Hur man är en varm tjej

Medan en varm tjej kan tyckas som ett elusivt mål, är det definitivt något du kan uppnå! Alla har sin egen definition av vad som är "varmt", så det finns inget sätt att vara en hottie. Om du vill uppnå Hot Girl Status, skapa en titt som visar dina bästa funktioner och övning som visar din personlighet i sociala situationer. Dessutom, bygga upp ditt självförtroende Eftersom det är nyckeln till att vara varm och ta hand om dig själv för att hjälpa dig att glöda från insidan.

Steg

Metod 1 av 4:
Skapa ditt heta utseende
  1. Bild med titeln vara en het tjej steg 1
1
Skapa en garderob Det gör att du känner dig varm. När du känner dig varm, kommer ditt förtroende att visa, vilket gör att folk hittar dig attraktiv. Gå igenom din garderob och försök på alla dina kläder. Håll bara kläderna som får dig att känna dig fantastisk. När du handlar, köp bara saker som hjälper dig att känna ditt bästa.
  • Du behöver inte ha dyrt eller avslöjande kläder att vara heta. Vad som är viktigt är att du känner dig attraktiv eftersom andra människor kommer att hämta det.

Dricks: Bär rött kommer att dra alla ögon för dig och kan få folk att se dig som sexig. Som ett annat alternativ, prova ljusa färger för att få mer uppmärksamhet.

  • Bild med titeln vara en het tjej steg 2.jpeg
    2. Visa upp en liten hud, men håll något till fantasin. Revealing kläder är otvetydigt sexig, så en låg halsring, beskuren topp eller kort kjol är bra för att skapa ett varmt utseende. Men visning av för mycket hud kan ge människor en negativ uppfattning om dig. För att hålla dig varm, välj 1 avslöjande bit för varje outfit du bär
  • Till exempel, para en topp med en dunklinje med en knä-längd penna kjol, bär en gröda topp med en Maxi kjol eller mager jeans, och par en mini kjol med en topp som täcker både din klyvning och din mage.
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 3.jpeg
    3. Bära klackar för att skapa en sexig silhuett. Du behöver inte alltid ha på sig klackar, men de är ett snabbt sätt att öka din kön. Heels byter krökning av din ryggrad, så de förbättrar naturligtvis din bum och bröst. Förutom att skapa en sexig silhuett kan de också få dig att känna sexigare, och att förtroendet kommer att få dig att se varmare ut.
  • Bär klackar som är en liknande färg till din hudton hjälper dina ben att se längre tid.
  • Om du har problem med att gå i klackar, öva hemma för att hjälpa dig att bli bättre.
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 4.jpeg
    4. Markera dina bästa funktioner så att människor fokuserar på dem. Medan du kanske tror att de heta människorna omkring dig ser perfekt ut, är det bara inte sant för att ingen är perfekt. Men "heta" människor är vanligtvis bättre att erkänna sina bästa funktioner. Stå framför en spegel och ta reda på vad du älskar mest om dig själv. Spela upp dessa funktioner istället för att oroa dig för vad du inte gillar.
  • Till exempel kanske du tror att dina ögon är din bästa ansiktsfunktion, så du kan ha djärvt ögonmakeup för att dra människors ögon för dem. På samma sätt kan du tro att dina ben och tonade armar är dina mest attraktiva kroppsdelar, så du kan välja outfits som visar dem.
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 5.jpeg
    5
    Använd smink För att ta fram dina bästa funktioner. Medan du inte behöver smink att vara varm kan det hjälpa dig att förbättra din naturliga skönhet om du gillar att ha på sig det. Använd online-tutorials för att hjälpa dig att förbättra din sminksteknik. Använd sedan smink för att spela upp dina funktioner.
  • Till exempel, prova ett smokey eye, bära röd läppstift eller konturera ditt ansikte.
  • Om du spelar upp dina ögon, gå med en subtil läppskugga. På samma sätt, behåll din ögonmakeup grundläggande om du gör en djärv läpp.
  • Om du inte får använda smink eller du inte gillar att ha på dig, känner du inte att du behöver det vara varmt. Omfamna din naturliga skönhet kan också göra dig en "varm" tjej!
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 6.jpeg
    6. Få en frisyr som flatterar ditt ansikte. Snyggt hår hjälper dig att se ditt bästa, och nyckeln till att ha en bra frisyr är att få ett snitt som ser bra ut på dig. Välj en stil som passar ditt ansikteform och hårstruktur. Leta efter inspiration online eller fråga din frisyrer för råd.
  • När du får din frisyr, fråga din stylist hur man bryr sig om det och stil det. Sedan följer du deras råd så att ditt hår ser bra ut varje dag.
  • Dricks: Omfamna din naturliga hårstruktur istället för att försöka bekämpa det. Detta gör det lättare att ta hand om och stil ditt hår.

  • Bild med titeln vara en het tjej steg 7.jpeg
    7. Behåll bra hållning så att din kropp ser bäst ut. Att använda bra hållning gör att du verkar mer självsäker och gör din kropp bäst. För att ha bättre hållning, stå upp rakt och rulla axlarna tillbaka. Dessutom, håll hakan lutad upp och rikta blicken framåt.
  • Undvik att hänga dina axlar eller luta framåt medan du går.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 8.jpeg
    8. Le och skratta mycket för att rita människor till dig. När du skrattar och ler, är människor dras till dig. Dessutom lyser det ditt ansikte och får dig att se mer attraktiv ut. Öva leende och skrattar så att det kommer naturligt till dig.
  • Le på dig själv i spegeln för att träna dina uttryck.
  • När du skrattar, tycker du att du är rolig, så de vill vara runt dig mer.
  • Metod 2 av 4:
    Visar upp din personlighet
    1. Bild med titeln vara en het tjej Steg 9.jpeg
    1. Gör ögonkontakt med människor när du stöter på dem. Att titta på människor i ögat skapar en omedelbar anslutning med dem och drar människor till dig. När du är runt människor, gör kort ögonkontakt med dem. Håll bara ögonen och titta bort. När du pratar med någon, behåll ögonkontakt så de känner sig verkligen hörda.
    • Stirra inte på människor eftersom det kan göra dem obekväma.
    • Om du är obekväma att göra ögonkontakt, träna genom att stirra på dig själv i spegeln eller göra ögonkontakt med någon du älskar.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 10
    2. Anta en positiv attityd så att människor tycker om att vara omkring dig. När du är positiv ser människor dig som attraktiv och rolig. Göra en vana att leta efter positiva och peka ut dem till andra. Försök dessutom att se glaset halvfullt när saker går fel. Detta kan vara svårt först, men det blir lätt med övning.
  • Till exempel, låt oss säga att det regnar ute och du blir våt på väg till jobbet. Istället för att känna att din dag är av till en dålig start, kan du tänka på de positiva som regnet ger, som lägre temperaturer och hälsosamt växtliv.
  • Alla har dåliga dagar, så känner inte att du har misslyckats med att vara positiv om du känner dig nere. Gör bara ditt bästa för att komma tillbaka till din positiva tankegång.
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 11.jpeg
    3. Interagera med människor när du är i sociala situationer. Att vara en social fjäril får folk att se dig som en självsäker, attraktiv person. Först kan det vara svårt att göra. Håll saker enkelt genom att bara prata med människor och delta i vad som händer.
  • Med tiden blir du bättre på sociala interaktioner. Ge inte upp om du känner dig besvärlig.
  • Försök gå upp till någon och säger något som, "Är det här första gången här?"Eller" Hur vet du Matt?"
  • Dricks: Pratar med en massa människor och flytande runt rummet kommer att göra dig mer populär. Det spelar ingen roll om folket är dina vänner. Att bara prata med dem är tillräckligt för att du verkar som den mest efterfrågade personen där.

  • Bild med titeln vara en het tjej steg 12.jpeg
    4. Dela din passion med andra människor. Att vara passionerad om något gör dig till en mer dynamisk person, så människor är mer benägna att se dig som "het."Hitta något du är passionerad, som musik, skriver, sport eller hjälper andra. Sedan, prata om din passion och hur du förföljer den.
  • Du kanske säger, "Musik är det som håller mig att gå. Just nu arbetar jag med mina gitarrkunskaper så jag kan få en konsert i den lokala kaféet."
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 13.jpeg
    5. Var lite mystisk istället för att dela allt om dig själv. När du verkar mystiska, är folk naturligt dragna till dig eftersom de vill veta mer. Ge människor bara tillräckligt med information om dig för att göra dig själv intressant. Håll dock några privata detaljer för dig själv.
  • Till exempel, låt oss säga att du har skickat din poesi online. Du kan verkligen vara öppen om hur viktigt skrivandet är för dig och hur ditt liv inspirerar dina dikter. Men du kanske svarar med "det är för personligt" eller "Jag gillar inte att dela för många privata detaljer" när folk frågar vad som inspirerade dem.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 14.jpeg
    6. Visa upp dina smarts. Att vara intelligent och uppfattad gör att du verkar som en mer intressant person, som lockar människor till dig. Lär dig om ämnen som intresserar dig genom att hålla upp med nyheterna, läsa och titta på dokumentärer. Dela sedan din kunskap när du har konversationer med andra människor.
  • Tala till exempel om dina åsikter om aktuella händelser eller visa upp din kunskap om uppdraget till Mars-programmet.
  • Metod 3 av 4:
    Tar väl hand om dig själv
    1. Bild med titeln vara en het tjej steg 15.jpeg
    1. Ät en näringsrik kost för frisk hud och mer energi. Oroa dig inte för din vikt eller kroppsform eftersom någon kan se varm ut. I stället fokusera på hälsosam kost för att stödja en stark kropp, glödande hud och riklig energi. Fyll din tallrik med färskvaror, magert protein och komplexa kolhydrater. Undvik att undvika bearbetade livsmedel och tillsatta sockerarter.
    • Begränsa inte alltför kalorier eftersom du behöver rätt näring för att se och känna sig frisk.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 16.jpeg
    2. Övning i 30 minuter om dagen för god hälsa. Att vara aktiv hjälper dig att behålla en hälsosam kropp, lindrar stress och ökar din energi. För bästa resultat, få minst 30 minuter med måttlig övning 5-7 dagar i veckan. Välj en övning som du älskar så det är lättare att göra. Prova att prova följande:
  • Spela en rekreationssport.
  • Ta en dansklass.
  • Gå vandra eller gå runt kvarteret.
  • Simma.
  • Jog med en vän eller din hund.
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 17.jpeg
    3. Sova 7-9 timmar nattligt så du är väl vilad. Att vara väl vilad hjälper din hud att se ljus och frisk, och det hjälper dig att känna dig mer energisk. För att sova bättre, håll ditt sovrum bekvämt och använd bara din säng för att sova. Dessutom, vind ner för sängen genom att stänga av skärmar 1-2 timmar före sängen och göra en avkopplande aktivitet, som att läsa eller ta ett bad.
  • Försök att vakna och gå och lägg dig på samma gång varje dag så du har ett vanligt sömnschema. Detta gör det lättare att somna och vakna.
  • Visste du? Om du är en tonåring, behöver du 8-10 timmars sömn varje natt för att vara ordentligt vilad.

  • Bild med titeln vara en het tjej steg 18.jpeg
    4
    Ta hand om din hud så det ser friskt ut. Stor hud gör det lättare att se varmt ut, så följ en hudvårdsrutin. Tvätta ditt ansikte två gånger om dagen med en mild rengöringsmedel, applicera sedan en fuktkräm. På samma sätt, fuktar din kropp dagligen för att hålla din hud mjuk och smidig.
  • Om du gillar, raka dina underarm och ben regelbundet för att ta bort håret. Men känns inte som att du måste göra det här för att vara varmt.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 19.jpeg
    5. Håll dina naglar manicured och tånaglar pedicured. Omsorg för dina naglar hjälper dig att ha attraktiva händer och fötter. För att göra detta, trimma och fila dina naglar var 1-2 veckor så att de ser snyggt ut. Om du vill kan du också måla dina naglar.
  • Du behöver inte målade naglar för att vara heta. Men snygga naglar kommer att se mer attraktivt, så det är en bra idé att trimma och fila dem.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 20.jpeg
    6. Ta hand om dina tänder. God munhygien är också mycket viktigt för att skapa din heta tjejer. Borsta tänderna på morgonen och kvällen och floss varje dag. Dessutom, se din tandläkare för årliga kontroller så att dina tänder håller sig i bra form.
  • Om dina tänder är missfärgade, kan over-counter whitening remsor och tandkräm hjälpa. Kontrollera dock med din tandläkare innan du använder blekningsprodukter, eftersom de inte är rätt för alla. Dessutom, prata med din tandläkare om du är intresserad av att prova ett professionellt tandblekningsförfarande.
  • Om dina tänder är krokiga, kan häften eller osynliga tänder rätare hjälpa till. Men känns inte som att du inte kan vara varm om du inte har råd med dessa procedurer. Ofullkomliga tänder kan vara en quirk som gör att du ser annorlunda ut.
  • Metod 4 av 4:
    Vara mer självsäker
    1. Bild med titeln vara en het tjej Steg 21.jpeg
    1. Sluta oroa vad andra tycker om dig. Den enda personens uppfattning som är din egen. Låt inte andra människor bestämma hur du bor eller hur du känner för dig själv. Fokusera på att skapa ett liv du älskar och saker kommer att falla på plats för dig.
    • Försök att inte jämföra dig med andra eftersom du alltid kommer upp kort. Det beror på att det är vanligt att jämföra ditt verkliga liv till alla andras höjdpunkter, vilket är orättvist för dig. Istället, bara jämför dig med förbi dig.
  • Bild med titeln vara en het tjej Steg 22.jpeg
    2. Förfölja dina mål och intressen så att du har ett fullständigt liv. Att vara en väl avrundad person med mycket pågår i ditt liv gör att du verkar mer intressant och önskvärt. Ta reda på vad som gör dig lycklig och vad du vill ha mest i ditt liv, skapa en plan som kan göra det hända. Göra det klart för de människor du möter att du är måldriven och planerar att få det du vill ha.
  • Till exempel, låt oss säga att ditt mål är att bli sjuksköterska och du gillar också hundar. Du kan frivilligt på ett lokalt sjukhus och hjälpa till att samla in pengar till det lokala djurhemmet för att driva dessa mål.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 23.jpeg
    3. Fokusera på dina styrkor snarare än dina svagheter. Alla har svagheter, så låt inte din hämta dig. Istället, ta reda på vad dina styrkor är så att du kan visa dem. När du väl vet dina styrkor, försök att bygga dem ytterligare så att du kan vara en mer fulländad person. Detta kan hjälpa dig att få det förtroende som kommer att få folk att se dig så varmt.
  • Du kan till exempel ha bok smarts, vara bra på att hjälpa andra, och vara en begåvad författare. Fira dessa styrkor och var inte rädd för att visa dem.
  • Bild med titeln vara en het tjej steg 24.jpeg
    4. Få folk att driva dig istället för att jaga dem. När du försöker göra någon som du, gör det att du verkar mindre självsäker och attraktiv. Men att få någon att driva dig gör att du verkar mer önskvärd. Om du gillar någon, flirta med dem så de vet att du är intresserad. Men gör dem möta dig halvvägs innan du överväger att gå ut med dem.
  • Till exempel, låt oss säga att det är en kille du gillar. Du kan flörta med honom och ge honom ditt nummer, men vänta på honom till text innan du kontaktar honom.
  • Video

    Genom att använda den här tjänsten kan viss information delas med YouTube.

    Tips

    Fokusera på de bästa egenskaperna i dig själv och andra istället för att uttrycka sätta ner.
  • Om du känner ett visst utseende är inte riktigt jobbat för dig, prova en annan!
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande