Hur man kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé

Är du en lesbisk som vill berätta för din bästa vän att du är en lesbisk utan att hon tänker att du gillar henne på ett sätt som är helt utanför gränserna för vänskap?Läs vidare.

Steg

 1. Bilden med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé steg 1
1. Be din vän att träffa dig någonstans. Ring henne upp, skicka henne en text på sin cell, maila henne, eller be henne att träffa dig personligen. Säg detta eller något liknande detta: "Jessica, kan du träffa mig på kaféet på Belmont imorgon efter att du har avstått?"
 • Bilden med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé Steg 2
  2. Ge henne ett ögonblick att bosätta sig i.När hon anländer, be henne att sitta ner. Det är bättre att berätta en hemlighet för henne när du båda sitter ner. Det kommer att lösa sig i ögonblicket.
 • Bilden med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé Steg 3
  3. Prata om enkla saker först. Bara göra lite liten prata för att låta henne veta att allt är bra mellan dig.Varning: Gå inte på så här i två timmar.Hela tiden kommer hon att bita på naglarna och undrar vad du behövde prata med henne om.Samla dina tankar för några ögonblick, förbered dig för att berätta för henne.
 • Bilden med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé steg 4
  4. Kom ut och säg det.Försök att vara direkt utan att bara sudda ut det så snöjt att hon känner att hon blev slagen med en slädehammer.Du kan säga något som, "Så, Jess, vi har varit vänner för ett tag nu, och du vet att du är min bästa vän.Skulle det ändra dina känslor om mig att veta att jag är gay?"Eller du kan försöka ställa en fråga: "Jessica, vad om jag sa till dig en riktigt stor hemlighet?" Naturligtvis vill hon veta, så, ge en stor suck åt dig själv och säg då "Tja, vad händer om jag sa att jag inte lockas till killar, men istället är jag för tjejer?"
 • Bilden med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé steg 5
  5. Berätta för henne om din förälskelse.När hon är över tanken på att du är en lesbisk till att börja med, berätta för henne om flickan du lockas till.Se till att hon vet att det är någon annan, inte henne, men var försiktig här - du vill inte göra din vän att hon inte är attraktiv.Du vill bara att hon ska känna dig bekväm med dig som vän i ljuset av att inse att du lockas till kvinnor.
 • Bild med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé Steg 6
  6. Förbättra henne om det som hon gör med dig.Var försiktig så att du inte ger henne mer information än hon är bekväm med, särskilt först.Gå inte in i grafiska detaljer om dina sexuella fantasier eller erfarenheter, till exempel.Låt henne ställa tonen om vad hon vill veta.
 • Bilden med titeln kommer ut till din bästa vän utan att ge henne fel idé Steg 7
  7. Försök att inte erkänna någon attraktion du känner för henne.Detta kan vara dödens kyss för en rak / lesbisk vänskap.Tiden kommer troligen att komma när du och hon kommer att ha en sömn, och hon kommer att fråga i en drömmande röst, "Så, vad är din "typ"?Vilken typ av tjejer gillar du?Om jag var gay, skulle du vara i mig?"Var inte frestad att svara på den här frågan ärligt, oavsett vad svaret är.Istället, säg bara, "Du är en vacker tjej, och du är min vän.Och det är allt jag ska säga - vi går inte dit."Om du erkänner attraktion kan det freak henne ut.Om du säger att hon inte är din typ, kan hon bli förolämpad och generad.Du kan inte vinna den här.Försök inte.
 • Tips

  Berätta för henne i ett lugnt, men allvarligt sätt.
 • Berätta för henne att du var bästa vänner hela tiden att hon inte visste, så ingenting kommer att förändras nu mellan dig.
 • Om hon tycker att du skämtar, berätta för henne tålmodigt och lugnt men fast att du inte är det.
 • Att komma ut är ibland lite stressig på båda er.Försök att vara på en plats där du både kan ha lite integritet.
 • Varningar

  Hon kan freak out, så var beredd.
 • Hon kanske inte vill vara din vän längre för homofobiska skäl.Ge henne tid innan du skriver av henne.Hon kanske bara behöver justera.
 • Dela på det sociala nätverket:
  Liknande