Hur man agerar runt en tjej som gillar dig

Det är svårt att veta vad man ska göra när det blir klart att en tjej är intresserad av dig. Ska du spela det coolt? Ska du undvika henne? Saker kan tyckas lite komplicerade när känslor är involverade, men du kan kommunicera med en tjej som gillar dig personligen, genom gester och digitalt för att visa henne eller inte du gillar henne också.

Steg

Metod 1 av 2:
Ränta tillbaka
 1. Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 1
1. Slå upp en konversation om du vill lära känna henne bättre. Om du och den tjej som gillar dig är inte nära men det är klart att hon gillar dig, börja små och få ett gemensamt intresse. Detta kommer att bryta isen, göra saker mindre besvärliga och etablera ett band som du kan utvecklas från.
 • Om du är på fotbollslaget och hon är på volleybollslaget i skolan, överväga att starta en konversation om sport.
 • Starta en konversation om en klass du har tillsammans med att säga något som, "Jag är så glad att det sista kapitlet är över med. Vad tyckte du om igårs läsning?"
 • Bild med titeln Act About a Girl som gillar dig Steg 2
  2
  Komplimanger henne då och då. En unik, smakfull komplimang kan gå långt. Oavsett om du hänvisar till en fysisk egenskap eller personlighetsdrag, vilket ger en flicka ett kompliment är ett bra sätt att uttrycka din kärlek, speciellt om du förbli sammansatt och avslappnad när du gör det här. Komplimangerar henne här och det är bättre eftersom det ofta kan göra henne irriterad eller orolig.
 • Om hon berättar att hon gjorde det bra på ett test som hon kom tillbaka idag, kanske du säger, "det är bra! Det överraskar mig inte alls - du är väldigt smart och hårt arbetande."
 • Om hon har särskilt attraktiva blå ögon, kanske du säger, "Jag gillar verkligen dina ögon. De är en väldigt fin blå."
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 3
  3. Le ofta och gör ögonkontakt. Leende mycket och ser henne i ögat på lämpliga stunder kommunicerar att du är säker och intresserad. Detta är ett bra första steg i början till flörta med henne. Var försiktig så att du inte stirrar, eftersom överdriven ögonkontakt ofta verkar obehagligt.
 • Erkänna henne i korridoren genom att ge en avslappnad våg, ler och gör kort ögonkontakt.
 • Var försiktig så att du inte ler överdrivet - du vill ha saker att känna sig naturliga, inte tvungna.
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 4
  4. Spegla hennes kroppsspråk. Eftersom hon gillar dig, kan hon luta sig närmare när du pratar med dig eller vänder hennes höfter, torso och fötter för att möta din riktning. Spegelrörelser som dessa för att visa henne att du gillar henne också.
 • Bild med titeln Act runt en tjej som gillar dig Steg 5
  5. Var ridderlig, men överdriv inte det. Att hålla en dörr öppen för någon är alltid en trevlig gest, men gör det varje gång verkar lite över-the-top, även till någon som gillar dig. Undvik stora gester som att ge sina blommor eftersom det kan vara off-putting och överväldigande. Det är inte en lämplig tid i ditt knappt spirande förhållande att ge en gåva så här. Vänta tills du har dömt någon ett tag.
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 6
  6. Kommunicera med mindre tryck via sociala medier. Om du är blyg, tycker om en av hennes statuser på Facebook, lämnar henne en söt kommentar på ett instagramfoto, eller till och med bara vänskap eller efter henne på sociala medier är enklare sätt att visa att du gillar henne och uppmärksammar henne.
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 7
  7. Text henne ofta, men inte för ivrigt. Särskilt eftersom du gillar henne tillbaka, kan det vara svårt att inte skriva henne flera gånger i rad, skriva långa passager eller konfrontera henne om att inte svara.Detta kommer vanligtvis av som klibbigt, så som en bra tumregel, stanna avslappnad och text henne så mycket som hon texter dig.
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 8
  8. Vara djärv och ge henne ett samtal. I dagens värld har texting blivit normen och kallar ett kärleksintresse ses av många kvinnor som en mod av mod. Om dina konversationer personligen och via text är långa, bekväma och naturliga, är det nästa steget att ta.
 • Om du vill fråga henne, var djärv och fras som ett uttalande, inte en fråga. Till exempel, istället för att fråga, "Vill du få kaffe någon gång?" man skulle kunna säga "Vi borde få kaffe någon gång."
 • Metod 2 av 2:
  Kommunicera ointressant
  1. Bild med titeln Act About a Girl som gillar dig Steg 9
  1. Ignorera hennes framsteg om du inte är intresserad. Det bästa sättet att visa att du inte gillar henne som mer än en vän är att agera som det inte händer. Om du bara agerar normalt medan hon gör sina känslor uppenbara, kommer hon förmodligen så småningom att inse varför.
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig steg 10
  2. Släpp tips innan du berättar för henne att du inte gillar henne. Avgas alla andra alternativ innan du berättar för en tjej direkt som du inte är intresserad av henne. Eftersom hon har känslor för dig, kommer hon sannolikt att bli skadad och generad om du avvisar henne så hårt. Håll dina konversationer med sin relativt korta och avviker inte för mycket från Small Talk. Om det inte gör tricket, försök att tippa på ett eller flera av följande sätt att insinuera att du inte är intresserad av ett mer subtilt sätt:
 • Vara otillräcklig när hon försöker göra planer på att träffas i framtiden.
 • Berätta för henne att du är i ett förhållande med någon annan.
 • Berätta för henne att du är riktigt upptagen och har inte tid för ett förhållande just nu.
 • Bildbeteckningen agerar runt en tjej som gillar dig Steg 11
  3. Motverka hennes kroppsspråk. Hon kommer förmodligen att göra små rörelser och placera sin kropp på ett sätt som är välkomnande. Att visa att du inte känner hur hon gör, motverka hennes rörelser. Om hon sitter lite för nära dig, scoot bort från henne lite. Överväg också att korsa dina armar ibland när hon närmar sig dig. Detta är ett naturligt tecken på motstånd.
 • Bild med titeln Act Around a Girl som gillar dig Steg 12
  4. Var ärlig, snäll och tydlig om hon inte får tipsen. Om du har försökt att vara tydlig på andra sätt och hon är fortfarande framåt, är det förmodligen dags att vara direkt.Kom ihåg att prata med henne som du vill prata med om du var i hennes position. Försök använda "I" uttalanden för att hålla konversationen mer om dig. Noteringsskäl till varför du inte gillar henne är oförskämd och kommer att skada sitt självförtroende, så gör det inte. I stället försök att säga ett av dessa uttalanden:
 • "Jag är verkligen ledsen, men jag ser dig inte så."
 • "Jag tror att du är bra, men jag letar efter något annat just nu."
 • "Jag har haft pratat med dig, men jag känner mig inte riktigt en romantisk koppling mellan oss."
 • Bild med titeln Act Around a Girl som gillar dig Steg 13
  5. Text henne på ett slag men minimal sätt. Eftersom du inte gillar henne mer än en vän, behåll dina texter vänliga, men korta och relativt sällsynta. Texting henne för mycket kan ge henne fel idé, vilket kan få henne hopp upp och få henne att känna sig mer besviken senare.
 • Tips

  Om du gillar tjejen, gör ditt bästa för att projektera förtroende när du är runt henne. Gör ögonkontakt, stå upp rakt och tala upp när du pratar. De flesta tjejer lockas till förtroende.
 • Prova ditt bästa för att inte leda en tjej om du inte vill driva ett förhållande med henne.
 • Försök inte visa att du gillar henne genom att vara meningsfull för henne. Tjejer gillar ofta inte när killar är oförskämda eller avsiktligt irriterande.
 • Försök inte för svårt att imponera på henne. Flickor uppskattar ofta ödmjukhet.
 • Upprätthålla god hygien. Bada eller dusch dagligen och använd en mycket liten mängd cologne om du vill lägga till en fin touch.
 • Varningar

  Om du gillar henne, vänta inte för länge för att agera på det. Om du inte visar att du gillar henne snart, kan hon flytta till någon annan.
  Dela på det sociala nätverket:
  Liknande