Hur man hanterar att bli kär i din bästa vän (för killar)

Om du är en av de killar som har börjat ha känslor för din kvinnliga bästa vän (eller bara en kvinnlig vän), kan dessa instruktioner hjälpa till. Hantera det kan vara väldigt tufft, speciellt om du tycker att hon inte känner på samma sätt om dig.

Steg

  1. Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 1
1. Bedöm dina personligheter. Är de kompatibla? Du har sannolikt sett din bästa vän i ett förhållande med någon annan förut. Är hon flirty med andra män, även när de inte är singel eller blir hon förbrukad i ett förhållande med någon? Undersöka henne (och dina egna) gemensamma drag när du använder någon och se om du kan hantera detta steg upp i förhållande till henne.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 2
    2. Titta på dina vanor. Gör hon saker som helt irriterar dig (och vice versa)? Om så är fallet kommer chanserna att varas i ett långsiktigt förhållande att påverkas. Irriterande vanor är lätta att borsta över i några månader innan de blir allt du märker.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 3
    3. Förstå dina förmågor att kompromissa. Det finns väldigt mer ge-och-ta i ett förhållande än det finns i en vänskap. Kan du verkligen rymma varandras önskemål och behov? Kan du göra det mogna?
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 4
    4. Bedöm dina förmågor att lita på. Om du redan är bästa vänner, kände du redan varandras hemligheter och lite personlig information om varandra. Kan du lita på att din vän inte blir kär i någon annan igen eller använd den informationen mot dig om du bryter upp?
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 5
    5. Förstå attraktionen. Om attraktionen är mestadels fysisk, kan en fling inte vara värt att skada en sådan nära vänskap över. Om du inte vill riskera den mentala delen av ditt förhållande, se på att hitta en avslappnad sexpartner någon annanstans.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 6
    6. Observera om hon har samma känslor för dig. Kom ihåg att hon kan titta på dig som en bror-figur och då är chockad när du berättar för henne hur du känner för henne. Detta kan förstöra allt, men det kan också göra förhållandet bättre. Väga riskerna mot möjligheterna. Var försiktig med att komma ut för plötsligt eller öppet. Oavsett vad du måste säga, det finns alltid ett mildt sätt att säga det.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 7
    7. Ta din tid. Berätta inte henne genast. Släpp subtila kommentarer som, "Du vet, vi har varit vänner under lång tid," eller "Vad skulle jag göra utan dig?" Dessa är väsentligen ofarliga visningar av kärlek mot henne. Men släpp dem inte för ofta eftersom du riskerar att vara för uppenbart.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 8
    8. Tillbringa lite tid tillsammans. Njut av samma aktiviteter du alltid har som bästa vänner. Visa henne att du är rolig att vara runt.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 9
    9. Använd humor. Om du båda har en humoristisk känsla, berätta för varandra skämt du gillar. Det tjänar till att underhålla dig båda (och om du har tur kan du få emotionellt lite närmare innan du ens korrekt inser). Om du har ett inre skämt, använd den när den passar situationen.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 10
    10. Var där för henne. Det är viktigt att förstå vad hon behöver. Om hon vill ha en axel att gråta på, erbjuda en. Om hon är kall, låna din jacka. Över tiden är hon skyldig att märka hur bra du är. Du måste se till att hon ser vad en bra pojkvän du skulle göra och börjar tänka på idén själv. Kom ihåg att vara där för henne eftersom du bryr dig om henne, inte för att du förväntar dig något i gengäld.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 11
    11. Ha tålamod. Om du har tur och kompatibel, kommer sakerna att träna. De flesta relationer görs länge i förväg och väntar bara på att hända.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 12
    12. Berätta för henne hur du känner. Det är ofta lättare för en kille än en tjej eftersom de flesta tjejer är ganska hänsynsfulla av känslor. Ge henne en chans att förstå dig och när du tror att tiden är rätt, berätta för henne vad du tycker. Naturligtvis kan du riskera att förstöra och / eller förlora din vänskap, eller åtminstone ändra det även om du inte vill. Men om det visar sig lyckligt, kommer hon att bli ännu mer hänsynsfullt av dig och dina känslor.
  • Bild med titeln Deal med att bli kär i din bästa vän (för killar) Steg 13
    13. Var beredd att avvisa. Om hon inte slutar tycka om dig, håll dig cool. Var avslappnad och försök att inte låta vänskapen bli besvärlig. Försök att få saker tillbaka till det sätt de var förut.
  • Tips

    Om hon uttrycker någon negativ känsla betyder det inte att hon inte gillar dig direkt. Kanske har hon aldrig tänkt på de två som dateras. Hon kan faktiskt behöva tid att tänka på det. Säg inte bara att du skojar! Hon kommer antingen att se igenom din lögn eller tro det är ett grymt skämt.
  • Om du ska berätta för henne dina känslor, prata med henne personligen. Använd inte textmeddelanden eller e-post. Berätta inte för henne offentligt eftersom hon kan bli mycket generad. Gör det inte berört eftersom det blir väldigt besvärligt nästa morgon, speciellt om ingen av er kommer ihåg.
  • Om du bestämmer dig för att berätta för henne, säg något om det är okej om du bara vill vara vänner och att du kan komma över det om hon inte känner det sättet. Berätta för henne att du inte kunde hålla det till dig själv, men du kan hantera det om hon inte känner på samma sätt.
  • Läs artiklar som ger råd till tjejer på Förälskad med din bästa vän. Du kan då se vad hon kan leta efter.
  • Ta din tid. Hon är inte som någon annan tjej eftersom hon förmodligen berättar för alla hennes hemligheter. Om du överraskar henne, kan hon vara genast generad. Kanske vill hon bara att du ska vara hennes vän.
  • Det är väldigt svårt att hålla dina känslor inuti när du är ung, så du kanske har gett henne mycket tecken på att du är intresserad för länge sedan. Hon kanske vet om det och bara gömmer det.
  • Om hon får en pojkvän under tiden du försöker vara med henne, var snäll mot henne och där för henne. Sätt dina planer på att driva något längre fram.
  • Om du uttrycker dina känslor och hon svarar inte positivt, drifter bort från henne för lite. Detta kommer att bli väldigt svårt, men det är värt det. Hon kommer att märka att du är något avlägsen.Hon kan inse att hon har saknat dig och din vänskap kan därför återställas.
  • Öva lite ridderlighet. Öppna en dörr för henne eller introducera henne till nya vänner och bekanta när man går.
  • Om du väljer att berätta för henne hur du känner medan hon har en pojkvän, förvänta dig det värsta. Det är osannolikt att hon kommer att släppa honom för dig. Vad du än gör försöker inte dela upp dem, om hon verkar tvivelaktigt om hennes förhållande med sin pojkvän, det är inte en tid att göra dem tvivel som du kommer att vara den som kommer av värst. Försök så mycket som du gillar att visa henne, hennes pojkvän negativa hon kommer att försvara honom till döden och vara den första som förolämpar honom. Glöm inte din vänskap, det är lätt när du har dessa känslor att glömma varför du blev kär i din bästa vän i första hand. Om du inte är försiktig, kommer du inte bara att förlora den tjej du älskar, men också din bästa vän.
  • Var inte osäker eller desperat. Detta stänger av någon dam. Utveckla förtroende, men var försiktig så att du inte heller glider till arrogans.
  • Uppskatta ditt förhållande som vänner. Kärlek henne, gör aldrig henne ångrar någonting och var där för henne. Du har fått chansen andra skulle dö för.
  • När och om de bryter upp, ge henne inte den uppmärksamhet hon vill ha. Var där för henne lite och sedan gå tillbaka till att vara hennes bra vän. Om du pratar med henne medan hon är i förhållandet eller strax efter det, kommer du att fastna i vänzonen.
  • Om du inte är naturligt kul eller spännande, söker någon som är och vem är villig att hjälpa dem som behöver det.
  • Om du har den typen av öppen vänskap där du också diskuterar din kärleks liv och hon frågar dig om du har någon i ditt sinne på sistone, eller hon frågar dig om en tjej som du tidigare daterat eller som du visar intresse för, säger då tillfälligt, "Nej inte direkt. Bara du. Jag har tänkt på hur varmt du är." Skratta och säg att du skojar. Lite skämt som det lyser stämningen och kan göra det lättare att fortsätta att prata om detta ämne. När du har gjort någon form av skämt så här, försök att berätta för henne att du inte har något i åtanke och du är öppen för att hitta någon ny.
  • Köp kläder du hittar snygg och bekväm och bär dem så ofta som möjligt.
  • Du kommer att känna dig ledsen under den här tiden, men låt det inte komma till dig och låt henne inte se det! Försök att plocka upp andra tjejer. Hon märker det och kan bli mycket avundsjuk.
  • Om du fortfarande inte har kunnat berätta för henne efter en lång period, kan du hitta er i situationer där du talar mycket mindre mot varandra, om alls. Bryta isen. När tiden är rätt och du två är ensamma på ett bra ställe, gå och prata med henne. En bra öppnare skulle vara något som, "Jag föreställer mig bara att det här är att du undviker mig?" Titta på hur hon svarar. Försöker hon hålla konversationen så kort som möjligt eller pratar hon öppet?
  • Oddsen är till din fördel om du bara berättar för henne dina känslor. Ofta kommer tjejer att falla för sina nära killar vänner.
  • Ju längre du lämnar det, desto sämre blir det, är ärlig är vilken vänskap handlar om hur som helst.
  • Varningar

    Om du berättar för henne och hon är inte intresserad, rensa bort att gnugga dina känslor i och försöka få henne att älska dig. Du kommer att förlora en mycket bra vän.
  • Även om du träffar, kan det här stava fullständig doom för vänskapen. Du kan komma ihop, men vad händer om du bryter upp senare? Även om det är ömsesidigt, skulle du se din tidigare älskare i andra människors armar. Hur skulle det få dig att känna? Var uppmärksam på framtiden.
  • Detta kan vara en mycket knepig situation. Om du verkligen älskar henne, kommer du att veta i ditt hjärta och sanningen kommer att vilja komma ut. Välj ett bra ögonblick för att berätta för henne och det kan bara träna dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande