Hur är det varmt

Att vara varm är mer än bara en titt-det är en sinnesstämning. Inte bara ska du se självsäker, sexig och spännande, men du borde också veta att du ser bra ut och verkar också som det. Oavsett om du bara går ner på gatan eller stoppar för att få en snabb konversation, om du går om det på rätt sätt, kommer alla i din omlopp att tänka att du är varm på nolltid. Om du vill veta hur du är varm, se steg 1 för att komma igång.

Steg

Del 1 av 2:
Få utseendet
  1. Bild med titeln vara varmt steg 1
1. Se till att vara "varm" istället för "söt". Varelse "varm" Har konnotationen att vara en vuxen som människor har ett ögonblick sexuell attraktion mot. Detta står i kontrast till att vara "söt". Vanligtvis när någon anses söt är de attraktiva på flera ungdomliga sätt och mindre av ett sexuellt sätt. Så om du vill vara en varm kvinna, kan du accentuera dina kurvor. Om du vill vara en varm man, måste du vara mer George Clooney än Justin Bieber.
  • Det finns också en missuppfattning som "varm" innebär att "sexig", Men de är inte egentligen samma sak. "Sexig" betyder attraktivt i ett mer vuxet, moget sätt (där du inte behöver ha en kant). Tänk på skillnaden mellan en Megan Fox och Angelina Jolie. Angelina Jolie är mogen och elegant (vilket är där hon får sin sexiness från), medan Megan Fox är edgy, vågat och förförisk (vilket för det mesta gör henne "varm").
  • Bild med titeln vara varmt steg 2
    2. Skärpa din kant. Att se varmt, måste du vara lite fängslande och mystisk. När människor ser dig, vill du att de ska tänka "ooh" hellre än "aww". Du kan göra det genom att inte berätta allt om dig själv på en gång, inte alltid vara tillgänglig, och bara tar en längre tid att öppna upp. Detta kommer att hålla människor undrar och gissar om dig.
  • Du måste ha en liten kant. Tänk på skillnaden mellan en stereotyp rockstjärna och en stereotyp lärare. Om båda är snygga, skulle du noga tänka på rockstjärnan så varmt, och läraren som söt. Båda är bra, men om du vill anses vara varm, flirta subtilt eller en tinge av upprorlighet hjälpa.
  • Bild med titeln vara varmt steg 3
    3
    Var bekväm med din kropp. För att vara sexuellt attraktiv måste du Var bekväm i din egen hud och vet hur man betonar dina bästa egenskaper. Det betyder inte att du måste visa hud, men bara en liten Förförisk gör inte ont. Om du känner dig bekväm gör det, låt folk se de delar av din kropp som du älskar mest eller bara tillräckligt för att intrigera dem. Oavsett om du visar dina skulpterade armar eller bara lite klyvning, kommer du att vara på väg att vara het.
  • Bild med titeln vara varmt steg 4
    4
    Ha bra hållning. Stå upp rakt och ser stolt ut och glad att vara vem du är och att se hur du ser ut. Håll dina axlar upp, ditt huvud ser rakt fram och dina armar på dina sidor. Undvik slouching, eller du kommer inte se självsäker. Människor som är heta har bra hållning eftersom de är stolta över att äga vad de har - och de älskar att flaunt det. Om du är en kvinna, gå som en diva och leende förföriskt från tid till annan.
  • Bild med titeln vara varmt steg 5
    5
    Komma i form. Det finns många heta människor som inte är i bästa form, och det finns många människor i bra form som inte är heta. Men om du vill lägga till mer uppmärksamhet från andra, arbeta för att gå ner i vikt om du är överviktig, eller gör muskelbyggnadsövningar om du är underviktig eller mager. Gör ett möte med det lokala gymmet för att se vilka maskiner / träningsrutiner som är bäst för dig.
  • Träning kommer också att få dig att känna dig mer bekväm i din egen hud och lyckligare att vara vem du är. Detta kommer att få dig att se och känna dig varm, också.
  • Bild med titeln vara varmt steg 6
    6
    Vara hygienisk. Det betyder att du borstar tänderna och tandtråd minst två gånger om dagen, tvätta ansiktet för att bli av med blackheads eller akne, tvätta håret på ett lämpligt schema och i allmänhet ta hand om din kropp. Du bör också använda deodorant, trimma dina naglar och lukta fräscha. Om du vill, prova en trevlig luktande doft, eller behandla dig själv till en spa-dag.
  • Oavsett hur svårt du tränar, om du dyker upp som du inte har duschat om några dagar, kommer inte många att överväga dig heta.
  • Bild med titeln vara varmt steg 7
    7
    Se mogen. Se till att du ser skarp i dina kläder genom att plocka kläder som smickrar din figur. Kom ihåg att hethet är i ögat av den som ser, men ta dig tid att handla för kläder som kompletterar dig i färg och stil. Här är några saker att komma ihåg när du blir varmare:
  • Att försöka modiga trender kan hjälpa dig att bli mer märkt.
  • Använd smycken. Leta efter örhängen, halsband, armband, ringar eller armband.
  • Använd inte gymkläder, löparskor, eller gratis crew neck t-shirts.Spara dem för när du tränar.
  • Du kan klä sig casually Så länge du verkar som om du lägger ansträngning på vägen.
  • Bild med titeln vara varmt steg 8
    8. Upprätthålla stora frisyrer. Några bra stilar inkluderar rätning, curling, krympning, en bulle, strandliknande vågor, en fishtail fläta, en hästsvans, eller en rörig bulle. Heta människor är dynamiska. De blandar alltid saker och håller människor på tårna. Tänk på J-Law chopping av sina lås för en kort frisyr, hon ser ännu varmare ut!
  • När det gäller killar, om du hittar en snitt som verkligen fungerar för dig, kan du hålla fast vid ett tag. Om du går skallig, underskatta inte hur varmt ett helt rakat huvud kan vara. Och lite grå är definitivt varm, också.
  • Bild med titeln vara varmt steg 9
    9. Överväga att bära smink, om du vill. Nyckeln är att hålla den åtminstone. Ögonskugga, mascara, eyeliner och läppglans eller balsam är allt du behöver, såvida du inte har akne eller en hudrelaterad sjukdom, i vilket fall concealer och valfritt grund är ett bra val. Smink kan berätta för killar att du gillar deras uppmärksamhet (som orealistiskt som det här låter, någonting "sexig" Kan ge ett meddelande om att du ber om uppmärksamhet, så var försiktig så att du inte går överbord med smink).
  • Känn dig fri att prova smink om du är en kille och öppen för den stilen. Eyeliner i synnerhet kan vara attraktiv på människor i båda könen, eller du kan bara använda concealer för att täcka upp brister.
  • Bild med titeln vara varmt steg 10
    10. Se en liten kantig. Om du är en kille kan du hoppa över det här steget. För kläder, tankar, shorts, lagringstoppar, yoga-leggings och jeans är bara några idéer. Om du är ung kan du komma i vägen med att ha på sig någonting (så länge du inte är roligt att ha på sig det). Tänk på Beyonce eller vad lördagarna bar i sin musikvideo "Vi då". Kom ihåg: Skimpy kläder gör dig inte mer varm.
  • Del 2 av 2:
    Fungera
    1. Bild med titeln vara varmt steg 11
    1
    Vara mogen. Du kan inte vara "varm" Om du påminner människor om ett ungt barn genom att ständigt klaga, plocka kämpar med andra och agerar omogna. Håll dig elegant i din attityd, presentera dig med poise och vara artig för alla du träffas. Behandla människor med respekt, undvik whining och ta ansvar för dina handlingar. Om du agerar mogna, kommer folk att se att du är en person som är värd att veta, och någon som ska tas på allvar.
    • Du vill inte att folk ska stängas av eftersom de tycker att du är en Crybaby eller en klagare. Var noga med att projicera en bild av dig själv som inte är barnslig.
  • Bild med titeln vara varmt steg 12
    2
    Var lugn. Ironiskt nog är det varmt att vara coolt. Tänk till exempel på Brad Pitt. Han anses av många (men inte alla) kvinnor att vara heta eftersom han har en cool upplevelse, är stilig, och han är inte alltid leende eller pratar (det betyder inte att du inte kan le eller prata med andra).
  • Heta människor säger saker som är nödvändiga, kvickt, eller saker som människor vill höra.
  • Under skrämmande situationer imponerar heta människor andra genom att helt enkelt inte freaking ut, berätta för andra att det är inget eller okej, och hanterar ibland det.
  • Någon som är het är vanligtvis inte hyper, eller nervös.
  • Bild med titeln vara varmt steg 13
    3
    Utstråla förtroende. Heta människor vet att de är heta och har förtroendet att säkerhetskopiera det. Var stolt och glad med vem du är, gå med huvudet högt och prata om positiva saker och saker som gör dig lycklig. Om du går och ser ut som om du väntar på att bli märkt eller som om du inte vet vem du är, så kommer du inte att komma så varm. Istället, le stor när du går in i ett rum, var vänlig för människor och ge människor fördelarna med tvivel när du först träffar dem istället för att vara omedelbart misstänksam för någon utanför din sociala cirkel.
  • Om du vill vara säker, försök att hänga med människor som får dig att må bra om dig själv.
  • Det är självklart okej att tvivla på dig själv. Du behöver inte agera nöjd med dig själv hela tiden. När du är tvivlar, prata med en nära vän istället för att låta alla veta att du känner dig osäker. Men om du tvivlar på dig själv, kommer folk att tro att du är svag och inte säker, vilket du måste utstråla för att vara förmodligen "varm".
  • Bild med titeln vara varmt steg 14
    4. Bli inte för emotionell. Du kan vara riktigt glad eller riktigt arg, säker, men i allmänhet håller heta människor det ganska jämnt ket. Du ser inte dem gråt för glädje, skrikande när de ser sina vänner eller snappar på sina lärare. Istället vet de ganska mycket när de ska visa att de är glada eller ledsna, men de överdriver inte det. De uppmärksammar inte sig själva på grund av hur de känner. Människor kommer att märka dem eftersom de är fantastiska, inte för att de har en hissy passform.
  • Om du pratar med en vän och känner dig arg, ta en minut att ta en andning och få känna sig lugn igen.
  • Bild med titeln vara varmt steg 15
    5
    Behandla alla med vänlighet. Det är en myt som verkligen heta människor är bara trevliga till andra heta människor och ignorera folket "Nedan" dem. Om du verkligen är varm, ska du kunna se förbi utsidan och veta vilka människor som är värda att veta. Häng inte bara med människor som är heta och som får dig att se bra - istället, spendera tid med de människor som du respekterar och gillar det mesta. Titta runt dig och fråga om det företag du håller - är dessa människor verkligen de trevliga, snälla människor du vill vara?
  • Om du är snäll mot alla, kommer folk att vara ännu mer imponerade av dig, för att de tror, "Det är så fantastiskt att han / hon är verkligen vänlig för alla trots att det är så varmt. Han / hon är verkligen inte att komma till hans / hennes huvud."
  • Detta gäller för främlingar eller personer du bara träffas också. Gå inte in i en ny konversation med misstankar - prova spänning eller nyfikenhet istället.
  • Var inte en snobb. Gå inte med den tjejen i din historikklass och titta på det andra sättet bara för att du tycker att det inte är det "Häftigt" Att säga hej till människor.
  • Bild med titeln vara varmt steg 16
    6
    Undvik bragging för mycket. Bara för att du tror att du är het, det ger dig inte en ursäkt för att fortsätta och om hur mycket vikt du lyfte på gymmet, hur bra du ser i din nya outfit, eller hur många telefonnummer du kom över helgen. Om du är väldigt varm, kommer andra människor att märka och de kommer att göra jobbet för dig. Människor kommer inte att känna att du är väldigt het om du ständigt försöker bevisa det för dem. Nästa gång du öppnar din mun för att skryta, stoppa dig själv och beröm någon annan istället.
  • Vara ödmjuk och blygsam kan gå långt i att få dig att se och känna dig varm. Om du skrämmer hela tiden, kommer folk inte att tycka om att de kommer att tro att du är full av dig själv.
  • Bild med titeln vara varmt steg 17
    7. Håll dina alternativ öppna. Heta människor får inte alla besatta över en förälskelse, eller spendera 100% av sin tid som fawning över sina pojkvänner och flickvänner. Istället spelar de fältet lite. Om de hittar någon som de gillar, då är de, de kommer att hålla fast vid dem, men i allmänhet tar heta människor lätt och tycker om att utforska sina alternativ. Om du är ute på en fest eller en klubb, inte bara hemma på den en person du gillar som om du är en laser: istället, prata med en mängd människor, och du kan sluta känna någon du gjorde Jag förväntar dig att klicka med.
  • Heta människor blir inte för besvikna av avslag. Visst, avslag suger, men spendera inte för lång känsla förlåt för dig själv är det bara inte värt det.
  • Bild med titeln vara varmt steg 18
    8. Undvik att kontrollera dig själv offentligt. Om du är het, då borde du veta det. Kontrollera inte dig i Windows utanför, och ta inte ut din spegel och börja justera din smink framför alla. Din hethet ska se lätt och enkelt. Om du behöver kolla på ditt utseende, gör det i ett badrums integritet, inte ute i det öppna. Annars kan du komma av som osäker.
  • Bild med titeln vara varmt steg 19
    9
    Vara nådig. Heta människor borde vara nådiga och glada för vad de har. De borde inte vara ömma förlorare, galen över de små sakerna, eller oförskämd till servitörer, lärare eller främlingar. Nådig folk behandlar alla med vänlighet, hjälp människor ut och känner igen att de har tur att leva. Inte agera som du förtjänar att bli behandlad som en miljon dollar medan alla andra är hackad lever - den här typen av beteende är ful och kommer att vända människor.
  • Nådiga människor vet att de måste jobba för vad de vill ha och tror inte att de "förtjänar" För att få det bästa av allt. Om du verkligen vill vara varm, måste du också vara snäll och tacksam om det.
  • Bild med titeln vara varmt steg 20
    10
    Var snäll mot dina vänner. Det finns en stereotyp av människor som behandlar sina vänner mer som tillbehör (tänk: Regina George in Elaka tjejer) Eftersom de är så heta att de kan göra vad de vill ha. Tja, det är upp till dig att bryta den trenden. Behandla inte dina vänner som lemmings, sidekicks eller anhängare som är på din beck och ring. Istället behandla dem som är lika, och låt dem vara lika med vad du gör. Fråga dem hur de gör, ta dig tid att göra något trevligt för dem, och se till att dina vänskap är meningsfulla.
  • Var inte den person som sladdar om hans eller hennes vänner den andra de vänder sig, heller. Du får snabbt ett rykte för att vara falskt.
  • Bild med titeln vara varmt steg 21
    11
    Vara heta runt människor du är lockad till. Om du vill vara varm, måste du kunna flörta lite när du pratar med någon du gillar. Men det betyder inte att du måste lägga allt där ute och kom för starkt. Hitta en balans mellan att hålla dig coola och ge personen lite att arbeta med - det sättet, kommer du att komma som varmt, men folk kommer fortfarande att vilja lära känna dig. Om folk tror att du är en isdronning eller kär i dig själv, kommer du inte att få många datum, oavsett hur varmt du är.
  • Och om någon som du inte kommer upp till dig, var så trevlig som du kan om det. Bara för att du inte tror att personen är varm eller cool betyder inte att du inte borde behandla honom eller henne som en människa.
  • Agera inte som om du är en drottning eller en kung och att personen ska be om en minut av din tid. Alltid vara på lika villkor med någon du pratar med.
  • Tips

    Le med dina ögon. Människor dras in av ett annat leende, speciellt när det är äkta.
  • Kom ihåg att om du vill lockas, måste du klä dig på ett sätt som du är bekväm med. Om det betyder att du visar mer eller mindre hud än vad du gör nu, gör det. Men se till att du är lämplig för tillfället.
  • En viktig ingrediens till "varm" njuter av dig själv - om du ser ut som du njuter av din kropp - det är mer sannolikt någon kommer att tro att han eller hon kanske också kan!
  • Försök inte för svårt att titta "varm" Om det bara inte passar, eller känner dig bekväm för dig. Människor kan vara attraktiva på olika sätt.
  • Ha förmåga att låta ditt kärleksintresse veta att du vill ha dem, men också spela hårt för att få. Detta håller den intresserade personen.
  • Titta upp kändisar som beaktas "varm"- Du kan lära dig och stjäla vad han eller hon ska märkas och verkar vara attraktiv.
  • Ser varmt kan innebära accentuerande kvinnokurvor, och för män, en stark kropp. För män kan en kostym göra tricket. För kvinna, några knähöga stövlar eller mörka läppstift. Inte för mycket glam men ett enkelt, sultigt och subtilt utseende är nyckeln.
  • Varningar

    Försöker för svårt att se varmt kan få dig att komma ut som arrogant eller förgäves. Det handlar mer om hur du bär dig än hur du ser, så spendera inte för mycket tid framför en spegel.
  • För tjejer, går med ditt bröst ut och axlarna tillbaka kan komma av som att försöka för hårt, och kom ihåg att ingen gillar en desperat tjej.
  • Saker du behöver

    • Anständigt men samtidigt snygga kläder
    • Chic tillbehör
    • Bra par skor
    Dela på det sociala nätverket:
    Liknande