Hur man frågar en tjej i femte klassen

Att fråga en tjej ut i femte klassen kan vara lite skrämmande eftersom de flesta människor din ålder inte har börjat allvarligt dating än. Det här kan vara ditt första försök i ett förhållande, men slappna av och vet att det är troligtvis flickans första gången, och att du båda är sannolikt att vara lite nervös om det. Om du vill fråga en tjej och få henne att säga ja, allt du behöver göra är att lära känna henne lite, hitta rätt tid att göra det och håll dig cool. Så här gör du det.

Steg

Del 1 av 3:
Förberedelser för att fråga henne
 1. Bilden med titeln Be en tjej ut i 5: e klassens steg 1
1. Lära känna henne lite först. Om du vill fråga en tjej ut, då borde hon veta vem du är och har någon form av ett förhållande eller vänskap med dig. Du behöver inte vara bästa kompisar, men hon måste känna dig innan du frågar henne så att hon inte helt kastas av vakt. Prata med henne efter klassen, säg hej på lekplatsen, eller till och med prata med henne i några minuter efter skolan. Låt henne veta lite om dig själv, som om du har en syster eller vilken sport du gillar, eller vad du gillar att göra efter skolan.
 • Om du verkligen inte känner henne alls, gå bara upp till henne och säga "Hej," eller "Vad händer?" Hon kommer att du är bekväm med att prata med henne så länge du inte kommer på för stark. Men om hon är blyg, anti-social, gillar inte dig, eller inte känner dig, kan planen backfire, så du vill kanske le och vinka till henne några innan du går upp.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klasssteg 2
  2. Tips som du gillar henne. Flickan ska ha en uppfattning om att du gillar henne innan du frågar henne. Hon behöver inte veta att du tycker att hon är väldigt fantastisk, men hon borde ha en känsla att du tycker att hon är en cool tjej innan du frågar henne så hon är redo för din fråga. Bara le på henne, komplimanger något hon har på sig, eller bara betala lite extra uppmärksamhet åt henne. Säg hej till henne framför sina vänner, om hon är bekväm med det.
 • Om du känner varandra, använd sedan hennes namn nästa gång du pratar med henne. Säga, "Hej, Mandi, vad händer?" Det kan få henne att känna sig mer speciell - så länge du inte gör det hela tiden.
 • Du borde inte betala för mycket uppmärksamhet åt henne. Ta det lugnt, lämna henne ibland med andra, men se till att hon vet att du fortfarande är hennes vän, eller hon kommer att lämna dig bakom i dammet.
 • Flörta med henne lite. Var bara lekfull. Du kan reta henne lite, men lite reta kan lämna tjejer och pojkar - i tårar.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klasssteg 3
  3. Se till att hon är intresserad. Även om du inte behöver veta 100% om hon vill gå ut med dig eller inte, kommer det att hjälpa till att få en uppfattning om huruvida hon gillar dig innan du tar dungen så att du har mer självförtroende och skrämmer inte henne. Det skulle hjälpa till att veta om hon har en förälskelse på någon annan eller om hon går ut med någon annan och att ha en uppfattning om vad hon tycker om dig.
 • Om du passerar henne, blush, titta bort, eller säg hej till dig? Eller ignorerar hon dig helt?
 • Om du vill veta vad hon tycker, kan du försöka fråga dina vänner. Bara fråga inte henne vänner eller de kommer att rapportera direkt till henne och hon kommer att känna dig som henne.
 • Om du vill veta om hon gillar dig, se hur hennes vänner agerar när du passerar henne. Gigglar de, knuffar henne, eller till och med reta dig? Om så är fallet, så är det en bra chans att hon gillar dig.
 • Bilden med titeln Fråga en tjej ut i 5: e klass 4
  4. Välj rätt tid och plats. Du borde inte bara fråga tjejen på ögonblicket, eller du kommer inte att vara beredd och kommer inte veta vad jag ska säga. Även om dina val av var du ska fråga kan vara ganska begränsat i 5: e klass, är dina bästa satsningar förmodligen efter skolan, i ditt grannskap, eller någonstans där du kan få henne ensam utan att krypa ut henne. Du vill inte isolera henne för mycket eftersom hon förmodligen inte brukade vara ensam med killar, men försök att göra det så att hennes vänner inte spionerar på dig.
 • Du kan be henne att träffas efter skolan, eller bara hitta henne efter skolan och prata med henne. Bara se till att hon inte är distraherad och i gott humör.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klasssteget 5
  5. Kom upp med ett datum. Om du vill fråga henne, så kan du inte bara fråga henne och så förvirrad när hon säger ja. Du måste tänka på något att göra! Kanske vill du gå till karnevalen tillsammans. Kanske vill du gå ut för en skiva av pizza eller du vet att hon gillar att spela videospel och du kan bjuda in henne. Kanske vill du gå runt köpcentret tillsammans eller bara se en ny film som spelar. Ju mer specifika din plan, desto mer sannolikt kommer hon att säga ja.
 • Säger något som, "Jag ser att (namn på film här) spelar. Vill du kolla in det med mig?" kommer att få dig att låta mycket mer självsäker än bara säga, "Vill du gå ut med mig?"
 • Del 2 av 3:
  Frågar henne ut
  1. Bild med titeln Fråga en tjej i 5: e klass 6
  1. Få henne (något) ensam. Återigen betyder den här delen bara att hennes vänner inte andas ner i nacken. Se om du kan få henne att prata med dig strax efter skolan, på en födelsedagsfest, eller någon plats där du kan stjäla några minuter ensam med henne, som en skoldans. Försök att inte fråga Herbefore School eller hon kan fortfarande vara trött och det kan vara besvärligt om hon säger nej och då måste du vara nära henne hela dagen.
  • Försök att fråga henne vid urtaget. Det är en populär tid för killar att fråga tjejer ut. Återigen kommer den knepiga delen att försöka skilja henne från sina vänner.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klass 7
  2. Var självsäker. Om du vill att tjejen ska säga ja, måste hon tro att du vet vad du pratar om. Bli inte för nervös, stotter, fidget, sparka fötterna eller titta på golvet. Titta henne i ögonen och le. Få henne att tänka att du är helt bekväm att prata med henne så att hon känner sig bekvämare också. Gå helt upp till henne, våg och säg, "Hej."
 • Du kan träna detta drag framför spegeln för att känna sig mer självsäker.
 • Kom ihåg att det värsta som kan hända är att hon kan säga nej. Det kommer inte att vara världens ände, kommer det?
 • Bilden med titeln Fråga en tjej i 5: e klass 8
  3. Prata med henne lite. Du borde säga bara några saker innan du hoppar in och frågar henne ut. Ordspråk, "Hej, kommer du att gå ut med mig?" förmodligen inte gå över väl. Du borde bara säga något som, "Hur mår du?" "Hur var din dag?" eller "Gör du något roligt efter skolan?" Och kanske berätta för henne en sak eller två om vad du har varit upp till innan du gör ditt drag. Detta kommer att få henne att känna sig mer bekväm och kommer att tippa på vad som kommer.
 • Du kan tänka på en sak att berätta för henne eller en sak att fråga henne i förväg så att du känner dig mer bekväm när tiden kommer.
 • Bild med titeln Fråga en tjej ut i 5: e klass 9
  4. Kom till saken. Komplimanger henne eller bara berätta för henne att du verkligen gillar henne och säger, "Vill du gå ut med mig?" Så enkelt är det. Du kan träna det här framför spegeln för att bli mer bekväm, också. Du borde inte hänga med henne i mer än några minuter utan att fråga henne eller hon börjar bli förvirrad. Bara ta ett djupt andetag, titta henne i ögonen och spotta det. Du kommer att känna dig mycket bättre när du äntligen frågar henne.
 • Läs hennes kroppsspråk. Går hon närmare dig, ler och agerar lite nervös? Om så är fallet, då är hon mer benägna att säga ja.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klasssteget 10
  5. Reagera rätt väg oavsett vad. Det finns två saker som kommer att hända: antingen säger hon ja eller hon säger nej. Om hon säger ja, så är det bra! Låt henne veta hur glad du är utan att agera för över upphetsad och kanske ge henne en liten kram om du känner varandra ganska bra. Då kan du föreslå den plats där du vill gå och börja planera dina nästa flyttningar.
 • Om hon säger nej, håll huvudet upp och tacka henne för att prata med dig och vara trevlig ändå. Låt inte namnet ringa eller vara meningsfull eller hon kommer inte ha någon respekt för dig. Var en bra sport om det och börja tänka på din nästa förälskelse.
 • Del 3 av 3:
  Andra strategier för att fråga henne
  1. Bild med titeln Fråga en tjej ut i 5: e klass 11
  1. Lämna en anteckning i sitt skrivbord. Detta är ett annat sött sätt att fråga henne. Om du vet var hon sitter, lämna en enkel anteckning i sitt skrivbord som säger att du gillar att hon frågar henne om hon ska gå ut med dig. Bara se till att hon faktiskt kommer att hitta den genast, och att hon kommer vara ensam när hon gör det. Om hon upptäcker den med en grupp av sina vänner, kommer de att reta dig båda. Håll det kort. Bara säg, jag gillar dig. Vill du gå ut med mig? Och du får poängen över.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klasssteget 12
  2. Fråga henne ut medan du ger henne en liten present. Ge henne ett sött par örhängen, en bukett blommor, eller en trevlig anteckningsbok som hon kan skriva in. Gåvan kan få ett meddelande i det frågar henne eller du kan ge henne gåvan medan du frågar henne. Se till att det är väldigt litet, så hon känner sig inte besvärlig om hon säger nej till dig.
 • Bild med titeln Fråga en tjej ut i 5: e klassens steg 13
  3. Låt dina vänner prata med henne. Även om det inte är något du borde göra när du blir lite äldre och mer erfaren, om du bara är tio år gammal eller så, är det okej att få en av dina vänner prata med henne för att se om hon gillar dig först. Detta kommer att ta några av trycket och kommer att få dig att känna dig mindre dålig om det inte fungerar.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klassen steg 14
  4. Fråga henne ut online. Även om du är officiellt för ung att vara på Facebook, om du är både aktiv på andra sociala medier eller om du bara har e-postkonton, kan det vara ett annat sött sätt att fråga henne. Se bara till att hon regelbundet kontrollerar sitt konto så att du vet om hon fick din fråga eller inte.
 • Bild med titeln Be en tjej ut i 5: e klasssteget 15
  5. Ge henne ett kort. Om det är runt semestern, Alla hjärtans dag, hennes födelsedag, eller bara för, då kan du ge henne ett gulligt kort som komplimangerar henne som frågar henne om hon vill gå ut med dig. Hon kommer att känna sig speciell eftersom du gjorde det extra ansträngningen att få henne ett kort och kommer att se att du lägger lite på att fråga henne. Detta kommer också att få dig att se mer mogen.
 • Bild med titeln Fråga en tjej i 5: e klasssteg 16
  6. Få kreativitet. Om du är väldigt modig och kreativ, kan du tänka på ett oändligt sätt att fråga henne. Kasta henne ett pappersflygplan som frågar henne om hon vill gå ut med dig. Serenade henne i urtagning - I det här fallet kan du visa henne en mer känslig sida för dig genom att skriva henne en sång.Ge henne en kaka som frågar henne i frosten. Göra henne ett bokmärke som frågar henne och smygar det i boken hon läser. Att vara mer kreativ betyder att du måste sätta dig där ute lite mer, men om du inte har något att förlora, kommer det att bli ett bra sätt att fånga ögat.
 • Tips

  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande