Hur man är cool

Har du alltid velat vara den coola killen, som alltid verkar göra rätt och flyter genom livet med lätthet och nåd? Eller lär du dig att vara chill tjejen, som aldrig verkar stressad eller nervös och har en förtroende? Om du tänker på alla de som du tycker om så coolt och samlat, kommer du att upptäcka att de har flera egenskaper gemensamt: de är alla självsäker, unik, och i allmänhet på vänliga villkor med alla - det finns ingen anledning att du inte kan vara så. Det finns verkligen ingen sann universell definition av hur man är cool, men här är några riktlinjer för att komma igång.

Steg

Del 1 av 3:
Vara cool
  1. Bild med titeln Var cool steg 1
1. Var inte nödvändig. Kom ihåg att människor som är coola är inte nödvändiga eller desperata. Istället försök att lösa problem själv när du kan. Om du inte behöver, kommer folk att hjälpa dig eller kommer att be om din hjälp. Denna kvalitet lockar människor. Nödnighet är en stor avstängning om du inte är riktigt på en stram plats. Det betyder inte att du borde agera oövervinnerlig - Beg inte folk för hjälp, agera som du inte kan vara ensam, eller förvänta dig att åtgärda dina problem.
  • Friendships är bra men inte agera som om du kommer att dö om du måste spendera en fredagskväll ensam. Att få ensamma tid är också bra. Att hålla dig avskild kan också låta dig fokusera på dig själv och inte vad andra tycker, vilket är en nyckelfaktor att vara lugn.
  • Om någon inte har ringt tillbaka, lägg dig av. Det finns inget behov av att följa upp med irriterande textmeddelanden. Ge människor sitt utrymme och de kommer att respektera dig mycket mer.
  • Bild med titeln Var cool steg 2
    2
    Var dig själv. Det blir något som andra människor kommer att se upp till. Du är unik, och du behöver inte gå med i en klick. Gör dina egna vänskap. Att vara cool är att vara själv på ett utgående sätt, även om du är tyst. Kom bara ihåg att inte komma av som sullen och passiv-aggressiv. Var sann mot dig själv! Försök inte alltid vara som någon annan genom att kopiera andras handlingar eller stil. Även om de försöker ut dessa handlingar är det bra, om du gör det regelbundet, kommer det att komma ut som falskt. Inget gott kommer ut ur att vara någon du inte är. Lev livet för vem du är. Förlora inte dig själv eller din moral. Att vara cool handlar inte om att förändra vem du är, det handlar om att vara säker på att låta folk se hur fantastisk du verkligen är. Kom ihåg att ett original alltid är värt mer än en kopia. Var sant mot vem du är och inte devale dig själv.
  • Om du inte låter folk se den riktiga du, vad är punkten? Att kunna vara dig själv och att få folk att uppskatta dig är det coolaste av allt.
  • Äger din personlighet. Dina dåliga vanor, dina goda saker, ditt utseende, din röst - allt som hör till dig. Äga det och ursäkta inte vad du hör till dig till någon, även om det är dåligt eller du gillar det inte om dig själv. Kom ihåg att vi är alla människor och vi försöker acceptera varandra trots alla de brister och egenskaper vi har, varför inte acceptera dig själv som du är den viktigaste personen till dig i världen.Men var inte övertygad, eller du kommer att komma ut som braggy och självcentrerad.
  • Skriv en lista över alla mål du siktar på.Det som väsentligen gör dig cool är din identitet. Försök hitta din talang - sport, musik, konst, vad som helst. Människor kommer att märka din passion och respektera dig för det. Du kan också lära dig nya färdigheter och träffa nya människor genom att prova nya saker.
  • Bild med titeln vara coolt steg 3
    3. Öva självupplysning. Ju mer du avslöjar det bättre du förstår dig själv. Självupplysning är både den medvetna och undermedvetna handlingen att avslöja mer om sig själv för andra. Detta kan inkludera, men är inte begränsat till: tankar, känslor, ambitioner, mål, misslyckanden, framgångar, rädslor, drömmar samt ens gillar, ogillar och favoriter.
  • Självupplysning händer långsamt. Berätta inte för den första personen du möter på en fest Allt om ditt personliga liv eller saker kommer snabbt att gå söderut.
  • "Gömmer information om dig själv gör att du ser super cool ut." - Sasuke uchiha
  • Bild med titeln vara coolt steg 4
    4. Var vänlig, men inte alltför ivriga. Alla älskar någon som är utåtriktad, men ingen gillar någon som är alltför upphetsad. Många tycker att någon som är överskådlig att vara irriterande. Försök att inte tvinga dig själv på människor. Le och slå upp en konversation, men se till att du vet linjen mellan vänlig och obsessiv. När du träffar en ny person, ta det lugnt, även om du tror att du är väns själskompisar.
  • Om du är för ivriga att umgås med en ny person, så kan det se ut som om du inte har några andra vänner.
  • Du kan ge någon en vänlig komplimang, men Gush inte till personen om hur fantastiskt han eller hon är i en halvtimme.
  • Bildtiteln är coolt steg 5
    5. Var en bra konversationist. Alla älskar någon som vet vad man ska säga i rätt ögonblick. Dominera inte konversationen. Du behöver inte dela en liknande historia vid varje inställning. Lyssna bara och kommentera kortfattat på den andra personens historia. För det mesta är det mycket bättre att vara tyst och analysera konversationen, njuta av dina vänner och vara en bra lyssnare.
  • Vara en bra lyssnare. Försök att göra den andra personen viktig, men bara om du verkligen kan. Falsk entusiasm kommer bara att visas sarkastisk. När du lyssnar på människor får det inte bara att de är bra om sig själva utan också om dig. Om du är fast, kom ihåg den gyllene regeln.
  • De flesta vill prata om sig själva. Om du håller konversationen koncentrerad på andra, kommer folk att älska att prata med dig. Vänta på rätt ögonblick att kommentera.Om du kommer upp i mitten av en lugn grupp människor, är det bättre att ta en Tony Stark-tillvägagångssätt.
  • Vara lekfull! Skämt runt med andra människor. Att göra roligt med människor är bra så länge du känner till dina gränser. Olika människor har olika toleransnivåer, så var noga med att de människor du vill veta att du skojar.
  • Bild med titeln vara coolt steg 6
    6. Avstå från att använda för många colloquialisms. Detta kan få dig att visas som "falsk" eller kan inte förstå ditt respekterade språk. Tala normalt, tydligt och självsäkert. Om du anser att det är nödvändigt att anta ett mer formellt register och använda polysyllabiska ord, gör det, men gå inte överbord eller du kommer att bli pretentiös. Att hitta rätt balans i ditt tal är viktigt för att du verkar vara intelligent och något sofistikerad i närvaro av dina kamrater.
  • Bild med titeln vara coolt steg 7
    7. Använd humor. Coola människor vet hur man använder humor för att underlätta någon situation. De blir inte irriterad och arg, och oavsett hur många dåliga sakerna händer med dem, kan de fortfarande skämta om det. De är medvetna om andras känslor, men låt inte dåliga känslor påverka dem.
  • Det är dock lika viktigt att inte hålla tillbaka några starka känslor. Du borde släppa små saker i livet, men om du går igenom en svår tid, var inte rädd för att söka den hjälp du behöver.
  • Lära sig hur skratt på dig själv.Att vara cool betyder inte att vara perfekt, och att kunna hitta humor i dina ögonblick av klumpighet och obehag är det definierande kännetecknet för att vara coolt. Människor kommer inte bara att respektera dig för det, men de kommer att tycka om att du är mänsklig, precis som dem.
  • Du kan vara cool och du kan vara för häftig. Människor som är för häftig ta sig för allvarligt att skratta åt en goofy, uppenbarligen dumt men roligt skämt. Var inte den personen.
  • Bild med titeln vara coolt steg 8
    8
    Tala högre. Observera människor som är "Häftigt"- De brukar tala säkert och tydligt, i en bra takt. De pratar inte snabbt, pausar, säger uh, um..., eller mumble. De säger vad de menar, och menar vad de säger. Var självsäker i ditt ord och låt inte någon försöka ändra det. Om du anger din åsikt och folk är oense, oroa dig inte.
  • Du sa vad du kände och folk kommer att respektera dig för det, om du inte säger att det vet att det kommer att förolämpa någon. Men gör det räkna. Skrika inte din åsikt bara för att bli hörd. Se till att det är relevant och var redo att säkerhetskopiera det ljudet.
  • Bildtiteln är coolt steg 9
    9. Behåll din "Häftigt". Den fullständiga definitionen är lugn, komponerad, under kontroll, inte upphetsad, likgiltig och socialt skicklig.Många gånger är coola människor de som inte blir glada över saker, det måste inte alltid prata, såvida de inte har något coolt att säga. Lär dig hur man hanterar människor. Bli inte arg eller frustrerad. Att vara cool är naturlig. Det är lätt att göra. Var självsäker.
  • Ofta saboterar de människor som strävar efter det svåraste för coolness själva genom att försöka för hård. Människor som människor som inte försöker men är fortfarande framgångsrika.Hur fungerar det?En av hemligheterna att vara cool är det, när man bara är mellan att försöka och inte försöka alls, faller sakerna på plats.
  • Ta ett djupt andetag.Att vara cool handlar om att vara avslappnad och bekväm under alla omständigheter. Förlora inte din coola. Om du känner dig själv om att förlora ditt humör, eller brista i tårar, eller förlora kontroll på något sätt, ta ett djupt andetag och ursäkta dig själv. Hålla sig lugn.
  • Bild med titeln vara coolt steg 10
    10. Använd inte dåligt beteende för att få uppmärksamhet. Det finns många människor som tar upp rökning, dricker, mobbning och andra dåliga vanor. Oftast kommer detta från negativ förstärkning. Efter att ha gjort något dåligt, kan en person vara "belönad" med uppmärksamhet. "Jag kan inte tro att han gjorde det!", folk kommer att säga. Det är lätt att misstänka uppmärksamhet som popularitet, även om det är för att göra något fel. Om du vill vara cool, behöver du veta dina gränser.
  • Du bör aldrig ersätta negativ uppmärksamhet för att verkligen vara cool. För det mesta passar de människor som har bragging tävlingar om lagbrytande och bonging öl inte i kategorin coolt. Om en grupp människor inte gillar dig för vem du är och den livsstil du har valt, gå vidare.
  • Gör inte droger.Riktiga coola människor vet hur man är cool utan påverkan av droger och alkohol.
  • Rök inte. Det kommer inte att göra dig cool-det kommer att få dig att lukta dåligt. Andra rökare kommer inte att märka den dåliga lukten eftersom de luktar på samma sätt. När du röker kommer du sannolikt att hänga med andra rökare, och det begränsar ditt val av pojkvänner och flickvänner eftersom de flesta icke-rökare hatar lukten av rök och vill inte vara runt dig. Döm inte rökare - bara ta inte upp en vana Du kommer så småningom att betala någon som hjälper dig att sluta.
  • Undvik att argumentera. När du är cool, inser du att vinna ett argument är meningslöst. När du vet att du är rätt vet du bara det. Du behöver inte slösa tid, ansträngning och energi genom att försöka övertala någon som inte har sett de saker du har sett.
  • Bild med titeln vara coolt steg 11
    11. Tänk inte bara på det - gör det. Det är allt väldigt bra att läsa böcker och bloggar om självförbättring, men du måste faktiskt komma dit och tillämpa de teorier som resonerar med dig. Gör det! Det är läskigt men så, så uppfriskande. Vem vet det som du kommer att träffas och vad de kanske kan erbjuda dig? (Kul, intellektuell stimulans, en ponnyrid, ett jobb ...)
  • Vara en handlingsans person, inte en ide av idéer.
  • Naturligtvis, tänker saker igenom innan han hoppar är ett bra drag. Men tänker saker igenom och då inte gör någonting kommer inte att få dig någonstans.
  • Del 2 av 3:
    Tänker coolt
    1. Bild med titeln vara coolt steg 12
    1. Kom ihåg att människor är din jämställdhet. Även en grupp människor är lika med dig. Om du pratar med en potentiell arbetsgivare, en grupp av rika givare, ett barn, en främling, till exempel, minns att de inte är bättre än du eller sämre än du är. De bör behandlas som du borde behandlas. Vara respektfull för andra människor, men förväntar sig att de kommer att acceptera dig som sådan.
    • När någon är respektlös för dig, ignorera dem tills de räknar ut det. Inte som om du inte hörde din antagonist, men tillfälligt och samtalet bortse från sina anmärkningar. Det finns en anledning att de inte visade respekt mot dig eller personen gjorde inte vad du frågade om dem.
    • Människor kan vara oförskämda för dig eftersom de är olyckliga, någon skadar dem nyligen, du var respektlös mot dem, eller för att de aldrig lärde sig rätt sätt att agera runt människor. Men alltid vet att det är av en anledning, var villig att ta reda på vad orsaken är så länge du vill att de ska respektera dig.
  • Bild med titeln vara coolt steg 13
    2. Förstå att vissa människor inte kommer att få det. Medan det känns fantastiskt att blända människor med din snabba vit, ibland kommer du att träffa någon som bara inte får dig. De ska titta på dig quizziskt och be dig att klargöra vad du tyckte var en skärmlig observant popkulturreferens. Det spelar ingen roll. Vad som är fascinerande om människor är att de är så olika.
  • Sinnen av humor varierar vildt. Om du blir tomt utseende, var bara artig, ursäkta dig och chronicle några pinsamhet senare i en stand-up komedi rutin.
  • Bild med titeln Var cool steg 14
    3. Ha tro på dina vänner. Det finns en anledning att de hänger runt dig. Personligheten sträcker dig för dig själv kan vara de mycket quirks de finner engagerande. Låt dem bestämma istället för att presentera en ofullständig version av dig själv till världen. Om du vill vara cool, måste du tro att folket runt dig verkligen gillar dig och hitta ditt förhållande meningsfullt.
  • Kom ihåg att det inte är coolt att umgås med människor som du tror är coola bara för att du tror att det kommer att få dig att svalna av proxy. Livet fungerar inte så.
  • Bildtiteln är coolt steg 15
    4. Var inte rädd för att vara annorlunda.Huruvida det betyder att du står upp för dig själv, försvara någon annan, eller intressera dig för något som ingen annan gör, som att spela ett instrument, försök att vara annorlunda och sticka ut.De coolaste Människor är de som ibland bryter mot tidvattnet och får folk att ifrågasätta status quo.Osäkra människor kommer ibland att bli avundsjuk på dig.Dessa människor kommer att försöka komma till dig, i ett försök att uppmärksamma dig och skänka det på sig själva.
  • Det viktiga att komma ihåg är att inte le i svaghet - bara ignorera dem. Inte som om du inte hörde din antagonist, men tillfälligt och samtalet bortse från sina anmärkningar.
  • Bildtiteln är coolt steg 16
    5. Vara självmedvetna. Det är en skillnad mellan att låta människors bedömningar påverka din självkänsla, och vara medveten om hur du kommer till andra. Vad du verkligen gör är att vara medveten om hur du ser ut ur en andras perspektiv. När det gäller fysiskt utseende: Var försiktig med att fastna i dina tänder, dålig andedräkt, kroppslukt, toalettpapper fast vid din sko, etc. När det gäller komposition - var smiley, stå / sitta upp rakt (det gör att du ser och känner dig mer självsäker), leende generöst, Var artig och omtänksam, etc.
  • Definitivt vara medveten om ditt kroppsspråk alls - Analysera kroppsspråk kan vara ett användbart verktyg för att veta hur man presenterar dig själv.
  • Att veta hur du kommer ut under skolan, under en fotbollsmatch, eller på en fest kan hjälpa dig att ha en känsla av vad folk tycker om dig och att justera dina handlingar i enlighet därmed. Det betyder inte att du måste byta till dig, men om du är på en fest är det bra att märka om du är helt dominerande en konversation och till och med tråkiga människor så att du kan tillbaka lite.
  • Bild med titeln vara coolt steg 17
    6
    Koppla av. Allvarligt. Ständigt berättar för dig själv att du inte är bra på att socialisera skapar oro som spelar i ditt sinne nästa gång du pratar med någon. Du fokuserar sedan på nämnda ångest, och det hela blir en stor cykel av självuppfyllelse. Om du alltid är nervös om vad som kan gå fel i en social situation, kommer du inte att kunna uppskatta saker som går rätt.
  • Om du är nervös eller ängslig, kommer andra människor att kunna berätta, och de kommer att mata av din nervos energi, skapa ännu mer ångest. Istället vara lugn och få folk att känna att de är lugnare i din närvaro och de kommer att dras till dig.
  • Det är okej att freak ut till en betrodd vän om du behöver en gång i taget. Bara få ett rykte för att vara en person som alltid är freaking out.
  • Del 3 av 3:
    Ser cool ut
    1. Bild med titeln vara coolt steg 18
    1. Presentera dig på ett positivt sätt. Gå med bra hållning och ser folk i ögat. Om du slumar eller stirrar på dina fötter, kommer folk inte respekt du. Du måste titta och känna sig säker För att få respekten behöver du. Gå inte för fort, antingen för att det ser ut som om du kör iväg.
    • Leende. Vara en vanlig, orepentant över-smiler, med varje grin som en äkta. Om du ler när du träffar någon, verkar du omedelbart självsäker, vänlig och avslappnad. Trygga, vänliga, avslappnade människor är mycket mer tilltalande än sina uppåtkompaderes.
  • Bild med titeln Var coolt steg 19
    2
    Passa! Att vara passform kommer att öka din självkänsla och får dig att titta på världen i ett mer positivt ljus. Det betyder inte att du behöver en sex-pack för att vara cool, men det betyder att det tar hand om din kropp är definitivt coolt. Försök att träna regelbundet, gå till gymmet, eller spela en sport och hålla i god form. Ät hälsosamt också. Att ha den energi som ska vara inblandad i många saker är något som inte är födda med, så försök att träna. Du kommer att se resultat om du arbetar hårt.
  • Vet att du aldrig kommer att kunna behaga alla. Försök hårt, men var inte så orolig att döma dig själv eller dömas av andra. Människor har miljontals sätt att komma under din hud. Lär dig att upptäcka dem och bli immun. Var glad med dig själv och gör vad du tycker om.
  • Bild med titeln vara coolt steg 20
    3. Öva god hygien. Var noga med att borsta tänderna varje morgon och varje natt. Och när du kan, även efter lunch. Ha på sig parfym (om du är en tjej) och spraya på lite, bara lite av Köln (om du är en pojke). Dusch varje dag och bära deodorant. Använd också lotion så att din hud inte är ashy och sätt på en läppbalsam om dina läppar är torra. Du bör tvätta ansiktet varje morgon för att hålla färskt och pimple gratis.
  • Du behöver inte spendera timmar på ditt utseende varje dag för att vara cool. Men hej, 20-30 minuter tillbringade duscha och grooming kommer inte att döda dig.
  • Bild med titeln vara coolt steg 21
    4. Projekt självsäker kroppsspråk. Om du vill se cool, måste din kropp projicera förtroende hela tiden. Om du pratar med någon, gör ögonkontakt, använd dina händer till gest, och sitta eller stå med bra hållning. Le, även om du känner dig lite nervös, och inte fidget med dina händer eller titta på golvet när du pratar med någon, eller du kommer inte att se ut som du tror vad du säger.
  • Bildtiteln är coolt steg 22
    5. Hitta din egen stil. Så länge din personlighet skiner igenom kan du bära vad du vill. Killar har varit kända för få flickvänner Även om de bär svettningar hela tiden. Några av de dorkiest, "odol" killar är kända för att få flickvänner eftersom alla har en annan uppfattning om cool. Det är definitivt en bekräftelse av svalhet.
  • Du behöver inte följa trenderna att vara cool-du måste bara kunna se bekväm och glad ut i vad du har på dig.
  • Tips

    Kom ihåg att vara lugn och samlad. Det betyder inte övergripas, var inte irriterande högt, och var inte klibbig.
  • Var snäll och inte snoty. Gör inte snotty eller oförskämda comebacks på människor om de är meningsfulla. Vara utåtriktad. Låt dem höra din röst. Tala upp för dig själv och andra.
  • Vänta inte bara på att någon ska fråga dig att umgås. De väntar på dig. Bjud in dem över. Och vara beredd. Få dem att komma över och du kan inte hitta något att göra. Det är en riktig avstängning för din vän, och de vill inte komma tillbaka igen.
  • Försök alltid hålla ditt hår ur ditt ansikte. När håret är framför ditt ansikte, kan du känna dig som att du gömmer dig. För att få förtroende måste du känna dig fri och öppen. Tuck lossa strängar bakom örat, och om du har bangs, se till att de är ute av dina ögon.
  • Var vem du verkligen är, gör ditt bästa för att hjälpa andra, och aldrig agera hårt mot någon.
  • Lär dig att läsa människor och vara tålmodig när du delar en åsikt. Förstå att det du än säger till någon eller ger råd, det är bara din åsikt. De accepterar det eller avvisar det, det är inte nödvändigt att tvinga dem att förstå. Bara se till att du vet vad du pratar om.
  • Missa inte möjligheter. De kan leda till nya vänner, nya intressen, etc.
  • Att vara förgäves till omfattningen av narcissism är inte Häftigt. Men å andra sidan använder personlig magnetism ofta ödmjukhet och acceptans / överenskommelse, uppskattning, av ömsesidig entusiasm eller glädje över en genre av musik, som tro (som en tro), självförnekelse och karismatiskt ledarskap.
  • Varningar

    Vissa människor är inte de människor som skulle vara ett bra inflytande på dig. Du kan "var lugn" Utan att vara en del av den mest populära gruppen.
  • Stick alltid upp för människor, och mobbar inte andra, för att vara coola medel för att vara gillade av alla, inklusive de som inte är lika socialt höga som dig själv.
  • Basera inte din svalhet på att göra andra verkar uncool. Du kommer att göra fler fiender än vänner på det sättet. Människor kommer inte att dyrka någon som chefer eller slår dem hela tiden. De kommer att vara rädda, men de kommer inte att respektera dig.
  • Dela på det sociala nätverket:
    Liknande