsa hur mycket alkohol du dricker på resan. Att dricka lite alkohol kan fira och koppla av. Men att dricka rikliga mängder alkohol kan leda till höga känslor och en mördare baksmälla. Du kan sluta känna dig mer ängslig och på kanten om du dricker mycket alkohol hela dagen på din smekmånad.
    • Du kan också överväga att ha mindre koffein när du är på din smekmånad, som kaffe, läsk eller koffeinfritt te. Koffein kan sluta göra dig ängslig och stressad, särskilt i höga mängder.
  • Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 8
    2. Träna lite. Träning kan hjälpa dig att släppa någon ångest och låta dig känna dig energis. Du kan försöka klämma på en morgonkörning när du är på din smekmånad eller ta en träningsklass på ditt hotell eller utväg. Du och din partner kan försöka träna tillsammans på din smekmånad som en del av dina planer så att du både kan känna sig energiserad på din resa.
  • Du kan också packa lätta träningsredskap som ett spänningsband i ditt bagage för resan. På så sätt kan du använda spänningsbandet i ditt hotellrum som en del av en morgonövningsrutin, vilket gör att du känner dig avslappnad och lugn för resten av dagen.
  • Bild med titeln Kope med smekmånad Mishaps Steg 9
    3. Schema i någon ensam tid. Även om du och din partner borde vilja spendera mycket kvalitetstid tillsammans, borde du också försöka ha ensam tid på din smekmånad. Detta kan vara så enkelt som att ta tid att läsa ensam vid poolen medan din partner går för att simma. Eller du kan sluta ta en tupplur på hotellrummet medan din partner går för en körning. Försök att ge varandra lite utrymme så att du också kan ha ensam tid som en del av resan.
  • Du kan prata med din partner om vikten av att ha ensam tid innan du börjar på din smekmånad så att du är båda på samma sida. Att ha tid på egen hand är ett viktigt element i ett hälsosamt förhållande och du och din partner bör försöka integrera det i din smekmånad.
  • Tips

    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande