Hur blir det varmt

Att vara varm är mer än bara en titt-det är en sinnesstämning. Oavsett om du bara går ner på gatan eller stoppar för att få en snabb konversation, om du håller dig själv, kommer alla i din omlopp att tänka att du är het på nolltid. Men vad händer om du inte är säker på om du kan vara den sexiga, spännande och varm person som du vill vara?

Steg

Metod 1 av 4:
Tänke
  1. Bild med titeln blir varmt steg 1
1. Låt dig själv vilja vara varm. Kanske vill du se ut som en het kille eller tjej, men du är rädd att du kommer att dömas eller tittas på. För vissa, som vill vara heta har negativa konnotationer av någon som är för förgäves eller grunt. Låt inte dessa stereotyper och missuppfattningar stoppa dig från att uppnå hethet. Ge dig själv tillåtelse att bli het.
  • Att vara varm bör vara något du vill ha och inte något du känner för att vara. Dagens samhälle lägger stor vikt vid att se attraktiv på ett visst sätt, men det är inte nödvändigtvis det enda sättet att vara attraktivt
  • Bildtiteln blir varmt steg 2
    2
    Utstråla självförtroende. För att vara varm måste du tro att du är het. Ha förtroende för dina beslut, på det sätt du ser ut, och i vem du är eller vill vara. Det hjälper dig också att studsa tillbaka från motgångar och acceptera svåra utmaningar som kommer din väg.
  • Påminn dig om vad du redan har uppnått och njut av dessa framgångar. Glöm inte hur mycket du har åstadkommit och de mål du har nått i processen att försöka nå en ny.
  • Lägg inte för mycket vikt på hur andra uppfattar dig. Om du letar efter att du känner dig glad, så är det viktigare än vad andra kanske tror.
  • Bild med titeln blir varmt steg 3
    3. Har realistiska kroppsbildsmål. Du behöver inte se ut som en modell. Du borde vara den form du är nöjd med. Hälften av det betyder att ändra din kropp genom träning och äta hälsosam, men den andra hälften accepterar din kropps egen unika.
  • Det är förståeligt att vilja nå en hälsosam viktminskning, men det är inte realistiskt att uppnå en liten midja om du är naturligt top-tung eller försök att göra din rumpa större om det är naturligt petit. Ignorera inte dina egna tillgångar i färd med att försöka efterlikna någon annans.
  • Undvik att märka en viss kroppstyp som den "perfekta" kroppen. Det finns många typer av kroppar som är vackra på egen väg.
  • Metod 2 av 4:
    Klädsel varmt
    1. Bild med titeln blir varmt steg 4
    1. Ta reda på vilken kroppsform du har och klär dig för att smickra den (för kvinnor). En stor outfit bör accentuera dina bästa funktioner och minimera ojämna delar av din kropp. Här är några sätt att klä några vanliga kroppstyper:
    • Apple eller cirkelformad: Motverka din kropps rundhet och mjukhet genom att lägga till strukturen till din outfit, speciellt på toppen. Bära en monterad blazer eller wrap klänningar som skapar asymmetriska linjer över din kropp. Straight-legged byxor hjälper till att förlänga dina ben och dra uppmärksamhet åt din kropp vertikalt. Stora utskrifter och mönster kommer att smickra dig bättre än små utskrifter, speciellt om de bärs på toppen. Undvik att täcka dig själv med stora eller lösa skjortor - istället bära mer formade objekt eller kläder Drape ner i kroppen.
    • Päron eller triangelformad: Balansera dina stora höfter genom att skapa lager på toppen. En cardigan eller en jacka som beskuren i midjan hjälper till och med ut din smala topphalva med dina kurvor längst ner. Visa de stora axlarna med att ha på sig en-axelskjortor eller skjortor med utsmyckade krage. Boot-cut eller något flared byxor parade med höga klackar kommer att förlänga benen.
    • Hourglassformad: Du har den form som alla letar efter! För att bättre visa upp de eftertraktade kurvorna, klä dig enkelt. Föremål i fasta färger med cinched-midjor visar din lilla mage. Undvik utskrifter som tar bort strålkastaren från din silhuett.
    • Atletisk eller linjalformad: Din smala kropp kan ibland se för boxig så undvika ränder eller beskärna skjortor. Prova monterade tankplattor med mindre band, eller halter-toppar som förbättrar utseendet på din byst. Höga byxor och kjolar ger illusionen av den timglasformen. Stick med mjuka tyger som strömmar av din kropp för att motverka de hårda linjerna i din atletisk byggnad.
  • Bildtiteln blir varmt steg 5
    2. Investera i kläder skräddarsydda för din kropp (för män). Lär dig vad passform passar din kropp bäst eller gå till en skräddare för att få dina kläder monterade för dig. Det finns inget värre än att ha på sig kläder som är för säckiga eller för tätt på alla fel ställe.
  • Axlar: Sömmen där ärmen fästs på kroppen ska vila på toppen av axlarna. De ska inte hänga på dina armar.
  • Arms: Tyget under dina armhålor ska vara avsmalnande till din hud men tillåta fortfarande rörelse för dina armar.
  • Bröst: Ditt bröstkorg ska fylla fram på din tröja, så att dess form kan ses genom tyget. Du bör också ha ett komplett utbud av rörelse i dina armar. Försök att nå upp, rygg och framåt. Om du inte kan göra det, är din tröja för tight. Knappar som såg drog och orsaka rynkor är en annan berättande tecken på att din skjorta är för tight.
  • Ärmar: Om du har långa ärmar, bör manschetten av din tröja, sluta bara vid basen av tummen.
  • Byxor: Om du väljer en smal eller mager byxa, se till att det finns en rak skär från knäna till dina anklar. Manschetten av dina byxor ska aldrig skapa flikar eller pool vid dina fötter. De borde sluta bara på anklarna eller lite förbi dina skor.
  • Bälten: De borde verkligen bara vara ett sätt att accessorize och borde inte faktiskt hålla upp dina byxor. Om ett bälte är det enda som håller dina byxor på, så är de förmodligen för stora.
  • Skor: Många stylister hävdar skor är grunden för mänens utseende. En outfit är beroende av den färg och typ av sko du har på dig. Så klä från skorna upp.
  • Bild med titeln blir varmt steg 6
    3. Polera ditt utseende genom att matcha enkla färger med djärva uttalande bitar. Fasta färgade kläder föremål gör uttalande bitar pop. Välj uttalande bitar som stora örhängen, mönstrade skor, en färgstark väska eller en snygg hatt.
  • Svart är alltid varmt och matchar med nästan vad som helst. En all svart outfit ger dig ett rent utseende, men ger dig också en liten kant och mysterium.
  • Använd kraften i kontrast till din fördel. Mörkare färgade kläder kan hjälpa dig att uppnå ett mer smalt utseende eller maskera unappealing funktioner. Medan mönster eller ljusfärgade föremål kan markera områden i din kropp som du vill visa upp.
  • Bild med titeln blir varmt steg 7
    4. Följ modetrender. Mode förändras alltid så fortsätt med de senaste trenderna för att vara heta. Även om, inte varje trend är värt att följa eller är smickrande på alla så välj vad som kommer att se bra ut på dig och vad som passar med din stil.
  • Undvik ålder-olämpliga mode trender. Att vara varm betyder inte att du ser yngre eller mer mogna.
  • Bildbeteckningen blir heta steg 8
    5. Visa upp en liten hud eller ha en form-kramande outfit. En bit av sexighet kan gå långt när du vill se varm ut. Men se till att det är en lämplig mängd hud. Du vet när du är för avslöjande när:
  • Det kommer i vägen för att bilda meningsfulla relationer. Vi lever i ett sexdrivet samhälle, så det är inte förvånande när människor inte kan hjälpa men titta på nakna hud. Det kan få folk att uppfatta dig annorlunda eller dra fokus från vad du har att erbjuda och mer mot det du ser ut som dem. Om den här typen av uppmärksamhet inte är vad du vill, så är det inte rätt ögonblick att visa upp för mycket hud.
  • Det hindrar dig från att främja din karriär eller bli anställd. I de flesta arbetsmiljöer är det avskräckt för mycket hud avskräckt.
  • Du får negativ eller farlig uppmärksamhet. Det är svårt för många människor, särskilt kvinnor, att visa upp huden utan att locka negativ uppmärksamhet. Och eftersom du inte kan styra andras reaktioner och handlingar, bör din säkerhet och komfort alltid komma först.
  • Metod 3 av 4:
    Ser snygg ut
    1. Bild med titeln blir varmt steg 9
    1. Utstrålar självsäker kroppsspråk. Det är inte alltid tillräckligt att bara klä på delen, men du måste dyka upp. Och några knep för att förbättra ditt kroppsspråk kan hjälpa:
    • Stå lång och med syfte. Stick ditt bröst ut och håll dina händer från fidgeting. Strömpositionen beskrivs ofta med bilden av superman med händerna på hans höfter, haka hög och benen ifrån varandra.
    • Flytta stadigt med dina handlingar. Pratar för fort eller gör saker i bråttom visar att du är nervös eller ängslig.
    • Ha en mängd olika uttryck på ditt ansikte och kropp. Trygga människor kan uttrycka sig naturligt men kommer inte överdriva det. Detta gör dig mer tillvägagångsam och öppen.
  • Bild med titeln blir varmt steg 10
    2. Komma i form. Oavsett om du vill uppnå ett visst kroppsvikt, eller bara bli mer fysiskt friskt, är det ett bra steg mot att bli varmt.
  • Investera i ett gym eller en personlig tränare. Med en tränings guidad rådgivning och uppmuntran kan du börja arbeta på områden i kroppen och uppnå viktiga mål på ett säkert och effektivt sätt.
  • Äta hälsosamt. Skära ner på skräpmat och börja äta en bättre balanserad kost.
  • Att träna och äta bra kommer att få dig att känna dig mer bekväm i din egen hud och förbättra din övergripande mental hälsa.
  • Bild med titeln blir varmt steg 11
    3
    Ha bra hållning. Förbättra din hållning gör inte bara dig mer självsäker, men har också många hälsofördelar. Att fixa din hållning kan minska huvudet och ryggsmärta, oflexibilitet och förhindra kompromisserade muskler.
  • Bedöm din hållning så att du kan arbeta på din kropps problemområden. Generellt bör dina axlar balanseras och man borde inte dyka upp högre än den andra. De borde också vara anpassade till ditt öra så att nacken och huvudet inte sträcker sig framåt. Din rygg ska inte avrundas och dina armar ska slappna av på dina sidor.
  • Gör hållning-förbättrade övningar varje dag. De kan vara enkla övningar som att räta tillbaka din rygg medan du sitter, går mer eller sträcker ut de kinksna. Eller de kan vara mer komplicerade övningar som sträcker sig och bildar dig tillbaka till rätt hållning.
  • Var medveten om hur du håller dig själv. Det är lätt att börja slumpa framåt när du arbetar på ditt skrivbord eller sitter ner och avkopplande. Göra ett försök att sitta i rätt läge med ryggen rakt, armar tillbaka och huvud och nacke i linje med dina axlar.
  • Bild med titeln blir varmt steg 12
    4. Välj en trendig frisyr som komplimangerar ditt utseende och ansiktsform. Försök färga ditt hår, klippa det extremt korta eller få tillägg för att blanda upp det en gång i taget och avge ett dynamiskt utseende.
  • Ta hand om ditt hår. Det enklaste du kan göra är att tvätta håret och skickar det. Investera i hårprodukter eller naturläkemedel för att bekämpa problem som frizzy, torr eller oljigt hår.
  • Få en frisyr varje månad eller två för att undvika splitändar och det okända utseendet.
  • Bild med titeln blir varmt steg 13
    5. Utveckla en hudvårdsrutin. Din hud är grunden för ditt utseende. Håll det rent och tydligt av fläckar och andra problemfaktorer genom att behandla och skydda det. Prova olika produkter för att se till att de är rätt för din hud.
  • Använd solskydd. Det är det enklaste att glömma, men lite solskyddsmedel varje dag kan förhindra rynkor och missfärgning av huden.
  • Fuktar din hud. Använd lotion, grädde eller kroppsmör för dina händer, armar, ben och ansikte. Lip Balm hjälper till med chapped eller cracking läppar.
  • För oljig hud, använd oljefria produkter för att rengöra ditt ansikte.
  • För akne benägen hud, undvik att röra ditt ansikte eller poppa dina finnar. Tvätta istället ditt ansikte med ett akne-rengöringsmedel eller varmt vatten och hypoallergena tvål och hålla din hud välfuktad. Acne utvecklas när oljor, antingen från fingrarna eller överaktiva hormoner och körtlar, blanda ihop med smuts för att täppa upp dina porer.
  • Metod 4 av 4:
    Fungera
    1. Bild med titeln blir varmt steg 14
    1. Visa din svala sida. Ironiskt nog är det varmt att vara coolt. Det är en sympatisk kvalitet att ha det som lockar människor till dig på grund av din avslappnade demeanor. Några coola saker att göra:
    • Försök inte så hårt. Eller åtminstone ser ut som om du inte försöker så hårt. Det ger intrycket att du är så smidig, du kan önska att du vill utan att ens försöka.
    • Om du fidget mycket, bita din läpp, snubbla i ditt tal eller är bara generellt nervös, försök känsla Häftigt. Det är svårt att övervaka eller stoppa nervösa små fästingar Vår kropp gör när vi är nervösa så det bästa sättet att gå om det är från insidan ut. Känna sig cool och ditt kroppsspråk kommer att följa.
    • Var lite upprorisk. Ibland är en liten regel att bryta eller riskera mycket cool och gör att du verkar kraftfull. Men gör inte något olagligt!
  • Bild med titeln blir varmt steg 15
    2. Spela upp din sex appeal. Det finns många sätt att vara sexiga och ser sexiga ut. Prova:
  • Bär röd. Det har varit många studier som färgen röd är den sexigaste färgen. Något i våra mänskliga hjärnor är mycket lockade till färgen.
  • Leende. Ser glad och tillmötesgående är väldigt sexig. Så blinkar de pärlvita!
  • Gör stark ögonkontakt. Detta är ett mycket självsäkert drag som drar folk i. Para upp det med ett leende eller flirtatiskt utseende för att förstärka sexigheten.
  • Flirta. Det är ett sexigt och roligt sätt att kommunicera med någon du är intresserad av. Dra subtilt uppmärksamhet åt din kropp eller reta ditt mål med flirtig utseende eller djärva komplimanger.
  • Bild med titeln blir varmt steg 16
    3. Var ödmjuk. Det värsta du kan göra är att skryta om hur varmt du är. Modesty och vara nådig med andra är attraktiva egenskaper. Det mest självsäkra folket är de som kan bygga andras.
  • Ge komplimanger. Om du vill locka någons uppmärksamhet, betala dem en äkta komplimang.
  • Skryta inte och titta ner på andra. Den uppmärksamhet som kommer med att vara varm kan enkelt utvecklas till ett stort ego. Dina vänner, familj och andra människor kommer att stängas av av någon som ständigt behöver bevisa att de är heta eller tycker för mycket av sig själva.
  • Tips

    I slutändan, hitta din egen definition av hethet. Det finns vanligt missuppfattning att "varm" innebär att "sexig" och att vara "sexig" betyder att ha på sig att avslöja kläder eller visa upp mycket hud. Men att vara varm kan innebära en mängd olika saker. Till vissa, ser varmt ökar självkänsla och självförtroende. Till andra, att vara heta betyder att vara sexuellt attraktiva. Det finns inget fel eller rätt sätt att vara varmt.
  • Bära kläder du är bekväm i. Du kan bli frestad att bära något som du tycker är varmt men är inte bekvämt på dig. Ignorera inte ditt obehag utan snarare, kompromissa eller arbeta upp till det.
  • Ditch inte dina vänner eftersom du tycker att du är för varm för dem. Att vara varm betyder inte att du är bättre än alla andra.
  • Att bli varm bör vara ett roligt mål. Försök inte för svårt att se varmt om det bara passar vem du är. Människor kan vara attraktiva på olika sätt. Det är inget fel med att vara söt eller snygg,
  • Var den du är. Ser varmt betyder inte att du försöker vara någon annan. Du blir bara en varmare, mer självsäker version av dig själv.
  • Varningar

    Du kan få oönskade eller farliga sexuella framsteg. Men kom ihåg att det inte är ditt fel! Att vara het ger inte tillåtelse till andra att muntligt eller sexuellt missbruka dig. Du bör inte skyllas för att bli misshandlad bara på grund av det sätt du ser ut.
  • När du utvecklar en sexig attityd, gå inte ur kontrollen. Du vill inte vara för fräck eller overconfident.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande