Hur man är nära vänner med killen du gillar

Bli vänner med en kille som du gillar kan vara väldigt komplicerad. Dina känslor kommer att vara svåra att gömma sig och du kanske inte har tålamod, men ett förhållande som börjar i vänskap är mycket givande.När du blir vänner med honom, se till att du passar in med resten av sina vänner och, när tiden är rätt, uttrycka hur du verkligen känner. Det är inte friskt att dölja dina känslor och, om han är en sann vän, kommer han att lyssna på dig och värdera dig i sitt liv oavsett vad resultatet.

Steg

Del 1 av 3:
Göra vänner med en kille du inte vet
  1. Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 1
1. Prata med sina vänner. Pojkar kan bli ensamma eller alienerade lätt, speciellt om deras vänner börjar mocka dem. Genom att göra vänner med sina vänner visar du att du är en del av hans nätverk och kan lita på. Lär dig om deras dynamik och ta reda på hur du skulle passa in i deras cirkel.
  • Försök att vara äkta när du gör det här. De flesta kan berätta om du är faking intresse för att få något som du vill ha.
  • Bild med titeln vara nära vänner med killen du gillar steg 2
    2. Starta en klubb. Oavsett om det är en bokklubb, Microbrew Club eller Movie Club, dela ett intresse med honom. Bjud andra att gå med i din klubb eller hålla det bara de två. Var försiktig så att det inte verkar som ett datum om du bara börjar din vänskap..
  • Din klubb kan träffas en gång i veckan eller en gång i månaden. Du vill i princip dela en aktivitet tillsammans för att stärka din vänskapsobligation, men du vill inte att han ska känna sig kvävd.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 3
    3. Hitta en ny hobby. Håll dig upptagen. Du vill inte att ditt liv ska rotera runt din vänskap med honom. Plus, om han delar ditt intresse eller inte, kommer en ny hobby att ge dig något att prata om.
  • Gå en kurs. Studera något som du alltid har varit intresserad av så att du inte blir uttråkad.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 4
    4. Volontär när du kan. Att ge tillbaka till ditt samhälle ger dig en känsla av välbefinnande. Det är attraktivt att veta att någon är osjälvisk och letar efter att göra lite bra. Han kanske också vill delta eller vara inspirerad av att hitta sina egna frivilliga möjligheter.
  • Se om din skola erbjuder några outreach eller community servicemöjligheter.
  • Volontär på platser som intresserar dig. Detta kommer att hjälpa killen att lära sig mer om vad du gillar.
  • Bra ställen att frivilligt inkluderar djurhem, seniorhem och soppkök.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 5
    5. Njut av sport. Det är ganska uppenbart att pojkarna tycker om att titta och spela sport. Du behöver inte nödvändigtvis njuta av samma lag eller sport som han gör. Njuter av ditt eget lag eller sport skulle också vara intressant för honom.
  • Killar tycker om att argumentera över sina favoritspelare eller titta på ett spel tillsammans. Hitta något om sporten som du tycker om och fokuserar på det. Du behöver inte veta varje detalj, men du behöver faktiskt njuta av sporten.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 6
    6. Burp när du vill. Killar tycker att kroppsliga ljud är hilariska. Det kan vara kul för dig att se hur långt du kan driva dina egna bruttogränser. Var inte självmedveten, följ bara de standarder som ställs i resten av pojkarna.
  • Utmana honom till en belching tävling och spricka samma typ av skämt som hans manliga vänner gör.
  • Den trötta myten som tjejer inte har kroppsliga funktioner, eller kan inte vara roliga eller brutto eller smart, är föråldrad och till och med skadlig när det gäller relationer mellan män och kvinnor. Visa honom att du inte är en konstig, konstig att vara - du är en person, precis som han, och du kan vara bekväm runt varandra och helt enkelt vara er själva.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 7
    7. Gå till happy hour. Om du är ålder är det här ett bra tillfälle att lära känna honom i en social miljö. Bjud in dina vänner och berätta för honom att bjuda in hans. Det är en billig och rolig social samling som är långt ifrån ett datum.
  • Om du reser med bil, kom ihåg att ha en utsedd förare för varje part.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 8
    8. Ompröva din syn på killar. Antag inte att killar och tjejer inte bara kan vara vänner. Det är lätt att tänka på könsstereotyper men se honom som en individ med sina egna idealer om vänskap. Du borde kunna ha olika perspektiv om saker medan du fortfarande njuter av varandras företag.
  • Lär dig om killen, och om du hittar någon som matchar med din, nämna dem! Till exempel kan båda av dig vara i bakning eller tecknade böcker.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 9
    9. Förstå att killar ser potentialen för romantik. Studier har visat att killar tycker om att ha ett romantiskt förhållande med sina kvinnliga vänner om de fick en chans. Det kan tyckas avskräcka först inte att få den romantiska uppmärksamheten, men tiden kan vara på din sida.
  • En kille kanske inte hittar en tjej attraktiv först men när tiden går och han får veta hur smart, rolig och relatabel hon är, den tjejen blir mer attraktiv.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 10
    10. Undvik att använda tryck. Studier visar att både tjejer och pojkar blir retade av kamrater för att göra en platonisk vänskap till ett romantiskt förhållande. Känner sig inte skyldig att göra något du är obekväma. Var öppen med dina vänner och låt dem veta att deras retande och tryck är skadligt.
  • Pojkar kan bli mocked mer av sina vänner för att ha kvinnliga vänner som inte är potentiella flickvänner. Vänskap ses inte som maskulin eftersom det betyder att en pojke måste göra sig sårbar och bekämpa i dig.
  • Del 2 av 3:
    Undertrycka dina känslor
    1. Bild med titeln vara nära vänner med killen du gillar steg 11
    1. Dölj dina sanna känslor. Om han berättar om sin senaste förälskelse eller vad som händer i hans förhållande, vara stödjande. Du är en vän först och främst. Fokusera på ditt hopp om ett romantiskt förhållande. Det värsta som kan hända är att du har en riktigt nära vän som du kan glada för.
    • Till exempel, om han talar om sin förälskelse, börja inte döma henne eller prata smacka om henne. Detta kommer inte ut dig i ett bra ljus.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 12
    2. Förlora inte din självkontroll. Att ha önskan är bra, men att agera på dina känslor kan leda till problem. Se till att du har ett fast grepp om hur han känner innan du sätter dig där ute eller du kan förlora en bra vän.
  • Be honom inte om att vara din pojkvän precis utanför fladdermusen. Lära känna honom bättre och ta reda på om han gillar dig först.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 13
    3. Förbereda sig för obekvämhet. Många tv-program och filmer skildrar romantik mellan vänner som ett pinsamt misstag eller en besvärlig situation. Om du inte gör övergången korrekt, kan det mycket bra vara fallet. Håll positivt att din vänskap kommer att överleva någon fling. Om det finns romantiska känslor, kommer Awkwardness att vara oundviklig om inte en av er behandlar hur du känner för den andra personen.
  • Awkwardness är normalt, speciellt om någon är blyg eller oerfaren. Var tålmodig, lugn och förståelse. Bli inte frustrerad.
  • Bild med titeln vara nära vänner med killen du gillar steg 14
    4. Gå ut i grupper. Du vill inte att någon ska få fel idé. Människor kan fråga om du är ett par när de ser dig ensam tillsammans. Begränsa den tid du spenderar ensam i allmänhet tillsammans. Försök att inkludera andra människor när du kan.
  • Filmer är bra men att äta tillsammans kan vara tvivelaktiga och få folk att prata.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 15
    5. Förbered dig på ärlighet. Pojkar kan vara brutalt ärliga, så var beredd på trubbiga åsikter och hårda kommentarer. Till exempel, om du frågar en pojke hur du ser kan du inte uppskatta sin sanna åsikt.
  • Gör inte det här en envägsgata. Om han är brutalt ärlig med dig, kan du vara brutalt ärlig med honom. Sätta honom lugn och låt honom veta att han kan lita på dig som någon av hans manliga vänner.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 16
    6. Undvik kärlek. Ge inte till frestelse och ge honom en kram eller vila huvudet på axeln. Om du blir för Touchy-Feeely kan du ge dig själv borta. Blur inte linjerna mellan pojkvän och vän. Vänta tills du är redo och säker på dig själv eller du kan göra honom defensiv.
  • Till exempel, försök inte att göra ut med honom innan du vet hur han känner till dig. Även om han gillar dig, måste du se till att han är bekväm med den.
  • Bildbeteckningen är nära vänner med killen du gillar steg 17
    7. Fråga inte eller ge dating råd. Pojkar pratar inte om detaljerna i deras romantiska liv Hur tjejer gör det inte förvänta honom att öppna upp. Tala inte om ditt eget romantiska förhållande, för om han har känslor för dig blir han förvirrad. Håll konversationerna platoniska.
  • Om du berättar om ditt romantiska liv kan han tro att du bara ser honom som en vän. Om han ser någon du kan automatiskt döma henne och dålig mun henne. Förneka honom inte en chans till romantik. Låt honom inte välja mellan henne eller du.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 18
    8. Undvik att agera som sin flickvän om du inte är. Undvik att dotera på honom eller flörta, speciellt om du inte är officiellt ett par. Låt honom veta när han är en ryck eller agerar otillbörligt. Komplimanger honom när han är en vän och skäll honom när han inte är det.
  • Att agera som om du är hans flickvän kan också irritera honom. Han kan se dig som klibbig och possessiv, och han kan försöka undvika dig som ett resultat.
  • Även om han flörtar tillbaka med dig, gör inte antaganden. Om du inte är säker på om du är ett par, fråga honom och respektera hans svar.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar Steg 19
    9. Dra inte nytta av hans sårbarhet. Om han går igenom en kris i sitt liv som en upplösning eller död i familjen, försök inte utnyttja sina känslor i ett romantiskt förhållande. Han kommer att känna sig utnyttjad och arg.
  • Till skillnad från tjejer kan pojkarna smickras för att lära sig att en kvinnlig vän gillar dem. Flickor kan vara upprörd och ledsen eftersom förtroende har gått vilse.
  • Bildbeteckningen är nära vänner med killen du gillar steg 20
    10. Undvik jämförelse. Jämför inte dig med en annan tjej som han gillar eller hans nuvarande flickvän. Detta kommer att leda till mycket ångest och frustration. Agera inte som en svartsjuk flickvän när du bara är vänner.
  • Ändra inte vem du är för att du tror att det kommer att vinna honom över. Du kan inte få honom att bli kär i dig. Spara din värdighet och var dig själv.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar Steg 21
    11. Antag aldrig. Försök inte övertyga dig om något som inte är där. Han kan säga att han älskar dig, men bara som en vän. Han kan också säga att han kan se sig med dig, men bara som en avlägsen möjlighet och inte vid denna andra. Spara dig själv från förlägenhet.
  • Om han redan har tvetydiga relationer än han kan "vilja ha sin tårta och äta det också". Var säker på att han inte har något annat romantiskt intresse eller en seriös flickvän.
  • Del 3 av 3:
    Gör ditt drag
    1. Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 22
    1. Läs skyltarna. Har han introducerat dig till alla sina vänner och slutade prata om andra tjejer runt dig? Vill han spendera mer ensam med dig och planera aktiviteter som liknar datum? Det finns ett antal tecken på att han kan ge av sig så uppmärksamma.
    • Gör han ständigt klart att han är singel och ger ofta scenarier där de två är dating? Hans kroppsspråk kan förändras och han kan vara mer trivsam formlig än vanligt. Han kan också börja agera som din pojkvän eller ställa frågor till sond om hur du känner för honom.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 23
    2. Se till att du båda vet vad du vill ha. Vad som kan tyckas uppenbart för dig kan verka vagt och förvirrande för honom. Du måste ha en kristallklar idé om din vänskap och om romantik är nästa logiska steg.
  • Det är okej om du upptäcker att det här inte är en bra idé. Du vill inte förlora en vänskap genom att försöka tvinga ett förhållande.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 24
    3. Berätta för honom hur du känner. Om du inte vill att han ska tänka på dig som en av pojkarna eller bara en tillfällig fling, låt honom veta hur du känner. Var direkt och helt ärlig. Öppen kommunikation är nyckeln.
  • Var ärlig eftersom någon typ av relation som du vill bevara kommer inte att vara kvar om sanningen någonsin upptäckt. Att vara ärlig med dig själv kan också hjälpa dig att hantera förväntningar.
  • Bild med titeln Bli nära vänner med killen du gillar steg 25
    4. Berätta för honom om du ska driva någon annan. Du kan inte skydda sina känslor eller din egen. Att låta honom veta att du har ett romantiskt liv kan få honom att klara av sina känslor för dig. Var inte vag och låt honom inte vara vag om några intima möten.
  • Du måste vara sanningsenlig om dina nuvarande sexuella aktiviteter, för om du flyttar från vänskap till något fysiskt, vill du se till att du är säker från några STD.
  • Bild med titeln vara nära vänner med killen du gillar steg 26
    5. Var ärlig. Skratta av det om han inte returnerar dina känslor. Ju längre du håller i dina känslor, desto svårare blir det att fortsätta att vara en sann vän. Du vill inte börja en vänskap eller en romantik med en lögn.
  • Respektera hans svar. Försök inte tvinga honom att tycka om dig. Ju mer du trycker på honom, desto mer sannolikt kommer du att trycka på honom.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 27
    6. Förbereda sig för efterdyningarna. Om du planerar att korsa från vänskap till något mer, förutse möjligheterna. Beroende på din vänskapsdynamik kan du få en mängd olika möjliga reaktioner. Han kan känna sig smickrad, generad, arg eller road.
  • Igen, respektera hans svar. Om han är arg, så är det förmodligen ett tecken på att en vänskap inte skulle ha utarbetat.
  • Om han är smickrad eller road är det inte ett dåligt tecken - ge honom tid att behandla informationen och tryck inte på honom för att returnera dina känslor.
  • Bildbetaget är nära vänner med killen du gillar steg 28
    7. Ha tålamod. Om du sätter dig där ute och är initialt avvisade, låt tiden ta sin kurs. Om han är en sann vän kommer han att stödja dig, lyssna på vad du måste säga, och kommer att ha ditt bästa intresse i åtanke. Han kommer inte att skada dig och om han gör, har du dodged en kula eftersom han inte var värt att vara din pojkvän eller ha dig som vän.
  • Om han avvisar dig, kan du behöva tillbaka ett tag och ge honom lite utrymme. Fortsätt att vara hans vän, men försök inte vara hans flickvän, speciellt om han inte vill ha det.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Var dig själv runt honom.
  • Prata med sina vänner precis som du skulle prata med dina vanliga vänner. Var vänlig och öppen för någonting.
  • Hitta ett gemensamt intresse och prata med honom om det. Pojkar gillar särskilt att prata om sport.
  • Ha modet att prata och vara dig själv.
  • Visa inte för mycket eftersom du kan sluta bara pinsamt.
  • Varningar

    Ändra inte vem du är för någon, om de inte gillar dig för din personlighet så kommer de inte att tycka om dig när du är själv.
  • Tala inte om ämnen som sex om han är blyg om det.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande