Hur man komplimangerar en kvinnas personlighet

Alla gillar att få komplimanger, men både kvinnor och män föredrar att komplimangeras för sina personligheter och prestationer snarare än för deras utseende. Att leverera en tankeväckande och väl mottagen kommentar till någon kvinna är lätt om du skräddarsys det till ditt förhållande och situationen.Oavsett om det är en kvinna du vill datera, din chef eller medarbetare, eller du är en kvinna som vill lära sig att bättre komplimangera sina flickvänner, är uppriktighet och osjälviskhet byggstenarna.

Steg

Metod 1 av 3:
Komplimangerar ett romantiskt intresse
  1. Bild med titeln Figur ut om någon gillar dig Steg 9
1. Ge inte en för tidigt.Om du inte svarar på en online-datingprofil eller ömsesidiga vänner, sätter dig på ett datum, har minst en trevlig, personlig konversation med henne innan du försöker komplimangera hennes karaktärsdrag.
  • Ge henne en chans att berätta om sig själv innan du visar att du känner henne på ett personligt sätt, även om din gemensamma vän har talat om sina stora egenskaper. Säga "Roger berättade att du verkligen är i volontärarbete," till exempel istället för "Du är en riktigt generös person!"
  • Om hon redan är en bra vän till din, och du börjar plötsligt vilja ha ett förhållande, vara särskilt försiktig med att börja för starkt för snabbt.
  • Bild med titeln Ta reda på om en tjej älskar dig eller är bara en bra vän Steg 6
    2. Undvik att singla henne ut i grupp.Du har gemensamma vänner, och hänger med den kvinna du gillar.Att ge hennes komplimanger framför andra kan få henne att känna sig på platsen.Spara det för när du två talar privat.
  • Bild med titeln vara excentrisk steg 7
    3. Markera det som gör henne unik.Även kommentarer om sin personlighet kan tyckas oupphörliga om de är för vanliga eller uppenbara.Peka på henne något som gör henne till en individ som du vill lära känna bättre.
  • Använd aldrig en kliché eller uppenbar pick-up-linje."Jag har aldrig träffat någon som du tidigare," eller "du är en riktig målvakt" är inte komplimanger.Om du inte kan tänka på ett komplimang som inte låter repeterat eller tittat upp på nätet, välja att inte ge en alls.
  • Vara specifik när han komplimangerar hennes humor.Vad exakt är det så fantastiskt - hennes snarkiness, hennes förmåga att göra puns hilarious när ingen annan kan, eller att det är så lik du äger?
  • Bild med titeln vara den perfekta kvinnan Steg 7
    4. Se till att din kommentar är relevant.Det ska flöda med konversationen eller vara relaterad till vad du gör i det ögonblicket.Att föra upp något underbart om hennes karaktär ut ur det blå kommer sannolikt antingen att göra henne obekväma genom att indikera dina romantiska känslor, eller ljud oincere.
  • Vänta med att berätta för henne hur mycket du beundrar sin intelligens tills du har en filosofisk diskussion eller tittar på en politisk debatt, etc., Inte under ett spel av Ultimate Frisbee.
  • Bild med titeln Deal med rasism Steg 14
    5. Observera varför detta drag är viktigt för dig.Hon kan ha massor av goda egenskaper som många inte kommer att bry sig om.Se till att hon vet att du är uppriktig genom att kortfattat ange varför du bryr dig om att hon volontärer på hemlösa skydd eller går regelbundet till den buddhistiska meditationsgruppen i närheten.# * Om du inte gör en koppling till hennes stora kvalitet eller karakteristiska, ger du bara falsk smickrande.
  • Bild med titeln Figur ut om någon gillar dig Steg 1
    6. Håll det kort och sött.En väl mottagen komplimang är kortfattad. Du behöver två meningar högst en för att berätta för henne vad du beundrar om henne och en sekund för att kvalificera varför detta egenskaper betyder för dig som en person.
  • Ge inte en hel behandling om hur smart hon är.Hon vet förmodligen att hon är smart och behöver dig inte övertyga henne.
  • Håll dina komplimanger ner till jorden.Sätt inte henne på en piedestal."Även om du tror att hon är den mest fantastiskt intelligenta kvinnan du någonsin har träffat, undvik sådana generaliseringar.
  • Tänk på hur en kändis kan känna när en Starstruck-fan som står bakom dem i en lång rad på Starbucks börjar leverera ett tio minuters tal om hur fantastiskt de är.
  • Överdriv inte det.Om du ständigt ger den här kvinnan beröm, kommer det att börja komma ut som insincere eller tvungen.Även när du ger ut komplimanger hela tiden, menar de mindre.Hon kan komma att förvänta sig dem och bli skadade när du slutar försöka så hårt.
  • Bild med titeln Hitta saker att prata om steg 20
    7. Se till att ditt språk är klart. Ibland, vad vi menar att säga kommer inte ut som vi menade det.Många ord har dubbla betydelser eller flera användningsområden som gör dem tvetydiga.Se till att du tydligt anger vad du menar så att hon inte kan ta det på fel sätt.
  • "Ilove din sällsynta [infoga kvalitet]."Är det sällsynt i den allmänna befolkningen, sällan en kvalitet som tillskrivs kvinnor eller sällsynt så långt som hennes typiska beteende?
  • Istället säga "Jag tycker det är underbart att du är så [samma kvalitet] eftersom du inspirerar alla runt dig för att vara det också."
  • Se också till att du inte av misstag ger ett backhänt komplimang."Wow, du är väldigt rolig idag," känns som "du är vanligtvis inte rolig alls.Vilken överraskning!"
  • Bild med titeln Figur ut om någon gillar dig Steg 12
    8. Förvänta dig inte ett svar eller present-in-kind.Ge henne ett komplimang eftersom du beundrar henne och vill att hon ska veta, inte så hon kommer att gå ut med dig eller tro att du är bra datingmaterial.
  • Undvik "trevligt kyss syndrom."Var inte snäll mot en tjej och förväntar henne att belöna dig genom att gå ut med dig.Du borde vara snäll eftersom hon är en person, som du och förtjänar respekt.
  • Metod 2 av 3:
    Erbjuder komplimanger i professionella eller formella inställningar
    1. Bild med titeln Ignorera irriterande människor Steg 16
    1. Var försiktig så att du inte överstiger dina gränser.Undvik komplimanger som är för bekanta eller olämpliga när du berömmer din medarbetares prestation eller din svärmor exceptionella familjevärden. Du försöker få henne att må bra om sig själv och associera dig med den här positiva självbilden, inte göra henne självmedvetna eller känna sig hotade.
    • Precis som det skulle vara olämpligt att berätta för en medarbetare hur sexig hon är (oavsett positiv personlighetsdrag du försöker para med), skulle du inte berätta för henne att du satsar att hon är en riktigt bra fru, oavsett vad du vet om hennes äktenskap.
    • Praising din chef med, "det var ett särskilt svårt möte och du hanterade det med nåd och självkänsla," är mycket bättre än att säga "de killar var verkligen gunning för dig, men du visade dem verkligen i form!"
    • Berätta för din svärmor att hon borde vara stolt över att höja en stark och medkänsla, väl avrundad dotter, snarare än att bara säga att hon måste vara en bra mamma och / eller fru.Den första berömmer henne för hennes karaktärsstyrkor och passerar dem, den andra innebär att hennes identitet är baserad på hennes förmåga att spela en stereotyp kvinnlig roll väl.
  • Bild med titeln Ta reda på om en tjej älskar dig eller är bara en bra vän Steg 8
    2. Jämför inte vad hon är nu för vad hon var förut.På samma sätt som berättar Awoman, "Wow, förlorade du mycket vikt! Du ser bra ut nu!"Kan skicka henne till en spiral av självmedvetenhet om andra som märker sin vikt innan, säger att en medarbetare är" riktigt bra på ___ nu "referenser det faktum att du inte trodde att hon var förut.Koncentrera sig på nutiden, inte vad du trodde att hon var som före nämnda förbättring.
  • Passa din ton.Det är oerhört lätt att låta insäckra när du kompletterar någon du inte vet väldigt bra och vill imponera.Att säga samma sak i en annan ton kan komma ut som sarkasm eller trots.På samma sätt, låter inte alltför upphetsad eller det kommer att känna sig tvunget eller ytligt. Föreställ dig att hon säger det till dig först.
  • Bild med titeln Ta reda på om en tjej älskar dig eller bara är en bra vän Steg 16
    3. Ge komplimanger som är osjälviska.Ingen uppriktig komplimang bör någonsin gynna dig, som givaren, åtminstone inte på ett uppenbart sätt.
  • Överväga komplimanger gåvor som ges utan anledning.Berätta för din moster, hon är utmärkt på att skapa egna rätter efter att ha middag på sitt hus eftersom du ärligt njöt av måltiden, inte så att hon kommer att bjuda in dig igen imorgon.
  • Undvik att fiska efter en returkomplikation.Ja, du kanske vill imponera eller störa den här kvinnan till dig, men din komplimang bör inte få henne att känna att hon förväntas ge dig en i gengäld.
  • Bild med titeln Hitta saker att prata om steg 30
    4. Undvik oavsiktlig nedläggning, speciellt om du är manlig.Du kan förstöra ett helt bra komplimang genom att lägga till en diminutiv som "sötnos," "honung," eller "flicka" I början eller slutet.Också var försiktig så att du inte ger oönskade komplimanger utan en lämplig katalysator.
  • Berätta din chef "Du är riktigt bra på att hantera människor" När du passerar henne i lunchrummet är inte det bästa tillfälle att visa uppskattning.Vänta tills hon visar den färdigheten.
  • En bra regel är att avstå från att ge en kvinnlig medarbetare eller akademisk partner någon komplimang som du inte skulle ge till en annan man.
  • Metod 3 av 3:
    Komplimangerar andra kvinnor som en kvinna
    1. Bild med titeln hjälpa människor som hanterar en älsklingens död ett steg 11
    1. Undvik avundsjuka övertoner.Oavsett om en medarbetare du beundrar eller din nya svärmor, var noga med att ange din komplimang på ett sätt som erkänner sina goda egenskaper eller framgångar utan att låta som hennes nya största fan.Hon kan känna sig hotad av någon föreslagen ambition att ta sin plats på kontoret eller på hennes plats som den viktigaste kvinnan i sin sons liv.
    • Ingen vill vara runt någon som vill vara som dem.Låt henne veta att hennes egenskaper inspirerar dig att bli en bättre version av dig själv.
  • Bild med titeln Hitta saker att prata om steg 34
    2. Förstärka inte en stereotyp.Kvinnor komplimangerar övervägande andra kvinnor på deras utseende, vilket verkställer könsstereotyper istället för att erkänna hennes individualitet.Göra en övning av att starta samtal med en annan kvinna med en komplimang på hennes karaktär eller prestationer innan du kommer att älska hennes outfit.Och se till att det inte är reflekterande av en stereotyp eller social begränsning.
  • Föreställ dig att hon säger det till dig först och bedöma hur du skulle känna.
  • Kvalificera inte en bra komplimang med "För en kvinna är du riktigt bra på..." eller "De flesta tjejer kan inte göra ______."
  • I stället för att berätta för en hemma mamma är hon bra att hantera sina barn och make, berätta för henne att du är förvånad över hennes förmåga att hantera tid eller multi-uppgift.Gör vad du säger om henne, inte om hur bra hon passar in i en traditionell kvinnlig roll.
  • Bild med titeln Ta reda på om en tjej älskar dig eller är bara en bra vän Steg 1
    3. Var uppriktig.Suck-up komplimanger kan vara bra försäljningsteknik för affärsmän och kundservice relaterade jobb.Men ingen vill arbeta med bilförsäljaren som uppenbarligen Schmoozing dem.På samma sätt behöver din Fiancés syster inte vara din nya BFF.Ge bara komplimanger när du verkligen vill, och menar dem, inte att "sälja" dig själv.
  • Bilden med titeln Få en senior som är intresserad av dig som ett freshman-steg 7
    4. Kvalificera eventuella kommentarer om hennes utseende som bevis på en stor karaktärsdrag.Kvinnor tenderar att komplimangera andra kvinnor på utseendet direkt, även om de hellre skulle komplimangeras på karaktär eller prestanda. Berätta för henne att hon ser ut som om hon kunde ta över företaget i den fantastiska outfiten, istället för att bara säga att du gillar hennes kostym.
  • Att kvalificera denna fysiska komplimang på detta sätt kan få henne att känna sig stolt över att främja en bild av sig själv som en intelligent, ambitiös och starkvilja affärskvinna i ett övervägande manligt manligt fält.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande