Hur man flörtar med din flickvän

Bara för att du äntligen har fått tjejen i dina drömmar betyder inte det roligt att flirta måste sluta! Arbeta för att hålla din tjej intresserad - och mer till dig än någonsin-genom att flörta med henne regelbundet. Var självsäker. Chansen är att hon uppskattar uppmärksamheten!

Steg

Metod 1 av 3:
Hålla flammen levande
  1. Bild med titeln Flirt med din flickvän Steg 04
1. Visa henne att du är lockad till henne. Gå ut ur din väg för att röra henne, titta på henne och skapa sexuell uppmärksamhet. Få henne att känna sig önskad! Du kanske märker att du inte gör dessa saker eftersom du är generad eller osäker eller osäker på hur hon kommer att reagera. Om hon är din flickvän, och du har varit intim med varandra, och du är lockad till henne, då behöver du inte hålla tillbaka. Låt dina hormoner ta kontroll från tid till annan, och visa henne att hon är föremål för dina djur uppmaningar.
  • Bild med titeln Flirt med din flickvän Steg 01
    2. Använd dina ögon. Låt din blick vila på henne när hon arbetar med något, när hon är i det andra rummet, eller när hon bara ser särskilt vacker ut. Oroa dig inte för att vara konstig! Du är lockad till henne, och hon lockas till dig, och det är inget fel med att äga den dynamiken genom att stirra på henne.
  • När hon frågar dig vad du tittar på, berätta för henne hur vacker hon ser ut. Säg bara om du verkligen menar det!
  • Bild med titeln Berätta om din bästa killevän gillar dig Steg 8
    3. Var självsäker. Tveka inte att flörta med din flickvän. Hon är din flickvän eftersom de två av er har ingått ett verbalt avtal - så det finns en ganska bra chans att hon gillar dig och vill ha din uppmärksamhet. Många tycker om förtroende sexigt. Äg det!
  • Bild med titeln Flirt med killar i skolan Steg 8
    4. Röra henne. Var inte rädd för att få tillfälligt fysiskt. Touch är ett av de mest kraftfulla sätten att bygga attraktion och sexuell spänning. Det behöver emellertid inte vara öppet sexuellt. En lätt touch kan räcka för att signalera att du tänker på henne, och det kan gå långt mot återupptagande intimitet.
  • Sätt armen runt henne när du tittar på en film, eller krama henne bakifrån medan hon står vid disken. Kör fingrarna genom hennes hår. Tryck på armen, försiktigt, när du passerar henne i hallen.
  • Var inte rädd för att få mer sexuell om du är bekväm att vara intim med varandra. Ta tag i sin rumpa, eller smeka hennes lår. Om du är på ett privat ställe: gå upp bakom henne, lägg händerna runt hennes midja och slipa långsamt i hennes kropp.
  • Hålla handen! Detta är ett utmärkt sätt att flörta, och det kan också bryta pekbarriären om du är i ett nytt förhållande. Du behöver inte komma med en anledning att hålla handen - om du känner det, gör det.
  • Bild med titeln Flirt med tjejer Steg 3
    5. Le på henne. Även om du är upprörd, eller stressad, eller tänker på något annat: ta dig tid att vara närvarande och le mycket i hennes närvaro. Det finns något om en killar leende som verkligen kan göra en tjej på. Tjejer som äkta leenden, inte bara flirtiga leenden. Försök inte för hårt på den här. Tänk bara positiva tankar och låt ditt ansikte göra jobbet.
  • Metod 2 av 3:
    Att vara romantisk
    1. Bild med titeln Flirt med din flickvän Steg 05
    1. Uppskatta henne. Varje dag, hitta möjligheten att komplimangera henne om små saker: berätta för henne att hon är vacker, eller att du älskar det när hon sjunger, eller att du beundrar det sätt som hon stod upp till sin frustrerande chef. Återvinna inte bara samma komplimanger! Försök att tänka på något nytt att säga. Det handlar inte bara om att ge henne en komplimang - det handlar om att utmana dig själv att kontinuerligt uppskatta din flickvän för den unika, vackra och alltid växande människa som hon är.
    • Hitta unika och äkta sätt att franska dina komplimanger. Säg inte bara, "Du är väldigt vacker." Säga, "Ibland är jag bara så fascinerad av hur underbar du är. Jag kan inte sluta stirra på dig idag."
  • Bild med titeln Flirt med din flickvän Steg 06
    2. Förklara dina känslor för henne. En romantisk deklaration är inte alltid lika lekfull som några av de andra flirta metoderna, men det kan få din flickvän att känna sig varm, säker och älskad. Hon kanske till och med svarar på dina ord med en fysisk demonstration av den kärleken! Det är alltid viktigt att checka in med din partner och bekräfta dina känslor, speciellt om du tror att hon kan känna sig osäker på tillståndet för ditt förhållande. Berätta för henne att du älskar henne, eller att du verkligen gillar henne, eller bara att du tycker att hon är fantastisk. När du känner det, säg det!
  • Bild med titeln Skriv ett kärleksbrev Steg 4
    3. Skriva anteckningar. Skicka henne en söt "god morgon" Textmeddelande för att vakna till. Lämna en fysisk anteckning på hennes badrumsspegel, hennes bilfönster eller hennes skåp i skolan. Gör henne ett kort, eller dra henne en bild, eller skriv henne en dikt. Berätta för henne att du älskar henne, eller att hon är fantastisk, eller att du tänker på henne. Mediet och meddelandet spelar ingen roll så mycket som att visa henne som du bryr dig.
  • Om hon har en stor dag, skriv henne en anteckning som uppmuntrar henne och inspirerar henne. "Gå till dem, tiger! Du är lysande, och du kommer att essera det här testet idag!" eller "Du har det här. Spela hårt och lycka till!"
  • Bild med titeln älskar din flickvän Steg 19
    4. Ge henne något sött. Ta med sina blommor, eller en chokladlåda, eller en bok som du tycker att hon skulle vilja. Baka något för henne, eller gör något för henne, eller ge henne något som du har hittat. Du behöver aldrig en anledning att ge din flickvän en tankeväckande gåva.
  • Gåvan kan vara något otroligt enkelt. När du träffar henne, ta med henne favorit mellanmål eller en flaska av hennes favoritdryck. Det är verkligen tanken som räknas.
  • Fråga henne vad hennes favoritblomma är. Inte varje tjej har en favoritblomma - men många gör. Du kan använda den här kunskapen om och om igen, eller du kan överraska henne med nya blomstyper som får dig att tänka på henne.
  • Överväga att göra något för henne. Skriv henne en sång, eller måla henne en bild, eller vik en bit av origami, eller whittle henne något från en bit av trä. Hon kommer att uppskatta den tid du spenderar.
  • Metod 3 av 3:
    Gör tid för henne
    1. Bild med titeln Flirt med din flickvän Steg 03
    1. Få henne att skratta. Att använda din humor är ett underbart sätt att flörta runt. Det är bra att kunna prata om allvarliga saker - men låt inte ditt förhållande bli för stärkelse och allvarlig! Koppla av och ha kul varje gång i taget. Var inte rädd för att bli goofy och låt din sanna självklass!
  • Bild med titeln Använd en ATM steg 12
    2. Vara närvarande. Lägg bort telefonen, din dator och dina andra enheter när hon är runt. Om du alltid är fixerad på andra saker när du hänger med din flickvän, kan hon känna som om du inte värdesätter sin tid. Lyssna på henne, och klargöra att hon har din fulla uppmärksamhet. Detta är ett av de enklaste sätten att göra din flickvän - eller någon, verkligen kände och uppskattad.
  • Hålla perspektivet. Din telefon kommer inte att gå någonstans. Du kan ringa den personen tillbaka. Det kan faktiskt vara en stor, enkel romantisk gest om du gör en show att se din telefons buzz, sedan avisivt släcka den och lägga den bort.
  • Om du absolut behöver ringa eller skicka en text, förklara bara dig själv och få det över med. Säga, "Jag är ledsen att vara oförskämd och text medan vi är på middag! Jag vill bara skicka den här snabba texten till min bror så att jag kan ge dig min fulla uppmärksamhet."
  • Bild med titeln Visa din kärlek till din pojkvän Steg 1
    3. Ta henne ut. Ange några planer i förväg, men kom ihåg att vara spontan! Skapa nya upplevelser tillsammans, och få henne att känna som om hennes liv är ett äventyr. Detta kan vara så enkelt som en resa till filmerna, eller som inblandad som en resan till Hawaii. Det kan vara lätt att falla i en rutin när du alltid går till samma platser och gör samma saker tillsammans. Hon är din flickvän, men det betyder inte att du borde sluta döda henne!
  • Ta henne på en resa för dagen eller helgen. Gå camping, eller till stranden, eller till en ny stad. Skaka mönstren av vardagen och se hur det krypterar ditt kärleksliv!
  • Hitta något som ingen av er någonsin har gjort tidigare. Utforska världen tillsammans. Välj upplevelser som berikar och exciterar er båda.
  • Bild med titeln älskar din flickvän Steg 13
    4. Överraska henne. Inte varje tjej gillar överraskningar. Om hon gör det kan dock ett mysterium eller ett oväntat besök på sin arbetsplats vara ett bra sätt att visa henne att du tänker på henne. Byggnadsförväntning kan också vara ett bra sätt att skapa sexuell spänning och få henne att tänka på dig.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Berätta inte för henne att du flirter, eller fråga tillåtelse att flörta. Hela flirta är att det är en naturlig förlängning av din attraktion och av det avtal du har gjort för att vara i detta förhållande tillsammans. Äga det och visa henne att du gillar henne!
  • Flörta med henne även i blandat företag. Var inte rädd för att låta hennes vänner se dig flirta med henne!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande